|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.10.2009 12:36:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Loti70

, da se lahko zgodi, da rodiva isti dan (kot imava predvideno), isto sva stare, iz istega kraja sva, obe bova imeli user posted image , samo da si nisva še enako ime za punco izbrali. Pa tudi če bi bilo vse tako, samo da bi dele obe pupike zdrave, midve pa najsrečnejše mamice.

..mislim, da bova kar skupaj, haha, ja, vsa skoz nekaj skupi naštelane...midva nekaj študirava, če bi bila tamala Živa......k je bilo ime za fantka Žiga....kako si?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.10.2009 12:38:01   
plamen
Zvezdiciuser posted image , to je tako ven kot za pol mandarineuser posted image . Ko sem bila v bolnici sem shujšala za 3kg (pa že od prej sem med bolj suhimi), sedaj sem nazaj na svojih kg. Je pa res smešno, prvič sem se ful ustrašla, kaj mi pa zdaj to raste, ker mi še nobena ni rekla, da se ji to dogaja. Predvsem se vidi, čuti, ko ležim. Mal se potipaj, morda pa bo kajuser posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.10.2009 13:11:18   
rožca26
Živjo punce!

Jest se po dolgih dveh urah oglašam. Na pregledu sem bila zelo dolgo - mislim da skupaj kar 45 min, ker mi je še pretoke mogla zmert.
Kar se rezultatov tiče - hja, otroček je ok, zdej mu njegova gest. starost ustreza za 2.3. (tko da bom kar marčevka), pretoki pa niso v najlepšem redu user posted image  Kar pomeni, da bom mogla še naprej jest aspirin in bo doktorca vidla čez 5 tednov kako in kaj na naslednjem UZ. Natančnejši datum bom zvedla v novembru. Kar se spola tiče zgleda, da bomo mel user posted image , vendar pa G ni 100% prepričana, ker je mela noge prekrižane in lahka, da je kej skrivala user posted image  Še vedno ne vem popolnoma nič. Kar se pregleda tiče, sem mnenja, da bom zelo vesela, če bom prišla do 36. tednauser posted image  Upam vsaj, da bom tokrat imela naravni porod in ne CR, ker midva bi mela kr 4 otroke, če maš pa CR, maš pa lahka le 3. No, bomo vidl. Dobra stran tega je le, da me bodo sedaj mogl ful gledat in pazit. Bom pa šla še k dr. Strahovi na še eno morfologijo, da pove še svoje mnenje. Mi je takrat za Vida zelo dobro vse razložila, pa še ful energična je (je približn tok stara k moj lubi) in pr nej je res fletno bit na pregledu. No, bom klicala v pon, pa jo bom vprašala kaj in kako.
Drgač sm pa na pregledu ful trpela, ker sm mislila, da me bo razneslouser posted image  Na morfi moraš namreč met poln mehur in je res zoprno, še posebej, če je pol še pol urni zamik. No, skratka, ni tko kot smo zi zamislili in upali, ampak sej bo boljš. Če zdržimo do 30. tedna bo to super, ker to ni več taka panika. Sam se mi pa vseeno postavlja vprašanje zakaj. Ja, to bom pa zvedla še pol k bom že stara ... 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.10.2009 13:13:07   
Loti70
ne boš verjela vendar tudi jaz sem hotela Živo ali Mašo, vendar sedaj ime izbira Nika in veš katero je izbrala -  Lana, ati se še ne strinja, vendar verjetno bomo punce zmagale. user posted image Drugače sem kar ok, pikica zelo intenzivno brca oz. se premika, Nika ji vsak dan da par ljubčkov ,... tako da je ta nosečnost še veliko bolj interesantna kot prva. Sem bila v DM in sem že kupila tudi že tetra plenice in še par drobnarij,..., jutri bom probala priti do ene štecunce v LJ.Šiška kjer naj bi bila krila in kavbojke do 25 EUR, fine hlače do 35 EUR in tako naprej (je šla prijateljica pogledat) in bom probala kaj tja zalutati.

