|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 20:06:04
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Oj, oj....preden grem kavč peglat, da se mal javim... Pikovit...res nimam besed...pa kaj vse si dala skozi...res imaš konjsko srce...kapo dol...upam, upam, upam, da se ti ta trud povrne...samo ne obupat.... Pija76...a kr frej si si vzela, ja fajn, jest tut ne vem kako je bit med vikendom zjutraj doma Lastovka 79....žal mi je ...bodi močna... Zarja1...mi je všeč tvoja zagnanost...pa sej ne smemo obupat. Enkrat pa že mora ratat :) Fargica...kok sem vesela, močno, močno držim pesti da se primeta oba ..lepo grej pikici, na desni bok pa laptop v roke pa na RR...he he... Lana70...kako si ti? nisem čist na tekočem... Gasilka...prijetno drogiranje pa brez črnic BarbiG...a je prišla teta? A je počutje boljše?! Mišmiš...ti si taka pozitivka, da kr razganja RR od tega. Zmeraj najdeš pravo besedo...Jaz sicer upam in sanjam, nisem pa čist v oblakih...vseeno sem z eno nogo trdno na tleh, da potem nisem toliko razočarana. Bi me preveč dotolklo... Diana 79...ja madona, kako so tebe prešpikali...ja no, so mogli pridit do skritih foliklov, da bodo lahko deco delali ...Upam da je boljše... Gigi...nikoli nisem pomislila da bi možu dajala kakšne vitamine sem šla prov gledat koliko jih ima...in kokr sem jest pametna piše na izvidu da ima 265 x 10 na 6, se pravi 265 milijonov... ful se mi veliko sliši, glede na to da so nekaj komentirale da imajo 8 milijonov vem da ma ful dobre plavalčke, so rekli in v leonišču in pri ET. A misliš da bi mu dala kej vitaminov... Jest pa ful gruntam, kaj je narobe, da ne zanosim...se mi zdi lari fari to, da so mi prezgodaj stopko dali...ker so bili folikli na dan UZ veliki 19 do 21, jest sem si pa drugi dan zvečer dala stopko...se pravi so še zrasli...in sem prišla do zaključka, da imam verjetno pretrdo ovojnico jajčeca in da spermiji ne pridejo not...no, upam da se motim, sam kokr sem vas brala se tut blastocista teško ugnezdi...bemtiš...grrrr...no, sej bom itak zdej zanosila , ker je mož rekel, da za novo leto ne greva nikamor, ker bom jaz noseča in bom mogla počivat Zdej se se pa tolk zbrihtala...da se mi sploh ne da ležat...pa cel roman sem napisala...se pač tako sproščam
|