Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 19:36:04
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 brkn-a pol nas boš na srečanju mal masirala ...kok bi mi pasala ena konkretna masaža...fajn da sta se tvojadva fanta tok lepo rihtala ko te ni bilo tanči ni problema, mam prenosno mizo, tk da lahk gre povsod z mano.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 19:38:40
|
|
|
|
sjmm
|
Ja, tole bo pa fajn prostorček!!! Pri nas pa je teraso zasedel naš kuža Timi, mešanec med ovčarji, velik ko vrag, za naju z možkom sam stola pa mizica za morning kofi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 19:51:54
|
|
|
|
piskot
|
cer. sem mal slabe volje. ker je martin ze kaksen teden slabo slisal, smo sli danes k ORL. Imamo prevodno izgubo sluha do 40dB na obeh straneh. Menda da je to pogosto pri malih otrocih, da vcasih mine, vcasih je pa treba zrelnico operirat. Kontrola marca. Sem cist nesrecna, dete ne slisi, pa lahko samo cakamo. aja no pa pucamo nos s fiziolosko. ana neki kaslja, smo spotoma se njo peljali k P, ampak menda da ni panike, da so pljuca okej. tanci ej a verjames, da sem glih hotela vprasat, kako tiste, ki imate 2 uspavate otroke. Nasa ana danes do 14h ni sla nic spat, ker ni bilo toliko miru v bajti. Niti v pouchu, niti v narocju, niti na joski. Vedno je blo kaj motecega. Pa martin je se do petka doma. DA se mi zmesa. No jutri ga bo babi prevzela HB. kolumbo uau!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 20:13:31
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. sem mal slabe volje. ker je martin ze kaksen teden slabo slisal, smo sli danes k ORL. Imamo prevodno izgubo sluha do 40dB na obeh straneh. Menda da je to pogosto pri malih otrocih, da vcasih mine, vcasih je pa treba zrelnico operirat. Kontrola marca. Sem cist nesrecna, dete ne slisi, pa lahko samo cakamo. aja no pa pucamo nos s fiziolosko. ana neki kaslja, smo spotoma se njo peljali k P, ampak menda da ni panike, da so pljuca okej. tanci ej a verjames, da sem glih hotela vprasat, kako tiste, ki imate 2 uspavate otroke. Nasa ana danes do 14h ni sla nic spat, ker ni bilo toliko miru v bajti. Niti v pouchu, niti v narocju, niti na joski. Vedno je blo kaj motecega. Pa martin je se do petka doma. DA se mi zmesa. No jutri ga bo babi prevzela HB. kolumbo uau! ojoj bošček martin...kok pa je to do 40dB...nimam pojma o teh stvareh...samo upam in držim pesti da bo šlo stran...kaj pa do takrat a ma kakšen aparat al kar tako pustijo... uspavanje....never ending story...hana je danes samo dopoldansko rundo odspala...zdele je pa sam dol padla ker ni mogla popolnoma bnč več revica...včasih mi rata tolk uidt eriku da jo stoje pr postlci podojim pol pa odvisno kok je zaspana, včasih rata da zaspi včasih ne...odvisno kolk časa erik ne pogrunta da naju ni in pol prikoraka v sobo in raztur
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 20:16:28
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-ful dobr..čist drugač zgleda tale terasca zdej...to bo fajn sjmm-ej ful dobr da si najdla mal časa in si se javila....tzvoj fante je pa res fajn dečko, pa kolk veliko popapca brkn-spet pridna kot ponavadi...ja se javim za masažo bom taprva na vrsti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 21:09:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 21:15:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 21:26:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Kwa dogaja???? pisko-ja bogi Martin....... tanci-jao tole uspavanje... naš Vito hod k konj in vedno zbudi Evito.... kolumvbo-good english... Nč...grem spat... zdej sem stara..... ajde
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 21:45:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...lepo da si se mal javla......mam pa zgleda isti problem kot ti z <LIo....Tisa ne zna ne sedet.,ne plazit se pravilno...gospa pa zelo rada stojijo na nogah.... Urša....upam ,da bo današnja noč bolj naklonjena spanju MLea....sam tvoja Evita pa res pod fenomene spada...kar šiba že...carica....mal se mi smil tvoj hrbet...ampak samo malo Simonakr...jst se pokorno ne javljam.....mam pr seb dela dost...he he Šaki....lepo da si se javlja.... PIkepoke za čimprejšnje ozdravitev.,,,, Tancy...me veseli da vam gre na bolje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 21:45:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Larissi od Simonekr ter Maju od Sjjm vse naj naj za obmesečnico tudi od nas poljubčki tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 21:45:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Moj Tyson tud spi.... Je zjutraj full Onasisa v nogo ugriznila.... PUNCE-TISTE KI IMATE ŽE ENEGA OTROKA V VRTCU!!!!! DA NE BOSTE POZABLE DO 15. NOVEMBRA ODDAT VLOGO ZA ZNIŽANO PLAČILO VRTCA, KER DRUGAČE BOSTE PLAČALE POLNO CENO!!!!!!! dobr da si me spomnila.... ..dej me še enkrat spomni......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 21:52:23
