Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:08:09
|
|
|
|
boob
|
Meliitak zanimivo da nobena noče škorpjončkov
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:11:40
|
|
|
|
najčka
|
Ninasiki res ste fletni Melitak Gorenka kam se ti mudi, a se boš kar urinla al kako, Kar lepo počakaj!! Pridi še drug tedn do žabarja pa se bomo zmenile kera gre lahko prej boob moj tud sam čaka kdaj bo žur Da bi šu pa z mano rodit to pa ne No pa bo že, ne smem preveč jamrat.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:13:30
|
|
|
|
boob
|
mM nebi rekla če bi to šlo za kašno kozmetiko al pa torbico oz oblačilo. . . ampak slikce oz knjigo tvojega . . . . in to neboš prvoščla sebi, ampak boš svojmu Kokr sm razumela imaš ti to že doma, no pol pa sam še plačej in je. . drgač moreš pa nazaj pošiljat pa poštnino plačvat. . brezveze
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:14:55
|
|
|
|
najčka
|
Jaz pa se ne branim škorpijončka, sam ne vem pa kakšna kombinacija bi bla pol kasnej ker sem sama tud škorpijon, pa ne vem 2 škorpijona v bajti to je pa hudič, no bomo vidl
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:15:58
|
|
|
|
sasy22
|
uuuuu... gorenka... znana zgodba ... tebe tut v leonišču matrajo a? no dons sva ble na podobnem... jst tut tam ob 11.30 v laboratorij, ob 12.15 dobila izvid, h ginekologinji, tam čakala ful dolg, ker je šla vmes še v P in pol še ctg... evo zdej sm doma... ura je pa štiri!!!!?? ... komej čakam da bo tole mim, ker te pregledi so pa res čist 2 much. no tko... sm povedala... si olajšala dušo ... zdej grem pa jest k sm lačna da bi slona pojedla... aja vsem novopečenim mamicam pa še od mene čestitke pa vse ki zamujate... men je blo rečen, da ne smem prehitevat vrste, tko da kr pohitite... mal heca... držim pesti, da bo čim prej... še jst sm že čist naveličana kaj šele ve
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:17:59
|
|
|
|
Meliitak
|
boob...he, he nočmo jih, ampak ene jih bodo/bomo mele, ne mormo glih izbirat he, he ...sam je neki na tem horoskopu res...ko sem bla na faksu sem celo mal študirala o tem, pa ne da bi bil to kak predmet na faksu, čist tko zarad statistike in pol sem vse primerjala s sabo...zanimivo, da tisto blebetanje vedeževalcev nekj res pomen, seveda če se poglobiš...hmm a veste da so naši bejbiji po kitajskem horoskopu bivoli: to naj bi pomenil, da so mirni in vzdržni, natančni in počasni, dobri poslušalci itd...na konc koncev glavno da so naši otroci zdravi pol pa ni važn kaj mu/ji piše za rojstni datum
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:18:52
|
|
|
|
sasy22
|
hehehe... boob... men je tut moj zanč izjavu, da more še kej do dnarja pridt, da bojo lahko zafeštal ko se bo rodila... vsi so isti ajd nej jim bo... sam morjo pol vse odslužt
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 16:28:37
|
|
|
|
sasy22
|
Meliitak... zoprno tole s tvojim očetom... pri nas sicer ni tako hudo, ampak je pa oče tut tok živčen, da je živa groza in potem še vse ostale obremenjuje... in jst tut skos poslušam kako bomo potem ko bo še otrok in se potem sekiram in na mojega znašam... sej je res težko velikrat, ampak bomo že nekak ane... tko da ti pošiljam en kup ... drži se drugač je pa moja bejbika tut zadnje tri dni fuuuuuul mirna pa me je dala dons pol G na CTG in pravi, da nej se nič ne sekiram, da punca počiva in se pripravlja na boje ... če bo pa preveč pa se še vedno lahko greš v P pokazat, da ne boš v skrbeh.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 17:06:18
|
|
|
|
karmen b
|
Melitak res maš noro situacijo, ni kej ...pa sej smo ženske močna bitja, bomo že zmogle! Lahko se me pregovarjamo, katera bo šla prej, katera se bo vrste držala, sam če naši malčki ne bodo pritisnl na dol, ne bo nič iz tega. MM ti pa kar kupi tisto knjigo, če jo lahko, nič šparat, ker ti bo gotovo žal. Jaz sem zglancala kuhinjo in sem hin. me križ in noge bolijo, pa bi tok rada še posesala pa zlikala cunje. Sam sej če bom vse to dons nardila, pol za jutri ne bo nič ostalo. Pol mi bo pa dolgčas.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 17:10:48
|
|
|
|
muca*maca
|
