|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
21.10.2009 20:53:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A od MaJaLe  je blo to vse za danes?user posted image

bilo je kratko ali sladko. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.10.2009 20:54:24   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica - pusti zaj cote sem pridiuser posted image
čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutriuser posted image
user posted image user posted image user posted image

veri fani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.10.2009 20:54:53   
tasa_m

Danes kot v pravljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  s srečnim koncemuser posted image
to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. user posted image user posted image

To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamoruser posted image .
user posted image
kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo.. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.10.2009 20:55:11   
PERSIDA

[/quote]

meter snega pri vas al pri nas? user posted image

[/quote]

Saj ,pa pri vas ne poznate snegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.10.2009 20:56:14   
*MaJaLe*

Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky?

Kje pa je čebela? A spi že?

a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna??user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.10.2009 20:57:50   
PERSIDA

Danes kot v pravljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  s srečnim koncemuser posted image
to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. user posted image user posted image

To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamoruser posted image .
user posted image
kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo.. user posted image user posted image

Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še nikouser posted image .Pa si frendica al nisiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.10.2009 20:57:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna??user posted image
psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostaneuser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.10.2009 20:58:08   
MalaČebelica

Mala Čebelica.. user posted image user posted image user posted image za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? 

nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj...  user posted image user posted image user posted image kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39....

saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.10.2009 20:58:49   
PERSIDA

Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky?

Samo tasa jo lahko tak kličeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.10.2009 20:59:31   
MalaČebelica

eh, kaj te čem. če se jezim al pa ne - nič ne pomaga. sem se kar vdala v usodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.10.2009 21:00:01   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Mala Čebelica.. user posted image user posted image user posted image za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? 

nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj...  user posted image user posted image user posted image kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39....

saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...

Kaj temperatura ji še ni padla?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.10.2009 21:00:04   
MalaČebelica

psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.10.2009 21:00:25   
tasa_m
Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še nikouser posted image .Pa si frendica al nisiuser posted image
Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.10.2009 21:02:13   
tasa_m

ja itak. Ti kr pokliči.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.10.2009 21:02:43   
MalaČebelica

Kaj temperatura ji še ni padla?

prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.10.2009 21:03:53   
PERSIDA

Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo)

Bla bi ,pa asica,kaj.user posted image Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdalauser posted image .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijouser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.10.2009 21:05:27   
tasa_m

Bla bi ,pa asica,kaj.user posted image Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdalauser posted image .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijouser posted image .
v to sploh ne dvomim,..kak bi me vsi gledali user posted image
Ne,ne nič nebi obračala..user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.10.2009 21:05:42   
PERSIDA
MČ_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da pomagajo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.10.2009 21:06:53   
trinity22

ja itak. Ti kr pokliči.

mogoče ima kakšno virozo, naša Tiana je tudi takrat imela tri dni vročino, pa smo samo svečke dobili drugega ni bilo pa nič ... ti jo kar opazuj in jutri vseeno pokliči, pa ti bodo povedali kako in kaj ... pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.10.2009 21:08:53   
tasa_m
mogoče pa bo ta pika-poka pomagala, ko je  z polnooo ljubezni user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 21:09:10 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.10.2009 21:09:24   
tasa_m
Pa kaj ste vse na FB al kaj? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.10.2009 21:10:01   
PERSIDA
Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR).
Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.10.2009 21:11:17   
PERSIDA

Pa kaj ste vse na FB al kaj? 

Tam nisem aktivnauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.10.2009 21:11:25   
Najaa

prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...

zvečer vedno naraste vročina.
probaj ji dat na bedra hladne obkladke.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.10.2009 21:11:31   
Najaa

pazite, da ne boste kje v Italiji ven prišle. Glede na to, da ste Konjice pri Lj iskale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?