Vsem nosečkam lep sončen dan in sprostilni vikend.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.10.2009 13:13:12   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image )  user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )   user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image
user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image ,0user posted image )     user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )           user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image    

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 76 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 9
ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 4
ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 63

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.10.2009 13:31:02   
lana70

ne boš verjela vendar tudi jaz sem hotela Živo ali Mašo, vendar sedaj ime izbira Nika in veš katero je izbrala -  Lana, ati se še ne strinja, vendar verjetno bomo punce zmagale. user posted image Drugače sem kar ok, pikica zelo intenzivno brca oz. se premika, Nika ji vsak dan da par ljubčkov ,... tako da je ta nosečnost še veliko bolj interesantna kot prva. Sem bila v DM in sem že kupila tudi že tetra plenice in še par drobnarij,..., jutri bom probala priti do ene štecunce v LJ.Šiška kjer naj bi bila krila in kavbojke do 25 EUR, fine hlače do 35 EUR in tako naprej (je šla prijateljica pogledat) in bom probala kaj tja zalutati.

Vsem nosečkam lep sončen dan in sprostilni vikend.

ne morem verjet!!! Imava isti okus!!!! Noro!!! V štartu je bila Lana, pol smo "kao" zvedeli, da bo fantek, pa je postal Žiga, sedaj pa sem rekla, da naj se odločijo med Živo (moški del zbira), Majo ali Lano......nekako pa poskušam vplivat, da bi ostala Živa! Nikoli pa ne veš, lahko se zgodi, da se bosta marca skupaj rodili dve Lani...danes pride tamali iz internata, sploh ne ve, da bo dobil sestrico user posted image . Je bila pa pri nas Nika v igri pred 16 leti, ko sem rodila našega košarkaša!

A res!! Dej javi mi, če ti bo uspelo priti do tja, če imajo kakšne rjave žametne hlače...pa kakšno debelejšo majico..drugače sem pa bila prej v Postojni, mi je prijateljica dala par stvari.....se mi zdi škoda, da bi na veliko si kupovala....
A ti pa že nabavljaš!!! Jaz sem v štartu kar v ZD spodaj v PO kupila en pajacek za mojo dušo...jutri pa da greva po voziček, imam kar slabo vest, ker se mi zdi, da je prezgodaj...sem ga pa dobila zelo ugodno preko bolhe, takšnega ko hočem jaz, maxi cosi mura 4...ti ga imaš verjetno od Nike.

< Sporočilo je popravil lana70 -- 16.10.2009 13:33:00 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.10.2009 13:44:54   
Loti70
lana70, ja jaz imam voziček chicco še od Nike s tremi velikimi kolesi,.. tako da smo bili že takrat zadovoljni in bo še sedaj uporaben, prav tako lupinica in kasneje avtosedež, ker Nika bo rabila že večji sedež. Ne, ne kupujem še nič na veliko, veliko imam še od prej, nekaj pa seveda bom kupila, vendar bom probala še malo počakati, čeprav so cunjce tako cotkane.
Če mi uspe priti v trgovino bom pogledala in ti sporočila.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.10.2009 14:15:34   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

čmrlika - ja kerga G pa maš? Vedno ti daje take datume pregledov, k so dokaj pomembni v naši familiji user posted image  Najprej na Vidov roj. dan, morfologijo maš na sestrin roj. dan user posted image  A se od kje poznamo? Drugače pa čestitke za uspešen pregled. A še vedno drži lulek? A si mela UZ al si sam poslušala srček?
Drgač je pa tvoja punca ful kjut.user posted image

A maš kakega v družini? user posted image  ja zanimivo, vaši datumi, krasno, samo naj gre naprej tako kot je šlo do zdaj user posted image  kdaj mate naslednji rojstni dan? da se naročim ...user posted image