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, Gaja zaspala, moj dela...Klasika kot vsak večer! Mater je zuni mraz, pa še piha neki...Upam, da bo jutri vsaj z vetrm konc... piškot, ojej, bogi Martin! maksi, sej pol je Gaja zaspala (se me je usmilila) in smo spale obe 2 uri in pol ob 16h smo pičle h moji noni u Šempeter. Tle je itak full pihalo in se mi ni dalo še z vetrom se ubadat! Pa smo ble lepo tam pred bajto k ni blo vetra, pol k je pa tema ratavala, smo šle pa not in pršle neki po 20h domov. Spet smo pohajale! Sm te pa tela klicat prej za en giro, ma pol k je tko pihalo...Če bo kej lepo jutri tam do 13h te pokličem, sam nimam pojma kdaj oz ku bo Gaja spala... kolumbo, ooo, lepa terasa! Končno, ne? Uspavanje...Ma pr nas mamo razvajeno bejbo oz smo jo mi2 razvadla...Ji dam flašo kar v vozičku in če ne zaspi, jo guncamo v vozičku in pojemo kako uspavanko...Kdaj rata takoj, kdaj pa traja tudi po 1 uro... majchy, kako napreduje učenje? Kdaj maš zdej kak izpit? Kje je pa katjusa? Je že neki dni ni zasledit tle...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 22:02:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 22:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 22:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 22:06:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 22:23:34
|
|
|
|
Ajvy
|
PIŠKOT..... za Martina....jst iskreno upam,da se to poceli....oz.popravi....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 22:31:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy PIŠKOT..... za Martina....jst iskreno upam,da se to poceli....oz.popravi.... Se podpisem pod tole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 22:35:26
|
|
|
|
claud
|
Dons je pa precej mirno tuki..... Sunny-tole z uspavanjem mamo mi tud porazno....zdj k je bla bolna je blo se hujs in se zdj tole crkljanje kr vlece in vlece.....cim jo odlozim zacne jokcat...prej se je pa cist z lahkoto sama igrala tud pol urce.... Cist cel sistem se mi je porusu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 22:44:06
|
|
|
|
sunny24
|
claud, Gaja še nikoli ni sama zaspala...Da bi jo dala v postlo in da bi mrknla...Ni šans! Dretje in ihta...Pol pa z mojim rajši šparamo uha in jo guncamo...Sam smo smotana... Ritem...Ma mi ga sploh nimamo...Ne za spanje, ne za jest...Se sproti prilagajamo Gaji. kolumbo, uf, moje škorne bi rada vidla...Ti jih opišem...Črni usnjeni, peta visoka enih 7-8 cm, debela, so do malo pod koleni, ospredi bolj na okroglo...Ma nč kej grozno ekstra. Špičakov mam že zadosti, tako da sm ene take uzela...Sej če jih bom nosila je pa druga...Mam v omari še zdej ene špičake, k sm jih kupla kake 4 leta nazaj in em kar upraši, kolkokrat sem jih mela obute...1X...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 19.10.2009 22:56:45
|
|
|
|
sunny24
|
Nč pupke, grem jst počasi spat...Se tipkamo jutri! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 7:24:34
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Midva z možekom sva že popila jutranjo kavico, on je šel v službo, jaz pa tamaledva rihtat pa tuki se javit Sem se pa zjutrej spomnila kok je fleten k mi ni treba v ta mraz, pa šipe na avtu drsat eto zajtrk za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 7:26:46
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot jaz upam da se vse reši samo od sebe Ti pa verjamem da čakanje ubija k nč ne moreš narest Kolumbo uvau, superca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 8:01:02
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro , kako kaj? Piškot za Martina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 8:06:32
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Samo tolk da se javim in pošljem in vsem bubanim in bolanim in tečnim in zmatranim in in in ... tamala se dere ko , predvidevam da raste zob ker je že kakšen dan tečna ko ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?