|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
15.10.2009 11:00:10   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Jaz pa grem danes popoldan spet v napad v Hoferuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn nabavi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
15.10.2009 11:08:36   
KAHLO
MTY......ja, jaz se tud za kišto spravim ko Ronja gre v dremež in še postorim nekaj bl nujnih stvari....pol pa ob 22. pred komp, pol pa klikam vse to....pol pa se mi začne dremat......pol pa jih poslušam......da bo treba malo to omejit...in še za moža poskrbet.....tako da..ja ....bo treba dat to kišto malo na stran in se možeku posvetit....ker še ne doglo nazaj sem mu jaz težila za to početje ....zdaj pa me poglej .....ma sem packa....evo danes začnem....zmanjševatuser posted image user posted image

HA S HOFERJEM NE BO NIČ....NA VIČU SO ŽE VSE POBRALI..............sem dobila insajdersko informacijo zdaj sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zastopim, hofer se odpre ob 8.....kako je lahko ob 8.07.....že vse razbranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj se dogaja s tem viškim hoferjem.user posted image user posted image user posted image user posted image grem spet dedija na štajer morit...da mi tam vzameuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
15.10.2009 11:19:28   
ključek

MTY......ja, jaz se tud za kišto spravim ko Ronja gre v dremež in še postorim nekaj bl nujnih stvari....pol pa ob 22. pred komp, pol pa klikam vse to....pol pa se mi začne dremat......pol pa jih poslušam......da bo treba malo to omejit...in še za moža poskrbet.....tako da..ja ....bo treba dat to kišto malo na stran in se možeku posvetit....ker še ne doglo nazaj sem mu jaz težila za to početje ....zdaj pa me poglej .....ma sem packa....evo danes začnem....zmanjševatuser posted image user posted image

HA S HOFERJEM NE BO NIČ....NA VIČU SO ŽE VSE POBRALI..............sem dobila insajdersko informacijo zdaj sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zastopim, hofer se odpre ob 8.....kako je lahko ob 8.07.....že vse razbranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj se dogaja s tem viškim hoferjem.user posted image user posted image user posted image user posted image grem spet dedija na štajer morit...da mi tam vzameuser posted image user posted image

pred nekaj časa sem jaz enostavno ignorirala compa in nisem bila niti na rr, niti nikjer drugje na internetu vsaj ene 14 dni. in prve dva dni mi je bilo ful čudno, kako da imam zdej tok časa...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak me je ta virtualni svet hitro prikoval spet nase........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa hoferja tiče..........kaj je to trgovina 2x2m, da vedno takoj vse zmanjka???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
15.10.2009 11:47:31   
Olivija*

Saraya meni nič ne moraš.....sem friš cepljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem še bolj frišno cepljena, od včeraj user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
15.10.2009 11:54:08   
Olivija*
js pa v hoferja sploh ne hodim, ker nimam nobenega blizu...tisti na fužinama je sploh odročen...če se že pripeljem do tja, sta dve polni črti, tako da bi mogla it še nekam naprej obrnit... un na viču pa je še dlje... mam btc pred nosom in grem navadno tja, al pa na rudnik...
ko me pa zamika tista hoferjeva čokolada s celimi mandlji, grem pa na vič, pa tut če bi blo treba peš user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
15.10.2009 12:51:47   
KAHLO
Oli.....pol sma se pa midvi sigurno že kdaj v hoferju srečaliuser posted image user posted image user posted image user posted image no ko boš naslednjič po čokolado prišla na Vič se pa le oglasi!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
15.10.2009 12:56:02   
gloria
...živjo...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi smo zdravi,vsak dan se mal spustimo in nardimo par korakov user posted image ...
....gremo papat ker sva tko lačna oba po lepem,sončnem sprehodu.....uživajteuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
15.10.2009 12:56:48   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

Slovenija se letos priključuje svetovnemu dnevu otrok, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. 15.

oktobra bomo v ta namen prižigali svečke po vsej državi ob 19.00 uri

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi za mojo punčko, ki ji bomo prižgali dve svečki na polju belih vrtnic namesto na tortici user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
15.10.2009 13:04:39   
Olivija*

Oli.....pol sma se pa midvi sigurno že kdaj v hoferju srečaliuser posted image user posted image user posted image user posted image no ko boš naslednjič po čokolado prišla na Vič se pa le oglasi!!!!user posted image user posted image user posted image

a da jo bova skupaj zmazali? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
15.10.2009 13:12:48   
KAHLO
OLi....ma ja.............tako si bova delile to pregreho 500 kalorij....fifti ti fifti jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
15.10.2009 16:15:09   
gold fish

Bubi pr nas bosta danes sigurno goreli dve svečkiuser posted image user posted image za nas in vse prehitro umrle otročke k sem jih spoznala ali pa njihove starše.

pri nas tud....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
15.10.2009 16:21:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...živjo...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi smo zdravi,vsak dan se mal spustimo in nardimo par korakov user posted image ...
....gremo papat ker sva tko lačna oba po lepem,sončnem sprehodu.....uživajteuser posted image ....

