yania
|
Brin, super za mere ...so približno takšne mere kot pri nam...... pikica pa ko bo zdrav, pravilno, se nič ne mudi... evo, naš je tudi danes zeloooo priden, sem se že zjutraj odločila, da porbava, brez miksanja,,,no,,,pol breskve sva nastrgala na steklen ribežen, in je šla za šalo, sicer je malo čudno gledal, potem pa še majhna banana čez, sva jo tudi z žličko strgala...no tu je vsake tolko naredil, kot da bo bruhal, in sem mu samo mogla povedat, da naj malo pogrize in potem pogoltne, pa me je kar ubogal Za kosilo pa je imel pretlačen rižek, korenček, kolerabica in kolobarček bučke...pol je šlo samo pretlačeno, pol sva pa še zmiksala.... no zdaj je pa še zmazal pol velike hruške z enim prepečencem in pol navadnim jogurtom....super...je pa tako nekam utrujen, skos mi spi po delčkih, že 3 x danes, pa stalno zeha ...no zdej bova šla še eno odhoditi, potem pa mami gre na eno kavico...sem si malo frej vzela.... zvečer pa po Najo, jo kar pogrešam, ko je že 2 dni pri babi in dediju, pa kruzajo naokrog po planinah....potem pa še aerobika...hm,,,za slednje še nisem ziher.,,, ok, lepo bodite...pa danes sem naspana, sem šla včeraj spat ob 22...no minutko prej ...pa do 9,.00 z vmesnimi bujenji, hranjenji in previjanjem...je kar šlo...tak, da danes bom kak čvek rekla, z vami, ok?....kokica, pa ne uidi spet prekmalu,,,pa Tasa...