|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
21.10.2009 15:05:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 O, tole je pa pasalo user posted image  Ti rada verjamem user posted image
Meni bi tudi, a pri nas še ni šanse, se ponoči še dojiva user posted image

Sicer sem pa tudi sama od včeraj zvečer nahodna in ne v najboljši formi. Ja, kaj se hoče, bomo že user posted image
Nina00 pol pa user posted image user posted image tud zate.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.10.2009 16:01:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
boga Lija pa boga tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je pa vročina padla pa zdaj malo boljše zgleda vseskup... mogoče pa so se včeraj kaj ena od druge nalezle, ko so se skup tiščale. upam, da ne zboli še Maruša user posted image user posted image user posted image sicer je pa zdaj sezona teh prehladov, da ga itak lahko kjerkoli stakneš... samo vprašanje časa je...

jaz ti rečem, da je tista muha bila kriva kaj je po stanovanju letala user posted image user posted image

ha ha ha sem se zdaj narežala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.10.2009 16:06:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Za vse bubane en koš user posted image .
Pojasnilo za včeraj zakaj bavcev nisem sabo jemala.Zjutraj smo že ob sedmih štartali za maribor ,ker sem imela zobozdravnika.In ju je pazla naša zlata babi.Pol sem še naredila nakup planic v mulleru in ura je kar tekla.Če bi želela jih pripeljat k mč  bi ju spet mogla vlačit v jajčke.In popoldan še enkrat to ,prelaganje ,ker sem ju peljala k zdravniku,vse skup bi blo pa  too much za v enem dnevu in pol še domov.Zraven tega kašljata in nebi rada da vam povzročamo težave ,ker sem se že zadnjič krivo počutla ko je moja snahica user posted image  dobila poln nosek.
MČ- upam ,da nismo naredili prevelikega nereda in nas še kdaj povabišuser posted image .Jaz ,pa sem prišlja iz vljudnosti ,da mi ne daš rdečega kartona.Se vem ,da kaj ,pa mene rabišuser posted image  ,mogoče sem samo na sliki htela bituser posted image .Pridemo brez skrbi polno številčni naslednjič.Naslednji teden smo tak na Ptuju neuser posted image ,pol ,pa pridemo spet ,da boš lahko pucala.user posted image .Saj kokica je tud falila,pa skokecuser posted image .
No ,pa vseeno hvala za postrežbo,pa ker si tak lepo spucalauser posted image .Verjemi še mož nas bo počasi prosil naj pridemouser posted image .

Persida, sicer smo včeraj glih najbolj ravno tebe rabili - saj veš zakaj user posted image user posted image drugič pa le pridi z bavcema, ja, ker drugače bo neopravičena, ne samo rdeči user posted image user posted image user posted image

ja, saj tudi mož je bil vesel, da sem spucala. tak da čist možno, da vas bo naslendjič on povabil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.10.2009 16:13:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj sva imela kosilo...kurjo juhico s korenčkom, kroglicami in belim mesekom. Pa vanilijev puding navrh. Kak je papcal. Pa mami je še malo pudinga pustil, da ne bi kje jokala. user posted image

Okej se tipkamo zvečer.user posted image

priden papalec user posted image user posted image user posted image pa še na mami je malo pomislil, bravo user posted image user posted image   naša tudi misli na mami pri fruchtzwergih. no, saj ona pa na koncu dobi prazni lonček za igrat pa sma obe srečni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.10.2009 16:14:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 O, tole je pa pasalo user posted image  Ti rada verjamem user posted image
Meni bi tudi, a pri nas še ni šanse, se ponoči še dojiva user posted image

Sicer sem pa tudi sama od včeraj zvečer nahodna in ne v najboljši formi. Ja, kaj se hoče, bomo že user posted image
Nina00 pol pa user posted image user posted image tud zate.

se podpišem. pa za Brina seveda tudi pa še user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.10.2009 16:40:30   
yania
Brin, super za mere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...so približno takšne mere kot pri nam......
pikica pa ko bo zdrav, pravilno, se nič ne mudi...

