|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.10.2009 22:42:51   
3Sonček3
ursa_p majčke še niso naročene, ker nimam še vseh naslovov, hvala ker si mi posredovala svojega.
nosečka24 meni osebno je ime Nejc najlepše slovensko ime (mislm da je slovensko), drgač pa mi je ime mojga lubija zaenkrat zelo lepo (Almir) pa tudi ime ki sva oz. sem ga izbrala (moj je reku da to prepušča meni, pol se je pa strinjou z imenom) za našega user posted image če bo mi je pa tut neki posebnega (Liam). Že od nekdaj sm mahnjena na redka imena, ampak mi more lepo zvenet, no usak ma pač svoj okus, če nebi blo tko pol bi bli lahko vsi isto poimenovani user posted image . rožca meni je ljubše ime Gaja, brez zamere ampak naši psički je ime Gaja, čeprou se js s tem nism strinjala, ker je od kolega hčerki tako ime ampak je mami tako vstrajala pri tem imenu da smo popustili, sej smo navsezadnje zarat nje dobili psičko. Lepo ime za punčko pa mi je tudi Aisha ampak bi me moj rajši pustu kukr da bi dal hčerki tok ime user posted image , je blo pa tut tko ime naši 1. psički in se mi je ime ful dopadlo.
vekybel če bi blo po moje bi že zdavnaj poslala naročilo, ampak razumm da ene nimajo tolk časa za sedenje pred računalnikom kot js pa zato nism nč jezna kr niso še poslale, kaj pa če bodo potem zamerle tiste ki mi niso poslale naslova? Držim pestke zate jutri in za lano70 tudi seveda.
lorelaj* kar pogumno daj ime kakršno ti srce poželi, zamisli si da je to (saj za moje pojme) lepše kot pa marcedes, ki jih ni malo v Sloveniji. Meni dela G na vsakem pregledu UZ user posted image , čeprou nimam rizične user posted image , mi pa na nobenem pregledu ni poslušal srčka mojga user posted image , to smo meli srečo slišat samo na NS, še dobro da mam AS doma da lahko ta najlepši zvok usak dan poslušam.

Lahko noč punce se slišmo zjutraj

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.10.2009 22:48:02   
3Sonček3
Lunka  vidm da si dosegljiva a ti tut ne morš spat, js sm pač dovolila prehladu da ostane za nekej dni pr meni, pa je bil mojmu user posted image tko ušeč da si ga je še on prlastiu zdej pa smrči ko medved in nemorm zaspat user posted image  

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.10.2009 5:16:04   
mojcej77
Jutro, punce!

Jaz ne morem spati in si kuham čaj.
Upam, da ste dobro in da je pred nami lep dan.

Glede brcik - mislim, da jih tudi jaz že počasi čutim in si jih želim čimveč :D.
Kilce pa - jooooj, moram pazit, ker se ne smem zredit (priporočilo Strahove: 0 do 4 kg), jaz sem pa zdaj na plus 4,6kg. Ampak se trudim.

Nič, voda je zavrela, čaubau!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.10.2009 8:56:12   
Zvezdici
Jutro user posted image !

Hm.. jaz tudi n isem več sigurna. Čeprav mi na zadnjem pregledu ni nič rekla, sem se od začetka nosečnosti do sedaj zredila že za 7 kilogramov in me kar malo strašiuser posted image . Čeprav ona gleda od prvega pregleda do naslednjega, ali kako?
Grozni so tile kilogrami user posted image .

Lep dan vsem! Spet imamo sonček user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 20.10.2009 9:06:38 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
20.10.2009 9:11:40   
Pikapolonica80
Jutro!

Mojcej77 - verjetno si mislila do 4 kg do 20. tedna ne? Tako je tudi v teh tabelcah...Ampak seveda ni nobenega pravila, nekatere se takoj na začetku zredijo več in potem po malo, pa spet kontra..tko da pomoje se ne sekirat. Pravijo da do 20 kg kar gre ampak seveda boljše manj, ker to je pomoje težko dol spravit. Jaz sem zaenkrat na +3 kg, ampak se moram precej brzdat, ker dobivam večerne napade ko bi pojedla vse sladkarije ki jih imava doma user posted image . Včeraj je zmanjkalo vse čokolade, tako da od sedaj naprej naj je ne bi kupovala več, drugače bo joj..Pred nosečnostjo pa sem čokolado jedla enkrat na leto user posted image .

