gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobro jutro!!! Evo moja saga sporodniško se nadaljuje...............včeraj me kliče iz CSD, da so mi spet zavrnili podaljšanje.....in da naj grem spet v pritožbo......mah, sem bla spet čist paf.... kličem mojega on ves iz sebe....jaz mu razlagam da se mi ne da več s temi kravatlaši bockat......on pa da ne......ni šansssssssss......je rekel da gremo do konca.......tako da evo, opet pritožba zdaj še moram dokt. v razvojno klicat da nam niso podaljšali, ker mi je rekla da takoj pokličemo ko dobimo odgovor..........zdaj pa nevem..........mi je pa zadnič ena sodelavka razlagala...da moram še bl težit......da ona je osebno hodla od vrat do vrat (pr porodu se je nekaj zataknilo in so fantka na silo vlekli iz nje, tako da so mu v roku nategnili živec.....posledično temu so se mišice počasneje razvijale oz. brez terapije, s to eno rokico kaj dost ne bi mogel delat).....no in je dobila podaljšano, pa še dodatek za nego, pa terapije v novi gorici, pa opravičena do cestne takse (al kaj pač), pa prevozne si je priborila, najbl pa me je presenetla ko mi je rekla da je pol dobivala tud SPREMSTVOOOOOOOOO !!! (meni pa so rekli da nisem do tega opravičena), pol mi je rekla da se naj kar malo pozanimam v zakonih kaj mi vse priprada, ...baje da dodatnih 5 dni dopusta, pa da moram priložit izvid oz. odločbo csd za davčno olajšavo...........mislim jaz pojma nisem mela kaj vse mi razlaga.....tako da ko grem na štajer grem na csd, da se z uno tetko vse pomenima!?!?!?! No drgače pa smo se včeraj imeli spet super, hofer je res bil izropan, kar sem dobila so ble una škatla lesenih kock, in pol sva z ronjo doma zlagale stolpce, no jaz se zlagala ona je podirala, pol je šla z atijem na tortico. Je pa mi mala včeraj fino zagodla......sem bla na poti po njo k varuški in pred blokom srečam še eno mamico, k smo skupaj vozičkale, in tračama, mi je razlagala kako uvaja svojo pupo zdaj v vrtec, in evo zagledam varuško inronjo kako prihajata na sproti, šibam hitro tja da pozdravim svoj zakladek, valda folka okrog polno, ker imamo čist pr bloku vrtec, in so bli vsi zunaj, jaz stopim do Ronje, ona pa se začne na mene kregat, jo dvigne varuška s tistega kolesa, pa ji rečem če gre k mamici in jo vzamem v naročje, pa je planila v tak jok...........k da ji nevem kaj delamo doma.........mi je blo full nerodno, varuška pa JA RONJA KAJ PA JE ZDAJ.... jaz pa vsa ožaljena, ja zgleda da bi raje bla pr tebi rit mala.............una mamica se je samo režala......... KAHLO - teh 5 dodatnih dni dopusta me zanima...... grem zdaj na net malo pogledat....... ...drugače pa...vztrajaj.....ja, pa tud kar nekaj stvari ti pripada.....
|