Če se poznamo pa ne vem...si mislila resno,al kr tako?
Ni blo Uz, ker bo čez dva tedna, pregledal  me je in poslušali smo user posted image ...kak je to en lep zvok! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.10.2009 14:15:42   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

punce, mene so pa danes kooončnoooo klicali in bomo imeli eno krasno pupooooo, sem tako vesela, user posted image user posted image user posted image user posted image HB, mi je padla prav skala s srca, zadnje tri dni je bila pa res kriza user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jeeej, čestitke iz srca, zdaj pa na polno uživaj user posted image  in se pusti razvajat! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.10.2009 14:15:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

lana70 še zate en velik JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE za user posted image !!!!! Punce, prav polepšate mi dan user posted image  Zdej pa veselo na sproščeno uživanje user posted image

Pa čmrlika, da se še jst pridružim komentarju na tvojo pupo...res je totalno srčkana - se ji prav po očkah vidi, da je dobrovoljček :D:D 

Totalen dobrovoljček je! Res

Hvala vsem ki ste pokomentirale mojo pikico!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.10.2009 14:16:06   
Čmrlika

Živjo punce!

Jest se po dolgih dveh urah oglašam. Na pregledu sem bila zelo dolgo - mislim da skupaj kar 45 min, ker mi je še pretoke mogla zmert.
Kar se rezultatov tiče - hja, otroček je ok, zdej mu njegova gest. starost ustreza za 2.3. (tko da bom kar marčevka), pretoki pa niso v najlepšem redu user posted image  Kar pomeni, da bom mogla še naprej jest aspirin in bo doktorca vidla čez 5 tednov kako in kaj na naslednjem UZ. Natančnejši datum bom zvedla v novembru. Kar se spola tiče zgleda, da bomo mel user posted image , vendar pa G ni 100% prepričana, ker je mela noge prekrižane in lahka, da je kej skrivala user posted image  Še vedno ne vem popolnoma nič. Kar se pregleda tiče, sem mnenja, da bom zelo vesela, če bom prišla do 36. tednauser posted image  Upam vsaj, da bom tokrat imela naravni porod in ne CR, ker midva bi mela kr 4 otroke, če maš pa CR, maš pa lahka le 3. No, bomo vidl. Dobra stran tega je le, da me bodo sedaj mogl ful gledat in pazit. Bom pa šla še k dr. Strahovi na še eno morfologijo, da pove še svoje mnenje. Mi je takrat za Vida zelo dobro vse razložila, pa še ful energična je (je približn tok stara k moj lubi) in pr nej je res fletno bit na pregledu. No, bom klicala v pon, pa jo bom vprašala kaj in kako.
Drgač sm pa na pregledu ful trpela, ker sm mislila, da me bo razneslouser posted image  Na morfi moraš namreč met poln mehur in je res zoprno, še posebej, če je pol še pol urni zamik. No, skratka, ni tko kot smo zi zamislili in upali, ampak sej bo boljš. Če zdržimo do 30. tedna bo to super, ker to ni več taka panika. Sam se mi pa vseeno postavlja vprašanje zakaj. Ja, to bom pa zvedla še pol k bom že stara ... 

Najprej user posted image , pa saj verjetno bo vse nekako šlo, če si tole že dala skoz pri vidi in predvsem, ker si tako poztivno naravnana.user posted image

Če nisem preveč radovedna, kaj pa je bilo pri vidu in o kakšnih pretokih se gre... če ne želiš mi ni treba odgovarjat! Držim pesti da bo naprej vse ok, pa da je res pupika! user posted image  

Tole o plnem mehurju pa ne drži...si pa eni G to želijo pa ne vem zakaj...no mi je moj G pri taji razložil, pa sem pozabla user posted image  aja noseča sem bla ...pozabljivost pa to user posted image  

mi je debelo gledal takrat ko sem vprašala če moram res met poln mehur in se mi smejal .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.10.2009 14:24:23   
3Sonček3
Živjo punce!

