|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
15.10.2009 10:03:31   
janja*
user posted image
To pa je naš migec!user posted image user posted image user posted image
SONČEK LAHKO PRILEPIŠ SLIKICO PROSIM!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.10.2009 10:07:42   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

hej hej ... vem, da se nič več ne javljam ampak če verjamete ali ne skoraj ves prosti čas (ko Lori pančka) namenim branju knjig ... nekaj leposlovja, strokovne literature in malce vampirjev je že 'obglodanih' ... navadno imam takšne navale na branje čez poletje sedaj pa se je potegnilo še v jesen.

user posted image Drugače pa imam eno vprašanje: Zvečer smo začeli za večerjo uvajati riževo kašico (poje pol obroka po žlički, ostalo steklenička) in ko že skoraj zaspi se začne muca tako dreti, da je ne more nihče potolažiti, kot takrat, ko je še mala mala imela krče. Ali je možno, da ima krče po riževi kašici?

možno .... tudi Alekseju zvečer ne pašejo te kašice ... ga zgleda potem tišči v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.10.2009 10:11:59   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  za otročke,bom tudi jaz prižgala svečko,čeprav hvala bogu nimam te izkušnje,se mi pa srce strga,ko slišim kaj takega.

Junona VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašče ko vas berem sem še bolj vesela,da s svojo že 9 let nimamo stikov,je tak mir.

Jaz moram pa danes spet k dr. z Gregatom njegovi učki še zmeraj niso dobri,greva na globinsko slikanje.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.10.2009 10:17:52   
*Junona*
Punce, hvala za voščilo!user posted image user posted image user posted image

Janja, mali je pa pravi frajer, kako lepo sedi!user posted image user posted image user posted image

Detelja,
Maja je pa prava pozerka!user posted image user posted image user posted image

Nenči - obstajata 2 tipa vreč za Quinnyja.

Nalini, super, da ste našli pleničke, ki vam ustrezajo in da je lulek boljši!user posted image user posted image user posted image

Cveta, joj tole uspavanje...pri nas je včasih koma že ob osmih, včasih pa se še ob desetih jokca.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.10.2009 10:18:50   
*Junona*
Nenči, za tebe: http://www.moj-album.com/album/15827406/?os=15827477
Mislim, da je v barvi linega vozička.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.10.2009 10:21:23   
*Junona*
Nmag, hvala.user posted image user posted image user posted image

Fajn rihtajta pri zdravniku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.10.2009 10:21:41   
akina
Danes pa smo spet doma, ker nam na hiši delajo parket, tako, da smo včeraj zaključili s čiščenjem. Pikec spi, jaz pa imam malo časa za vas.

NenaLena, saj spi zraven mene, ampak ima neko finto, da ko se naje, ga morem dvignit kot, da bi kupčka podrl in takrat zaspi na rami. če ga pa takoj po dojenju odložim pa je buden in v jok.Drugače pa se morem pohvalit, da je že dve noči spal od 11.00-3.00user posted image .Mogoče pa bo počasi.

Pat74, naš Samuel aka čisto vsak dan zjutaj ob kakih 5, zato pa se zjutraj zbudi, drugače bi še spal.

Srečanje, jaz bi tudi prišla, ampak iz Maribora se mi zdi predaleč, da bi šla sama na pot.Če bi bilo toplo vreme bi še šla, zdaj ko pa je mrzlo pa ne.

Tašče, moja tašča je pa fajn. Ji Samuela čisto zaupam, ker je ful skrbna pa vse vpraša in naredi tako kot ji rečem.Večinoma se ful dobro zastopimo, včasih pa se tudi v čem ne strinjamo, ampak  toleriramo, da ima vsak svoje mnenje.

Oblačenje, meni že od začetka vsi pravijo, da ga preveč oblačim.Pač pazim, da je skozi toplički. Ga pa začnem oblačit, ko mene zebeuser posted image

Naš pa tak rad gleda, da nekdo pleše pred njim. Se smeji in gleda nepremično.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.10.2009 10:22:32   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image
To pa je naš migec!user posted image user posted image user posted image
SONČEK LAHKO PRILEPIŠ SLIKICO PROSIM!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo čiča

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.10.2009 10:26:39   
akina
Junona, vse najboljše!!!!

