|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.10.2009 13:36:09   
7lina7
Lana70- žal še ne! ne vem kaj čakajo. v torek dela zdravnica,ki mi je delala AC, jo bom  poklicala. če me ne bo sestra Zdenka že takoj odslovila tak kot zadnjič... user posted image ja, bo 4 tedne v torek.

zvezdici- hvala tud tebi!!  čuj, jaz imam tud en kuuuuuuuuup-ček stvari za zlikat...kdaj začneš,da ti jih dostavim?? user posted image

kuham, se mi je golaž zluštal .. pa kr traja in traja ta govedina.... jaz pa taaaaaaaaaaaaki lušti !user posted image pa solata se mi tud že smeje..

ajde. lep popoldan!!

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.10.2009 14:03:00   
Zvezdici
lina - čez kšno urco. Ti kar dostavi. A naslednji teden se pa zamenjava? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.10.2009 18:01:54   
meti.v
Živjo punce kako ste kajuser posted image   Jz sm pa ta vikend po dougem času spet v Ljubljani, morm rečt da prou paše pridet mal pogledat še na ta koncuser posted image   sm pa ta vikend mal zapravljala, ker pač v Gorici ni nč pametnga za dobit in sm si končno kupla user posted image hlače, sem sicer dala mal več sam so pa take k jih hočm.
Drgač pa morm povedat, da sem v petek končno tudi jaz začutila user posted image .  Je res zanimiv občutek kot da bi te mravljica požgečkalauser posted image  , sam traja tok mal časa na žalost, tko da komi čakam na kej bol konkretnegauser posted image

Drgač pa vam želim en lep preostanek dnevauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.10.2009 18:25:50   
W.W.
Oj, mene pa nekaj zanima (ker bi rada čimveč odgovorov bom odebelila):

Kako imate tiste, ki imate že otroke poštimano glede priimkov in stalnih bivališč?

Verjetno še niste vse poročene.
Ker midva nisva poročena in jaz imam tudi še drugje stalno bivališče in ravno razmišljam da bo to cel kaos. user posted image Verjetno ima otrok potem bivališče matere in priimek očeta? user posted image

< Sporočilo je popravil W.W. -- 18.10.2009 18:29:49 >

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.10.2009 18:52:24   
vekybel
Čer,
po dooooooooolgem času se vam javljam. Prišla sem nazaj iz KP in vidim da ste pridne in polnite hitro strani, tako je prav. Vidim tudi da me ni nobena pogrešala user posted image ......
Vsem novim želim dobrodošlico in veeeeeelik user posted image , da se nas nabere čim več.
Majčke so naročene?
Upam da bodo kmalu če niso še, tako jo čakam da jo oblečem pa se mal považim....user posted image
Vsem ki ste praznovale roj. dan želim vse naj naj naj in zdrave user posted image .

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.10.2009 19:16:10   
Jassika
user posted image vekybel, seveda smo te pogrešali, je bilo prazno tukaj gor user posted image ... ampak lepo, da si spet z nami user posted image

W.W. mislim, da ni nujno, da ima otrok isto bivališče kot mati, pa tudi ne priimek po očetu. Kar se priimka tiče, more itak očka sam na CSD zrihtat priznanje očetovstva in tako potem nosi user posted image  njegov priimek. Kar se pa glede naslova tiče, pa isto mislim da kjer prijaviš user posted image stalno bivališče, tam pač je, ne glede na to, kje si ti prijavljena. To nisem čist ziher, mislim pa, da je najbolj enostavno, da če pri user posted image  prijaviš začasno prebivališče (prijavit te mora lastnik hiše, oz. stanovanja), v kolkor boš ti pri njem... pa boste imeli vsi 3 isti naslov user posted image  Bom pa tudi jaz vesela  ostalih odgovorov, ker za tole nisem ziher da vse drži user posted image

Prav lepo pozdravljam nove marčevke user posted image user posted image user posted image  Dobrodošle med nami, pa le pridno čvekajte. Vsem, ki so imele roj. dan pa želim eno zadovoljno, dobrovoljno in zdravo user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.10.2009 19:26:00   
W.W.
Jaz mam že začasnega na tem naslovu, samo to je bolj tako tako, baje si lahko le določeno število noči na začasnem, in to res malo, ne vem če ne okol 30.
Ja  men je mal čudn, da ima kao otrok drug naslov kot mati, če pa pač ona skrbi zanj.
Ravno zarad tega zdej razmišljam o tem, pa me zanima kako imate ostale to urejeno.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.10.2009 19:37:39   
Zvezdici
vekybel - to pa sploh ni res, da te nobena ni pogrešala. Jaz sem se velikokrat spomnila nate. Ubistvu smo vedle, da si v KP in, da si na varnem user posted image . Jaz sem se, pa velikokrat spomnila nate, ker drugače pogosto pišeš. Kako je bilo v Kopru??