Pri nas je tut še nekej sončka ampak je useen mrzlo ko hudič. Vidla sm da je ena pisala o tetra pleničkah mislm da Loti70. Loti70 če ni skrivnost, kolk si dala za pleničke pa kolk si jih kupila. Sej ne da bi delala reklamo al pa kej sm vam priporočam da greste tut na stran www.recinko.si pa si ogledate njihovo ponudbo, ki je tut kvalitetna, js mam robo (tetra pleničke, pa take stvari use iz tam) pride pa 10 tetra pleničk 15 € js mislm da to ni dost, nism pa gledala po drugih trgovinah kakšne so cene. Če bo katero zanimalo kr naj gre pogledat, js sm zadovoljna z njihovimi pleničkami.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.10.2009 14:28:50   
3Sonček3
Drgač so pa plenice delane za Tosamo, ki je po mojem mnenju najbolša firma za tele pleničke k so bolj tko na gosto tkane in so res user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.10.2009 14:38:56   
7lina7

ojla punce !!

.. ne bote verjele .. ampak še kr NI rezultata AC !!!  he, v torek bo 4 tedne... user posted image nič mi ni jasno !
no, vsaj G pravi,da je to dober znak, če še jih ni.. upam,da res!!

drugače pa je vse ok!  imam malo gužvo s prostim časom - tak da bom mogoče malo bolj po redko gor. dopoldne sem v službi, popoldne pa hodim kolegici pomagat suhe aranžmaje delat za 1. nov.  tak ,da sem zvečer izžeta kot goba in še samo padem..

Lana70- čestitke tud od mene!! user posted image

rožica26- ne obupat !! vse držimo pesti za najboljše ... zdravo bebico pa tud če bo malo prehitro - sam da je vse ok !!

no, v glavnem leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep vikend vsem !!  user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.10.2009 14:39:44   
Loti70
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Živjo punce!

Pri nas je tut še nekej sončka ampak je useen mrzlo ko hudič. Vidla sm da je ena pisala o tetra pleničkah mislm da Loti70. Loti70 če ni skrivnost, kolk si dala za pleničke pa kolk si jih kupila. Sej ne da bi delala reklamo al pa kej sm vam priporočam da greste tut na stran www.recinko.si pa si ogledate njihovo ponudbo, ki je tut kvalitetna, js mam robo (tetra pleničke, pa take stvari use iz tam) pride pa 10 tetra pleničk 15 € js mislm da to ni dost, nism pa gledala po drugih trgovinah kakšne so cene. Če bo katero zanimalo kr naj gre pogledat, js sm zadovoljna z njihovimi pleničkami.

za tetra pleničke sem dala 15 EUR, sem jih gledala pri pikapolonici so 18 EUR,  v baby centru tudi nekaj čez 15 EUR

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.10.2009 14:41:49   
7lina7
  .. aja, pa z G sva ugotavljala zakaj se taaaaaaaaaaaaaaaaak redim !!   hrana ni kriva je pa krivo to, da sem se prej zelo dosti gibala - zdaj pa skoraj nič !!  jem pa enako kot prej...
in je telo navajeno izkoristit vse kar dobi,ker je tud navajeno porabit -  zdaj pa nima kje! user posted image tako,da moram začet migat, če ne bom do marca še samo za kotalit!!

Lin@

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.10.2009 14:53:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Živjo punce!

Najprej user posted image , pa saj verjetno bo vse nekako šlo, če si tole že dala skoz pri vidi in predvsem, ker si tako poztivno naravnana.user posted image

Če nisem preveč radovedna, kaj pa je bilo pri vidu in o kakšnih pretokih se gre... če ne želiš mi ni treba odgovarjat! Držim pesti da bo naprej vse ok, pa da je res pupika! user posted image  

Tole o plnem mehurju pa ne drži...si pa eni G to želijo pa ne vem zakaj...no mi je moj G pri taji razložil, pa sem pozabla user posted image  aja noseča sem bla ...pozabljivost pa to user posted image  

mi je debelo gledal takrat ko sem vprašala če moram res met poln mehur in se mi smejal .

Pretoki - to so tisti v maternici, ki našim nerojenim pupikam omogočajo življenje, pa da maš dovolj plodovne vode ... Je G gledala, če je slučajno vse lepo teče (se na UZ to zelo dobro vidi in sliši), pa je pri meni na vsake tok kvatro neki prekinlo.

