|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
21.10.2009 18:46:01   
Abra
Sem morala prit malo navijat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija helou!! Te že dolgo nisem "vidla" user posted image

Mišmiš, vidim, da si že v akciji user posted image user posted image user posted image navijam do konca in naprej user posted image user posted image

Pikovitka, imaš z.s.

pa lep pozdrav vsem mojim pupam user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.10.2009 18:47:23   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Pikovit tale razplet tvoje prijateljice je pa res super! Pa mal ironije: me bomo tud vedle kdaj smo otročka naredil user posted image .

user posted image user posted image ja, jaz točno vem user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.10.2009 19:15:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

daaaaan!!!!

evo mene...sem vidla, da vamje diana kost vrgla...grejem 2 pikici user posted image user posted image !!!! eno blastocisto in eno morulo. test 5.11.

supeeeer!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.10.2009 19:21:32   
gapii27
GO FARGIIIIuser posted image user posted image user posted image

naj ti bosta ti dve pikici srečni in da nam sporočiš prekrasno novico... sem se kr spomnila, ko sem jes naša dva pikeca doblauser posted image  je to že lep čas minil

v glavnem srečno babike našeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.10.2009 19:46:49   
zarja1
Abra, Ajsi helov mamice. Kako?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.10.2009 20:06:04   
Tanja_Jes
Oj, oj....preden grem kavč peglat, da se mal javim...

Pikovit...res nimam besed...pa kaj vse si dala skozi...res imaš konjsko srce...kapo dol...upam, upam, upam, da se ti  ta trud povrne...samo ne obupat....user posted image user posted image user posted image

Pija76...a kr frej si si vzela, ja fajn, jest tut ne vem kako je bit med vikendom zjutraj domauser posted image

Lastovka 79....žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bodi močna...

Zarja1...mi je všeč tvoja zagnanost...pa sej ne smemo obupat. Enkrat pa že mora ratat :)
Fargica...kok sem vesela, močno, močno držim pesti da se primeta obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..lepo grej pikici, na desni bok pa laptop v roke user posted image user posted image user posted image user posted image pa na RR...he he...

Lana70...kako si ti? nisem čist na tekočem...

Gasilka...prijetno drogiranje user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez črnic

BarbiG
...a je prišla teta? A je počutje boljše?!

Mišmiš...ti si taka pozitivka, da kr razganja RR od tega. Zmeraj najdeš pravo besedo...Jaz sicer upam in sanjam, nisem pa čist v oblakih...vseeno sem z eno nogo trdno na tleh, da potem nisem toliko razočarana. Bi me preveč dotolklo...

Diana 79...ja madona, kako so tebe prešpikali...ja no, so mogli pridit do skritih foliklov, da bodo lahko deco delaliuser posted image user posted image user posted image ...Upam da je boljše...

Gigi...nikoli nisem pomislila da bi možu dajala kakšne vitamine user posted image user posted image user posted image sem šla prov gledat koliko jih ima...in kokr sem jest pametna piše na izvidu da ima 265 x 10 na 6, se pravi 265 milijonov... ful se mi veliko sliši, glede na to da so nekaj komentirale da imajo 8 milijonov user posted image user posted image user posted image vem da ma ful dobre plavalčke, so rekli in v leonišču in pri ET. A misliš da bi mu dala kej vitaminov...

Jest pa ful gruntam, kaj je narobe, da ne zanosim...se mi zdi lari fari to, da so mi prezgodaj stopko dali...ker so bili folikli na dan UZ veliki 19 do 21, jest sem si pa drugi dan zvečer dala stopko...se pravi so še zrasli...in sem prišla do zaključka, da imam verjetno pretrdo ovojnico jajčeca in da spermiji ne pridejo not...no, upam da se motim, sam kokr sem vas brala se tut blastocista teško ugnezdi...bemtiš...grrrr...no, sej bom itak zdej zanosila user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je mož rekel, da za novo leto ne greva nikamor, ker bom jaz noseča in bom mogla počivat user posted image user posted image user posted image

Zdej se se pa tolk zbrihtala...da se mi sploh ne da ležat...pa cel roman sem napisala...se pač tako sproščam user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.10.2009 20:17:46   
Tanja_Jes

Za Pikovit, Miklarom in ostale borke (da ne naštevam vseh), ki so se dotaknile mojega srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEKAJ LEPEGA....

Štiri sveče so počasi izgorevale. Prostor je bil popolnoma tih in lahko si slišal njihov pogovor.

Prva je rekla: "Jaz sem MIR. Ampak ljudje me ne znajo obdržati. Zdi se mi, da mi ne preostane drugega, kot da ugasnem!" Tako, počasi, počasi, sveča popolnoma ugasne.

Druga pravi: "Jaz sem VERA. Žal ne služim ničemur. Ljudje nočejo vedeti zame in zato nima smisla, da ostanem prižgana." Komaj je nehala govoriti, jo je lahna sapa ugasnila.

Zelo žalostna pravi tretja sveča: "Jaz sem LJUBEZEN. Nimam moči ostati prižgana. Ljudje me ne upoštevajo in se ne zavedajo mojega pomena. Svoje drage bolj sovražijo kot ljubijo." In sveča ugasne.

Nepričakovano vstopi v sobo otrok in vidi ugasnjene sveče. Prestrašen zaradi teme pravi: "Ampak kaj počnete! Morale bi ostati prižgane, strah me je teme!" In ko to izreče, pade v jok.

Takrat četrta sveča pravi: “Ne obupaj, ne joči! Dokler bom gorela, lahko zmeraj ponovno prižgeva ostale sveče. Jaz sem UPANJE.”

