|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.10.2009 14:51:49   
Loti70

Tudi jaz že čutim "brcike" in je prav prijetno. Ampak ta nosečnost se mi zdii, da se full razlikuje od prve. Bolj sem utrujena, lena...

Imena ste že kaj izbirale? Mi imamo za fantka Vito, za punčko pa Zoja ali Žana, katero vam je bolj všeč? Naš Anže pa po vsej sili hoče Anico (iz fima Anica in Jakob) bodo še veliki problemi, ko se bo naš dojenček rodil.

A ste že kaj gledale vozičke? Mi smo kupili odlično ohranjenega rabljenega quinyija s košaro. Vozičke od prvega sinka pa bomo prodali. Sem se jih naveličala.

A tiste, ki imate že enega (ali več) otrok že spijo v svoji sobi' JIh boste prestavile? Mi se nikakor ne moremo z ANžetom (3 leta in 9 mesecev) zmenit, da bi spal v svoji sobi in tako bomo verjetno kar vsi v spalnici :)

Tako zdaj sem vam dala veliko dela, da boste odgovorjale in vas bom jaz lepo pridno brala. heheheh. Hecam se malo.

Lepo se imejte in maximalno uživajte.

[/quote]

srečica tudi jaz imam občutek, da se ta druga nosečnost zelo razlikuje od prve, jaz bi šla zvečer zelo hitro spat, drugače pa me nisi spravil spat pred 12 uro, tako da moj pravi da hodim vsaj normalno spat, zjutraj pa imam vedno občutek, da se nikoli ne bom naspala.
Glede imen pa je tudi pri nas tako, da je Nika izbrala ime za punčko Lana, pa se ati nikakor ne strinja s tem imenom.
Naša tudi še ne spi v svoji sobi in tudi jaz mislim, da bomo kar vsi štirje v spalnici še nekaj časa.
mi bomo imeli voziček še od Nike (3 leta in 6 mesecev), prav tako lupinco in sedež (Niki smo ravno včeraj kupili večji sedež- do 36 kg), tako da teh stvari ne bomo kupovali novih.

lepo se imejte

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.10.2009 14:54:59   
Loti70
moje prejšnje sporočilo se je malo popačilo, upam, da boste lahko razbrale kaj je moj odgovor  srečici.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.10.2009 14:55:22   
3Sonček3
srečica živjo javi se kaj bolj pogosto user posted image . Ime za fantka je lepo, morda bi ga tut js izbrala, če nebi en Vito zaznamoval moje zgodnje najstniško življenje, pa še moj user posted image ga pozna in ni šans da bi dala tko ime, za punčko bi pa js izbrala Zoja. Js drgač ime za fantka imam, za punčko pa še vedno ne sm kr jezna sama nase, izbirali smo med Sanela in Jasmina, ampak je bratu od mojga ime Jasminko in nevem kako bi to zgledalo dva podobna imena, čeprou bi biu stric zelo ponosen user posted image . Za Sanelo pa moj pavi da je preveč "bosansko" vedno se tko heca, če mu kej ni prou, čeprou tut sami nismo Slovenci user posted image , je pa predlagal tut ime Rebeka, za katerga se pa js ne morm odločt al mi je ušeč al ne, na trenutke mi je pol pa spet ne. Nevem, upam da mam še dovolj časa za izbiro, kr mi je G reku da bo user posted image ampak še vedno upam da se je zmotu user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.10.2009 15:16:03   
ursa_p
Lep pozdrav po kar nekaj casa!

Sem ze nazadnje, ko sem se hotela oglasit brala in brala in brala kaj ste napisale, potem je pa zmanjkalo casa za kej napisat. In ko sem naslednjic prisla, je bilo spet ogroooomno za prebrat, zdej sem pa na 80. strani ostala, vas pa sploh ne morem it nazaj prebrat, ker res nimam casa. Mogoce vas bom vsaj malo preletela.

Kaj je novega ...

Brcike se vedno cutim samo jaz, cez trebuh se pa se vedno nic ne cuti, kljub temu, da sva pri prvi nosebnosti brcike oba zacutila ze v 18. tednu. No, zdej sem v 18-em oz. grem ze v 19-ega, tako da bo mogoce ta teden ... hehe. Bomo videli.
Jutri imam pregled.