TO PREBERTE SAM TISTE, KI NE PANIČARTE (pa tistim, ki ste to že slišale tudi ni treba prebratuser posted image )
Kar se pa tiče razlagat o Vidu, me pa čisto nič ne moti. Če jest mal povem, pa se sama seb zdim pomembna user posted image  - hja, jest sm mela dokler nism rodila idealno nosečnost - vse je bilo bp, nobenih zatekanj, počutje je bilo fenomenalno, zredila sem se do 7,5 mesca le 4 kg, pritisk je bil normalen do ponižan. Skratka, nosečnost o kateri lahko le sanjaš. V petek pred porodom (rodila sm v torek) pa se je začelo. Skratka, v petek sem imela občutek, da težje diham in da me desna stran prs zaboli. Ampak ne tko kot če bi te bolela žlička, temveč dosti višje, vendar je to naslednji dan minilo. V soboto se mi je zdelo, da ga slabše čutim, vendar je proti popoldnevu začel nabijat v polno (takrat sva z mojim lubijem tudi šla po voziček in postelco, da sem se pomirila), v nedeljo je bilo vse super - čutila sem ga dost ... V ponedeljek pa spet občutek, da ga ne čutim več oz. skoraj nič. Klicala sm G, kjer je sestra rekla, da če do večera ne naštejem 10 gibov, naj se naslednji dan oglasim pri njih. In sm šla k njim, ker sm naštela v celem dnevu le 5 gibov. Bila vsa prestrašena, ko sem to sestram razlagala in je druga sestra koj rekla, da nej grem v P in srečno. Takrat sm vedla, da je štala. In to huda. Pelem do mami, vmes skor enga pešča na prehodu zbila, vendar sm bla tok še pr seb, da ga nism, mami prevzeme volan, in direkt v P. Ker sm bla tok fertik, je v sprejemni govorila mami, direktno so me poslal na CTG in še na UZ. G iz UZ je rekla, da je ctg zelo slab in kritičen. Pol so me začel zasliševat, če me glava boli, če sem zatečena ... jest pa k rožca, le vsa objokana. Pol na UZ pove, da sploh plodovne vode nimam in da je mali zelo slab in je vse pod vprašajem. Da ne govorimo o teži ... Ta pregled je bil okoli 8 oz. 9 ure zjutraj, Vid pa se je rodil ob 11h. Skratka - v porodni sobi so mi zopet ista vprašanja postavljali, sm se prov krivo počutla, da mi ni voda odtekla, me še dr. Pušenjak vpraša, če so mi kej govoril, da mam mali trebuh, pa jest rečem da ja. Pa vpraša od kdaj mi to govorijo, pa jest pravim, da že od samga začetka. Pol so me odpelal in se spomnim sam še priprav, pol pa že bip, bip, bip ... gospa, fantka mate. Sm bla ful zadrogirana. Moj je reku, da je tamalga vidu in pol sm bla že na int. oddelku. Mali pa zelo ubog - imel je le 1170g, 39 cm dolg in zeloooooooooooo slabokrven, zato je prišlo tudi do krvavitev v zg. prebavilih (želodčku). 14 dni je zavračal hrano, ko pa sem ga začela pri vsakem obroku opazovat, pa je začel jest k utrgan. user posted image  In to je bilo to. Dam sva z Vidom prišla 10 dni pred mojim rokom.
Je pa tko, klele res grozno opisujem, in tiste s slabim želodcem in ki rade paničarijo, je bolje, da tega ne berejo, sam ko je bil Vid na EINT v Ljubljani, se mi je povrnilo upanje in zaupanje v zdravstvo. Še predvsem zato, ker je Vidovo zdravnico zanimalo tudi celoten potek moje nosečnosti in da se je tako hitro razvilo v tako štalo (12 dni pred porodom sem jaz imela pregled in sem imela najnižji pritisk doslej 115/60!!). Je po celi P iskala dr. Pušenjaka, da ji je razložil kakšno maternico sm mela, pa če je bilo vse ok. Pa še zato se je zavzela zame, ker sem tudi sama (ko sem bila še plod), nehala rasti v 29. tednu, Vidove mere pa so za ideal ustrezale točno 29. tednu. S tem, da je bila razlika, da sem bila jest donošena, on pa ne.