Imena - hmm, se zdaj že kak mesec nisva pogovarjala o tem ampak nekako sva se ustavila pri Alja, mi je ful všeč in skoz bolj, sploh zato ker nobene ne poznam in tudi tako je precej redko ime. za fanta pa sploh še ne vem. ker mam itak v glavi da bo user posted image . Tako da po morfologiji se bova s tem začela intenzivneje ubadat.

Lorelaj in Vekybel- tudi midva sva imela plan in v nedeljo v KP k prjatlom na obisk, pa je blo v Lj tako neprijetno vreme da se nama potem ni dalo vstat iz kavča in se odpeljat na obalouser posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.10.2009 9:27:36   
branka28
Jutrouser posted image !

Čestitke vsem, ki ste izvedele spol, vidim da so user posted image v večini.user posted image

Imena: moj user posted image je za user posted image izbral ime Danijel in tu jaz nimam "prava na glasanje", sploh ne želi slišat drugega imenauser posted image .
Za user posted image pa imam mi je všeč ime Žanet, Maribel..., se mi zdi, da bi bolj pasalo zraven Marise- Maribeluser posted image  

Treba bo počakati do morfologije da vidimo kaj bomo imeli user posted image ,potem pa v shopping, moram kupiti voziček najbrž bom kupila Implastovega, ta še mi je najbolj všeč in še nekaj oblačil.user posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.10.2009 10:11:01   
vekybel
Ola pupike user posted image ,
da se javim predno grem na pregled-morfologijo, ko se vrnem vam poročam.
Zunaj je lep sonček, izkoritite ga.

Ajd se čujemo kasneje.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.10.2009 10:12:00   
Jassika
Jutro še od mene

Vidim, da ste kar pridne in se sploh nič ne redite. Vse pohvale. Mene je pa G na zadnjem pregledu kregala, ker sem se zredila za 4 kg od prvega pregleda v 7 tednu. Pa hecno prvih 12 tednov ni šlo gor 0, še na -3 sem bila zaradi bruhanja. Potem pa v 1 mesecu 4 kg plusa???? Je pa res, da sem nehala kadit, kar se sigurno tudi pozna na kg, pa sladkarije so mi dišale, da sem skoz letala po kuhinji in iskala kaj za v usta dat user posted image  Ampak po zadnjem pregledu sem pa res začela pazit in ne pojem skoraj nič sladkega. Pa grejo kg vseeno gor (4 kg v 1 mesecu)user posted image . Tko da zdaj pa res ne vem, kaj user posted image  je to - vsega skupaj že 8 kg pribitka!!!! No, ampak tolažim se s tem, da sploh niso važni kg, ampak da je user posted image  zdrav. Čeprav sem na forumu od Pušenjaka prebrala, da lahko maximalno 0,5 kg na teden (torej 2 na mesec) pridobiš v maščobo, vse ostalo je voda. Kaj kera ve o tem? No, pa da ne bom samo o kilcah....user posted image

Imena tudi midva že malo izbirava. Za user posted image se strinjava, da bi bil Oskar, za user posted image pa še nisva rekla zadnje. Všeč nama je Zarja, Zara, Asja. Ta bo še težka, še sploh ker imam že od vsega začetka občutek, da bo user posted image . Sem predlagala, da za vsak spol izbereva po 5 imen, ki so nama všeč, potem pa počakava da se rodi, da bova videla, če user posted image  ime sploh pristoji user posted image user posted image user posted image

No lep dan vsem souser posted image  pa javite se kaj, papa

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.10.2009 10:13:44   
Jassika
vekybel mislimo nate user posted image user posted image   Pa srečno

