Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 17:41:35
|
|
|
|
mediuhec
|
trezika: čestitam za diplomo! uf, tamala pa bo frajerka v pončotu... MB: uživajte jutri, midva z Matevžem pa bova počivala (čeprav se družbe ne bi branila....)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 17:53:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Nina, hvala za nasvete. saj kakec je res mehek zaenkrat. samo se je pa danes ponoči kar naprej nekaj napenjala in celo dopoldne tudi. samo pol je pa zelo lepo pokakala - nič trdo. sem ji pa dala včeraj malo sliv in danes dopoldne. samo je res malo pojedla, ker sadja sploh ne mara, ampak je prišlo nekaj skozi - so se vidle črne pikice na plenički. včasih se tak težko odločim, če bi ji že kaj tlačila v ritko al ne, ko vidim da se nekaj časa napenja in muči, ampak pol je še vedno do zdaj ful lepo pokakala... Jaz bi tlačla le, če bi bilo res nujno. Se pa sigurno sedaj, ko je kakec bolj gost in kompakten, bolj napenjajo, ko kakajo, kot prej, ko je bil kakec tekoč.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 19.10.2009 17:54:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 17:55:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan! Jaz sem nazaj Diploma uspešno zagovarjana Zdaj pa grem malo za nazaj pogledat kaj se je dogajalo.... ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 18:00:04
|
|
|
|
Nina00
|
Yania super, da gresta s Timonom lahko ven Jaz sem bila pa danes še tako zmahana, da sva bila kar doma. Me je pa tako vleklo ven, ko je bil zunaj tak lep sonček. Pa za Brina mi je bilo žal, da zaradi mene ne gre na svež zrak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:37:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Yania super, da gresta s Timonom lahko ven Jaz sem bila pa danes še tako zmahana, da sva bila kar doma. Me je pa tako vleklo ven, ko je bil zunaj tak lep sonček. Pa za Brina mi je bilo žal, da zaradi mene ne gre na svež zrak meni ko ni za ven it, jo dam kr na balkon. Fajn jo not zavijem jo dam na ležalnik in jo zanesem na balkon. Pa je nekaj časa tam, pol pa jo vzamem nazaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:42:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ, Kokica se za za tisto kar sva se pogovarjali jeeee. samo če pa še ne ve, če bo jutri sploh prišla.... prišla ne bom....strinjam se pa vseeno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:43:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ, Kokica se za za tisto kar sva se pogovarjali jeeee. samo če pa še ne ve, če bo jutri sploh prišla.... ja, ZA pa je vseeno no, je že Tasa odgovorila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:43:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan! Jaz sem nazaj Diploma uspešno zagovarjana Zdaj pa grem malo za nazaj pogledat kaj se je dogajalo.... In sedaj je tvoj strokovni naslov: ?????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:43:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
MB- kaj proti koncu tedna se boste tudi kaj dobile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:52:07
|
|
|
|
tasa_m
|
večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:52:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- kaj proti koncu tedna se boste tudi kaj dobile? nebi vedela. Lahko se ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:57:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja.. cela mama,nimaš kaj taša konkurenco imaš...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:57:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja.. Le po kom je lapika?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:59:36
|
|
|
|
spps
|
izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 19:59:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja.. cela mama,nimaš kaj taša konkurenco imaš... daj,daj..te veš kak bo še Marcel lapal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:00:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja.. Le po kom je lapika? nebi vedela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:00:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat kaj pa je onemu osli manjkalo?? Twetty je moj, tak da njega nemreš met
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:01:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat 'TEBI BI PASALA ŠOLSKA TORBA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:02:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat 'TEBI BI PASALA ŠOLSKA TORBA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:02:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat 'TEBI BI PASALA ŠOLSKA TORBA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:03:04
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa bom gledala Lepo je biti sosed pa to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:03:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ne vem o keri tasi vi govorite jaz poznam samo eno tiho mirno,skor nič ne upa povedat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:06:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne vem o keri tasi vi govorite jaz poznam samo eno tiho mirno,skor nič ne upa povedat sam ne vem kaj tisti smehi tam pomenijo?? maš pijačo v dobrem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:06:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat kaj pa je onemu osli manjkalo?? Twetty je moj, tak da njega nemreš met osla sem se naveličala tweety je pa preveč zlajnan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:09:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa bom gledala Lepo je biti sosed pa to.. pa daj nehaj no....resno misliš?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?