Z žarečimi objokanimi očmi otrok prime svečo upanja in prižge ostale sveče.

user posted image

In vsak od nas lahko, kot tisti otrok, z UPANJEM ponovno prižge Vero, Mir in Ljubezen!

*DA UPANJE V NAŠIH SRCIH NE BI NIKDAR UGASNILO*

P.S. Sej mi ne zamerite...mi mal Suprefact nagaja...sem čist sentimentalna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.10.2009 20:25:09   
IVYY
Tanja_Jes.......res čudovito, to si bom pa večkrat prebrala...kar na jok mi gre (od sreče sevedauser posted image )
se človek zamisli ob prebiranju takega teksta !

lep večer vsem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.10.2009 20:25:09   
Pija76
O Abrica moja mamica kako si? Kako je Pupa? Sta fajn? Ja res me neki ni bilo "videti" user posted image .

Ledenka pozdravček, upam, da si fajn.

Tanja_Jes a čez vikend zjutraj nisi nikoli doma? A maš tak urnik dela? Drugač pa stran s premišljevanjem zakaj ne zanosiš, ker boš sedaj. Nisem pa zastopila to o ovojnici pa spermijih in nadalje blastocistah...A ni prišlo do oploditve celice al kaj? Sori nisem sledila tvoji zgodbi. O svečkah si pa lepo napisala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.10.2009 20:26:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit tale razplet tvoje prijateljice je pa res super! Pa mal ironije: me bomo tud vedle kdaj smo otročka naredil user posted image .

user posted image user posted image ja, jaz točno vem user posted image

A bjž bjž a maš na pisno user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.10.2009 20:49:14   
Tanja_Jes

Pija 76
...eh, res sem tako čudn napisala (sem na glas razmišljala user posted image user posted image user posted image )...Imela sem 11 celic...1 prezrela in 3 nezrele, ostalo jih je 7 dobrih, a se je samo ena oplodila, pa še ta se je počasi razvijala - mi je biologinja rekla, da jo bojo vstavili, samo je skomignila z rameni in mi dala vedeti, da verjetno ne bo ratal...in tudi ni.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.10.2009 20:58:02   
Pija76
Tanja a tko, ja smola pač. A je bil prvi postopek? Naslednji bo boljši!

Punce, mogoče bo pa pivo :))

Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.10.2009 21:09:37   
beba75
Lep pozdrav. A mi mogoče lahko katera pomaga-pove; sem na dipherline in jutri imam prvi UZ in prevzem Gonala. Mogla bi dobiti user posted image vendar je ni od nikoder in nobenih znakov da bo prišla (nisem noseča). Kaj se v tem primeru zgodi a ti prekinejo postopek ali kaj drugega. Bila bi zelo hvaležna če mi katera lahko odgovori. Sem zelo nervozna, ker sem komaj čakala na postopek IVF sedaj pa ne vem če bo šlo do konca.

Hvala vam za mnenja. Držim pesti za vse ki "grejete", ste v postopku ali čakate nanj da vam čimprej "rata"!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.10.2009 21:14:49   
Pija76
Beba75 možno je da ne dobiš user posted image , saj tako tudi povedo ko ti rečejo kdaj prideš na UZ. Če bo vse OK, kar bo pa povedal doktor, nadajuješ. Čimbolj mirna bodi, ne obremenjuj se na zalogo user posted image .

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.10.2009 21:30:58   
DaisyE
No, evo me.

Da najprej pojasnim situacijo okoli kur. Ne bom jih mogla na balkonu pečt, ker net ne lovi dobro ven. Kar se pa pira tiče, sem pa nizko padla, so mi mogli na pumpi šenkat 10 centov, ker nisem mela dovolj denarja s sabo. Kdo bi si mislil, pa taka resna in ogovorna gospa kot sem...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.10.2009 21:32:18   
DaisyE
Samo kure dam pečt, bom kuj nazaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.10.2009 21:33:03   
Pija76
Daisy helou! preden uideš user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.10.2009 21:34:25   
Pija76
Daisy glede kur: da ne bo to izgovor da kmal pobegneš. Zakva jih pa pečeš? a je kak party sredi tedna? Tole o 0,10 € je pa res se za zamislit :) pomoje nisi vedla da so tolk dragi na pumpi user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.10.2009 21:35:27   
mismis
A sem smo naredile virtualno selitev, bemti jaz sem pa že osebno in pasport iskala, da grem jutri na Mačkovo spet naslov menjat user posted image user posted image user posted image

Evo takole, zaenkrat sem z vami, a bo kaj neumnosti danes?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.10.2009 21:36:51   
Pija76
Mismis dejmo ga mal, čeprav danes je sreda user posted image . A še kero angažiramo?

Daisy kje so zdej te kure?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.10.2009 21:37:19   
DaisyE
Ne, ne, saj kure lahko vmes pečem. Ni party, jaz kure na FBju pedenam.

Uit pa ne nameravam nikamor, bom zdaj decu strateško razložila, da moram noter kadit, ker zunaj RR ne vleče. pa po moje lahko dons dva pira spijem, ker mam jutri eno izobraževanje, ki menda ne zahteva neke težke mentalne kapacitete.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.10.2009 21:37:45   
bozza
A nobena ne gleda španskega filma?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.10.2009 21:38:00   
DaisyE
Na hudiča, še nič nisem rekla, samo kotičke ust mi pokonci vleče, pa me že sumljivo opazuje.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.10.2009 21:38:05   
Pija76
Sam tolk: men mal net šteka in je mal počasen user posted image , upam da bom sledila user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.10.2009 21:38:09   
mismis

Mismis dejmo ga mal, čeprav danes je sreda user posted image . A še kero angažiramo?

Daisy kje so zdej te kure?

ja ga že, sem bila danes pri stricu Bio Bio, pa me je tak zahajcal, da se sedaj hladim user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?