W.W. - glede tega jaz vem, da najmanj zakomplicirano je, da ti vzameš priimek svojega dragega in bo še najmanj problemov. Saj vem, da še nista poročena. Samo sem jaz govorila ravno o tem pred dnevi z mojo sestro (ima 4 otroke in ni bila poročena do letošnjega maja) in mi je to predlagala. Je rekla, da ko je dobila osebno od drugega otroka na pošto je bil problem, ker niso pustili prevzeti, ker otrok ni imel istega priimka kot ona, potem je s sabo pripeljala sedanjega moža, pa je bil problem ker ni imel istega stalnega naslova (le priimek je štimal). Uglavnem kar nekaj vse skupaj, hehe.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.10.2009 19:47:27   
Jassika
Določeno št. dni na začasnem???? Hm, no jst sem sicer lastnica stanovanja, v katerem živiva z mojim user posted image  pa sva oba prijavljena začasno na tem naslovu. Morava si pa na eno leto podaljševat bivališče in to na UE (prijava velja 1 leto od dneva ko sva se prvič prijavila). Druga stvar je prijava na policiji za 30 dni kot obiskovalec. Če imaš prijavljeno začasno prebivališče na UE mislim da ne bi smelo biti nobenega problema. Lahko pa se prijaviš pri user posted image  tudi stalno (spet lastnik stanovanja), ampak potem moraš najprej odjaviti stalno bivališče na svoji UE, kjer si imela do zdaj stalnega. Ampak kot si rekla, najbolje bodo povedale tiste ki že majo otročke, pa niso poročene. Tudi jst čakam na odgovore, da izvemo iz prve roke user posted image  

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.10.2009 19:57:43   
Jassika
Ojoj zvezdici, kere komplikacije user posted image , ampak čist verjamem, ja. Res bi bilo najlažje naredit tko kot si rekla, da se poročiš in je mir user posted image user posted image  No, kolegica je naredila tako, da ker je njen user posted image  ni hotel oženit (otroka pa sta imela njegov priimek), je šla na UE in spremenila svoj priimek v njegovega, pa zdaj nima več tehničnih težav z različnimi priimki in dokazovanjem materinstva  user posted image user posted image  Vsak po svoje pač user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.10.2009 20:09:06   
zoey
Čer user posted image .
Prehlad se umirja, med in čajčki so pomagal, tako da sem se lahko tudi malo sprehajala, je bilo tko lušno na sončku, čeprav brrrr. Pa nobene bunde ne zapnem več, bo treba kar od user posted image kaj zaplenit user posted image .
Vekybel - welcome back!!! user posted image
Lina - vse najboljše in najlepše za rojstni dan + 1 dan user posted image . Pa upam, da kmalu zveš dobre novice, da se naha tale Ac zgodba.
Dobrodošle nove marčevke, Errai & Taska. Se vidimo kaj v Mantovi user posted image
Se pa pridružujem zmedi. Mi2 tudi nisva poročena in tudi ne bova v kratkem, živiva pri meni, naslov ima še domač, želim da ima user posted image njegov priimek ... user posted image Vem, da morava prej urediti za očetovstvo, ne vem pa, ali sem potem avtomatično tretirana kot samohranilka, kaj so + in - ... No, saj imamo še nekaj časa.
Začasne naslove se pa sigurno podaljšuje na 1 leto na UE.
Želim vam prijeten večer, pa ne preveč naporen ponedeljek

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.10.2009 20:12:23   
W.W.
Ja jest sm tud na občini spremenila to začasno pa so mi tako rekli, razn če je una delavka kej pobluzila, ker prvo leto niso nič rekli, drugo leto pa je rekla to.
No zdaj bo pa treba počas v tretje it podaljšat.
Je pa itak vse v isti občini oz. UE. In moje stalno in začasno.

Ja najlažje je spremenit priimek pa bivališče pa je, samo kaj pa vem. Če bi hotla njegov priimek na tak način. user posted image  

< Sporočilo je popravil W.W. -- 18.10.2009 20:23:13 >

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.10.2009 7:57:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Oj, mene pa nekaj zanima (ker bi rada čimveč odgovorov bom odebelila):

Kako imate tiste, ki imate že otroke poštimano glede priimkov in stalnih bivališč?