Polni mehur - ne vem kako je pri ostalih G, sam ta zahteva polnga, ker se potem tudi plod dosti bolj natančno vidi in se vse ostalo da natančneje izmeriti. Tako je bilo rečeno meni. 

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.10.2009 14:56:59   
rožca26
tetra pleničke - kupila v Turbo limaču in zanje dala malo več kot 10eur. In te so mi bile še ta nar ta bol. Se pa ne spomnim točn, zagotov pa niso bile 15 eur. Drgač jim majo pa tud pocen v Rutarju, na oddelku za otroško opremo v pritličju (tam je tud en kup vozičkov ...)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.10.2009 14:59:45   
Loti70
rožca26 to je bilo pa grozno, vendar jaz držim pesti da bo sedaj veliko bolje oz. ne bo teh problemov in da bosta lahko imela 4 otroke

tudi meni je zadnjič ginekolog rekel, da moram imeti pri naslednjem pregledu polhn mehur

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.10.2009 15:07:02   
rožca26

rožca26 to je bilo pa grozno, vendar jaz držim pesti da bo sedaj veliko bolje oz. ne bo teh problemov in da bosta lahko imela 4 otroke

tudi meni je zadnjič ginekolog rekel, da moram imeti pri naslednjem pregledu polhn mehur

sej zato sm pa napisala, da to lahka preberejo le tiste, ki niso paniki po naravi.user posted image

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.10.2009 15:11:34   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
7lina7
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
meti.v

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

plamen

sreda, 18.11.2009

čmrlika

petek, 20.11.2009

zvezdici

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.10.2009 15:30:01   
Čmrlika
Rožca..ni bilo lušno kar si prestala,...ampak svaka ti čast.No, glavno da je mali ok! In tudi pupa bo! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.10.2009 15:39:08   
Čmrlika
Sem čudno napisala za pon mehur, da ni res...trdila ne bom... ma vsak G drugače po moje..no moj tega ne prakticira. Hb.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.10.2009 15:46:52   
rožca26
ja, sm ti kr fovž user posted image  Sm mela tok poln mehur, da sm mogla mal odtočit, čene ne bi zdržala niti 5 s več. Pa je rekla sestra da res sam po kaplcah nej gre vn, da ne bo šel curkuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.10.2009 17:54:58   
lorelaj*
Rožca, pikica boga! Kaj vse si že dala skozi! En močan objem ti pošiljam. user posted image   Ampak zdaj imaš pa najlepšega modrookega zapeljivca na svetu! In če bo pupika vsaj pol tako luškana, boš imela še velike težave, ko bosta zrasla. user posted image Nikar ne skrbi preveč, boš bivela, da bo tokrat čisto drugače, zdaj te bodo ful spremljali in aspirin že jemlješ, pa tudi ti že veš, na kaj moraš biti pozorna, tako da bo zdaj ziher vse O. K. Pa pri naslednjih dveh tudi. user posted image Drži se! user posted image A pol si zdaj v Ljubljani na APN? Se mogoče še kdaj srečava!

Lana70, suuuupeeeeer. user posted image Kako lepo! Zdaj pa na polno uživaj nosečnost in čisto brez skrbi! Si jih imela do zdaj dovolj za celo nosečnost.

Lina, zate še vedno držimo pesti. user posted image

Joj, punce, ful ste pridne z opremo! Jaz še čisto nič nimam. user posted image Kar čakam. Najbrž bom počakala vsaj do morfologije. Gledam sicer že malo, ampak do oblekic še nisem prišla. Sem še kar pri vozičkih. Že kakšen mesec user posted image Še dobro, da sem zgodaj začela, ker če bom s takim tempom nadaljevala, bom do poroda nakupila ravno kakšno polovico stvari. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?