Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:14:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:17:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz te bom še v petek izljubila. Okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:17:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
V petek ob 10h v qulandiii ,če bo mediuhecu pasalo sicer bomo lokacijo prestavili.V petek se pijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na moj račun
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:17:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz te bom še v petek izljubila. Okej? Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:18:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek ob 10h v qulandiii ,če bo mediuhecu pasalo sicer bomo lokacijo prestavili.V petek se pijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na moj račun Jeeeeeeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:21:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
No danes sem bla z malima pri zdravniku in je vse ok s pljuči sem šla malo ju pokazat ker ponoči se tomaž včasih ravno drgne.No ko ,pa mu kamilice celo noč dajem pri postelji je pa ok.Drugač ,pa dopoldan zobošintar pol čvek ,kosilo pri babici pot do zdravnika ,sprehod do lekarne ,pot domov,uspavanje,mami nazaj v mb v šolo krščanstva ,zdaj še malo poreknem te pa gas spat ker mi danes babi čuva otroke da lahko jaz po 100 letih enkra normalno spim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:22:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - in kako je moj skokec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:23:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - kaj je novega ne se skrivat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:25:20
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, hvala za mail Žgane pijače!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:26:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - kaj je novega ne se skrivat? pa nič novega, sam to da smo spet domaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:26:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes praznujejo 7. mesecev - Blaž od Pocke
- Maruša od trezike
8. mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:26:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - in kako je moj skokec? Moj pomorščak že spančka....Ej, danes je tolkokrat kakal, da se mi je že rolalo....Pa še cel dan smo bili na poti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:26:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, hvala za mail Žgane pijače! Bo prišlo prav?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:27:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - kaj je novega ne se skrivat? pa nič novega, sam to da smo spet domaaaaaaa! Ljubo doma kdor ga ima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:27:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer sem kaj zamudila? o supermami
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:28:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, hvala za mail Žgane pijače! Bo prišlo prav? Ja, za novoletna darila. Pa tudi za kkašne zdravilne žavbe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:28:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni zakaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:28:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - in kako je moj skokec? Moj pomorščak že spančka....Ej, danes je tolkokrat kakal, da se mi je že rolalo....Pa še cel dan smo bili na poti! Morski luft mu je naškodo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:28:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz te bom še v petek izljubila. Okej? a danes bomo opet mele tako debato ko včeraj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:28:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - kaj je novega ne se skrivat? pa nič novega, sam to da smo spet domaaaaaaa! Ljubo doma kdor ga ima Samo res. Povsod je lepo,ampak doma je najlepše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:29:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek ob 10h v qulandiii ,če bo mediuhecu pasalo sicer bomo lokacijo prestavili.V petek se pijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na moj račun ha ha ha. ok. mi pridemo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:29:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,MalaČebelica ,trezika,Kokica32 -- HVALA ZA VSE TAUŽNTKRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz te bom še v petek izljubila. Okej? a danes bomo opet mele tako debato ko včeraj Ne rajši ker imam že sedaj preveč za nazaj za brat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:30:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No danes sem bla z malima pri zdravniku in je vse ok s pljuči sem šla malo ju pokazat ker ponoči se tomaž včasih ravno drgne.No ko ,pa mu kamilice celo noč dajem pri postelji je pa ok.Drugač ,pa dopoldan zobošintar pol čvek ,kosilo pri babici pot do zdravnika ,sprehod do lekarne ,pot domov,uspavanje,mami nazaj v mb v šolo krščanstva ,zdaj še malo poreknem te pa gas spat ker mi danes babi čuva otroke da lahko jaz po 100 letih enkra normalno spim. o ti pa si zaposlena
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:30:30
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica za Lijo pa za Tijo pa Timona pa še za ostale bolančke. no, da se še tu pohvalim - Klara spi že od pol osmih v kosu. sploh ne morem verjet sem se že stuširala pa povečerjala zdaj pa kar ne vem kaj bi od vsega prostega časa super Tiana pa od osmih naprej in zaspala je celo brez dude in zdaj ko tole pišem in se hvalim jo že slišim iz postelje ji je dal ati dudo in aja dalje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:31:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No danes sem bla z malima pri zdravniku in je vse ok s pljuči sem šla malo ju pokazat ker ponoči se tomaž včasih ravno drgne.No ko ,pa mu kamilice celo noč dajem pri postelji je pa ok.Drugač ,pa dopoldan zobošintar pol čvek ,kosilo pri babici pot do zdravnika ,sprehod do lekarne ,pot domov,uspavanje,mami nazaj v mb v šolo krščanstva ,zdaj še malo poreknem te pa gas spat ker mi danes babi čuva otroke da lahko jaz po 100 letih enkra normalno spim. o ti pa si zaposlena Se čudiš?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?