Obseg in kg ... obseg je odvisno od tega koliko sem napihnjena, ampak se nic kaj na hudo ne veca (v zadnjih 3-eh tednih cca. 2 cm) - vidi se ze kar, sem pa dobila par kg ... ne vem tocno, ker sem se nameravala danes stehtat, pa zjutraj ni bilo casa. Mislim da vse skupaj 3 do najvec 4 kg od zacetka nosecnosti. Bo kar v redu. Bomo pa videli kako bo jutri pokazala tehtnica na pregledu.

Krci ... me pa zadnje case precej dajejo krci. tako da bo treba magnezij zacet pit.

Laneno seme ... a mogoce katera ve zakaj se ga v nosecnosti ne sme??? Bom jutri vprasala se ginekologinjo, ampak me vseeno zanima se kaksno mnenje. Bi si rada pomagala pri zaprtosti, pa mi je tasca povedala, da tega pa ne smem jest, da tako pise v neki knjigi, ki mi jo je dala za prebrat - ni pa nic napisano ZAKAJ.

Drugace pa smo veliko casa zunaj zadnje cas. V vrtcu pri Galu imajo itak toliko delavnic pa tega in onega, da imamo vsak teden nekaj (prejsnji teden smo imeli neko naravoslovno temo, jutri pridejo gasilci, ... ), med vikendi nas pa ni. Prejsnji vikend se je brat porocil (je bila delovna), v nedeljo smo sli na kostanjev piknik, to soboto smo sli na Bled in se sprehodili okoli jezera, vceraj smo bili pa spet na kostanjevem pikniku. No, danes se mi pa v sluzbi ne da kaj dosti delat, pa vam pisem.

Majcke ... a so ze narocene??? Ker ZS nisem dobila nobenega, da bi bilo treba ze kaj placat!!!

Prijatelji na RR-ju ... na mailu sem videla, da ste me nekatere dodale med prijatelje ... kako pa to tukaj kaj potrdim al kaj? Ker ce pogledam med prijatelje imam vse prazno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ze imate otroke ... otroski dodatek. Moj dragi je ostal brez sluzbe in smo danes uredili za znizano placilo vrtca, ampak za otroski dodatek mi je pa rekla, da ce dobiva kaj subvencije od zavoda, da ne dobimo nic vec otroskega dodatka ... a katera kaj ve????

Toliko zaenkrat od mene ... vas bom probala zdej spet bolj redno brat.

Lp, Ursa

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.10.2009 16:00:41   
Anonimen
loti70...meni jeZoja ful všeč ime. Sem ga hotela zase, oz. za mojo "mogoče" punčko, pa me je soseda prehitelauser posted image .
Glede vozičkov in opreme za bebiko, bova midva več ali manj podedovala od moje kolegice, ki ima najmlajšo staro 1,5 leta in mi je rekla, naj čisto nič ne kupujem, ker dobim od nje vse-skoraj vse.
3sonček3... Rebeka je bilo naslednje ime, ki mi je bilo ful všeč za punčko in glej ga zlomka, spet me je prehitela sestrična, ki ima dve punčki z meni zelo lepimi imeni-Rebeka in Tamara tako, da sva za zdaj določila Lara za punčko in pa Nejc, če bo fant.

Po začetnih mesecih, ko nisem imela nobenega apetita, se mi je le-ta na žalost zopet povrnil, le do mesa mi še zmeraj ni, čeprav mi ne smrdi več tako kot prej, so mi pa zopet zadišale sladkarijeuser posted image in pa kruh, ki ju tja do 15 tedna videti nisem mogla. Kilce se na zadnjem pregledu niso povečale, celo za 3 kile al neki takega sem shujšala, za kar pa ne bom mogla rečt pri naslednjem pregledu, ker sem se pomoje pa da mal zredila že-se morem zvagatuser posted image .

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.10.2009 16:21:11   
Tjasa27
Nosečka24 tudi midva imava za punčko izbrano ime Lara, prav tako sva hotla dati fantku ime Nejc pa je od sestre fant Nejc in nekak ne morva, k sta kr resno par, tko že skupaj živita, razen če se bova zadnji moment premislila. Zaenkrat imava za fanta izbrano ime Urban.