evo, naš je tudi danes zeloooo priden, sem se že zjutraj odločila, da porbava, brez miksanja,,,no,,,pol breskve sva nastrgala na steklen ribežen, in je šla za šalo, sicer je malo čudno gledal, potem pa še majhna banana čez, sva jo tudi z žličko strgala...no tu je vsake tolko naredil, kot da bo bruhal, in sem mu samo mogla povedat, da naj malo pogrize in potem pogoltne, pa me je kar ubogal user posted image
Za kosilo pa je imel pretlačen rižek, korenček, kolerabica in kolobarček bučke...pol je šlo samo pretlačeno, pol sva pa še zmiksala....
no zdaj je pa še zmazal pol velike hruške z enim prepečencem in pol navadnim jogurtom....super...je pa tako nekam utrujen, skos mi spi po delčkih, že 3 x danes, pa stalno zehauser posted image ...no zdej bova šla še eno odhoditi, potem pa mami gre na eno kavico...sem si malo frej vzela....user posted image
zvečer pa po Najo, jo kar pogrešam, ko je že 2 dni pri babi in dediju, pa kruzajo naokrog po planinah....potem pa še aerobika...hm,,,za slednje še nisem ziher.,,,user posted image user posted image

ok, lepo bodite...pa danes sem naspana, sem šla včeraj spat ob 22...no minutko prejuser posted image ...pa do 9,.00 z vmesnimi bujenji, hranjenji in previjanjem...je kar šlo...tak, da danes bom kak čvek rekla, z vami, ok?....kokica, pa ne uidi spet prekmalu,,,pa Tasa...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.10.2009 16:52:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

joj, jaz sem pa čist razkurjena,,,kolegica je 4 dni nazaj rodila fantka, 14 dni prekmalu, so ji naredili carski rez, ker so ji na koncu odkrili sladkorno, pa nihal ji je pritisk, najhuje pa je, da so jo po 4 dneh dali domovuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a si lahko predstavljate...punca je čisto zmedena....zdej ji bom probala zrihtati sprej Sintocinon, da mleko steče, ker ima trde dojke, pa ji že v porodnišnici niso hoteli dati tega...halooooo.....samo se mormo pozanimati če lahko po carskem ta sprej uporablja, da ne bi kaj rane odpiral, ali kaj....mah, naj grejo se solit...in še to, da je že tako boga, ker ima napade panike stalno, raztresena, zato tudi pritisk niha, oz.ga ima 100 160, ko leži.... a niso budale no...ne morem verjeti..

po 4-ih dneh po CR je šla domov? user posted image Mora bit pa gužva v P... ja baje, da so čas ko greš domov še skrajšali po CR. Sam po 4 dneh je čist prehitro... sploh če ji pritisk tako niha.
Sintocinon lahko vzame po CR, ampak to je res samo za to, da mleko steče. Nič ne povečuje količine. Jaz sem ga samo enkrat vpihnila, ker se mi je malo mašilo.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.10.2009 16:52:40   
Najaa

Pojasnilo za včeraj zakaj bavcev nisem sabo jemala.Zjutraj smo že ob sedmih štartali za maribor ,ker sem imela zobozdravnika.In ju je pazla naša zlata babi.Pol sem še naredila nakup planic v mulleru in ura je kar tekla.Če bi želela jih pripeljat k mč  bi ju spet mogla vlačit v jajčke.In popoldan še enkrat to ,prelaganje ,ker sem ju peljala k zdravniku,vse skup bi blo pa  too much za v enem dnevu in pol še domov.Zraven tega kašljata in nebi rada da vam povzročamo težave ,ker sem se že zadnjič krivo počutla ko je moja snahica user posted image  dobila poln nosek.
MČ- upam ,da nismo naredili prevelikega nereda in nas še kdaj povabišuser posted image .Jaz ,pa sem prišlja iz vljudnosti ,da mi ne daš rdečega kartona.Se vem ,da kaj ,pa mene rabišuser posted image  ,mogoče sem samo na sliki htela bituser posted image .Pridemo brez skrbi polno številčni naslednjič.Naslednji teden smo tak na Ptuju neuser posted image ,pol ,pa pridemo spet ,da boš lahko pucala.user posted image .Saj kokica je tud falila,pa skokecuser posted image .
No ,pa vseeno hvala za postrežbo,pa ker si tak lepo spucalauser posted image .Verjemi še mož nas bo počasi prosil naj pridemouser posted image .

