Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:12:22
|
|
|
|
majana79
|
cveka, na lignje se tudi povabim, komot. Moj 'mož' pa sploh ni navdušen nad žarom, ga tako malo uporabljamo Je pa res da je električni in ni isto, kot če zakuriš. No pri nas bo bolj skromno danes, popečene PP (mi je pol ostalo od včeraj), kumare v omaki in pire.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:24:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o madonca flaska, tole je pa ornk kosilo. A si bila sama tako pridna?? Aja, kako je z gobami, npr. šampinjoni če dojiš, pa siri s plemenito plesnijo? A se to lahko jé? to pa ne vem Ja, sem skuhala ja... Sej krompirja se mi pa ni dal za zraven delat. To bi blo pa čist tu mač Cveka, za možeka. Zdej pa sledi nagrada, ane, ko je tako priden
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:29:27
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem imela najboljš kosilo: lazanjo iz lidla in motovilc. Spekla sem pa rožičev kolač z jabki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:31:59
|
|
|
|
Leela
|
ma ni tolk slaba. Ni glih za pogosto, ker bi se naveličal. Za ene 4x na leto pa je. Je pa boljša kot v marsikateri gostilni in tudi od teh, ki jih dobiš v mečkatorju, šparu ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o madonca flaska, tole je pa ornk kosilo. A si bila sama tako pridna?? Aja, kako je z gobami, npr. šampinjoni če dojiš, pa siri s plemenito plesnijo? A se to lahko jé? to pa ne vem Ja, sem skuhala ja... Sej krompirja se mi pa ni dal za zraven delat. To bi blo pa čist tu mač Cveka, za možeka. Zdej pa sledi nagrada, ane, ko je tako priden kakšna nagrada zdej je šel naprej dinarčke služit, nagrada bo zvečer mogoče ste me spolnile da imam v skrinji še jabolčni in skudin štrudel ga moram mal spečt za zvečer oz za jutri nč ga bom jutr zjutri pekla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sem prav na hitro naredila makaronovo solato s piščancem... seveda sem tako ali tako sama to jedla. Oskar samo makarone s parmazanom... Urban samo jabolčno kašico pa čez en griz banane... FLASK_A se mi zdi, da si se edino ti zelo zelo potrudila za današnje kosilo. majana, jaz bi te kar dala na naš seznamček, saj klepetaš z nami več kot katera od majčic... punce, a se strinjate? ejej, spet jokec... danes še ni kakal pa zaspan bo... v kuhinji imam pa samo še umazano posodo!!! si bo treba vzeti čas... bo pomival stroj pa še jaz zraven...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jaz sem imela najboljš kosilo: lazanjo iz lidla in motovilc. Spekla sem pa rožičev kolač z jabki. jz mam pa najraje doma narejeno lazanjo, se nobena ne kosa z doma narejeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem prav na hitro naredila makaronovo solato s piščancem... seveda sem tako ali tako sama to jedla. Oskar samo makarone s parmazanom... Urban samo jabolčno kašico pa čez en griz banane... FLASK_A se mi zdi, da si se edino ti zelo zelo potrudila za današnje kosilo. majana, jaz bi te kar dala na naš seznamček, saj klepetaš z nami več kot katera od majčic... punce, a se strinjate? ejej, spet jokec... danes še ni kakal pa zaspan bo... v kuhinji imam pa samo še umazano posodo!!! si bo treba vzeti čas... bo pomival stroj pa še jaz zraven... zaradi mene kar daj gor majano se popolnoma strinjam jz sem pa sprot posodo pospravla in zdaj imam pospravljeno posodo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, na lignje se tudi povabim, komot. Moj 'mož' pa sploh ni navdušen nad žarom, ga tako malo uporabljamo Je pa res da je električni in ni isto, kot če zakuriš. No pri nas bo bolj skromno danes, popečene PP (mi je pol ostalo od včeraj), kumare v omaki in pire. ti kr prid jih bom vn iz skrinje vzela pa bomo spekel in pojedel moj možek pa uživa pečt na žaru pa ni važno kakšen je električen, na plin, na drva.... sam da je žar, polet smo skoraj vsak vikend pekel zunaj na žaru kosilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 16:48:28
|
|
|
|
majana79
|
Vidm, da bi moj rabu precej šole. Evo, najini podatki za seznamček NICK (PDP) RODILA PODATKI majana79 (25.06.) 05.06. Jure (2920g, 50 cm) 1. mesec: 4360 g, 56 cm 2. mesec: 5330 g, 59,5 cm 3. mesec: 6590 g, 63,5 cm 4. mesec: 5. mesec: Naslednji pregled: 21.10.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:15:35
|
|
|
|
Tanja_
|
No, mi smo iz BTCja. Hana je dobila pajacka, bundo in 3 bodije. Mami pa NIČ Je bil pa FNZ in je cel kaos v BTCju, gužva, vse je stalo na cesti. flaska kako dobro kosilo. Jst pa še nikol nisem sama juhe skuhala, ne vem če bi jo znala. Midva greva pa zdaj jest. Naredila sem pa rižoto s fižolom in rožmarinom in pečenega piščanca. Bomo vildi, če je za kej. Grem....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:16:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Leela jaz sem imela najboljš kosilo: lazanjo iz lidla in motovilc. Spekla sem pa rožičev kolač z jabki. jz mam pa najraje doma narejeno lazanjo, se nobena ne kosa z doma narejeno Jaz tudi. Samo ko se mi je ne da skos delat Ja, itak da gre Majana na seznamček?!!! A še ni gor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:19:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, kolk si pa kej zapravla? Jaz sem danec v HMju zapravla 80€ Vse za Jakata. Bunda, smučarske hlače, kapa, pa dvoje hlače za pižamco.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:28:13
