Anonimen
|
I am back : tajika - Glej ga smeškota ! gluten - Mi bomo poskusili predvsem brez pšenice do 1. leta (predvsem bele), gluten bomo pa dobili v ovsu in piri, ki ju že sedaj pridno jemo s kašicami. nmagk - Tvoja ločevalna dieta se fajn sliši . Toda jaz se moram v roke vzet, če ne bom fasala kakšno sladkorno . Cveta28 - Sem videla, da si bila super mami prejšnje dni, vse že do 8.30 poštimala . Mi smo pa danes totalno ležerni, sem jaz ob 11h še vedno v pidžami, še nisem prišla do tuša . Pravijo, da tudi takšni dnevi morajo bit' . Upam, da je večerno jokanje mimo oziroma, da je Lori pristala v toplem mamičinem naročju . A Lori pa pije kar toplo vodo? To je super, baje je priporočljivo tudi za odrasle, da bi pozimi pili toplo vodo. Deluje tudi kot super naravno odvajalo. Morda pa tudi mi poskusimo Eli dajat mlačno vodo namesto sobne temperature. A ti vodo pogrevaš za vsakič, ko pije? Pa čestitke za prvi pregled pri zobarju ! Pri nas bi itak gledal samo dlesni . Se pa ne strinjam s tabo glede naravoslovnega pogleda na svet, četudi sem bila včasih sama ista: tipična racionalna filozofinja. Ok, psihologija mi nikoli ni bila kar nekaj, saj je znanost tako kot vse ostale, toda nisem pa sprejemala ostalih znanstveno nepreverjenih metod. Toda ko pa na lastni izkušnji vidiš delovanje tudi takšnih cigu-migu stvari (še posebej, ker sem totalni skeptik), začneš drugače razmišljati. Nisem nek vernik ali fanatik, toda priznam, da imam za vse stvari nekako odprta vrata: Kaj pa če? In sedaj ugotavljam, da je na vseh teh stvareh košček resnice, vsak pokaže nek obraz sveta, ki ga znanost itak ne zmore razložiti v celoti. Če še nisi pogledala filma What the bleep do we know, ti ga toplo toplo priporočam, saj so sami kvantni fiziki in ultra znanstveniki, ki se lotevajo fenomena moči misli. Izjemno zanimiv film . Glede kravjega mleka pa boš gotovo veliko našla na netu, predvsem pri tistih, ki ga sploh nikoli ne uživajo. KM bi naj bilo za teličke in ne ljudi, predvsem pa je polno rastnih hormonov (da teliček tako hitro zraste), na katere dojenčki odreagirajo. V teoriji se tudi jaz strinjam, da KM ni za ljudi, itak pa imam laktozno intoleranco, čeprav sem kot otrok popila na tone mleka. Pardon, Čokolina . L&L- A Justovo Tea tree lahko tudi namažeš na dlesni? Je za oralno uporabo? Pa bravo za pregled in mere! brigita23 - Super za spanje . Jaz kar verjamem v ta merjenja, saj so čisto znanstveno osnovana. Samo kaj, ko imava midva tako majhen prostor, da nič ne moreva premikati, saj je le tako optimalno izkoriščen . Tako da upam, da Ela ne spi nad kakšno vodno žilo . Pa fajn za seksualno oživitev, je sedaj res vse bolj sladko, ko je nekako ukradeno . Pa upam, da je glavobol že minil . detelja - Magnetna bioresonanca po mojih izkušnjah deluje, toda je samo obliž na rano. Treba je odkriti vzroke težav, ki so itak večinoma v glavi. Toda kaj, ko si to tako težko priznamo in raje krivimo hrano, pa način življenja ... . Vso srečo sestri! Glede Majinega bruhanja, pa morda enostavno še ni zrela za tovrstno hrano in hoče vse čisto spasirano?! rea27 - Čestitke za malo pikico, da tako lepo raste . obmesečnice - Čestitke vsem! Tudi mi smo v soboto praznovali pol leta! Joj, kako čas beži . Nalini - Ela zunaj sedaj, ko je mrzlo, tudi kar "zamrzne" . Pa tudi hitro zaspi, ji očitno kar paše kombinacija mraza in tople vreče, v kateri je . Pa bravo za zobek in miren prihod . Junona - Uf, raje mi ne omenjaj diplome, ker pri meni se je že pred leti vse zaustavilo . Držim pesti, da ti čim prej rata, da bo tudi Zarika čim prej dobila bratca ali sestrico . Moj tudi redno omenja Elinega bratca ali sestrico, toda jaz itak moram počakat eno leto zaradi CR. Potem bi pa morda kar šla v akcijo. Upam, da si bom do takrat poštimala trebušček, če ne bo potem v drugo še težje spravit se v red. Pa čestitke za vse izgubljene kg, to pa je volja ! Vidim, da si vi tudi sezuvate štumfke . Pa res smo te pogrešale tu na rr . nmagk - Kakšna pozerka je Karolinca . akina - A mi zaupaš recept, kako ti je uspelo živet brez sladkarij, ker tudi jaz imam težave s prebavo ravno zaradi njih: isto kandida, ki raste ob cukru. Sem pa odvisnik od čokolade in sem se že stokrat, kaj stokrat, milijonkrat odločila, da sedaj pa res dieta brez sladkorja, toda vedno padem kot hlod . Saj vem, volja in odločiti se je treba, toda da bi bilo tako lahko . m..tina in matcar - Bravo za pregled in mere . kravje mleko - Mi se bomo poskušali do 1. leta izogniti tudi izdelkom iz kravjega mleka (jogurti, skute ...), čeprav sladoled smo pa že lizali . GH - Na mojem seznamu so do 1. leta od sadja prepovedane samo jagode, ostalo vse ok, po korakih seveda. Ostalo pa: sol, sladkor, med, beljak in mehko kuhan rumenjak, sveži sir in večje količine kravjega mleka in mlečnih izdelkov, morski sadeži (ribe so ok!), svinjina ter oreščki in izdelki, ki jih vsebujejo (smoki npr.). hojica - Mi je ne bomo uporabljali, ker je baje zelo škodljiva, imajo otroci potem težave pri učenju hoje (v hojici hodijo po prstih, pa še na rit se lahko vržejo). No, saj vidim, da ste vse istega mnenja . zanchy - Mi smo že imeli vročino, pa obdobja slinjenja, pa vse nosimo v usta, o zobku pa ne duha ne sluha. Baje so to samo priprave. Upam, da bo zato potem prihod zobka neopazen . Pat74 - A tako te mož zaklepa, nič se fino ne delaj . rea27 - Jeah za mere in super napredovanje . Tudi spanje še bo, boš videla . zimski sprehodi - Midve sva zunaj tudi po eno uro in več, toda vmes (po 40 minutah vozičkanja) se ustaviva kje na toplem, se slečeva, malo pogrejeva, nahraniva če je potrebno in potem spet nazaj. Sva oblečeni v bodi, majčko, žabe, nogavičke namesto copatk, žametne hlače in puloverček iz flisa ali debelejšo trenirkico, kapica in čez kapuca od puloverčka ali trenirke, potem pa vreča. Če je zelo mrzlo, jo pod vrečo še pokrijem s koco. Sedaj, ko imamo vrečo, še nismo prešaltali na zimsko jaknico. poporodna pozabljivost - Madonca ste me nasmejale . To je najbrž ostalo kaj od nosečnosti, če mene vprašate . Moram končat, čeprav nisem prišla do konca (mater ste se razpisale, kdo to pravi ), ker se Ela že pošteno jezi na svojo mami, ki čepi pred računalnikom . Čao, NenaLena
|