.....pa veš kaj......user posted image ........

...imaš zsuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
15.10.2009 17:29:34   
Olivija*
takole naša A uživa v varstvu:

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
15.10.2009 17:35:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna

me veseli, da si zadovoljna...
jaz z mojo skrajšano šlačo nisem...pa glavno, da sem lahko več časa z A...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
15.10.2009 17:37:19   
arabela*
Eno pomoč bi potrebovala.....

Kateri sirup naj grem M iskat,da mi ne bi ponoči tak kašljala,ko ji dam hrano.Vem da bi verjetno bil vredu kaka za izkašljavanje,vsaj tako zgleda,ampak me potem skrbi,da bo po tem sirupu še boolj kašljala.ne ne vem,nekaj da bi bil mir ponoči.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
15.10.2009 17:50:01   
Olivija*
saraya, js mislim, da ti bojo znali v lekarni svetovat

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
15.10.2009 17:53:52   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

saraya, js mislim, da ti bojo znali v lekarni svetovat

ne bojo,ker niti sama ne vem kaj bi rada,saj sem tako tudi napisalauser posted image
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
15.10.2009 17:58:21   
Olivija*
potem pa najbolje, da na našo bubi počakaš...ona vse razume in vse ve user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
15.10.2009 18:01:10   
Olivija*
midve z A sva se pa zdaj igrali v njeni sobici in potem je kar zaspala...je nikakor nisem mogla prepričat, da še do sedmih počaka...pa nikoli še ni spala v svoji sobici user posted image user posted image user posted image
zdej pa ne vem, a jo čem še zbudit in preselit v spalnico, al jo kr pustim user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
15.10.2009 19:28:58   
arabela*
Tak..otročki spijo,upam da ne bo danes panike......ponoči...user posted image

Jutri pa bomo šle malo ven,zdaj več nista tako boge.......user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
15.10.2009 19:31:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

midve z A sva se pa zdaj igrali v njeni sobici in potem je kar zaspala...je nikakor nisem mogla prepričat, da še do sedmih počaka...pa nikoli še ni spala v svoji sobici user posted image user posted image user posted image
zdej pa ne vem, a jo čem še zbudit in preselit v spalnico, al jo kr pustim user posted image

aj pusti jo,saj enkar mora začet tam spat.pa najbolje veš če bo lahko sama spala,oziroma če ni nobenih problemov ponoči.Potem jo kar pusti.

jaz naše ma ni v sanjah nebi mogla dat v "svojo" sobo spat...še na drug konec sobe ne.....ahjoj...upam da se bo to poštimalo in njena energija malo umirilauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
15.10.2009 19:36:01   
arabela*
Jaz pa sem tak srečna sedaj,ko mi je ni treba več vodit naokoli.Res sem komaj čakala,da mi otrok shodi,ker pri nas pa je bilo že nevzdržno.Pri taprvi je bilo tak vseeno,ker je bila mirna,ali hodi,ali jo vodim,ali sedi,leži,z vsem se je strinjala.

Danes sta se cel dan igrale,sicer je parkrat M padla(dvakrat butnila z glavo) ampak ona niti malo ne zajoka,se pobere in goooo.. naprej....user posted image ...Pa M gre do škatle z igračami,jo prevrne, nato pa obe smrkljici zmečeta vse igrače ven in se igrata.Ampak ona najbolj obožuje knjige.To ne moreš verjet,kako si lista in pozorno gleda.jo je prav lepo za videt...user posted image

Šibam pospravit,pa mleko za ponoči pripravit,se vrnem kasnejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
15.10.2009 19:46:30   
pf

Saraya.... liži suhe slive, pa se ti bo povornil glas pa še prebava bo v nulo poštimanauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kahlo kake pa ti sekaš. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
15.10.2009 19:47:39   
pf

user posted image

Slovenija se letos priključuje svetovnemu dnevu otrok, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. 15.

oktobra bomo v ta namen prižigali svečke po vsej državi ob 19.00 uri

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
15.10.2009 19:50:48   
pf

Madonca danes k mam malo več cajta....pa tu takšno moriščeuser posted image user posted image user posted image ............zvčere pa boste spet čvekale sto na uro haaaaaaaaaaaaaa....nič grem malo sodelavce morituser posted image

Kahlo, Olivija in MTY ve tri imate pa super službo, da lahko čvekate med njo, jaz delam ko butl. Še kavo mrzlo spijem, ali pa celo pozabim nanjo, ko šibam iz pisarne v pisarno, kaki internet, ni časa. Po novem tudi doma čez dan ne kaj preveč, ker je Lane vsepovsod polno odkar je na dveh, no pa na štirih še tudi. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?