Ravno včeraj sma dobila sms, da je kolegoma umrl otroček. Nič druga ne vem, vedla sma samo, da je imela nekak zdaj rok. Ob taki novici me kar stisne. Sočustvujem z vsemi mamicami, ki ste izgubile otroke. To je največje bolečina starševuser posted image user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.10.2009 10:37:42   
*Junona*
Akina, hvala.user posted image user posted image user posted image

Iskreno sožalje staršema, ta bolečina je prehuda...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.10.2009 10:51:33   
Miška2006
Junona, še tukaj vse naj naj za tvoj rojstni dan user posted image

Srečanje, jst sem zato, da je lokacija Živalski vrt, ker smo tiste iz bolj oddaljenih krajev bolj enakovredne za na pot. Nikakor pa se ne bi strinjala, da se dobimo, npr. v Celju, MB, ker to je pa prehudo za nas Primorke. Je pa res, da za 24. je že nekaj odpovedi. Ker je pa že mraz začel, predlagam, da srečanje premaknemo v marec ali april. Je kdo za to varianto?

Detelje, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja,
tvoj pa je že dečko in poluser posted image user posted image user posted image

NenaLena, se mi je zdelo, da si to ti na FB. Ma za nekatere sem si naredila prav "plonk listek", ker ne vem več kdo je kdo user posted image

Večerni obrok,
jst nikoli ne dajem kašič ali kaj podobnega. Preden gre spat in ko se zbudi je na jedilnem listu mlekce piškotkom ali kaj podobnega. Drugi 3 ali 4 obroki so pa raznorazni

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.10.2009 12:17:27   
Anonimen
Evo, nadaljujem od včeraj zvečer user posted image ,

Junonca - Normalno, da smo te pogrešale user posted image . Si nas kar malo zanemarila tle na rr user posted image . Res, da si super pridna na FB, toda ni isto. user posted image No saj detelja je ugotovila, kako te bomo pogosteje zvlekle na rr: več pomočnikov user posted image user posted image user posted image . Pa držim pesti, da se bo Zarika še vsaj nekaj mesecev dojila in je flaška ne bo prehitro premamila user posted image . Pa vse najboljše za rd user posted image user posted image user posted image ! Pa hvala za link na vrečo user posted image . Kako pa si vedela, kakšno barvo vozička imamo? Dobra si, ni kaj user posted image !

sladkosnedost in požrešnost - Kaj pa če bi se me tu na rr zmenile, pa organizirale eno tekmovanje, katera dlje zdrži brez sladkarij? Kao skupna motivacija pa to. Jaz sem namreč čisti čokoladni odvisnik in ne vem, če bi 3 dni vzdržala brez čokolade user posted image user posted image user posted image . Ala društvo anonimnih čokoladomanijakov user posted image user posted image user posted image . Tako kot smo se v nosečnosti tolažile, ko smo jedle krofe in različne sladkarije, bi mogoče sedaj to našo super energijo lahko uporabile za medsebojno vspodbujanje za odvajanje od vseh teh dobrot user posted image . Kaj pravite? Ste za? user posted image

L&L - Super za obvestilo o Justovih novostih, ni kaj, bo očitno spet treba zapravljat user posted image user posted image user posted image . Orson je pa itak pravi frajer user posted image . Pa plazi se že? Bravo!!! user posted image user posted image user posted image Pri nas to še ni na sporedu. Kje pa prodajajo to grizalo Curaprox? Ker mi izgleda zelo fajn na slik'ci. Pa hvala za info o vreči, bomo šli kar lepo v Baby center in jo nabavili. user posted image

jernejav - Super za link na copatke, so ful luškani. user posted image Mi bomo sedaj za zimo kupili usnjene višje copatke, ki imajo znotraj volno - za zunaj, doma smo pa itak v debelih štumfkih.