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.10.2009 10:30:30   
3Sonček3
Dobro jutro user posted image , spet je sonček ampak mene tko svinsko zebe, pa čist sm gotova, mislm da je dns prehlad na vrhuncu. Jassika čestitke ker si nehala kadit user posted image . In glede imena maš prav, tut mi si bomo rezerve prpravli, ker ko otroka vidš, pol veš a mu ime paše al ne. Vidm da se pogovarjate o kilah (kok občutljiva tema za ženske user posted image ). Js sm mela pred nosečnostjo 55 kg, zdej jih mam pa 58, to se mi zdi sprejemljivo, če bo šlo tko naprej bom zeeeloooo zadovoljna. Sestra pri ginekologu prav da nas bo kr kregala če se bomo preveč redile, ampak za božič pa velko noč pa dovoli da tehtnica mal več pokaže, ker ve kako teško se je upret vsem tistim dobrotam na mizi. To je zaenkrat use, čakamo poročila iz pregledou.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.10.2009 10:58:53   
Tjasa27
Oj!

Ja kile.... Mene tud mal skrbijo, začela sem z 49, shujšala na 44 (zaradi zmenkov z wc) zdej sem pa že na 55! Se pravi sem se zredila za 6 kg! Bomo vidl kaj bodo rekli v petek. Sem pa skoz lačna in skoz nekaj glodam in grickam. Bohnedej da grem mimo slaščičarne (ki pa je v sosednjem bloku!) morm it takoj na tortico! Samo sadje mi ne diši preveč in se prov matram. Doma nimam skoraj nič več sladkarij, sem vse izropala in sem navlakla samo jabolka in hruške in pomaranče - bljak

Ljubljančanke in ostale a še velja za četrtek?

Lepo se imejte, pa dobr opravite s pregledi

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.10.2009 11:23:07   
malicki
Še ena, ki ji kg grejo v višave že če samo grem mimo hladilnika user posted image  

V prvi nosečnosti je bilo isto, sem se vedno redila od 3-4kg na mesec. Pa sem se en mesec ful striktno držala in pazila kaj jem, nič nisem večerjala, tehtala sem se vsako jutro, in potem čez vikend naenkrat +3kg  user posted image  Potem sem si pa sama pri sebi rekla da se res ne mislit tako na vrvico dat.

In zgleda je sedaj v drugo isto. Kg grejo kar gor. Ne vem kaj imate to za ene ginekologe? Mene moj G nikoli nič ne krega, sestra pa me sploh nima kaj user posted image

Ime - za punčko bi se kar nekaj predlogov našlo, za fantka pa popolna tema.

Za user posted image  nisem še čisto nič kupila. Sem pa zadnjič za taveliko kupovala trenirke in sem bila v Aladinu, in pri blagajni okrog gledam in vidim ful srčkane pajacke. Ma sem se skoraj stopila zraven. Samo zaenkrat imam že s taveliko dovolj stroškov. Samo za info, sem danes zimske čevlje gledala- skibucke z muciko notri in - Ciciban nima nič, Superfit pa stanejo 80eur! Ampak otrok potrebuje čevlje, če pa ji kupim poceni za 20-30eur (ala Deichman, Yello) pa so trdi ko user posted image  in ful nerodno z njimi hodi. Pa še fora da so skoraj že vsi čevlji razprodani.
In to so samo čevlji, kje pa je še vse ostalo - bunde, majčke, trenirke, sp. perilo, štrample...

Tako da babike kar pripravite se na stroške. Do 1 leta še gre, pol pa uffff...

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.10.2009 12:14:37   
mojcej77
Pikapolonica80, ne do 20.tedna:)...zame bi bilo idealno, tudi prebrala sem to na par mestih, da se sploh nič oziroma do 4 kg zredim skozi celo nosečnost. Ker imam dovolj zaloge. Bom pa vesela, če bo tm nekje do 10kg plusa, da sem pol vsaj približno na istem po porodu. Ne mislim pa stradat neki, samo pazit se pa moram, ker preveč plusa ni dobro niti za otroka, niti zame.
Je pa res, da tiste, ki imajo manj kg, se za več lahko zredijo, je pa tudi res, da je vsaka med nami drugačna.
Jst bom pač zdravo jedla (kar vključuje tudi občasne "prekrške") in se sprehajala, pa šla malo na orbitrek, če bodo pa šle kile gor, bom pa vsaj vedela, da bolj zatekam kot pa kaj drugega.
Drugače je pa4,6kg plusa na moji vagi, več bom vedela naslednji teden, ko imam pregled.
LP!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.10.2009 12:49:17   
Pikapolonica80
Tjaša27 in ljubljančanke - kar se tiče mene še vedno velja in pridem! Upam da tudi ostale user posted image . Sam me matra še to kako se bomo prepoznale user posted image . Se mormo kaj zmenit da vsaka nekaj da nase in pove kaj bo to pa se bomo po tem...ali kako?

