|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
13.6.2005 13:35:40   
dadica
Danes bom pa jaz odprla temo,danes sem nastopila 9 teden in sem se naročila na NS,imam jo 7.7. sem se pa odločila kar za fontano v mb,ceno imajo okrog 10000,pač mi ne morejo posnet ampak dobim slikico:bravo: .Komaj čakam!Drugače pa imam drugi pregled 28.junija in že takrat bom spet videla pikico! :bravo::bravo:

kako ste pa drugače,meni spet postaja slabo,sem preoblačila posteljo pa sem se morala tri krat dol vsest ker mi je vse dvignilo!!

Drugače pa kar žarim od veselja!Trebuščki se že vidijo?

Lep dan vam želiva dadica in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
13.6.2005 14:15:00   
bevetko
Jaz sem sedaj v sedmem tednu in pol. Naslednji teden imam se enkrat pregled pri G, imela sem izcedek in imam zdaj 14 dni strogega mirovanja. Potem pa mi je predlagala pregled za nuhalno. Pa je rekla, da je v domzalah najboljse. Kaj v mb, ti lahko vse pogledajo in zmerijo. Sem namrec tud iz mb-ja.
Kolko je vlka sedaj tvoja pikica? moja je bla prejsnji teden 5mm.
LP :nosecka:in:sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
13.6.2005 14:18:38   
dadica
sem poklicala in vprašala če delajo NS je rekla da in sem se kar naročila,mi je že moja G rekla naj vprašam na fontani.
Moja pikica je bila 31.5 velika 10,4 mm

sedaj pa jo bom videla 28.6

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
13.6.2005 15:18:37   
Nannn
Hojla :nosecka:

Ste se kar malo porazgubile :) ...najbrz kje pocivate in se imate fino...jest se malo pa grem domov in ze komaj cakam...tale ponedeljek sem pa kar tezko prenasala...po vrhu sem se tecna:(

Mene pa daje izcedek in mislim da imam vnetje...komaj ze cakam na drugi pregled v cetrtek in da vidim mojo pikico...tinkamiska to bo najin dan...bom mislila na tebe :bravo:

Jest se se nisem narocila na NS ceprav sem danes ze nastopila 10 teden juhu :bravo::bravo: ...se kar ne upam prej dokler ne dam skozi drugi pregled...sem veliko razmisljala kam naj bi sla...in se odlocila da grem k dr.Pusenjaku v Dravlje...je bila pa moja favoritka dr.Strah v Domazalah...

Kje se skrivajo kaj caffee,gaya,LE&TA in vse ostale punce...upam da je z vami vse v redu...

Lepo se imejte in bozajte svoje trebuscke...

LP Nannn :nosecka: 10td.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
13.6.2005 15:20:08   
Nannn
moja pikica je bila velika v sestem tednu in par dni 15.6 mm...sem pogledala na slikco od UZ tam vse pise..

LP Nannn :sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
13.6.2005 15:21:58   
rija
dadica, jaz pa jutri nastopam 9 teden. Moja pikica je bila v četrtek velika 15,7 mm. V šestih dneh je zrasla za 6 mm. Tako da smo kar pridni. Trebušček malo izstopi, ko jem cel dan, drugače pa ni posebnosti.
Edino že štiri dni mi ni bilo slabo, vrnil se mi je apetit.
Tudi jaz se moram naročiti na NS... Pregled pa imam en dan za tabo...
Lep pozdrav vsem skupaj.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
13.6.2005 15:58:49   
Lumpi
No, pa še jaz.....
Jaz pa sem v petek nastopila 8 teden, v sredo pa je bila pikica velika 15,2 mm, kar se pa tiče trebuha, ta še ni viden, oz. je bolj napihnjen, se pa že vidi da imam lica bolj okrogla.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
13.6.2005 17:11:45   
mayflower
Še jst se oglašam. Če bo šlo vse posreči:duda:, bom ena od prvih januarčič. Rok imam 4.1.2006. Vstopam v 12.teden in počasi mi je začel trebušček postajat kar opazen. Nisem nič bruhala, čeprav me pa zdej neki nonstop zvija. Upam, da bo kmalu mimo in bom spet poskočna:nosecka:. Drugi teden mam pa tretji pregled pri G in nuhalno.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
13.6.2005 18:56:18   
LE&TA
Tukajsem! Sem likala, pa ni blo časa!
Danes sem Ok, v službi sem povedala in šefica je bla ful OK In mi bo podaljšala pogodbo za eno leto. JUHU Dinarčki bojo!:bravo:

