Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. za Tijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:26:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:28:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. Maja, hvala vam za gostoljubje moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:29:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak, zdaj pa grem vinekca skopat pol pa pridem pogledat, kaj ste napisale
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:39:28
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:41:00
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučila ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEK ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam Bravo Tia
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:13:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige bodi kuj direktna Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:13:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:15:42
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. Maja, hvala vam za gostoljubje moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske ni zakej, tudi moj je rekel da je blo fajn, sm ona sta lahko skoz klepetala, me smo pa še otroke krotile . Me prov zanima kje ste doma, pa pica mmmm termovsko ste pozabili, tako da se moramo v kratkem videt
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 18.10.2009 21:21:09 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:23:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom škoda ja , fajn je pa blo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:26:20
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige bodi kuj direktna Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi bravo za taščo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:27:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve pa sva danes bile na fuzbalu in naša Lija je bila glavna navijačica..ponavadi se je drla, da so jo vsi spoznali, danes pa se je smejala na ves glas.. in še slikica.. tak pa naša frača popoldan spi, ko jo dam v njeno posteljco spat.. -->
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:28:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOV čestitke Tudi iz moje strani.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:36:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - lija je rojena za fotografiranje .Zakaj ,pa jopca nima cunflov? cebeica maja - ko ste imeli felixinega možeka na obisku nas niste pogrešali on je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:38:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - lija je rojena za fotografiranje .Zakaj ,pa jopca nima cunflov? cebeica maja - ko ste imeli felixinega možeka na obisku nas niste pogrešali on je se popolnoma strinjam!! Ga moram mal na FB uhvatit in ga vprašat kdaj pride na naše konce. Obljubo je da pride, ko smo bili tam, zdaj pa je vse tiho
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:40:26
|
|
|
|
tasa_m
|
PERSIDA .. cunfli so že popravljeni in bolj trdi, tak da ste spet welcome
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:42:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PERSIDA .. cunfli so že popravljeni in bolj trdi, tak da ste spet welcome Pa dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:44:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... Čist na meji je in nočem je okol vlačit. Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke. Za Tijo o kok je lepa! HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:47:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. ma ne, boljše da nas ni bilo, verjemi. Mi je blo ful žal, da nismo šli nikamor in za tolažbo me je dragi peljal v BTC na koncert Perpetum Jazille. ZAKON so!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:49:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ma ne, boljše da nas ni bilo, verjemi. Mi je blo ful žal, da nismo šli nikamor in za tolažbo me je dragi peljal v BTC na koncert Perpetum Jazille. ZAKON so!!!! Meni so tud ful dobri ja. Njihova Africa pa zažiga!! Evo TUKAJ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:49:49
|
|
|
|
tasa_m
|
oooo, Kokič dober večer. Kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:51:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. ma ne, boljše da nas ni bilo, verjemi. Mi je blo ful žal, da nismo šli nikamor in za tolažbo me je dragi peljal v BTC na koncert Perpetum Jazille. ZAKON so!!!! Meni tudi! V živo jih še nisem poslušala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:51:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:51:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 21:51:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m halo. Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali. Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca Punce Lahko noč in se tipkamo jutri. za uspešen prvi izhod ven brez otroka. se podpišem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?