Mojcej77 - ja migat je treba, seveda primerno našemu stanju, telovadba za nosečnice, zraven pa še obvezno hoja, da tud prebava ne zastane.

Ne vem pa, ali ima gibanje kaj veze z zastajanjem vode v telesu ki je problem na koncu nosečnosti? bi rada vedla če se da na to kaj vplivat, če bom slučajno mela probleme s tem.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
20.10.2009 13:32:24   
ursa_p
Pozdravljene!

Danes sem bila na pregledu, user posted image je ze nad popkom je rekla, srcek ima stiri prekate, pa spet sem dobila slikico. V bistvu smo izmerili pritisk, se stehtali, malenkost mi je pretipala trebuh in naredila UZ. Drugace pa sem se od zacetka zredila za 3,5kg (vsega skupaj pa 4,5, ker sem vmes se shujsala za 1kg). No, mene ni nic kregala, edino zadnjic, ko sem shujsala, me je vprasala ce je kaj narobe.

Laneno seme ... ni vedela zakaj ga ne bi smela ... je rekla, da samo ne pretiravat. Mozno je res, da je alergen, tako kot jagode, ampak ce ga kako zlicko na dan verjetno ne bo nic narobe (vsaj prebava naj bi potem bila ok).

09.11. imam morgologijo.

Srecanje ... kdaj in kje pa je ... nisem se preletala za nazaj oziroma samo dve strani, pa nisem nic zasledila.

Lep dan, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.10.2009 13:39:44   
3Sonček3
ursa_p user posted image za pregled. Punce sej nism tko mislna da nas sestra dobesedno napizdi ampak ona je že po karakterju taka mal zoprna ampak, če pogruntaš njen sistem je najbolša sestra kar jih poznam (no js sm ga pogruntala hb), itak prej praša zakaj mislnmo da smo se zredile in pol če ji razlog ni všeč, nap. da bi se nažirala potem pove kakšno stvar na tak način da ti ni všeč, drgač pa svaka čast mojemu G in sestri tudi. vekybel pa še ni iz pregleda? To bo mela dost za napisat user posted image . Punce kaj boste dns kej kuhale za kosilo oz. ste že skuhale, js sm čist brez idej in brez volje, mam glavo k kak bunker, pa bom dns kr palačinke nrdila, tut mojmu user posted image nč ne paše pa mi je škoda neki trudt se k se bo itak stran vrglo. Če bo pa ker kakšno idejo dalo, js sm u soboto nrdila francosko solato pa klobase sm skuhala zravn in je blo božansko user posted image , zvečer sva pa probala nrdit ribji namaz tak k smo ga jedli v OŠ pa ni ratal glih tak okus, je pa podoben oz. sem se ga hitr navadla, sm kaj k me zgaga peče po njemu k sva dala majonezo not user posted image .

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.10.2009 13:44:39   
Skodrana mama
Živjo punce user posted image user posted image user posted image

sej sem vse prebrala kar ste se pogovarjale sam nisem utegnila vas pozdravit.user posted image user posted image user posted image   Drugače sem uredu mene moja user posted image  že kar brca in to v mehur tako da sem vsakih deset minut na WC user posted image  , ampak sej bom potrpela, vse za mojega user posted image .

Čestitke vsem tistim ki ste bile na pregledih in tiste ki boste še šle! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.10.2009 14:04:04   
rožca26
user posted image  Živjo punce! user posted image

Dons sm pa poznauser posted image  Ja, zjutrej sva z Vidom mela pregled pri 1 letu in sva prišla ob 10h dam, pol sva pa eno uro kasnej (približno) zalegnla in jest sm spala skor 2h, mali pa še spi. Sm uspela neki na hitr narest za kosil (makaroni v sirovi omaki), ker me je mal zafrknil. Planirano je bila zelenjavna juha in palačinke, pa nisva uspela pridit do trgovine, da bi kupila zelenjavo. No, bova pa jutri to skuhalauser posted image
urša - user posted image user posted image user posted image  za pregled. user posted image user posted image user posted image  te nism mela napisano v seznamu, sori. Če ne bi tudi zate navijal. Ga neki te seznami suser posted image  user posted image .