Verjetno še niste vse poročene.
Ker midva nisva poročena in jaz imam tudi še drugje stalno bivališče in ravno razmišljam da bo to cel kaos. user posted image Verjetno ima otrok potem bivališče matere in priimek očeta? user posted image

Punce, ve pa ste res zakomplicirale zadevo glede stalnega preb. otroka user posted image  Ni to noben problem. Jest mam stalnega še vedno na Vrhniki, živim v Domžalah in stvari sem urejala tkole: najprej sm dala vlogo za porodniški dopust na CSD na Vrhniki, kjer imam stalno preb., istočasno sva šla delat za lubija izjavo, da je nerojeni otrok njegov (priznanje očetovstva), ko sm pa rodila, sm mogla dat to izjavo matičarki, ki kroži po P in te tudi vpraša kako je otroku ime, kakšen priimek bo imel in kje bo njegovo stalno prebivališče. Kar se priimka tiče, mu lahka date kakršenkoli priimek, je vseeno, naslov je pa potreben zaradi patronažne in je tudi potem vpisan v rojstnem listu. Malo čudno bi bilo, a ne, da bi jest dala stalni naslov na Vrhniki, živel bi pa v Domžalah. Bi me patronažna na Vrhniki iskalauser posted image  Čeprov glede na to, da je bla moja patronažna zlo tečna, ne bi mela nič proti, če je sploh ne bi bilo user posted image  Upam, da sm vse razumljivo napisala.
Aja, kar se pa tiče samohranilstva je pa tako - če sta oba prijavljena na istem naslovu vas tretirajo kot da imata skupno gospodinjstvo in imata izvenzakonski stan. Samohranilka je tista mati, ki živi na drugem naslovu kot oče otroka in je otrok z njo in ne prijavljen na očetovem naslovu.
Upam, da je bilo jasno.

Aja, pa še to, dobro jutrouser posted image !

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.10.2009 7:59:20   
Loti70
dobro jutro vsem in lep dan

jaz sem bila v soboto v trgovini za nosečnice v Lj. - Monsa (nasproti bolnice Petra Držaja v Šiški, Vodnikova c.) in sem ugotovila, da imajo dokaj poceni stvari in veliko izbiro (za nas in za malčke). Majčke oz. tunike so od 15 do 35 eur, plašči po 55 ur, kavbojke do 35 eur, fine hlače do 40 eur, oblekice cca 35 eur, nosečniške pajke 17 eur, spodnje hlače 9 eur (to se mi zdi drago),imajo tudi krila, jope... pa še prodajalka je zelo prijazna in ti vse pokaže in predlaga kaj narediš potem s hlačami, ko jih ne boš več potrebovala,... Jaz sem bila s ponudbo zadovoljna.

Lana70 žametnih hlač nimajo nič, puloverji pa so tako od 15 do 35 eur (odvisno kakšen material,...).

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.10.2009 8:48:23   
7lina7

jutro!!
..vidim,da ste kr padle v debato.. user posted image
se kr podpišem pod rožico!  čist vseeno je kak priimek ima dete- lahko si ga tud izmislita!! je pa že fajn, če imata mati in otrok isti naslov, če že priimka ne.. sama vem, da se zna kdaj zakomplicirat. nmen se je 1x na A-SLO meji. so hotli imet potrdilo,da lahko otroka peljem preko meje in sem morala razlagat,da za svojega otroka tega ne rabim!! user posted image ja, pa na pošti je bil problem dvignit osebno izkaznico. pa po rabuki je pol šlo..

nič,se oglasim kaj bolj pol! imejte lepo jutro

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.10.2009 9:06:50   
malicki
Midva z user posted image  tudi nisva poročena, in dokler nisem rodila, sem bila prijavljena pri moji mami, ker sem kar odlašala s spremembo naslova... In ko sem rodila, sem v porodnišnici za user posted image  napisala očetov naslov - tam kjer živimo, ker sva se odločila, da ne bova hlinila samohraniteljstva. 

Potem sem pa iz občine dobila domov pošto zaradi user posted image  naslova. Načeloma je vseeno kje prijaviš otroka, ampak je finta v tem, da če imata mama in otrok drugačen naslov, mami med porodniško ne teče delovna doba. Samo v tem je fora. In takrat sem si še jaz uradno spremenila naslov.

Če pa se odločiš za samohraniteljstvo, potem ob priznanju očetovstva na CSD urediš preživnino, nato pa greš še na sodišče na uradno zaslišanje in to je to.

< Sporočilo je popravil malicki -- 19.10.2009 9:08:01 >

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.10.2009 9:11:57   
Zvezdici
Dobro jutro!

Haha.. pa smo res malo zakomplicirale vse user posted image .