Meliitak - to je pa res grozno Nč se ne sekiraj, nam se lahko vedno potožiš, saj zato pa smo tukaj - ena za drugo!!! Pa ne se tok sekirat, tud starši se morajo naučit, da kdaj pa kdaj se pa ne morejo na svoje otroke naslont s svojimi težavami, pa če so ti otroci še tako vzdržljivi (mislim na tvoje starše). Ti boš zdaj mamica in to je zate trenutno najpomembnejše v tvojem življenju, poleg tebe in tvojega ljubega. Ti boš imela zdaj svojo družino in vedno ne oreš biti na razpolago. Pika. mala Mravljica - ja, dilema, a? Slikce bi itak vsaka mela, 120 evrčkov pa vseen ni mal dnarja, a ne. Mislm, da bi jaz sicer podlegla in jih kupila, ampak se mi zdi pa svinjsko od fotografov, da tolk velik zaračunavajo! Pol boš sam za slike dala 220 evrčkov. Je velik, ampak spomin ti pa ostane za vedno. Špegle pa itak že pol leta nove kupujem in zdej je bil skrajni čas, kdo ve, kdaj bom mela sekundo odveč, da bi jih šla izbirat. Ziher je ziher! V porodni sobi bom !!! Hihihi... Boob - jst bi pa takoj mela škorpjončka!!! Se sicer tehtnice nič ne branim, ampak škorpjončka pa takoj vzamem. Nina - tvoj sinko je velik korenjak. Prov luštkan zgleda, mi ni jasno, kaj si bluzila s tistim, da ima vse po levi? Najbrž sem kej zmešala, noseča kokr sm Karmen - no, pol se pa 20. v tork vidva Gorenka, Boob, Najčka - men se pa ne da več prov ne da se mi... S tem velikim trebuhom. Pa še en prehlad se me neki loteva in me glava boli. Mogoče jutr. Sam ko pa pomislm, da pol pa kr 6 tednov nč.. me pa hitr prime LP
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 17:30:23
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca Gorenka, Boob, Najčka - men se pa ne da več prov ne da se mi... S tem velikim trebuhom. Pa še en prehlad se me neki loteva in me glava boli. Mogoče jutr. Sam ko pa pomislm, da pol pa kr 6 tednov nč.. me pa hitr prime LP sej men tud ne. . . je pa res 6t dolga, ampak mislim da bomo pol tok zaposlene da tud pomisnle nebomo na
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 17:54:13
|
|
|
|
lenika83
|
Očitno si vsi naši enaki. Meni je moj že septembra zabičal, da do 15.10. pa že moram počakati, da bo plača prej, ker mora potem fešto naredit. Vidite, da sem res ubogljiva in sem počakala Samo zdaj če ne bo skoraj, bo pa denar šel kam drugam, do 15.11. pa ne bom čakala mM ko te berem o teh slikah se mi zdi kot da bi jaz to pisala. Tehtnice... Jaz običajno še v glavi premlevam vse + in - neke odločitve Jaz bi tudi definitvno rajši tehtnico kot škorpijona, pa čisto ok shajam s škorpijoni. Sem se navadila na razne finte, ker je škorpijon. Samo tehtnica je prej, jaz bi pa rada čimprej šla Danes me že tako vse tišči in boli, da ne morem ne ležati, ne sedeti, ne hoditi, v glavnem nič. Malo sem prej sesala in ko sem končala sem bila uničena kot da bi cel dan fizično delala Saj bi da bi pomagalo, pa če se ne morem niti namestiti v noben položaj kako naj še kaj drugega počnem Ugotavljam da so že počasi začeli ljudje spraševati, če je že akcija. Pa skoraj 10 dni je še do pdp. Zdaj mi pišejo maile in sms-je, če grem čez rok bodo pa menda že kar domov hodili gledat. Pismo no, saj sem jaz tudi živčna kdaj bo in komaj čakam
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 18:20:48
|
|
|
|
tea85
|
melitak- res hudo to pr vas doma, vemkako je ko te nekdo nervira, ko maš tak kup drugih problemov. saj bo.. ah ja, tudi mene že sprašujejo če že sem rodila, pa kdaj bom pa bla bla...ma tečni so... MM- to pa ful lepo glede teh slikic pa knjigice..res je pa da ni poceni zadeva tole, jaz ne vem, če maš možnost zakaj pa ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2009 18:34:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 19:24:08
|
|
|
|
Meliitak
|
punce hvala, sm se že malo pomirila, pa starša tud, ko sta vidla kako sem znervirana, tko da sta me preostalo popoldne pustila pri miru...bomo preživeli...sam slabo mi je pa še vedno, verjetno posledice stresa michelle1...superca za previjalno in za avtek...vse je vredno svojga denarja, tko da se upravičeno veseliš in me s tabo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 20:21:34
|
|
|
|
rakica 2
|
