Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:38:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ne, ne, saj kure lahko vmes pečem. Ni party, jaz kure na FBju pedenam. Uit pa ne nameravam nikamor, bom zdaj decu strateško razložila, da moram noter kadit, ker zunaj RR ne vleče. pa po moje lahko dons dva pira spijem, ker mam jutri eno izobraževanje, ki menda ne zahteva neke težke mentalne kapacitete. srce, a nisi imela že zadnjič v soboto neko izobraževanje, kaj ti misliš narediti doktorat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:39:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra, Ajsi helov mamice. Kako? bildamo 10 kil ma naše dete... in uživamo pa razmišljamo počasi, da bi še enega začeli delat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:40:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza A nobena ne gleda španskega filma? Ah Bozza, mi živimo v španskem filmu, edina slabost tega filma je, da nimamo denarja za kakšnega Antonia Banderasa Reveži, kaj češ
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:40:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza A nobena ne gleda španskega filma? Kerga?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:40:39
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy aja tam so kure, kva je zdaj to za ena igrca s5? No HB imam nov računalnik pa nimam unga programa za igrce gor. Aja novga za tipkovnico poli.... Mismis a zahajcu te je? Ma sam da bo delovalo. Bozza nimamo časa za španski film
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:41:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bozza A nobena ne gleda španskega filma? Ah Bozza, mi živimo v španskem filmu, edina slabost tega filma je, da nimamo denarja za kakšnega Antonia Banderasa Reveži, kaj češ Ampak res smo boge... Evo kure se pečejo. Devet porcij na frišno. Če ne bi ble skos samo na njivi,....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:41:54
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra, Ajsi helov mamice. Kako? bildamo 10 kil ma naše dete... in uživamo pa razmišljamo počasi, da bi še enega začeli delat... Pametno razmišljanje! Naj vam čimprej uspe!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:42:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bozza A nobena ne gleda španskega filma? Ah Bozza, mi živimo v španskem filmu, edina slabost tega filma je, da nimamo denarja za kakšnega Antonia Banderasa Reveži, kaj češ eni mamo raje mehiške nadaljevanke Daisy, tebe še nimam na FBju
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:42:53
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bozza A nobena ne gleda španskega filma? Ah Bozza, mi živimo v španskem filmu, edina slabost tega filma je, da nimamo denarja za kakšnega Antonia Banderasa Reveži, kaj češ Ampak res smo boge... Evo kure se pečejo. Devet porcij na frišno. Če ne bi ble skos samo na njivi,.... Kdo jih bo pa pojedel?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:43:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mismis a zahajcu te je? Ma sam da bo delovalo. jp, pravi da mam maternico v krču, se je kar stesu, ko jo je revež obdeloval. Ja valda je v krču, če skoz čaka na Butlerja, on pa druge streže a potem danes sredamo, a je kdo kontaktiral Žižet in Pikovit?
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.10.2009 21:44:35 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:44:04
|
|
|
|
Pija76
|
Jaz sem bolj za romantične komedije, živim pa v resničnih zgodbah . Ledenka in Daisy dej najdita se na FB !
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:44:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra, Ajsi helov mamice. Kako? bildamo 10 kil ma naše dete... in uživamo pa razmišljamo počasi, da bi še enega začeli delat... Pametno razmišljanje! Naj vam čimprej uspe!!!! v naših letih ne mormo 5 let čakat... ampak če bo tako pridno tud drugo dete, gremo še po tretjega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:45:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra, Ajsi helov mamice. Kako? bildamo 10 kil ma naše dete... in uživamo pa razmišljamo počasi, da bi še enega začeli delat... Pametno razmišljanje! Naj vam čimprej uspe!!!! v naših letih ne mormo 5 let čakat... ampak če bo tako pridno tud drugo dete, gremo še po tretjega torej plan je, kaj pa AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:45:35
|
|
|
|
DaisyE
|
Ma ja, jaz se skoz izobražujem, pa iz dneva v dan sem bol glupa. Pija, ti ne bom vabila pošilala, če ne morš špilat. Komjuter pa le še malo prišparaj, preden ga s pirom poliješ.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:45:40
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ja valda je v krču, če skoz čaka na Butlerja, on pa druge streže a potem danes sredamo, a je kdo kontaktiral Žižet in Pikovit? za crknit! No naj se Butler in maternica najdeta Dej ti Pikovit, bom jaz Žižet....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:46:02
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
A ti je tista farma?! Jest to sploh ne znam igrat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:46:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Kdo jih bo pa pojedel? To jih vse prodam po porcijah.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:47:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes A ti je tista farma?! Jest to sploh ne znam igrat... Ja, kadar se ne reproducirajo, so vse na njivi.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:48:02
|
|
|
|
Pija76
|
Ledenka za pridnega otročka, naj čimprej dobi bratca / sestrico! V akcijo!!! Daisy moram jaz diplomo napisat, tko da ne me please zavajat , ker pošteno notr padem lahk. Mismis si pokontaktirala, jaz poslala SMS
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:48:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ja valda je v krču, če skoz čaka na Butlerja, on pa druge streže a potem danes sredamo, a je kdo kontaktiral Žižet in Pikovit? za crknit! No naj se Butler in maternica najdeta Dej ti Pikovit, bom jaz Žižet.... POSLANO, mislim SMS Pikovit, ne moja maternica Butlerju
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:49:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra, Ajsi helov mamice. Kako? bildamo 10 kil ma naše dete... in uživamo pa razmišljamo počasi, da bi še enega začeli delat... Pametno razmišljanje! Naj vam čimprej uspe!!!! v naših letih ne mormo 5 let čakat... ampak če bo tako pridno tud drugo dete, gremo še po tretjega torej plan je, kaj pa AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAA še niti M nimam tak da zdaj vadimo na suho
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:49:12
|
|
|
|
DaisyE
|
Tako nekako.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:49:23
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes A ti je tista farma?! Jest to sploh ne znam igrat... Ja, kadar se ne reproducirajo, so vse na njivi. Povej katera igrca je to....kakšen računalnik vseen vleče te zadeve
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:49:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes A ti je tista farma?! Jest to sploh ne znam igrat... moraš probat, najprej full dobro glej kmetijo slavnih in potem narediš svojo farmo na FB in vse kar si videla na kmetiji slavnih pozabi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?