Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:53:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A od MaJaLe je blo to vse za danes? bilo je kratko ali sladko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:54:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pusti zaj cote sem pridi čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutri veri fani
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes kot v pravljici s srečnim koncem to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamor . kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:55:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
[/quote] meter snega pri vas al pri nas? [/quote] Saj ,pa pri vas ne poznate snega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:56:14
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky? Kje pa je čebela? A spi že? a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:57:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes kot v pravljici s srečnim koncem to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamor . kaj vaju. Lija gre te v Lenart k babi, mama pa se ga napit v Izolo.. Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še niko .Pa si frendica al nisi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:57:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna?? psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:58:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mala Čebelica.. za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:58:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky? Kje pa je čebela? A spi že? a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna?? Samo tasa jo lahko tak kliče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:59:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky? Kje pa je čebela? A spi že? a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna?? eh, kaj te čem. če se jezim al pa ne - nič ne pomaga. sem se kar vdala v usodo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:00:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mala Čebelica.. za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje... Kaj temperatura ji še ni padla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:00:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* a se je navadla, da jo kličete čebela? a ni bla včasih ful jezna?? psssttt, ni se ampak saj ji druga ne preostane
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:00:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še niko .Pa si frendica al nisi Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:02:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje... ja itak. Ti kr pokliči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:02:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mala Čebelica.. za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje... Kaj temperatura ji še ni padla? prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:03:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še niko .Pa si frendica al nisi Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo) Bla bi ,pa asica,kaj. Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdala .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:05:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še niko .Pa si frendica al nisi Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo) Bla bi ,pa asica,kaj. Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdala .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijo . v to sploh ne dvomim,..kak bi me vsi gledali Ne,ne nič nebi obračala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:05:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
MČ_ upam,da pomagajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:06:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje... ja itak. Ti kr pokliči. mogoče ima kakšno virozo, naša Tiana je tudi takrat imela tri dni vročino, pa smo samo svečke dobili drugega ni bilo pa nič ... ti jo kar opazuj in jutri vseeno pokliči, pa ti bodo povedali kako in kaj ... pa za Klaro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:08:53
|
|
|
|
tasa_m
|
MČ mogoče pa bo ta pika-poka pomagala, ko je z polnooo ljubezni
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 21:09:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:09:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa kaj ste vse na FB al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:10:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR). Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:11:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa kaj ste vse na FB al kaj? Tam nisem aktivna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:11:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj... zvečer vedno naraste vročina. probaj ji dat na bedra hladne obkladke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 21:11:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čakaj malo jaz moram pit ne ti.Ti bi lahko vse tri pazla ,pa še niko .Pa si frendica al nisi Ja sem, samo sem mislila da si tudi ti in da bi mi dovolila,da praznujem z tabo. Pa vidim,da se ti nočeš z mano veselit..ti bi mene šetala po Izoli z 4 otrokci (no,3-mi, ker L.nebi bilo) Bla bi ,pa asica,kaj. Ja nič pol se bom ,pa jaz v usodo vdala .Samo ,da nebom že v Tepanjah obračala za mb ,da grema po Lijo . pazite, da ne boste kje v Italiji ven prišle. Glede na to, da ste Konjice pri Lj iskale.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?