Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 17:02:09
|
|
|
|
LINDI
|
Jaz sem tudi s CTG dogaja nič,razen to,da je bejbi spal in sem ga mogla zbudit ,me tudi ni pregledala,je rekla da je brezveze,ker nima kaj gledat,ker popadkov ni,je pa preverila plodovnico,vse b.p. Joj Karmen,upam,da je to to in da bo čimprej za tabo . Sem pa nekaj utrujena danes,kar počivala bi,pa to ni v moji navadi...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 17:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo oglašam se vam na hitrico, ker imam odrejeno totalno ležanje. Dne 16.10. se nam je pridružila deklica Leja, 51 cm in 3120g. Smo doma in se cartamo, čeprav me je porod totalno izmučil. Oglasim se vam takoj ko bom imela več energije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 17:29:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 17:32:58
|
|
|
|
tea85
|
PRAVODA- čestitke in lepo da je vse mimo zdaj pa se lepo cartajte meni tudi vse dol tišči in sem lahko tudi pripravljena na kakšno dogajanje, saj zvečer me je parkrat oring stisnilo, bolelo ko pri 100 hudičih in če to misli boleti celi porod tak, bom umrla sem pa danes tako zelo utrujena da še komaj gledam, saj je za mano resnično naporen dan. zjutraj sem se mogla ob 4 vstat in mojega peljat do njegove firme, vozla sma se 1uro pa pol..mater se je vleklo, seveda je moj odišel lepo za ZDA in jaz ostala sama. saj res, da ni nekaj posebnega ko je doma pa da me zna jeziti, ampak si res nisem želela tega ravno v tem trenutku ko bo vsak čas prikukala na svet. po glavi mi hodijo različne stvari in sem res malo žalostna, saj ga 2 meseca ne bo pa še s tem zaupanjem mam ful probleme, nevem, zelo slabi občutek imam glede vsega tega, ma saj me bo minlo...se morem navadit spet na samoto oz da ga ni. no, danes sem bila pri frizerju in se znebila kar preci las, in se nikakor ne morem navadit na tako kratke lase ampak je blo nujno potrebno ker sem mela res uničene od barvanja. pol sem še v trgovino šla, si nakupila hrane za kar nekaj časa in seveda sem si končnooo kupla škornje..jeeej, in 2 puloverja, teh mi res manjka...v glavnem izmučena sem do konca, noge me takooo bolijo da groza. kar depresija me daje danes, vse to je preveč za en dan.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 17:40:53
|
|
|
|
frrrr
|
pravoda - čestitke za Leo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 17:42:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 17:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 17:54:03
|
|
|
|
pattaya
|
Pr meni še tudi nič novega. Zanima me, če katera ve, koliko g približno na teden pridobi dojenček po roku. Jaz mam rok v ponedeljek pa imam občutek, da se zna še malo zavleči. Zdaj pa me je strah, da ne bom rodila res silaka, kajti moj baby bi naj ob roku tehtal tam okoli 4 kg, in če bom šla dosti preko roka, me je kar strah koliko bi potem lahko na koncu imel. Ali lahko tudi sprožijo porod, zaradi prevelike teže dojenčka, pa čeprav so še ostali pogoji v maternici ok?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 17:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:02:11
|
|
|
|
Crystall
|
Pravoda ... čestitke ob rojstvu hčerkice Leje
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:03:29
|
|
|
|
tea85
|
mishelle1- res ti hvala za te besede, so me kar potolažile...tudi sama upam da mi bo moja punčka spremenila moj pogled na svet in vse okoli. karmen b- držim pesti zate
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:07:00
|
|
|
|
Aniiita
|
pravoda- čestitike in ti želim čimhitrejše okrevanje Crystal- ja potem imaš morda res prav kakšno reakcijo. Naj se ti to čimprej razreši Karmen so pa pomoje obdržali in se že dogaja.. Go Karmen!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:07:06
|
|
|
|
Crystall
|
Jz sm bila danes tudi pridna Kolegici sem pregledala in popravila celo diplomo. Zdaj pa grem pisati še vezni tekst za prireditev, ki jo vodi moja sestrična.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:09:11
|
|
|
|
Crystall
|
Tea85 ... jaz tudi verjamem VATE, da boš vse zmogla in da bo tvoja pikica na prvem mestu.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:18:18
|
|
|
|
tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Tea85 ... jaz tudi verjamem VATE, da boš vse zmogla in da bo tvoja pikica na prvem mestu. hvala, to bo vsekakor na prvem mestu in res jo že neučakano pričakujem, pač ni prijetna misel ko se zaveš da boš za vse sam. pa saj bo.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pravoda ... čestitam
