|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 20:12:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
13.10.2009 20:44:31   
*monchy*
hei babike . končbo mam mao cajta da se vam oglasim. Saj enostavno ne nadjdem cajta da bi kaj napisala. na hitro vas samo preletim. vjutro v službo, pol domu, doma me timi ves vesel čaka, zvečer ko zaspi pa še si malo počistim al pa nekaj pa padem v postlo kot ubita user posted image ampak danes je ati v nočni, timon je zaspal že 19.15 mami je pa mela malo cajta za sebe user posted image  user posted image

tia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da afte čim prej izginejo

tatly user posted image user posted image za mini bebija.  daj pipiki lubčeka in user posted image jo pridem ju3 pocartat

mamamajča super za ata user posted image

ada mmmmmm tak pa še bi jaz živela lepo na takem meniju user posted image se nič ne buni ne?

deja user posted image za diplomo.

no moje učenje se je malo vstavlo user posted image   naredla sem 1 izpit do zdaj ampak bo počasi no user posted image ubupala še nisem user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
14.10.2009 17:31:53   
ada2
tak, mi smo pristali na AB, adamu se je vnela rana v grlu, 2 noči ni spal skoraj nič, oz. se je zbujal na 2 uri ali še bolj pogosto in jokal, pa niti sline ni mogel požreti... danes smo šli do P in imamo zdaj AB, pa upam, da bo bolje...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
14.10.2009 17:38:53   
Barbara111
ojoj kak dosti ste danes napisale,ne vem ,če bom uspela vse prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
14.10.2009 20:32:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tak, mi smo pristali na AB, adamu se je vnela rana v grlu, 2 noči ni spal skoraj nič, oz. se je zbujal na 2 uri ali še bolj pogosto in jokal, pa niti sline ni mogel požreti... danes smo šli do P in imamo zdaj AB, pa upam, da bo bolje...

ojoj, upam da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
14.10.2009 22:03:56   
katjakokol
lep pozdrav evo da se se jez malo javim

smo super in uzivamo 100 na uro pri maiu vsaki dan nekaj novega
imamo ze 4 zobke, se ze plazimo po stirih in se mu smejemo ko dela face
pravi mali faalotek.

ada upam da mu bo cimprej bolje

aja pa posvetovalnico sma mela danes ima 9960g in 71,5cm
jutri pa smo ze stari 9mes. joj kak je minlo

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
14.10.2009 22:20:33   
katka37
dober večer

seveda sem spet sama samcata tukaj ob tej uri user posted image user posted image

naj vam bo, lepo spite

ada, user posted image user posted image  za Adama

tatly, user posted image user posted image user posted image  za user posted image

Tia, čimprej ozdravi user posted image

mamamajča, user posted image user posted image  za ata

vsem ostalim pa user posted image user posted image , čuvajte se prehladov

Tin je včeraj zakuhal nad 39, danes nič, malo še počakam kaj bo

lahko noč

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 23:43:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
15.10.2009 9:30:45   
*monchy*
user posted image user posted image   trezika VSE najbolše user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2059
15.10.2009 9:59:46   
suncicica
trezika vse najboljseuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 2060
15.10.2009 10:02:34   
suncicica
ada posiljamouser posted image user posted image user posted image user posted image da bo cimprej boljse.

stella je spet normalna divja zaba...zdaj ima ze 4 zobkeuser posted image user posted image , pia pa je se kar brezzoba :)

danes ponoci sta prvic obe spali v najini postelji (pol noci),ker se enostavno nisva mogla locit od njiju zvecer....

Stella in Pia

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
15.10.2009 11:13:19   
ada2
sporočam, da AB prijemljejo, pa da je že dosti boljšeuser posted image  sicer čisto ok še ni, še vedno se 2 do 3x na noč zbudi v bolečinah, ampak je vidno bolje. jutri imamo pa itak kontrolo.

sem pa jaz čisto hin, ampak se tolažim, da bo drugi teden vse po starem, pa na masažo sem se naročilauser posted image , pa vsak dan znova se zahvalim, da je miha tak potrpežljiv in skuliran dojenček, da ga ponoči nič ne zmoti, da čez dan ne tečnari preveč...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
15.10.2009 12:24:35   
trezika
POMEMBNO OBVESTILO

Trezika se naslednje tri dni ne bo javljala.....zakaj? Sem dobila danes čudovito darilo za rojstni dan: vabilo na zagovor diplomske naloge, ki bo ŽEEEEEE ta ponedeljek zjutraj Tako da računalnika niti ne bom prižigala ker potem kar tu obsedim Pa če se katera spomni naj drži pesti

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
15.10.2009 12:24:53   
trezika
Najlepša hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
15.10.2009 12:26:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

POMEMBNO OBVESTILO

Trezika se naslednje tri dni ne bo javljala.....zakaj? Sem dobila danes čudovito darilo za rojstni dan: vabilo na zagovor diplomske naloge, ki bo ŽEEEEEE ta ponedeljek zjutraj Tako da računalnika niti ne bom prižigala ker potem kar tu obsedim Pa če se katera spomni naj drži pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti

pa vse najboljše!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
15.10.2009 12:39:14   
katjakokol
trezika vse najoljse za roj.dan pa cestitke za diplomo

mi pa smo danes stari 9 mes. joj joj kako smo ze velikiuser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
15.10.2009 12:57:23   
tatly
trezika vse najbolse pa drzim pesti za diplomo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2067
15.10.2009 14:07:30   
donna22
Vse naj naj, trezikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
15.10.2009 16:17:55   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol
mi pa smo danes stari 9 mes. joj joj kako smo ze velikiuser posted image user posted image user posted image

že???
vse najbooooljše, joj joj, kak čas beži (mi bomo tudi počasi 3....)

Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 17:37:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 17:38:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2071
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 17:39:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 17:41:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.10.2009 19:54:30   
Anonimen
trezika vse najboljše še z naše straniuser posted image . pa seveda držimo pesti v ponedeljek- sem ti kar malo fauš, bi bla takoj na tvojem mestuuser posted image

anej še večerja-kot ponavadi zavlačuje, danaja pa je glih zaspala. jaz pa lepo naprej diplomo pisat. saj bo enkratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2074
16.10.2009 9:25:50   
ada2
dobro jutro!
ful sem dobre voljeuser posted image

adam je veliko boljši, ponoči se je zbudil samo 2x, pa še to ne več v joku, 1x za lulat, 1x pa se mu je grlo izsušilo, pa je moral piti.
nuša je bila včeraj pohvaljena na govorilni uri, pa jaz še moram tu javno pohvalit njene sošolce in sosošolce in leto starejše dečke, ki so zasedli mesto državnih prvakov v rokometuuser posted image user posted image user posted image  (glejte šport špas na RTV Slovenija - mogoče se bo vido tudi naju z nušo, kako zvesto navijamauser posted image )

danes grem najprej v službo na tradicionalno prireditev Pozdrav jeseni (bo kar pasalo priti kot obiskovalecuser posted image ), potem pa na ptuj na kontrolo z adamom - barbara boš imela čas za nas? pridem z vsemi otroci in obljubila sem jim igrišče pri ljudskem vrtu. seveda pa vabljene tudi vse drugeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.