Upam, da v petek izvem, kaj se skriva v trebuščku user posted image

Uživajte, pa se vidimo kmalu, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.10.2009 16:29:09   
rožca26
Joj kolk lepo, da si se spet oglasila, urša! Dobrodošla zopet med nami user posted image  Sm že mislila, da si nas odpikala al pa kej ...

Ja, smo kr pridne s tem pisanjem. Jest pa moram gledat, da tamal spi, ker mam pol več časa. Zjutrej, ko smo vstal je mel vročino, zdej smo se je pa zlosaliuser posted image  Sm pa tud kakšno čakala, da mi pride pospravt, pa ni blo nobene user posted image , pol sm mogla pa sama te stvari zrihtat user posted image  Še dobro, da je sam 50 m2. Pa čakam, da se mali zbudi, da lohka še kej posesam.

imena - za fantka sva zbrala Jurij (mogoče bo pa zdej Bor, kljub temu, da ni v izboru), če bo pa punčka pa Ela ali pa Gaja. Jest navijam za Elo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.10.2009 16:42:25   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image )  user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )   user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )           user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )           user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image    

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )            user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 78 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 11
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 4
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 64

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.10.2009 16:43:37   
rožca26
Punce, a ste opazile, da user posted image  krepko prevladuje - zaenkrat? Februar je namreč ves user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.10.2009 16:44:30   
Anonimen
no vidiš Tjaša27, lepa imena a neuser posted image .
Moj brat bi baje mogel biti Nejc, pa je zdej Matic (mi je tudi všeč). Imam pa jaz po eni strani tudi mal smolo, ker imam ogromno sorodstvo in ogromno malih otrok z imeni, ki so meni všeč in sem jih že kar nekaj odpikala zaradi tega.
Všeč mi je tudi Nina (tako je ime moji sestrci) in pa Anja-no, tako je pa meni ime, tko da to ne pride u poštevuser posted image user posted image user posted image , Ajda je moja sestrična, Dominik mi je za fantka všeč, pa je tko ime mojemu bratrancu in še bi lahko naštevala sestrične in bratrance od Zale, Zare, do, Mateja in Maksauser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 19.10.2009 16:46:00 >

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.10.2009 16:50:42   
vekybel
Ola,
ursa_p: morda ima laneno seme kako alergeno snov ki lahko povzroči alergijo kot večina stvari ki so prepovedane. Majčke niso naročene še ker 3sonček3 zbira še naslove in mislim da si ti tudi med njimi. Če nisi še poslala naslova potem ga pošlji 3sonček3.
Ko dobiš sporočilo za prijateljstvo klikneš nanj in se ti potem pojavi okence potrdi in klikneš potrdi in je to to.

3sonček3: jz ti svetujem da v petek oddaš naročilo naprej, ker če ne se bo zavleklo z temi majčkami pa vedno več se jih bo odpovedalo ker tolk časa čakamo, ker si hodijo same kupovat. Kaj praviš?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.10.2009 16:54:00   
Anonimen
Mi imamo pa za punčko izbrano ime Zara in fantka pa še zbirama Maks ali Žak.
No bomo še videli. Čeprav mislm, da smo glede imen že kar fiksni.
Tako je blo tudi v 1user posted image  smo se hitro odločili glede imen čeprav so bla takrat čist drugačna imena v igri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.10.2009 16:55:45   
vekybel
ja zna bit da bodo marca same pupe user posted image .

Jutri imam morfologijo, vsaj upam ker mi ni nič reku, sem pa vstopila v 21 teden zato upam da bo morfologija edino če me ne bo naročil čez kak teden spet, tako da držite pestke da bo vse uredu in morda zvem kakega spola je najin user posted image  in vam seveda z veseljem sporočim.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.10.2009 16:58:24   
lorelaj*
Ojla!

Sama lepa imena izbirate! user posted image Nama je všeč Žiga, Brin, Živa, Neža, Mina, meni pa še Lara, Klara, Laura, Tim, Nejc ... ampak se moj ne strinja. Sicer pa nama je od vsega najbolj všeč Orion za fantka in Lorelaj (ja, moj nick) za punčko, ampak sva preveliki revi, da bi dala user posted image tako ime. Čeprav v zadnjem času res najdeš vse živo. Ne vem, bomo videli ... ampak zaenkrat so prvi štirje v najožjem izboru.