klin se s klinom zbija - Javljam, da to ne drži. Zunaj je mraz, jaz pa že drug dan veselo mažem Planico, pa me zebe kot psa user posted image  user posted image  user posted image .

nmagk - Morda bi pa tudi jaz kaj naročila preko tebe ali pa če se zmenimo za predstavitev pri meni, pa ve Aprilske Ljubljančanke pridete k meni na predstavitev, da ne težim frendicam in se končno spoznamo vsaj me, ki živimo v Lj. Kako se vam zdi ta ideja? Katere pa ste vse iz Lj? Vem za tinaajo, pa Blueeyes, pa nmagk, pol pa se moje poznavanje ustavi user posted image . Pa držim pesti, da bo vse ok z očko! user posted image user posted image user posted image
aljab - Lepo, da si se oglasila! user posted image Si kar predstavljam, da je ob dveh otrocih kar težko sfolgat še rr. Čeprav imamo ene redke primerke tukaj na rr user posted image , ki sfolgajo 5 otrok, pa še rr, pa še FB, pa še pridno kuhajo in pospravljajo. Kaj češ, za ožen't user posted image  user posted image  user posted image . Pa bravo, da tako pridno rastete in se igrate indijancev! user posted image  user posted image  user posted image  

detelja - O, a ti tudi za plenicami laufaš sredi mesta? user posted image user posted image user posted image Jaz najbrž včasih izgledam kot totalno blond mama, ki sploh nima nadzora nad vozičkom in tisoč pripomočki, ki jih moram imeti zraven. Pa torba ven, pa torba noter, pa plenička gor, pa dol, pa vodica, pa sonček sije ... user posted image user posted image user posted image . A pa ti že delaš ožji ozbor zetov? Pametno! user posted image user posted image user posted image Tvojemu pa kar povej, da en ni noben in da Maja rabi sestrico ali bratca, da izkusi to neprecenljivo izkušnjo sestrstva. user posted image Pa vidim, da ste že nabavili kapico in šal. Lepotička mala! Glede tašč pa ugotavljam, da tiste, ki nimajo problematičnih tašč, sploh ne razumejo, da imamo lahko katere težave oziroma da se moramo orng matrati za nek normalen odnos. Kaj č'mo, važno, da ostanemo same sebi zveste, tašče pa naj skačejo po trepalnicah, če hočejo user posted image user posted image user posted image .

Pat74 - Dober vic user posted image user posted image user posted image . Pa malenkost krut, če dobro pomisliš, kao da so otroci več v vrtcu kot doma, saj ga bo on vrnil v vrtec user posted image . Joj, niti ne smem pomisliti na vrtec user posted image . Pa bravo za tvojo mami, da se je končno osvobodila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Takšne zgodbe vedno z veseljem preberem user posted image . Gre za to, da zelo dobro poznam to problematiko, saj sem prebrala veliko knjig, z možem sva hodila na skupinsko partnersko terapijo, da sva razrešila (vsaj tiste glavne) boleče vzorce iz otroštva, seveda se še dalje vsak dan učiva in delava na sebi in na naju ... v glavnem točno vem, kaj se tašči plete po glavi, poskušam ji pomagati, kolikor se da, toda vem, da se mora sama odločiti, kdaj bo šla v življenju naprej. Absolutno je zelo težko, toda se da. Zavedam pa se tudi, da s svojim načinom življenja ni dober vzgled za Elo, zato nimam neke velike želje, da bi jo čuvala. Toda plitki ljudje si ta moj odpor takoj razlagajo kot neko hudobijo in osebno zamero. Pa ne gre za to.
Pa da bo jutrišnja noč bolj mirna user posted image .

