Anonimen
|
Evo, nadaljujem od včeraj zvečer , Junonca - Normalno, da smo te pogrešale . Si nas kar malo zanemarila tle na rr . Res, da si super pridna na FB, toda ni isto. No saj detelja je ugotovila, kako te bomo pogosteje zvlekle na rr: več pomočnikov . Pa držim pesti, da se bo Zarika še vsaj nekaj mesecev dojila in je flaška ne bo prehitro premamila . Pa vse najboljše za rd ! Pa hvala za link na vrečo . Kako pa si vedela, kakšno barvo vozička imamo? Dobra si, ni kaj ! sladkosnedost in požrešnost - Kaj pa če bi se me tu na rr zmenile, pa organizirale eno tekmovanje, katera dlje zdrži brez sladkarij? Kao skupna motivacija pa to. Jaz sem namreč čisti čokoladni odvisnik in ne vem, če bi 3 dni vzdržala brez čokolade . Ala društvo anonimnih čokoladomanijakov . Tako kot smo se v nosečnosti tolažile, ko smo jedle krofe in različne sladkarije, bi mogoče sedaj to našo super energijo lahko uporabile za medsebojno vspodbujanje za odvajanje od vseh teh dobrot . Kaj pravite? Ste za? L&L - Super za obvestilo o Justovih novostih, ni kaj, bo očitno spet treba zapravljat . Orson je pa itak pravi frajer . Pa plazi se že? Bravo!!! Pri nas to še ni na sporedu. Kje pa prodajajo to grizalo Curaprox? Ker mi izgleda zelo fajn na slik'ci. Pa hvala za info o vreči, bomo šli kar lepo v Baby center in jo nabavili. jernejav - Super za link na copatke, so ful luškani. Mi bomo sedaj za zimo kupili usnjene višje copatke, ki imajo znotraj volno - za zunaj, doma smo pa itak v debelih štumfkih. klin se s klinom zbija - Javljam, da to ne drži. Zunaj je mraz, jaz pa že drug dan veselo mažem Planico, pa me zebe kot psa . nmagk - Morda bi pa tudi jaz kaj naročila preko tebe ali pa če se zmenimo za predstavitev pri meni, pa ve Aprilske Ljubljančanke pridete k meni na predstavitev, da ne težim frendicam in se končno spoznamo vsaj me, ki živimo v Lj. Kako se vam zdi ta ideja? Katere pa ste vse iz Lj? Vem za tinaajo, pa Blueeyes, pa nmagk, pol pa se moje poznavanje ustavi . Pa držim pesti, da bo vse ok z očko! aljab - Lepo, da si se oglasila! Si kar predstavljam, da je ob dveh otrocih kar težko sfolgat še rr. Čeprav imamo ene redke primerke tukaj na rr , ki sfolgajo 5 otrok, pa še rr, pa še FB, pa še pridno kuhajo in pospravljajo. Kaj češ, za ožen't . Pa bravo, da tako pridno rastete in se igrate indijancev! detelja - O, a ti tudi za plenicami laufaš sredi mesta? Jaz najbrž včasih izgledam kot totalno blond mama, ki sploh nima nadzora nad vozičkom in tisoč pripomočki, ki jih moram imeti zraven. Pa torba ven, pa torba noter, pa plenička gor, pa dol, pa vodica, pa sonček sije ... . A pa ti že delaš ožji ozbor zetov? Pametno! Tvojemu pa kar povej, da en ni noben in da Maja rabi sestrico ali bratca, da izkusi to neprecenljivo izkušnjo sestrstva. Pa vidim, da ste že nabavili kapico in šal. Lepotička mala! Glede tašč pa ugotavljam, da tiste, ki nimajo problematičnih tašč, sploh ne razumejo, da imamo lahko katere težave oziroma da se moramo orng matrati za nek normalen odnos. Kaj č'mo, važno, da ostanemo same sebi zveste, tašče pa naj skačejo po trepalnicah, če hočejo . Pat74 - Dober vic . Pa malenkost krut, če dobro pomisliš, kao da so otroci več v vrtcu kot doma, saj ga bo on vrnil v vrtec . Joj, niti ne smem pomisliti na vrtec . Pa bravo za tvojo mami, da se je končno osvobodila! Takšne zgodbe vedno z veseljem preberem . Gre za to, da zelo dobro poznam to problematiko, saj sem prebrala veliko knjig, z možem sva hodila na skupinsko partnersko terapijo, da sva razrešila (vsaj tiste glavne) boleče vzorce iz otroštva, seveda se še dalje vsak dan učiva in delava na sebi in na naju ... v glavnem točno vem, kaj se tašči plete po glavi, poskušam ji pomagati, kolikor se da, toda vem, da se mora sama odločiti, kdaj bo šla v življenju naprej. Absolutno je zelo težko, toda se da. Zavedam pa se tudi, da