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:25:52
|
|
|
|
karmen b
|
Evo mene punce spet doma Kot zakleto, ko sem se odpravljala od doma, se je vse umirilo in trebuh čisto mehak, kar je držalo cel CTG in zopet ravna črta. Plodovnice je dosti in utrip je zelo lep. No, ko sem se usedla v avto mi je takoj spet trebuh otrdel...pol se pa pejd. Hvala Bogu je vse uredu, sam jaz bi vseeno že rada, da je porod za mano, pa pri meni v naročju. Tako grem jutri zjutraj v porodnišnico, če ne bo že kaj ponoči, tam me bodo pa spet pregledal in vidl, kaj bodo naredl z mano. Vsekakor bom sporočila kako in kaj. Hvala za moralno podporo ... Boob sporoča, da je še kar na oddelku in preganja dolgčas, ker so zjutraj pozabil nanjo in je za danes izpadla iz obdelave...se ji pa kažejo neke spremembe s popadki in pravi, da se bo mogoče samo začel kaj dogajat. Držim pesti. Če ne prej pa upam, da bova jutri skupaj potiskale vsaka v svoji porodni.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:36:31
|
|
|
|
karmen b
|
Pravoda čestitke in čimprejšnje okrevanje, najlepše je zdaj na vrsti... Frrrr vse najboljše Jaši za rojstni dan
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:43:24
|
|
|
|
LINDI
|
Čestitke za hčerkico lejo mamici pa čimprejšnje okrevanje po porodu. Tea,ne razmišljaj preveč,misli samo na svojo lepo pikico..pa bo vse lepše in prijetnejše. Karmen...kaj ti nagajajo,a ne,tam ko bi moralo kaj biti,pa ni nič,ja sporoči,kako in kaj bo...upam,da bo,da boš čimprej crkljala svojega Michelle,želim ti,da čimprej dobiš avtomobilček
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:45:30
|
|
|
|
Crystall
|
TRIŠ in Chance ... sem vidla pri Dolenjkah, da bosta v NM rodile Jaz tudi. Mogoče se pa srečamo. Jaz imam jutri prvi pregled pri njih.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 18:54:35
|
|
|
|
Meliitak
|
No karmen želim ti da se začne ju3 dogajat ko boš na poti v P, da bo idealno in boš že ready, če je bejbika že dons stisnla rep med noge pravoda...ČESTITKE za punčiko Lejo...pa smo le dočakali tvojo veselo novico...pa kot pravijo nadrejeni ti lepo počivej, boš kmal z nami not vse prnesla ne me prganjat punce, sj se vsak dan pogovarjam z buškotom in naši bejbi dam vedt da je zdej že pravi čas...ju3 navsezgodaj jo bom peljala v P in tam ostaneva tea85...razumem te čist da ti je ful težko, ampak kot sama pravš je dobr da boš pri starših zdej in bodo vsaj oni v oporo...upam, da se tvoj iz ZDA vrne prerojen ker bo očka...držim fige Crystall...ti si pa res carica da tok pomagaš he, he sj vem da une ribe iz konzerve niso glih ok, sam so pa že bolš kot nič...ribe pa nevem če bi pekla doma, ker je moj možek full občutljiv na vonje, ja ker je kuhar in mi ne svetuje jih doma pečt...poleti pa njami na žaru...pol pa izbereš alternativo...ja morski sadeži majo res veliko vsebnost težkih kovin, sam še vedno manj tvegaš če jih ješ (baje)...veste kaj, celo nosečnost sm se branila le kakšne majoneze al pa kakega sirnega namaza in ni blo problemov...morske sadeže sm tud pogrešala, ampak sem si jih sm pa tja mogla prvoščit, ker pač rada jem he, he
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 19:19:55
|
|
|
|
karmen b
|
14/ 18 Dejmo punce, še mal pa jih boste ujele
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 19:56:05
|
|
|
|
tea85
|
sem vedno misla da je deklic več, pa zgleda sem se uštela, fantki vodijo... punce hitro rodit da jih prehitimo
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 20:28:47
|
|
|
|
rakica 2
|
pravoda-pa si le dočakala svoj zakladek,čestitke za Lejo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 21.10.2009 20:41:35
|
|
|
|
rakica 2
|
evo mene še zmer tu visim,vidim da sm rekorderka med zamudniki,dogaja NIČ,ZAPRTA NEPRODUŠNO ,BOM PA DRUGO LETO RODILA ,no mam pa eno uro otrdevanje trebuha na 10 min,ma vem da bo še to minilo..mi je dans nožnico izpiral,aaavvvv,sm jh vidla ,sm mela tok tistga izcedka in mi sploh ni pomagal canesten niti se ni iztekal,upam da bo zej ok.tea85-upam in verjamem,da se ti bo življenje obrnilo za 200%na boljše,saj boš imela kmalu v rokah svoj najdragocenejši zaklad,pa mogoče se tud v očku kaj premakne na bolje .drži se,sonček pride tudi k tebi
< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 21.10.2009 20:44:54 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?