Zdej sem v 10 tednu, sem sam mal tečna, drgač pa počutje OK!
Zdej pa grem kej povečerjat, pol pa spet pridem, moj :love: gre v nočno in mi bo dolgčas!
Konec 12 t imam drugi pregled - kri, voda. Pa na NS se morm naročit!

Pupe moje drage, veselo pište, lahko tud neumnosti, jst sm zmeri ZA!!:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
13.6.2005 19:22:13   
Nannn
LE&TA imas ze datum za NS?Kam bos sla na ta pregled?

Me veseli da je bilo v sluzbi brez problemov in da ti bodo podaljsali se za eno leto :bravo:

Jest bi pa zdele cesnje jedla pa mi jih je zmanjkal :(

Lepo se mejte Nannn :nosecka:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
13.6.2005 21:32:08   
LE&TA
Nannn,V Postojno bom šla, ker sem tle tud doma in mam vse zelo blizu. Ima moja G tud licenco za to!! Sam se nisem še naročila. Niti ne vem al se morm že zdej, al je za čakat al kako! Bom mogla kr poklicat pa se pozanimat.

Češnje? MMMmmmmm
Ma jst sm pa tko zaspana de sm skor na kavču zaspala. SEm se komej do računalnika prplazla. No sej zdej je pa bolš, sam bom vseeno kr šla. Pa še zebe me inmoj :love: je šel v nočno! Ja ni druge k štunfe gor in še eno dekco!!:)

Januarčice, a ste se že kej poredile? Jst mam 1 kg več, ma se mal pazim, k pr meni kilogramčki hitro skočijo gor! Nimam te sreče da bi lahko jedla po mili volji!!

Nočko vsem :nosecka:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
14.6.2005 6:53:21   
puri
Ojla:nosecka: !

Jaz sem v 9-em tednu in sedaj se mi zdi, da je že bolje z utrujenostjo in slabostjo,.....upam, da ni to samo začasno,......ampak, vse bomo potrpele,ane;)

Drgače imam pa jaz zelo velik apetit:zmeden:,...non-stop sem lačna, obvezno pa moram jesti na dve uri, drugače se spet pojavi slabost, v želodcu pa občutek, da je čisto prazen!
Ponoči sem se zbudila, ker sem bila tako zelo lačna, ampak jest nisem šla, ker to še nikoli v življenju nisem naredila, da bi ponoči vstala in šla jest, ampak je malo manjkalo,......no, malo sem počakala, potem me je pa spet zmanjkalo:):zaspan:

Kaj pa ve, imate tudi tak apetit,....je katera že zaradi tega vstala ponoči in šla jest?

Zredila sem se pa jaz tudi že eno kilco;),.......pa saj ni čudno, ker se mi je apetit tako povečal.

Jaz sem na nuhalno naročena pri 12-ih tednih pri dr. Strahovi in že komaj čakam:sloncek:,.....samo to je še tako daleč, vmes pa nimam nobenega pregleda!

Lepo se imejte, pa se beremo:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
14.6.2005 9:39:50   
Anonimen
Mat kurja!...jz sem se prejšnji teden počutila takoooo dobro, da sem mislila, da je konec vseh težav in slabosti. Včeri me je pa tko zagrabila slabost kot še nikoli, za vsak gib se mi je dvigovalo gor. Nč ne pomaga noben recept, ko je človeku tkole grdo slabo. Ne morš ne ležat, ne sedet, ništa..., kaj šele da bi šla v službo! Mislm, taka slabost pa ni za preživet! Mat kurja! Jz ne bom nikoli še enkrat zanosila, če je treba tkole trpet...:( :)-:)- Morm mal pojamrat :)-:)-

Nuhalno imam jz tudi pri dr. Strahovi 7.7., ravno včeraj pa sem v reviji Nosečnost brala njen članek o nuhalni svetlini, lepo obrazložen s slikcami..