helloKitty1-čestitke za sinčka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2009 21:51:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 21:55:29
|
|
|
|
karmen b
|
Punce, nocoj pa niste klepetave, jaz pa tud ne preveč. Bom šla kar spat počas...še do konca pogledam film na kanalu A, pol pa v mižule. lahko noč
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 16.10.2009 22:15:47
|
|
|
|
stuhica
|
Michelle to kar si napisala Melitki je čisto res in se spopolnoma strinjam.... denar je pomemben pri velikos tvareh pa vendar so druge stvari bolj pomembne.... sploh lčjublezen... Melitak tebi pa velik objemček .... boš zmogla boš videla, ne obremenjuj se preveč ker sedaj boš imela glavno vlogo ti biti mama in to dobra mama...kar zagotovo boš... Michelle lepo vidiš da si kmalu dobila svojo previjalno.. superca... Pa za avto bravisimo- kterga is pa kupla pa nisi ničl izdala jaz sem kr pr svojmu ne klimatiziranem 5 skor 6 let starem twingiču, moj ima pa 3 leta starga Modusa, ki si ga želi strašno zamenat z Scenicom pa nam žal ne uspe... tako da bomo verjetn še kak let mel kr ta dva.. se sicer razmišljala da bi modusa seb pustila pa twingiča proč dala.. amapk pol smo pa sploh prekratki z denarčkom... tako da odpade ta varianta zankrat sploh ker bom drug let oktobra ko končam svojo porodniško na cesti brezposlena dečva... MM gled slikic meni osebno bi se zdele predrage ker žal tolk ne bi mogla dat ker ravno nismo v denarno blestečem stanju... ampak je pa to fantastičen spomin in vseakakor lep tako da samo TAKE IT sploh če lahko.... otročku bi pa to poklonila za njegov 18 rosjtni dan... nič prej..... če bi seveda tolk časa zdržala da mu g ane pokažeš... Škorpijon al pa tehtnica... moj možek dons praznuje svoj rosjtni dan in je tehtnica pa morem rečt da je čist fajn oseba čeprav se dostikart prtožujem ... kaj čmo take smo včasih ženske... če bi lahk zbirala bi mela tehtnaco kaj nam bo bog dal bomo pač mel, ko bo prelezu ven bo prlezu nimam kej.... Lenika joj mene tud že po štacuni pa v pekarni k eme kaka dva dni ni bilo ja a si še v enem kosu??? Pa tud kr sprašujejo če sem že rodila.... so kr mal nadležni k da nimamo dost saem s sabo opravkov??? No ja sej bo bolje.... V glavnem tolk dons od mene, grme počas pod tuš, pol pa bomo vidl če bo z našmu dons kaka akcija... mogoče pa kej spopešmo čeprav bl ne verjamem v to kot pa ja.... Čeprav predivdevam d me bo naš čudn gledal in reku če sem zmešana k zdele tolk časa ni
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 6:29:57
|
|
|
|
karmen b
|
Dobro jutro Rozilu je 3:37 zjutraj povila Marušo, 3130g in 50 cm veliko. Bravo mami in oči Zdaj grem pa nazaj spat...lahko noč
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 7:21:00
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro rozilu,. . evo še ena ki prehiteva čestitke družinici
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 7:52:28
|
|
|
|
rakica 2
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b Dobro jutro Rozilu je 3:37 zjutraj povila Marušo, 3130g in 50 cm veliko. Bravo mami in oči Zdaj grem pa nazaj spat...lahko noč Rozilu-čestitke za rojstvo mala maruše
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 7:55:27
|
|
|
|
rakica 2
|
melitak- saj bo bolje,ti zdaj sam na otročka misli in nase,to je zdaj najvažnejše
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 8:00:55
|
|
|
|
rakica 2
|
včeraj se mi ni dalo pisat,sm vas sam prebrala.imela sm amnio,ni zrelo kot ponavad ,odprta 1cm,popadkov ni blo,me je pa spet ranla in se mi je začel luščit čep(KONČNO SE NEKAJ DOGAJA) in mislem da jutrišnjega dneva v enem kosu ne bom dočakala,sm pa že 4 dni čez rok .zej pa muving in akcija po hiši,je reba še mal pospravt
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 8:12:32
|
|
|
|
gorenka
|
Jutro! No evo ve mene napadate k sm se spomnila da bi prej rada cortala, pol pa rozilu vse isti dan po ta destni prehiti Rozilu - Čestitke!!!! Želim ti nepozabne trenutke z Marušo! Zdej pa polento skuhat (da ne bo skoz gres za fruštk)
< Sporočilo je popravil gorenka -- 17.10.2009 8:14:13 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?