Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 9:55:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps spps da ti nebo jezik ven padno, kak s tem jezičkom hitiš... Jaz pa šibam zdaj k kolegici na kafe, pol pa na fuzbal, te pa na kosilo k tašči! Se tipkamo..čawči jaz grem pa pospravljat jeeeeei!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 10:16:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma dobra ideja! če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 10:16:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOV čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 10:21:16
|
|
|
|
Najaa
|
Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... Čist na meji je in nočem je okol vlačit. Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 10:24:02
|
|
|
|
leo**tia
|
oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučila ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEK ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 11:17:51
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... Čist na meji je in nočem je okol vlačit. Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke. a pl vas nebo Za TIJO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 11:20:21
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 12:30:50
|
|
|
|
Najaa
|
Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 12:53:52
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. zakaj pa???kaj ji je??vse me je stiskalo ko sem to prebrala..ah bogi ti mali,najbolj nastradajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 13:14:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 14:08:20
|
|
|
|
Najaa
|
Verjetno ima bronhitis. Bosta ostali noter kakšen dan ali dva, da naredijo preiskave.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 17:25:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... Čist na meji je in nočem je okol vlačit. Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke. Za Tijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 17:25:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučila ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEK ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam Bravo Tia
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 17:26:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. No, pol pa za Leo mal več pikapok
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.10.2009 17:27:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 19:52:47
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. No, pol pa za Leo mal več pikapok ja res...se mi smilijo ti otroci...še posebej ko je bronhitis...vem kako je bil leo s tem laringitisom,in od tega naprej je 1leto kašlal,,samo bronhitisa ni imel hb..in upam da mala ne bo imela..moj mož v otroštvu je vedno imel ....za leo pikapoke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 19:59:49
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:07:29
|
|
|
|
yania
|
Oj...jaz sem pa kar utrujena, predvsem v noge....špičaki niso več za mene,,,vsaj v formo bom mogla priti Imali smo se lepo, prestali krst, šele zdaj smo prišli domov,,,,Timon spi, Najo slišim ko nekaj dol pri mojih joka...kaj vem, mogoče je spet Iza kaj na njo skočila, ko je tako igriva (naš kuža....),,, slikice ravno nalagam....mogoče katera pade gor,,,samo ne danes..mogoč pa... se slišoimo..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:19:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! kako ste? Jaz bi morala it pospravit,pa se mi ne da Čebela kak se maš v šoli? Taša si se streznila? nimam še nekih obveznosti, tak da fajn kaj pa ti? nikjer te ni več za videt... tak da sklepam, da maš gužvo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:21:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma dobra ideja! če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena. ja, tisto bi tudi imela. ne vem če mam sploh dovolj sorodnikov, glede na to, kaj vse bi imela
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. držimo. kaj z dihanjem ma probleme boga reva
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva greva pa jutri v šoping. Sama in sam za sebe kupovat! Mi smo bili pa tudi danes v Cityparku, kera gužva ampak smo kar hitro opravili, ker smo šli zelo načrtno šopingirat in jaz sem seveda spet en kup denarja zapravila za svoje umetnije pa če ti pa gre od rok. to ni zapravljanje denarja, to je v bistvu naložba pa pokaži kdaj kako svojo umetnijo... hvala za nasvet, kako bom stroške zagovarjala pred možem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOV čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. ojoj, a tako hudo je?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 20:24:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno. Lepo se mejte, če boste meli piknik. čer Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo. Feliša hvala, še ponovimo. Maja, hvala vam za gostoljubje moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?