Zdej grem nazaj počivat, čene bom računalnik pobruhala..

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
14.6.2005 10:10:24   
pinka
Hvala enako! Jst sem se tudi hvalila, kak mi ni več slabo, potem pa sem včeraj doživela vse za nazaj. Prvič sem bruhala in na koncu sam žolč, ker nisem imela kaj....Kriza. Upam, da ne bom zdaj večkrat bruhala.Dans sem čist hin!!!Od jutri naprej pa si bom vzela dopust, ker se v soboto poročim in upam, da v soboto ne bo kriza. Če pa, ne vem kaj bom.
Drgač mam pa tud skoz praznino v želodcu in moram non stop jst. Adijo pamet!!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
14.6.2005 17:57:41   
LE&TA
Puri, tud jst sm kar naprej lačna(no prejšnji teden je blo tko- 9t), zdej sem v 10t pa je mal bolš, mam pa ful želje glede hrane. Lih prej sem si šla kupit cvetačo, si jo skuhala, pa mal na maslu in dribtinah nardila, komaj dočakala pol pa mi ni šlo, ko da mam samo sebe za norca!! Sadje mi kr ne gre, dopoldne še popoldne pa bi kaj konkretnega, kuhanega!!:zmeden: Mi pa ful pašejo juhice in mineštrce za kosilo! Tekoče!! Sej še sama se ne razumem včasih!
No ponoči pa vstajam sam za lulanje, kej druzga ne bi niti mogla!!

Eno vprašanje za vse: Tisti dan ko mate pregled, a vzamete dupost al bolniško, kaj?!

LP:nosecka:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
14.6.2005 18:00:06   
LE&TA
Pinka se mi prou smiliš. Bruhanje pa res ni prijetno!! Upam da boš v soboto OK i da se boš mela ful lepo, to je tvoj dan. sam čuvaj se, pa ne preveč skakat! Čestitam že zdaj obema in vajini pikici!:torta:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
14.6.2005 18:17:24   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Sem vas prišla malo pogledat. Pri meni nič novega, danes mi je za malenkost manj slabo, ampak sem pa vesela, da ne bruham. Danes sem si kupila prve hlače, sicer niso nosečniške so pa nizke in v pasu imajo gumico, končno lahko sprostim svoj trebušček:bravo: Hrana:), meni paše vse razen mesa in sladkarij od tega lahko jem goveje in piščančje ali puranje meso, pa še tega čisto malo, od sladkarij pa sladoled in kakšno ne preveč sladko pecivo. Sadje jem kot zmešana, paše mi pa tudi pizza in podobna fastfood hrana, se je pa poskušam izogibat.

Jutri se mi začne 12t in pojutrišnjem grem na NS. Komaj čakam in sem zelo nestrpna, bi kr kak dan preskočla:)- pa ne gre.

Žal mi je za našo Gayo:rozica: upam, da bo kmalu boljše:rozica: in da se nam kmalu spet pridruži:angel:

Punce pazite nase, božajte bušije in jih mažite in se razvajajte kar se da:rozica::rozica::rozica:

LE&TA meni ni treba jemat dopusta, ker nisem nikjer zaposlena, ti bo pa odgovorila katera druga;)

Lepo se imejte:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
14.6.2005 18:35:06   
LE&TA
Tinkamiška, s čim si mažeš bušija?
Meni še ni začel tko opazno rast, ampak si ga pod tušem mažem z otroškim ojlem na mokro kožo, v bistvu kr celo telo, za pol pa mam od Leka kremo proti strijam,ker sestra tam dela in me zalaga s takimi stvarmi!! A je katera krema ful dobra!?

Za Gayo mi je pa res hudo, Imela je dve :duda:, zdej pa nič več!:((
Zato pa se res čuvajte, pupe? Jst mam stanovanje vse u prahu, moj :love: ni utegnu posesat, jst pa tud ne bom, upam da bova konc tedna, pa še delavce mamo okrog hiše! Jst jemljem vse na izi, bomo že enkrat!
Mi je rekla ena , da je ona sam zavese dol dajala in se je preveč naprezala in je začela krvavet - konec!!
Se lahko zelo hitro zgodi!!