|
|
|
|
christiana21
|
FLASK_A , bravo zate, ker si upaš tako zapravljat času recesije, ampak kar je treba, je treba . Klinc pa recesija, če pozabiš, da je, potem je ni, pa si privoščiš Jaz sem pa danes delala piščanca in krompirček za "pridnega" dragega (da mi ne bi spet kj očital), pa zeleno solato z koščki belega mesa in s paradižnikom ter dressingom zase. za vse pridne kuharice majčice2009 . Nisem stalno spremljala foruma, pa me zanima kako to, da smo še eno junijsko majčico -Majano, dobile? Sj me nič ne moti, da je pri nas, nasprotno...je fajn punca, kot vse majčice in Z-majčice, pa tudi Z-majčki so fajn, da ne bo pomote
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:32:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Christiana, toliko časa že ni dobil kakšne stvari... Njegovi dolgi rokavi so postali tričetrt, vsepovsod mu piha Pižamice nima nobene več, vse je prerastel. Čist prehitro rastejo. Sej sem tako številko kupila, da ne bo spet drugo leto kaka panika Ti si tudi dobro kuhala! Uf, če bi bila modva na taki relaciji bi si moral kar sam skuhat No, ponavadi je tako Kati pravi da tudi zelo rada mulo skuha za kosilo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 17:42:30
|
|
|
|
christiana21
|
Pa bi si revež šel jajca pečt...brezveze. Itak sm mogla pišanca zase nardit, da si ga zmešam v solato (pečen v ponvi, brez olja ), pa sm ga še njemu spekla (v pečici), krompir si je pa sam nalupil. Včeraj sem pa delala juho, pečenko in cvetačni narastek z bešamelom in sirom, pa solato...tolk o tem kako nič ne naredim.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, mi smo iz BTCja. Hana je dobila pajacka, bundo in 3 bodije. Mami pa NIČ Je bil pa FNZ in je cel kaos v BTCju, gužva, vse je stalo na cesti. flaska kako dobro kosilo. Jst pa še nikol nisem sama juhe skuhala, ne vem če bi jo znala. Midva greva pa zdaj jest. Naredila sem pa rižoto s fižolom in rožmarinom in pečenega piščanca. Bomo vildi, če je za kej. Grem.... domača goveja juhica tanja samo zate, ni nič zakomplicirano: goveje meso, eno kost, čebula, česen, peteršilj, koleraba, korenček, por, ... drugo zelenjavo po želji, sol, če imaš posodo na vakum kuhaj cerka 2 uri in juhica je kuhana, če pa imaš navadni lonec brez vakuma pa kuhaj juhico tam nekje 3-4 ure odvisno kako velik kos mesa daš, mora bit pa vedno meso v juhi kuhano če pa ne bo šlo pa prid k men na juhico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
flaška moj tavečji je isti, je čez poletje izgleda zrasu ker septembra mu ni pasal noben pulover vse prekratko, štonfi vsi premajhni no HB hlače pa imamo za čez zimo, madonca hiter tej otroc rasejo punce eno vprašanje kako naredite solato z mesom??????????????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:44:24
|
|
|
|
majana79
|
cveka, kakšo solato z mesom? A recimo s piščancem? christiana, nekaj časa sem vas brala, ker so majčice ful fejst, potem sem jih nekaj spoznala, pa sem začela še več klepetat in so me čisto posvojile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, kakšo solato z mesom? A recimo s piščancem? christiana, nekaj časa sem vas brala, ker so majčice ful fejst, potem sem jih nekaj spoznala, pa sem začela še več klepetat in so me čisto posvojile ja s piščancem!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:51:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, kakšo solato z mesom? A recimo s piščancem? christiana, nekaj časa sem vas brala, ker so majčice ful fejst, potem sem jih nekaj spoznala, pa sem začela še več klepetat in so me čisto posvojile Itaaaaak! Tuki smo samo fejst babe. V težkih časih si tudi valjarje posojamo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:52:10
|
|
|
|
majana79
|
Ja potem pa takooo povej Jaz sem jo naredila včeraj. Oprala sem mešanico zelene solate, dodala koruzo in mini paradižnike, prerezane na pol. Popekla sem pol piščančjih prsi, narezanih na koščke. Pustila sem jih da se ohladijo, vmes sem naredila preliv (majoneza, kisla smetana, malo vode, sol, poper, drobnjak) in potem vse skupaj počasi zmešala. Zraven je bil pa kruh. Naredim pa tudi s testeninami, kjer jih skuham, ostalo pa naredim isto kot pri zeleni solati, dodam pa še kak sirček, kisle kumarice, ipd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:52:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Itaaaaak! Tuki smo samo fejst babe. V težkih časih si tudi valjarje posojamo Sem videla na FB da te nekaj muči. A ga rabiš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 17.10.2009 18:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, kakšo solato z mesom? A recimo s piščancem? christiana, nekaj časa sem vas brala, ker so majčice ful fejst, potem sem jih nekaj spoznala, pa sem začela še več klepetat in so me čisto posvojile Itaaaaak! Tuki smo samo fejst babe. V težkih časih si tudi valjarje posojamo ja vajlerji pa kr letijo ke pa sm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?