Še en teden do počitnic ... kooooooooooomaaaaaaaaaaj čakam.

Ampak s temi priimki in naslovi je pa očitno cela znanost. Jao jao, naša birokracija.

Soni, čestitke za izvide! user posted image user posted image user posted image
7lina7, zate pa še vedno držim pesti. user posted image Sem pa ravnokar brala eno zgodbo na bibaleze, pravi mama, da načeloma tiste, pri katerih je kaj narobe, pokličejo v štirinajstih dneh ... sicer mi ni čisto jasno, zakaj tako, če imajo enkrat izvide, jih pač imajo, ampak po drugi strani je pa smiselno, da pohitijo z obveščanjem kritičnih, tako da ...

Vekybel, a veš, da sem bila včeraj pa tudi jaz v Kopru? Sva bila na obisku priprijateljici. Prav lušno toplo je bilo. Če še pihalo ne bi, bi bilo pa sploh krasno.

Loti, fino, da si dala še kakšno idejo glede cotic. Bom šla enkrat malo prečekirati.

Rožca, pa ti si carica! user posted image Kako se ti uspe zapomniti še tiste, ki so se včasih oglašale na forumu, pa se sedaj ne? Meni se zdi, da nas je že "aktivnih" toliko, da komaj sledim. user posted image Imaš pa res carski spomin. user posted image Jst bi tud enga tazga! Kje to prodajajo? user posted image

Punce, me pa še neki zanima. Veliko vas napiše, da vam je G pogledal spol, čeprav niste imele morfologije. A to pomeni, da vam na pregledih večkrat delajo ultrazvoke? Ker meni ga od prvega ni delal nikoli več. user posted image Samo srček smo poslušali. Datuma morfologije pa tudi še nimam, čeprav gre 19. teden že h koncu, verjetno ga bom dobila v pet. na pregledu.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.10.2009 16:59:52   
lorelaj*
Vekybel, srečno jutri! user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.10.2009 17:01:47   
Anonimen
vekybel - držim pesti jutri za morfologijo in za spol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.10.2009 17:09:18   
Anonimen
lorelaj - meni naredi uz na vsakem pregledu.

punce kako je pa kaj z strepkok b ? ali boste dali bris ali ne? jst sem se zadnjič posvetovala z G in sem  se odločila 100% da mu bom rekla da naj mi ga vzame. Ga je pa pametno delat po 36 tednu. Aja je pa samoplačniški, ker ga naše zdravstvo ne krije, čeprav bi ga lahko. Kakšna je pa cena pa točno ne vem, ampak mislim da sem enkrat brala da okoli 30 eur verjetno odvisno tudi od G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.10.2009 17:14:32   
vekybel
hvala vam punce user posted image  javim takoj ko pridem domov jutri.

lorelaj: si bila v mojem KP-ju, je lepo ne, sončno pa to.....pri meni je G vsakokrat neredu ultrazvok čeprav kdaj tudi na hitro. Brala sem da je omejeno število ultrazvokov, tako da ni nujno da mora vsakič narest ultrazvok, zdej koliko je res in ne pa ne vem. Za morfologijo pa tud meni ni nič reku da bo ob naslednjem pregledu mofologija, jaz pa sama sklepam ker sem v 21t da bi moral narest, ker se v tem obdobju ( 20-22t) dela morfologija. Eni G so pač taki ne komentirajo in ne komplicirajo preveč veš, tako da brez skrbi in konc koncev pa ga lahko vprašaš če ti lahko naredi ultrazvok kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.10.2009 17:32:08   
Tjasa27
Oj!

Men tud zadnjič ni naredila ultrazvoka, samo srček je poslušala. Pa sem ji rekla če lahko naredi uz pa je rekla da dons ne. Mi je pa izrecno rekla, da bo v petek morfologija, da lahko tud moj možek pride zraven. Ni pa nič rekla da morm met poln mehur user posted image .

Drugač grem pa mogoče drug teden spet v službo, ker imam zaenkrat sam do tega petka bolniško. A ne kako se človek navad bit doma?! No sej tud v službi ni hudga, sam se mi zdi da sem tok časa že na bolniški, da se sploh ne bom več znajdla v službi.

