|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
18.10.2009 9:55:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image
spps da ti nebo jezik ven padno, kak s tem jezičkom hitiš... user posted image user posted image  user posted image

Jaz pa šibam zdaj k kolegici na kafe, pol pa na fuzbal, te pa na kosilo k tašči!

Se tipkamo..čawči user posted image user posted image

jaz grem pa pospravljatuser posted image user posted image user posted image  jeeeeei!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.10.2009 10:16:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

dobra ideja! user posted image če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.10.2009 10:16:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.10.2009 10:21:16   
Najaa
Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... user posted image Čist na meji je in nočem je okol vlačit.
Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h user posted image . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.10.2009 10:24:02   
leo**tia
oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučilauser posted image ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEKuser posted image ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.10.2009 11:17:51   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... user posted image Čist na meji je in nočem je okol vlačit.
Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h user posted image . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.

a pl vas nebo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za TIJO

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
18.10.2009 11:20:21   
Najaa
Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.
Lepo se mejte, če boste meli piknik. user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.10.2009 12:30:50   
Najaa
Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.10.2009 12:53:52   
leo**tia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa???kaj ji je??vse me je stiskalo ko sem to prebrala..ah bogi ti mali,najbolj nastradajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.10.2009 13:14:33   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.10.2009 14:08:20   
Najaa
Verjetno ima bronhitis. Bosta ostali noter kakšen dan ali dva, da naredijo preiskave.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.10.2009 17:25:17   
tasa_m

Za Tijo  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.10.2009 17:25:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučilauser posted image ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEKuser posted image ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam
Bravo Tia user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.10.2009 17:26:57   
tasa_m

No, pol pa za Leo mal več pikapok

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.10.2009 17:27:20 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.10.2009 19:52:47   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pol pa za Leo mal več pikapok

ja res...se mi smilijo ti otroci...še posebej ko je bronhitis...vem kako je bil leo s tem laringitisom,in od tega naprej je 1leto kašlal,,samo bronhitisa ni imel hb..in upam da mala ne bo imela..moj mož v otroštvu je vedno imel ....za leo pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.10.2009 19:59:49   
čebeica maja

Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.
Feliša hvala, še ponovimo.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.10.2009 20:07:29   
yania
Oj...jaz sem pa kar utrujena, predvsem v noge....špičaki niso več za mene,,,vsaj v formo bom mogla pritiuser posted image

Imali smo se lepo, prestali krst, šele zdaj smo prišli domov,,,,Timon spi, Najo slišim ko nekaj dol pri mojih joka...kaj vem, mogoče je spet Iza kaj na njo skočila, ko je tako igriva (naš kuža....),,,

slikice ravno nalagam....mogoče katera pade gor,,,samo ne danes..mogoč pa...

se slišoimo..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 642
18.10.2009 20:19:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oj!

kako ste?
Jaz bi morala it pospravit,pa se mi ne dauser posted image

Čebela kak se maš v šoli?

Taša si se streznila?user posted image user posted image

nimam še nekih obveznosti, tak da fajn user posted image user posted image kaj pa ti? nikjer te ni več za videt... tak da sklepam, da maš gužvo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.10.2009 20:21:11   
MalaČebelica

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

dobra ideja! user posted image če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena. user posted image

ja, tisto bi tudi imela. ne vem če mam sploh dovolj sorodnikov, glede na to, kaj vse bi imela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.10.2009 20:24:03   
MalaČebelica

držimo. kaj z dihanjem ma probleme user posted image user posted image user posted image user posted image boga reva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.10.2009 20:24:13   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Midva greva pa jutri v šoping. Sama in sam za sebe kupovat! user posted image

Mi smo bili pa tudi danes v Cityparku, kera gužva user posted image ampak smo kar hitro opravili, ker smo šli zelo načrtno šopingirat in jaz sem seveda spet en kup denarja zapravila za svoje umetnije user posted image user posted image

pa če ti pa gre od rok. to ni zapravljanje denarja, to je v bistvu naložba user posted image pa pokaži kdaj kako svojo umetnijo...

hvala za nasvet, kako bom stroške zagovarjala pred možem user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 646
18.10.2009 20:24:17   
felix7

upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji user posted image jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
18.10.2009 20:24:22   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.10.2009 20:24:26   
felix7

ojoj, a tako hudo je? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.10.2009 20:24:33   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.
Feliša hvala, še ponovimo.

Maja, hvala vam za gostoljubje user posted image moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala user posted image seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?