|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
21.10.2009 20:54:16   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša ni lačen, mah jaz sumim da zarad dude in ker ga koj ne slišim se čist prebudi in potem bi se crklov. Sem probala ga manj pokriti, pa bolj, pa včerej sem ga v vrečo dala če se slučajno zbudi ker ga zebe, pa isto tako da res nimam idej razen če spet postelco v spalnico dava sam to mi pa tud ne dišiuser posted image jaz ne vem a je res tak dudlaruser posted image

ojla...

kaj pa če so zobki?

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.10.2009 20:57:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo, midva sva vse nabavla, sam ni ostal cajta za nakup sesalca, pa ful rabmo novga, mam že ogledanga, še rajš bi takega k sam dela

mali je jedel k sva krenila, pa je bil med samo hrano že v štacuni čist sestaradan je flašo čaja stanku pa še eno banano sva nekak natlačla v usta, ker sva žličko pozabila, pol se je pa že domov mudil k so že vse makarone in solato pojedl naši šolarji in so čakal če se bo še kej dobrega pripeljal, sladkarija je namreč pri nas tista štacunarska sam takrat ko je nabavni dan, ker se drgač čist preveč bašejo, pol pa kej spečemo al pa mami kej iz skrivnih zalog potegne, sem bol za sadje in jogurte za malco, a seveda tudi grešimo.

pa tok sem čakala na kafe, nekak sem se navadla na tistga iz muellerja, tko da je bil res že čas za nakup.

kot berem ste pridno čvekale, jaz tud dans nimam nobene ta prave volje, pa me cunje prav v oči bodejo tokšen kup je nastal-pri nas imamo namreč en kup manekenov, ki se skoz preoblačjo.

no, posoda pa je na srečo že v pomivalcu, sam kaj ko bo glih zdej zdej ta velk sine reku kok je sestradan , če bo sploh kej za večerjo. tile naši mulčki....

no, fajn bodite v teh zgodnjih večernih urcah!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

dej zaupaj kakšnega boš kupila.. jza tudi nujno rabim novega... :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.10.2009 21:03:07   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

helo

mihailo-happy 8 mesečnicauser posted image user posted image user posted image ...hojica-mi je tud nimamo in je ne bomo imeli...če ga boš dala pa ja ne ga cel popoldne notr pustit....pa potem teli otročki radi po prstkih hodijo

urša-superca za novo frzuro...kakšna je sprememba? barva dolgi kratki skravžlani

majchy-od ene miškice je ne bojo bolel ušeska nč skrbet

sunny-kok pa piha kej dol pr vas...tukile ful...lepo se mejte na sprehodeku...ma ja ti kar izpadi zatežena, nej te poslušajo pa ne boš aneuser posted image

piškot-kako kej martinov sluh

katjuša-a ti maš pa zalezovalca...skos čekira da ne boš kej ušpičlauser posted image

evo naša dva čoritauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

hojica je zakon.. :) oziroma hodalica.. :) Če otrok ni veliko v njej,.. To pomeni da ga daš notr za 5-10 minut dopolnde in popoldne.. Moja hčerka je bila kr dosti v hodalici.. pa nič po prstih ne hodi.. :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.10.2009 21:03:48   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailo še od nas vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.10.2009 21:06:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

zdej sem šla seznam gledat,mah vse sem pobrkala,Mihailo se je danes osem mesecev nazaj rodil,mogoče sem pobrkala ker je imela rok za manouser posted image eh...kave še nisem pilauser posted image
smotanauser posted image

MIHAILO ŠE ENKRAT VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

tale je samo zate:

user posted image

se podpišem ...

tale kavica je pa za tiste, ki vas user posted image zbujajo ponoči.. Pri nas imamo tako že 4 mesece.. sem k lunca... :)user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.10.2009 21:08:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene punce...se ze dolgo nisem oglasila ...mi smo vredu,Mihailo bi skoz stal na nogicah,za vse kar prime se vstane in potem vriska od srece...zdaj pa eno vprasanje...a zdaj ,ko stoji na nogicah sam,ko se dvigne,se plazi,kobaca ...a MU SE VEDNO LAHKO SKODI HODALICA ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SM GA ZADNJIC PROBALA DAT PRI KOLEGIICI IN JE FULL UZIVAL...user posted image
SURF IN TAMIKA hvala za cestitke...ze 8 mesecev ,kako hitro gre...

če je užival v hodalici ga daj notr... user posted image user posted image ....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.10.2009 21:08:58   
boma2

birdy vi pa mate smolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

joj klele se pa kr podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.10.2009 21:18:24   
TAMIKA3
čer.
fantje spijo že dobro urico user posted image user posted image user posted image user posted image
misija user posted image uspela user posted image user posted image
kuhinja v nuli, prijatelji čakajo dvaindvajseto uro, da lahko zalaufajo user posted image user posted image
grem k user posted image na kavč, user posted image gledat pa user posted image

mirno in prespano nočko user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 21:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.10.2009 21:33:09   
Ajvy
IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ...prosim ,da napišeš na seznam....hvala