user posted image user posted image user posted image sej nisi rabla takega poročila napisat. Pa vseeno hvala. Me je res zanimal kko to, da sama brez bavcev okol hodiš. Luksuz a ne? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.10.2009 16:55:32   
Najaa
Kok lepo je brat, ko nekdo npr. Timon je kot za šalo vse, kar mu mami pripravi... Pri nas je pa tako, da včasih še tisto, kar je včeraj jedla, danes noče. user posted image Dop. sem ji naredila banano z borovnico in malo marelice, kar je zadnjič fuuul jedla, no danes pa ne. Pop. pa me je presenetila in je pojedla navaden jogurt s suhimi slivami. Ok, super. user posted image
Pa buške... ma ta naša bejba odkar se postavlja, je to edino kar bi še rada počela in seveda sem spada veliko padcev. Ker mami pač ne more vedno bit na dveh mestih hkrati. Tak da je buča že kar pobuškana. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.10.2009 17:21:43   
mediuhec
kaj zdej razsaja v MB? no, je že tak čas prehladov, pa kurilna sezona se je začela.... a potem srečanje v petek odpade? midva z matevžem sva brez avta, tako da se priporočava za tuš ali pa evropark. persida: JAZ častim, ne spet ti!

user posted image za vse bolne bavce!

buške: naš poleg tega da občasno kresne na glavo, ima redno potolčena kolena...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.10.2009 17:35:33   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image sej nisi rabla takega poročila napisat. Pa vseeno hvala. Me je res zanimal kko to, da sama brez bavcev okol hodiš. Luksuz a ne? user posted image

Vse samo za tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.10.2009 17:56:24   
PERSIDA
mediuhec - pridemo,pridemo nič bat,v petek se pije ,user posted image zdaj smo že itak vsi bolaniuser posted image ,no skokec je že mimouser posted image

Glede na želje mediuhcauser posted image  - MB-PLANET TUŠ - OB 10 uri - petek - 23.10.09 -JASNOuser posted image !!!!!!!!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.10.2009 18:36:43   
mama_milchy
MI SMO DOMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.10.2009 19:15:24   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

MI SMO DOMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas in kako je pikica?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.10.2009 19:18:34   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

MI SMO DOMA

user posted image user posted image tia pa je nahodna..pa malo kašlja..no to tak skoraj vedno neki malega pokašljava,pa ne vem zakaj..z noska pa mogoče teče zarad zobka...sam je že nzunaj tak da ne vem..pa grize kot kuža s tem zobom...user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.10.2009 19:32:31   
KOKICA32
Dober večer!!!! user posted image

Dobili smo pošiljko od Next-a! user posted image user posted image user posted image

Beba spava a mama zabušava. Če verjamete! user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.10.2009 19:47:46   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!!!! user posted image

Dobili smo pošiljko od Next-a! user posted image user posted image user posted image

Beba spava a mama zabušava. Če verjamete! user posted image

Nehaj me dražit ,ker je pri nas recesijauser posted image .

Pri nas ,pa mirno že od 17h ,ne morem verjet ,da se to dogajauser posted image .Kaj je naredo jutranji dvo urni sprehod,ha....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.10.2009 20:03:47   
Lolita23
Punce jaz grem zdaj spat ful razkurjena na mojega, če bi bil zdej tlele bi mu glavo odtrgala oz. če bi bila sama v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.10.2009 20:05:05   
trezika
dober večer

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.10.2009 20:07:00   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Punce jaz grem zdaj spat ful razkurjena na mojega, če bi bil zdej tlele bi mu glavo odtrgala oz. če bi bila sama v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa je blo??

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.10.2009 20:07:18   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dober večer

čeeeer user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.10.2009 20:09:37   
PERSIDA

Boljše ,da greš prespat jutri bo boljše ko te bo jeza minila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko moškim se včasih kaka kolica v glavi odšraufa,kaj češuser posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.10.2009 20:10:55   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

dober večer

čeeeer user posted image

Jezus kristus kaj se ,pa je te tebi zgodilo ,da se tu javiš?user posted image   Ja dobrodošla no in kako?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.10.2009 20:12:20   
PERSIDA

dober večer

Aaaaaa, si spet zgovornauser posted image .Čer tudi tebi

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.10.2009 20:12:57   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

kaj pa je blo??

Ma ta teden sem bila služkinja njem, njegovem bratu in na konc sem jaz tista tečna, onadva pa tam igerce špilata, in on men kao če bo njegov brat pri nama sbo čist drugi. In ker se moj tak "lepo" do mene obnaša mi še mali zdaj ukazuje in  mi govori, ka se deremuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?