Danes, pa nam je spet sonček na voljo user posted image .

user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.10.2009 9:27:04   
Čmrlika
Dovolite mi....

Draga moja Taja! Danes si stara leto in pol...mami in ati ti želita še veliko lepega  user posted image

user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
19.10.2009 9:28:08   
Čmrlika
Čas ful beži, taja že leto in pol jaz točno na pol user posted image .user posted image  user posted image  user posted image Uh, staramo se. user posted image

Držite pesti, da bo Taja danes fajn prenesla pikeca... ob pol petih imamo posvetovalnico! 

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
19.10.2009 9:32:38   
Zvezdici
user posted image čmrlika in Taja seveda.
Pa sta obe na polovički, hehe.

user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
19.10.2009 9:33:34   
Zvezdici
Aja, pa držim pesti za popoldan! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
19.10.2009 10:15:40   
vekybel
Jutro,
jz sem pri dragem prijavljena začasno in ko se otrok rodi po imel priimek in  naslov njegov. Mislim da ne bo težav samo bo dragi moral rihtat stvari za user posted image  in ostalo ker imata vse skupno.

malicki: kako misliš da materi ne teče delovna doba med porodniško, zakaj? Sej to je odvisno če delaš in od delovnih razmerij. Kaj potem pri meni velja, če imam začasni naslov isti kot user posted image , kaj potem, še vedno velja isto ali to velja samo za stalni naslov?

Taja in čmrlika čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
19.10.2009 10:43:29   
3Sonček3
Dobro jutro!

malicki tut js ne razumem te delovne dobe, men so na Zavodu rekli da mi bo tekla, res pa noben ni omenu kakšnega naslova al pa kej podobnega, bom si zapisala pa bom vprašala kako je s tem, ker si me kr dobr prestrašla user posted image , pa tko sm se veselila, da mi bojo šenkal eno leto user posted image . In drgač punce, kako ste, mene se loteva prehlad, ki ga bom poskusla odpravt še predno se zares naseli v meni, pa vsak dan grem kasnej spat, tko okol enih al pa dveh zutrej, prej sploh ne morem, še dobr da sm doma da lahko zjutraj potegnm do kadar hočm user posted image . Taja in Čmrlika tut js se pridružujem čestitkam user posted image .

nosečka24, MLADA MAMICA, MijaŠ, *naca* in ursa_p, čakam vaše naslove da naročim majčke. Sej vem da sm tečna s tem ampak mislm da smo že vse zlo nestrpne.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
19.10.2009 11:20:43   
malicki
Delovna doba ti teče, če imata oba z bebijem isti naslov - saj nekako je logično a ne, porodniška je za nego otroka in če nista prijavljena na istem naslovu potem se šteje da kao nekako ne skrbiš zanj.
Ne vem pa sedaj 100% ali je pri mami dovolj začasen naslov ali mora biti stalni, ker jaz sem si kar stalnega uredila.

Bodite pa vseeno previdne kako si uredite status, ker nikoli ne veš kako se razplete in boste ostale s preživnino, ki ste jo določili in ponavadi je to neka minimalna vsota. Pa če si boste urejale stanovanje pri user posted image  boste morale na sodišču vse dokazovat, lahko ostanete brez vsega... skratka zna biti štala. Tudi bolniške oče ni mogel dobiti če ni imel istega naslova kot otrok - ampak mogoče so to sedaj že spremenili.

Drugače pa se končno boljše počutim - slabosti samo še tu in tam. Trebušček pa kar pridno raste. Sem bila v šopingu in totalna kriza v trgovinah - vsaj pri nas v Mb, kjer je samo H&M in C&A. V HM sem si kupila 2 tuniki, pa upam da bom dobila še črne žametke.

Naša tavelika princesa tudi že ve, da bomo dobili dojenčka in je zelo nežna in mi boža trebušček, ga lupčka, poje bejbiju pesmice user posted image  To me spravi kar v blaženo stanje user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
19.10.2009 11:24:53   
3Sonček3
O malicki kako lepo od tvoje bejbike, da je tko lepo pozorna. Glede trgovin ne skrbi je tut v Lj kriza nevem sploh nimajo nobenga okusa za user posted image , bomo res mogle vreče za krompir oblečt user posted image . Kukr si napisala je potem najbl enostavno da se prijavimo vsi trije na istem naslovu pa nebo nobenih komplikacij, no sej se bo uredilo, dobr da ste odprle tole temo, čene bi bla pri meni štala marca, hvala vam. Js sm pa ugotovila da me od majoneze zgaga peče, no sej me itak mal sm po majonezi je pa ceu požar v moji ustni votlini user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?