Drgač je pa z vidom vse ok, le da smo ugotovil, da je čez vikend prebolel 6 bolezen user posted image  Šele dans so se namreč pojavile pikice po trebuščku, zato sem bila prepričana, da so krivi zobki user posted image  Mene pa je že skrbel, da ma alergijouser posted image

kavica - pol velja v četrtek ob 16.30 v Zvezdi v BTCju? Midva z vidom prideva, me boste hitr spoznal z oranžnim vozičkom user posted image  Urša, a tebi bo uspelo? Kaj pa ostalim?
Kaj pa kavica na Vrhniki? A bomo spet ponovile petkovo srečanje? Zoey, skodrana mama, sanip in druge, ste za?

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.10.2009 14:10:05   
Skodrana mama
oj rožca jaz se strinjam za petek tako da jaz sem takoj za, končam ob enih v službi sam povejte kdaj se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Včetrtek imam pa frizerja tako da se vam žal user posted image user posted image user posted image  ne bom mogla pridružiti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.10.2009 14:19:42   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
7lina7
sara2007
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
meti.v

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

plamen

torek, 17.11.2009

errai

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

petek, 20.11.2009

zvezdici

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.10.2009 14:21:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Skodrana mama

oj rožca jaz se strinjam za petek tako da jaz sem takoj za, končam ob enih v službi sam povejte kdaj se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Včetrtek imam pa frizerja tako da se vam žal user posted image user posted image user posted image  ne bom mogla pridružiti.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej bo, sej do marca je še dolga user posted image
Če ti delaš do 13h, pol bi blo najbolj smiselno ob 13.30. Kaj praviš? Pa druge?

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.10.2009 14:39:57   
Tjasa27
Oj!

Ja za četrtek z moje strani velja - ob 16 30 v Zvezdi v BTC - imam blond lase, približno dolžine paža, ne vem a čmo imet kakšno revijo v roki al pa na mizi, da se bomo lažje spoznale? Drugač je pa od rožce oz. od Vida voziček zelo prepoznaven, tako da se lahko mal po njem orientiramo.

V petek jz spet ne bom mogla imam morfologijo ob 12 30, pol bova šla pa najbrž z možekom mal po štacunah al pa km na kosilo. Tko da bom spet na žalost mogla spustit petek. No, sej se pa v četrtek vidimo, ne? Zoey boš prišla? Kaj pa ursa_p?

Lepo se imejte, pa komaj čakam, da mal pokramljamo

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.10.2009 14:53:57   
nivs
Čav čav,
pozdravljene vse nosečke, ki pričakujete marca. Jaz imam PDP 01.03. Juupiiiii.

(odgovor članu aygo)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.10.2009 16:08:36   
Pikapolonica80
Jz mam temno rjave lase, srednje dolžine.
Ne vem, kaj čmo dejte predlagat, recimo moj predlog je da bi rožca26 prišla 16.25 pa bi se vse orientirale po njenem vozičku user posted image .

(odgovor članu nivs)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.10.2009 16:10:56   
vekybel
,Ollllaaaa,
evo mene z pregleda.
Morala bi imeti morfologijo sam mu ne dela dobro ultrazvok, zaradi tega bom morala v MB v porodnišnico it na morfologijo na napotnico, tako da je uspel le izmeriti dolžino in težo. Čeprav mi ni bilo vseeno in je to opazil in mi rekel da kolikor vidi je vse uredu z otrokom naj ne skrbim, upam da res.
Se pravi teški smo 405g in dolgi 21cm in srček bije uredu. user posted image  Zredila sem se za 1kg user posted image . Spola pa seveda ni mogel videt user posted image . Spet čakat en mesec, jooooj......

prestavljeno morfologijo imam 19.11.
pregled pa 20.11.

(odgovor članu nivs)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?