lili82 - Vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

nmagk - Sem šele na koncu, ko si omenila dlake, skužila, da je Zoja najbrž pes user posted image user posted image user posted image . Malo se mi je že zdelo čudno na točki, ko si napisala, da so jo sami zobje, toda dlaka je bila odločilna user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Kolikor sem prebrala, mislim, da Nik čisto dovolj je. Mi jemo 5-6krat na dan (z nočnim obrokom vred) in kakšne dni jemo celo manj (število obrokov je isto, toda manj poje). Mi smo itak še vedno na 120 ml, medtem ko so dojenčki pri tej starosti v povprečju na 250 ml. Ela pridno raste in se smeji, kar je meni znak, da ji nič ne manjka. Glede na to, da se vidva še dojita, pa je morda tudi pri Niku tako kot so pisale ostale punce, da se ponoči bolj carta kot doji. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, glede na to, da je Nik zdrav in lepo napreduje user posted image .

mraz in oblačenje - Mi smo včeraj zvečer, ko smo šli samo do trgovine, že oblekli zimski plašček,saj je bilo strašansko mrzlo. Je bila pa ravno nekaj sitkana od zobkov (ki samo rinejo, pa nič ne pririnejo user posted image ), da se je fajn jezila, ko sem jo oblačla. Tako da mi smo štartali z zimsko sezono, samo še to ovčjo volno nabavimo in zimsko vrečo, pa seveda kapico in rokavičke, pa smo komplet. Aja, pa volnene copatke še. user posted image Otroke bi naj pozimi s šalom ovil okrog ust, tako da samo nosek ven gleda, toda jaz ne vem, če se bo Ela strinjala? Aja, pa katera ve, kako dolgo je pozimi max, da si lahko s tako majhnim otrokom zunaj, da se ne prezebe? Uro? Dve uri?

Nalini - A vi tudi uporabljate Moltex öko, meni so ZAKON! So bile najboljša alternativa pralnim pleničkam, ki jih imamo še vedno doma, pa sem se tako razvadila, da kar stojijo v omari user posted image . Moj me včasih v hecu skrega, kako trmasto sem vztrajala z njimi v nosečnosti, da ni šans, da bi imeli za enkratno uporabo user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, saj slaba dva meseca smo vzdržali in sploh ni bil problem, toda ko jo je robek zažulil v nogice, pa sem rekla: To pa ne! Je pa res, da smo tako nenalašč imeli dva meseca široko povijanje in mogoče imamo pa zato 1A kolke user posted image user posted image user posted image . O, sem šele sedaj videla, da si jih začela uporabljat, ko sem ti jih predlagala. No vidiš, kako je ta rr superca, si vse med sabo pomagamo! user posted image
Sonček85 - Tudi vi že plezate? user posted image Bravo!!! user posted image user posted image user posted image Naša gospodična pa kar bi, pa ji še ne gre user posted image . Me prav zanima, kaj bo rekla danes fizioterapevtka, imamo prvič. Javim. user posted image Pa bravo za mere! user posted image In hvala za info o vreči, bomo povprašali v Baby centru, bodo gotovo vedeli user posted image .

srečanje - Kaj pa če organiziramo kje noter, ker potem se lahko dobimo tudi novembra ali decembra? Kakšne ideje, kje?

Orson in Maja - Čestitke za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

umrli otročki - Jokam z vami user posted image user posted image user posted image . Naj počivajo v miru user posted image user posted image user posted image .

Cveta28 - Super za branje! user posted image user posted image user posted image Jaz tudi bolj počasi obdelujem znanstveno fantastiko, pa moj roman že 14 dni stoji user posted image . Ni kaj, toliko stvari smo urejali te dni, da tedni kar letijo user posted image . Glede riževe kašice pa je možno, da jo zapre in ima zato težave s prebavo. Poskusita raje proseno, ker je tudi brez glutena, toda ta pa odpira. Odpirajo prevzaprav vse žitne razen riževe (prosena, ovsena in pirina). A vi tudi uporabljate Curaproxove zobne ščetke, mi tudi! user posted image Res so super! Pa fajn, da tako lepo napredujete! user posted image user posted image user posted image
janja* - Glej ga frajerčka, kako je lep! user posted image user posted image user posted image

akina - Držim pesti, da se vama noči čim prej porihtajo user posted image . Boš videla, ko bodo zrasli, se nam bo še po tem tožilo user posted image . Pa čestitke za super taščo! user posted image user posted image user posted image Ko bi le vse bile takšne.

rr in FB - Mislim, da bom morala uporabiti Miškin recept in si narediti plonklistke, da vas bom pravilno poparčkala user posted image user posted image user posted image .

