MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania Treziki sem že čestitala, nazaj pa ne bom brala...raje kako rečem, dokler mi ne uidete vse... ej, super je pasalo se razmigati, res..samo na koncu sem pri trebušnih mal zabušavala..ma nisem zabušavala , samo nazadnje ko sem fuuul delala, nisem mogla tri dni nič...me je vse od reber naprej bolelo....ja se vidi, da smo po porodu (ahahaaaa.....)....pa vse mehko še...sej bo...v sredo grem spet... je pa super, malo aerobike, malo plesa, pilates, pa še raztegovanje,,,vse to v eni uri,,ma dobra je,,,je pa tudi čist nabita telovadnica, nas je ene 30 po mojem, ne vem, nisem štela... Najaa, ne ni čokolada...premisli,,,včeraj smo imeli krst, kaj nam je ostalo, in nihče ni danes tega jedel, pa mi je škoda, da preč pride...no ...kaj jem? tortoooooo jagodno in še čokoladno...hm, zdej mi pa koruza in sir diši s hladilnika, samo se bom vzdržala...vsaj mislim no... je pa bilo smešno ko je na koncu dala na aerobiki tako kitajsko glasbo, za umirjanje,,,,ej, meni je sam kitajska hrana šla po glavi ha ha ha