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.10.2009 21:35:29   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

helo

mihailo-happy 8 mesečnicauser posted image user posted image user posted image ...hojica-mi je tud nimamo in je ne bomo imeli...če ga boš dala pa ja ne ga cel popoldne notr pustit....pa potem teli otročki radi po prstkih hodijo

urša-superca za novo frzuro...kakšna je sprememba? barva dolgi kratki skravžlani

majchy-od ene miškice je ne bojo bolel ušeska nč skrbet

sunny-kok pa piha kej dol pr vas...tukile ful...lepo se mejte na sprehodeku...ma ja ti kar izpadi zatežena, nej te poslušajo pa ne boš aneuser posted image

piškot-kako kej martinov sluh

katjuša-a ti maš pa zalezovalca...skos čekira da ne boš kej ušpičlauser posted image

evo naša dva čoritauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

hojica je zakon.. :) oziroma hodalica.. :) Če otrok ni veliko v njej,.. To pomeni da ga daš notr za 5-10 minut dopolnde in popoldne.. Moja hčerka je bila kr dosti v hodalici.. pa nič po prstih ne hodi.. :)

čak mal a je bla dost a je bla 5-10 minuser posted image
no super da ne hodi po prstih. od moje prjatlce sine pa hodi po prstih in je kot baletka...sej počasi se odvaja

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.10.2009 21:36:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.10.2009 21:37:52   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer.
fantje spijo že dobro urico user posted image user posted image user posted image user posted image
misija user posted image uspela user posted image user posted image
kuhinja v nuli, prijatelji čakajo dvaindvajseto uro, da lahko zalaufajo user posted image user posted image
grem k user posted image na kavč, user posted image gledat pa user posted image

mirno in prespano nočko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa si pridna

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.10.2009 21:47:35   
birdy

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ste kej velik jokal?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.10.2009 21:48:28   
birdy
Kolumbo, dons smo se pa srečal. Ti si pa mende neki obračala, vsaj tko je moj rekuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 21:58:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 21:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.10.2009 21:59:26   
birdy
Kolumbo, skor pred tvojo bajtouser posted image  Si se mem pelala, mi pa v drugo smer.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.10.2009 22:02:01   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Katjuša naj se noči izboljšajo user posted image

Našer nočke so no comentuser posted image user posted image user posted image user posted image totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajamuser posted image user posted image user posted image , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest.user posted image Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta.

same here. user posted image

pri nas ista pesem user posted image

Pri nas tut, matr.... In tudi pri nas se je začel ene dva dobra meseca nazaj. Na dve uri, na uro se tamal zbuja oz. pomoje se ne zbudi ampak v polsnu jamra pojokava, sitka ipd. Včasih pomaga duda. Itak jo mata oba že od rojstva, zdej si jo sama najdeta in data v usta. Včasih pomaga čaj,mleko, včasih če ga obrnem s trebuha na bok, včasih če ga božam, včasih nič... Včasih ga vse skupi še bolj razdrma. In seveda ko začne resno vreščat zbudi še tamalo, moža...in še pol naselja zraven.
Mene je to spanje že do konca zafrustriralo, ker smo probal že vsega boga in ni nič boljše. Malo se še z zobi tolažim, ker zdej rinejo počas zgori ven, ampak se bojim da to ni razlog. Ah...sprijaznim se pa težko, ker sem totalno neprespana, utrujena od tega in se mi zdi da sem tudi precej zživcirana.
Tko, da.-..evo niste same.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.10.2009 22:02:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

učeri sm pa tvojga vidla k je letu mim bajte z enimi vesolskimi očali...mislm une šipce ta sončne je mel gor obrnjeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa uradno on sploh nima očal, jih ma šele od kasnej. Na izpitu mu nč ne pišeuser posted image  Si je dal na te očala k jih ma sam za vozt še sončne šipce namontirat, ampak kr ene x, sploh ne pašejo na te špegle. Važn da je pocenuser posted image user posted image
Ma on ma ful neke čudne oči k se mu svetloba pod nekim čudnim kotom lom. ma skor skoz sončne špegle gor, jst komi vidm taka tema, on pa sončne špegle goruser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.10.2009 22:13:48   
Onasiss
Evo mene iz knjižnice... smo šle za praktikum delat, pa itak nismo nč gradiva našle, pol so nas pa še  ven vrgli, ker smo klepetale....user posted image user posted image user posted image

DANES SPITA OTROKA SKUPAJ V SOBI IN UPAM, DA BO PRESPANA NOČ...... user posted image user posted image

Grem se s frendi igrat...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 22:23:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.10.2009 23:03:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ste kej velik jokal?

ne...smejala se je od 4.00 zjutraj do 6.00.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.10.2009 0:37:27   
sunny24
Sprehodek uspel...bli umes še na kafeti in v trgovini, pol pa pr "tašči" na obisku...Zdej sm pa skori 1 uro brala na "čvekanju" najbolj butaste dogodivščine in se zravn nekaterih hmali uscala od smeha...user posted image user posted image user posted image

ajvy, čestitam za prvi zobek Tisi! user posted image user posted image user posted image

Zdej vam pa sam še lahko nočko zaželim in se tipkamo jutri!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.10.2009 7:24:37   
Onasiss
Dobro jutro....

Kofe vam bo Urša postregla...se mi ga ne da kuhat....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam dopoldne full opravkov... najprej moram v vrtec nest papirje za znižano plačilo, potem grem po papirje za lumpijev tek, ki bo v soboto, potem grem pa k našmu sindikalnemu zaupniki Vita prijavit za Dedka mrazza in po jakno....

POMOČ:::: v soboto Onasiseva svakinja praznuje 50 letnico.... in to v oštariji mal naprej od Krškega, še mal naprej od Senovega, začne se ob 18-ih... a bi ve šle z otroci?????? Ker prespali mi tam ne bi, u bistvu ni kje za prespati..... HVALA. Tako, da ne vem, ker je kar kako uro vožnje..... skrbi me namreč vožnja in zjeban ritem za spanje in podobno???? PLEASE HELP!!!!!! KAJ BI VE NAREDILE????????????

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?