Evo, pa je spet ena moja dolga klobasa user posted image user posted image user posted image . Ta vsaj ne smrdi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte, midve greva malo ven na sončka, četudi je mrzlo, se bomo pridno zadekali, pa je.
NenaLena

(odgovor članu akina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.10.2009 12:19:08   
Anonimen
Aja, pa še najnovejša fotkica moje princeske za seznam. Sonček85 hvala! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.10.2009 12:35:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

http://24ur.com/novice/slovenija/prizgimo-svecke-za-umrle-otroke.html

tudi jaz bom prižgala svečko za mojo pikico, katera bi morala prikukat na svet 4.11.2008user posted image ...naj počiva v miru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vsi otroci počivaju v miru...user posted image user posted image

detelja,tvoja mala pikica sedaj čuva Majo in Maja je del nje.user posted image
Jaz bom svečko prižgala zvečer ,ko jo bom tudi z atija

cveta.lahko da ji ne paše in se zato joče.Na nek način pokaže.Super za pregled in zeleno lučuser posted image imate pa super doma arejene igrače i n postavljanje stolpov iz škateluser posted image
Ja tašče .........no pri nas se je stanje malo zboljšalo,alo sem jaz pogled spremenila odkar mi je oči umrl ,malo pa se je tudi ona poboljšalauser posted image
janja:sevedauser posted image pa ko k je malo srček
nmagk:kaj pa je z učkami?Naš ima tudi kr naprej solzno še od takrat k sva iz P prišla .Smo sicer že bili pri okolistu a ni bilo nič tko da mislim da bom naslednjič kar rekla da naj da napotnico za naprej,ker mu moram skoz brisat.user posted image
akina.sožalje ob izgubiuser posted image prijateljev
miška:ja tudi jaz sem že predlagala srečanje marca2010 predno gremo delatuser posted image
nena.ja plezamo ,ravno danes sem pokazalal dragemu ,je prišel od igralne čez dnevno do kavčauser posted image user posted image sam z nogo mu požugam in pride ker mu je tko zanimvo ko gleda copateuser posted image hvala
kok je mala cuker,pa kake okice,sem že na fb napisala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.10.2009 12:42:36   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     
NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled:10.12
Prvi koraki:

user posted image  

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
Naslednji pregled:

Prvi koraki:

user posted image
janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec:                                          7620g-66 cm
Naslednji pregled: 23.10
Prvi koraki:

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                           8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:
user posted image

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)

1.mesec                                                3940g     53,5cm
2.mesec                                                5105g     56cm
3.mesec                                                6970g     60cm
4.mesec                                                7540g     63cm
5.mesec                                                8210g     66cm
6.mesec                                                8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

user posted image

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:22.10
Prvi koraki:

user posted image
duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje       
Naslednji pregled:23.10.2009 - tretje cepljenje

Prvi koraki:

user posted image

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.meseca                                    5760g-61cm
3.mesece                                    6670g-66,5cm

4. mesece                             7800g - 70cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

user posted image
srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
user posted image

1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
Naslednji pregled:20.10
Prvi koraki:

user posted image

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)

user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

user posted image
Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece                                               7480g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4.mesece                                      6250g-63cm
Naslednji pregled:27.10
Prvi koraki
:
user posted image
brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image    
Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image    
pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4.mesece                                 7380g-66,5cm                                           
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image
copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.10.2009 12:49:34   
nmagk
NenaLena user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala,ja imam psičko Zojo,ki je šicu pasme in imajo spodnjo čeljust malo naprej in spodnje zobke zunaj in ker je postrižena so jo sami zobki,moj mož pravi da je grda meni je pa ful simpatična,smešna,bom dala slikco gor.
Za just sem jaz takoj za,ker itak ne bom vse sedaj naročila,ker preveč rabim,zaupaj mi tel.preko ZS,pa jo bom dala temu Lojzetu,pa te bo poklicu,da se zmenta,je pa ful uredu možakar se vedno nasmejemo na predstavitvah.