Čuvajte se in se raj cartajte!!:sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
14.6.2005 18:58:31   
tinkamiška
LT&TA jst si mažem bušija kr z enim masažnim oljem, je fajn mastno, sem ga dobila za Božička, zdej ga mam pa za kej porabit:) Kasnej si bom šla pa verjetno kej kr v lekarno kupit, majo tam kake fajn žaubice, ki jih sami zmešajo. Sej od Leka je baje tudi fajn, tko da po mojem ne rabiš kej drugega kupvat.

Jst tudi opravljam samo lažja opravila doma, zdej že lahko kej skuham, ker prek sploh nisem mogla v kuhno, mi je takoj ratalo slabo, pa perem, likam, bi blo treba tut zavese oprat, si me zdej spomnila:), samo dol pa gor jih bo pa moj:love: dal.

Lepo bodite:rozica:

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
14.6.2005 19:58:28   
Lumpi
a pa kar vse greste na NS, jaz pa tuhtam, če bi šla, se mi zdi to še ena "muha" več
jaz še premišljujem, sem v 9-tednu

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
14.6.2005 20:21:46   
lonja
Hojla tudi tebi,

tudi jest sem ta teden v desetem tednu, konec naslednjega tedna imava že nuhalno. A so ti že kaj povedali glede PDP?
Za razliko od tebe, sem totalno out od vsakodnevnih slabosti, ki se ponavadi pričnejo popoldne, ko pridem iz službe. Ne vem, po mojem psiha tistih osem ur še deluje, pol pa ko pridem domov, vse dol pade. Šefu še nisem povedala, in po mojem ne bo prav nič vesel.Ker pa z mojim dragim odhajava na dopust, bom z ''veselo'' novico za šefa še malo počakala. KO pridem nazaj bom pa že v 13. tednu, ko se bo verjetno ja že kja videlo.

Božaj svojo :duda:!!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
14.6.2005 21:28:25   
puri
LE@TA, jaz si pa mažem trebušček kar z navadno SOLEA kremo,...je zelo mastna in z njo sem se mazala že v prejšnjih dveh nosečnostih, pa mi ni nič razpokalo,....sem se pa mazala zjutraj in zvečer (sedaj si zaenkrat še samo zvečer).
Seveda je pa veliko tudi odvisno od elastičnosti kože.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
14.6.2005 21:28:52   
LE&TA
Jst sm bla na 1. pregledu v 8t pa mi je G pozabla povedat PDP, tako da ji morm drugič rečt. v 12t mam drugi pregled, na nuhalno bom pa tud šla, glede na leta vem da ni kake nevarnosti, ma za vsak slučaj! Bom riskirala tistih 10.000!!

a katera ne bo šla na NS?

No še mal pa nas bo treba premaknt naprej!!:bravo:

Uživajte v :nosecka:!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
14.6.2005 21:30:52   
LE&TA
Puri, ti si pa pogumna! Že v tretje! Jst še prvič ne vem kako bom preživela, me je že zdejstrah! Ma kaj ko ne morem uit nikamor! Gre vse z mano!!:):)-:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
14.6.2005 22:54:33   
tinkamiška
Moj PDP je bil najprej 2.1.2006, zdej mi ga je pa G prestavila na 28.12.2005, bomo vidli kaj bojo rekli na NS:zmeden2: Tako, da se zaenkrat še kr štulim med vami januarčicami:)- Pa sej je čisto mogoče, da bom rodila januarja...

Lonja sej bi blo meni verjetno bolj slabo, če bi morala hodit v službo, tako pa se ksreči lahko mal spočijem in uležem, če mi rata slabo. Upam, da te ne bo dolgo matrala ta slabost:rozica:

Sem ravno povčerjala, pozno ne? Če pa me potem ponoči zagrabi lakota, tako pa lahko zdrim do jutra. Sem pa jedla takoooo dobro solato, njam!

Zdej grem pa spančkat, sem bila danes pridna zlikala tri kupe perila, jutri moram pa malo stanovanje pospravit, da bo čisto, ko pridemo nazaj iz morja.

Lepo spančkajte:angel::angel::angel:

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?