Nič uživajte,

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.10.2009 17:41:33   
Anonimen
vekybel - jst tudi mislim, da ti bo naredil morfologijo. Pa meni tudi ni ne v prvi user posted image  ne zdej povedal kdaj mi jo bo naredu. Ampak sem pač sklepala, da mi jo bo naredu glede na to da se morfa dela med 20 in 24 tednom.

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.10.2009 19:58:36   
rožca26
navijamo za jutrišnje preglede - vekybel in lana70 user posted image user posted image user posted image

Pupsa in Sandrica23 - kako je bilo na pregledu? se opravičujem, ker nisem posebej oznanila user posted image  Ni bilo za nalašč.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Rožca, pa ti si carica! user posted image Kako se ti uspe zapomniti še tiste, ki so se včasih oglašale na forumu, pa se sedaj ne? Meni se zdi, da nas je že "aktivnih" toliko, da komaj sledim. user posted image Imaš pa res carski spomin. user posted image Jst bi tud enga tazga! Kje to prodajajo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej, zapomnim si sam take zadeve, kej pomembnejšega, kot so npr. ključi od avta pa ne. Mam vedno neko telovadbo, ker skoz gor pa dol hodim po bloku user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.10.2009 20:23:21   
Zvezdici
user posted image eno vprašanje imam.

In to v zvezi z brcikami. Jaz jih namreč čutim zelo nizko. Mislim, so vsake toliko časa v višini popka, pod njim, nad njim itd. Vendar večino časa so brcike zelo nizko. Ali je to normalno, da se nahaja tako nizko? Mogoče malo neumno vprašanje, vendar nisem zasledila, da bi katerakoli tukaj, ali da bi mi kdo drug povedal, da čuti gibe tako nizko.

Sem, pa danes začutila premik glave tudi tam. Čutila znotral in zunaj. Me je kar malo prestrašilo, ker je bil tak močan in očiten gib prvič. Kt vesoljček ki rine iz trebuha user posted image . Hmm, ja domišljija, pa mi delauser posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.10.2009 20:35:04   
Jassika
Zvezdici lol user posted image user posted image user posted image  si me prav nasmejala z vesoljčkom. Po mojem je normalno da ga čutiš tudi nizko. Če ti nič dol ne pritiska in te boli, po mojem ni panike. Hecno, jaz ga (jo) pa veliko bolj čutim, ko brca na levi strani user posted image , tko da ma zgleda vsak user posted image  svoje fore user posted image user posted image  (no al pa me user posted image )

vekybel in lana70, držim pestke za jutri. Pa ne pozabita na raport user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.10.2009 20:39:14   
Zvezdici
Jassika - hehe.. saj vem, mogoče malo pretiravam. Samo rajši vprašam, saj me nič ne stane. Včasih, pa še koga spravim v smeh, pa je user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.10.2009 20:57:25   
zoey
Čer user posted image
Danes smo prišli do polčasa, jeeee user posted image . Čestitke tudi čmrliki in njeni princeski user posted image
Zvezdici- moj user posted image tudi večino časa plava zelo nizko, ravno zdajle ima veselico. Ve, da ga opravljam user posted image Odvisno kje ga nosiš in kako se obrača, po moje. Mene tudi kar boli, ampak se tolažim s tem, da se širi. Dokler ni krvi in mali brca, zame ni panike. Me je pa 1x tako požgečkalo ravno pod popkom, da sem se začela krohotat in user posted image ni bilo nič jasno.
Za streptokok b nisem še nič vprašala, se pa imam namen it testirat, ker poznam eno zelo negativno poseldico okužbe otročka. Ampak če pa ne bi poznala tega primera, se pač ne bi šla. Pa bi bilo verjetno ravno tako ok. Na vse itak nima smisla da greš in tudi nisem nek paničar. Je pa tudi odvisno od izkušenj ginekologa, eni to ful podpirajo, drugi se sploh ne ukvarjajo s tem. Imamo pa še nekaj časa, a ne user posted image
Vidim, da vsake toliko pade debata o imenih. Za našega se bo zvedlo, ko bo zunaj. Sva pa bili danes zaupni s sošolko s faxa, ki čaka dvojčke in sva se ful smejali, ker imava samo po eno črko razlike za punčko.
Za majčke sem pa tudi jaz za, da se naročijo konec tedna. Bušiji rastejo user posted image
Lep večer še naprej

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?