s svojim načinom življenja ni dober vzgled za Elo, zato nimam neke velike želje, da bi jo čuvala. Toda plitki ljudje si ta moj odpor takoj razlagajo kot neko hudobijo in osebno zamero. Pa ne gre za to. Pa da bo jutrišnja noč bolj mirna . lili82 - Vse najboljše ! nmagk - Sem šele na koncu, ko si omenila dlake, skužila, da je Zoja najbrž pes . Malo se mi je že zdelo čudno na točki, ko si napisala, da so jo sami zobje, toda dlaka je bila odločilna . brigita23 - Kolikor sem prebrala, mislim, da Nik čisto dovolj je. Mi jemo 5-6krat na dan (z nočnim obrokom vred) in kakšne dni jemo celo manj (število obrokov je isto, toda manj poje). Mi smo itak še vedno na 120 ml, medtem ko so dojenčki pri tej starosti v povprečju na 250 ml. Ela pridno raste in se smeji, kar je meni znak, da ji nič ne manjka. Glede na to, da se vidva še dojita, pa je morda tudi pri Niku tako kot so pisale ostale punce, da se ponoči bolj carta kot doji. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, glede na to, da je Nik zdrav in lepo napreduje . mraz in oblačenje - Mi smo včeraj zvečer, ko smo šli samo do trgovine, že oblekli zimski plašček,saj je bilo strašansko mrzlo. Je bila pa ravno nekaj sitkana od zobkov (ki samo rinejo, pa nič ne pririnejo ), da se je fajn jezila, ko sem jo oblačla. Tako da mi smo štartali z zimsko sezono, samo še to ovčjo volno nabavimo in zimsko vrečo, pa seveda kapico in rokavičke, pa smo komplet. Aja, pa volnene copatke še. Otroke bi naj pozimi s šalom ovil okrog ust, tako da samo nosek ven gleda, toda jaz ne vem, če se bo Ela strinjala? Aja, pa katera ve, kako dolgo je pozimi max, da si lahko s tako majhnim otrokom zunaj, da se ne prezebe? Uro? Dve uri? Nalini - A vi tudi uporabljate Moltex öko, meni so ZAKON! So bile najboljša alternativa pralnim pleničkam, ki jih imamo še vedno doma, pa sem se tako razvadila, da kar stojijo v omari . Moj me včasih v hecu skrega, kako trmasto sem vztrajala z njimi v nosečnosti, da ni šans, da bi imeli za enkratno uporabo . Ni kaj, saj slaba dva meseca smo vzdržali in sploh ni bil problem, toda ko jo je robek zažulil v nogice, pa sem rekla: To pa ne! Je pa res, da smo tako nenalašč imeli dva meseca široko povijanje in mogoče imamo pa zato 1A kolke . O, sem šele sedaj videla, da si jih začela uporabljat, ko sem ti jih predlagala. No vidiš, kako je ta rr superca, si vse med sabo pomagamo! Sonček85 - Tudi vi že plezate? Bravo!!! Naša gospodična pa kar bi, pa ji še ne gre . Me prav zanima, kaj bo rekla danes fizioterapevtka, imamo prvič. Javim. Pa bravo za mere! In hvala za info o vreči, bomo povprašali v Baby centru, bodo gotovo vedeli . srečanje - Kaj pa če organiziramo kje noter, ker potem se lahko dobimo tudi novembra ali decembra? Kakšne ideje, kje? Orson in Maja - Čestitke za pol leta! umrli otročki - Jokam z vami . Naj počivajo v miru . Cveta28 - Super za branje! Jaz tudi bolj počasi obdelujem znanstveno fantastiko, pa moj roman že 14 dni stoji . Ni kaj, toliko stvari smo urejali te dni, da tedni kar letijo . Glede riževe kašice pa je možno, da jo zapre in ima zato težave s prebavo. Poskusita raje proseno, ker je tudi brez glutena, toda ta pa odpira. Odpirajo prevzaprav vse žitne razen riževe (prosena, ovsena in pirina). A vi tudi uporabljate Curaproxove zobne ščetke, mi tudi! Res so super! Pa fajn, da tako lepo napredujete! janja* - Glej ga frajerčka, kako je lep! akina - Držim pesti, da se vama noči čim prej porihtajo . Boš videla, ko bodo zrasli, se nam bo še po tem tožilo . Pa čestitke za super taščo! Ko bi le vse bile takšne. rr in FB - Mislim, da bom morala uporabiti Miškin recept in si narediti plonklistke, da vas bom pravilno poparčkala . Evo, pa je spet ena moja dolga klobasa . Ta vsaj ne smrdi . Lepo se imejte, midve greva malo ven na sončka, četudi je mrzlo, se bomo pridno zadekali, pa je. NenaLena
|