Tako zdej grem pa dat kosilo otrokom in šibam z Gregatom k dr.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.10.2009 13:14:51   
nmagk
user posted image
user posted image
user posted image

Evo moji cukerčki pa Zoja,pred in po šišanju.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.10.2009 13:34:14   
L & L
L&L - Super za obvestilo o Justovih novostih, ni kaj, bo očitno spet treba zapravljat user posted image user posted image user posted image . Orson je pa itak pravi frajer user posted image . Pa plazi se že? Bravo!!! user posted image user posted image user posted image Pri nas to še ni na sporedu. Kje pa prodajajo to grizalo Curaprox? Ker mi izgleda zelo fajn na slik'ci. Pa hvala za info o vreči, bomo šli kar lepo v Baby center in jo nabavili.

Curaprox lahko kupiš v dm-ju al pa v Mullerju

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.10.2009 13:35:21   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

user posted image
user posted image
user posted image

Evo moji cukerčki pa Zoja,pred in po šišanju.

Kok so fletkani vsi

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.10.2009 13:35:32   
sonček85
NIMAM BESEDuser posted image

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/sestletnik-postal-deklica.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.10.2009 13:55:50   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

NIMAM BESEDuser posted image

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/sestletnik-postal-deklica.html

to je pa res too muchuser posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.10.2009 14:20:16   
sonček85
pUNCE SEM ŠLA GLEDAT VIDEO KO sta postala starša onadva KO SO JIH SPREMLAJLI OD ZAČETKA DO KONCA

Prav lepo sem podoživela svoje trenutke ko sem imela pripravve za v P,popadke,rojstvo Aleks ,prisotnost mojega dragega,ko je prvič zajokal,ko ga je dragi držal.Res prelepi trenutek ,vedno se ga bom lepo spominjala.Je Aleks sedel na kolenih meni in ko se je punčka zajokala se je on začel smejat,vriskt.Prav lepo jer bilo in tko sem ga stiskala,moj moj mali mišek

Sem pa bila razočarana in presenečena kako se je ta ženska odzvalasaj mi že ves čas ni nevem kaj ,sploh ni pokazala že v nosečnosti kaj preveč da je vesela.) ,nobenega veselja ,jaz sem bila tko vesela ,se smejala ,in nisem se mogla nagledat,ona pa ja "ZDAJ SEM VREDI, Dunjo maš!"ja pa halllo otrok se ti je rodil ,sreča ljubezen ,veselje.

Saj vem da nisi tako j pri moči samo veeč sreče pa lahko pokažeš

ĆE KATERO ZANIMAhttp://bibaleze.si/clanek/prihajam_pripravita_se/video-rojstvo-male-dunje.html

http://bibaleze.si/multimedia/prihajam_pripravita_se/video/neucakanost-pred-porodom.html

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.10.2009 14:25:55 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.10.2009 15:53:02   
Pat74
Junona vse najboljše!user posted image user posted image

nmagk mi smo meli danes zdravnika zaradi oči - tokrat pa naša Ev - staknila gnojno vnetje. Andrej bi pa danes moral dobit 2. pikico, pa je ni, ker še ni zdrav, tako da naslednji teden, če bo zdrav, upam, da.
Drugač pa luškani otročki, kot sem že rekla, maš ženine za naši punci.

janja tvoj mali pa res že lepo sedi.user posted image user posted image user posted image

miška se strinjam, da čakamo na pomlad, ker mi smo skoz bolni.

nena jest sem tud iz LJ, mogoče bi me pa kaj zanimalouser posted image .

Pa še en vic:

Vrnila se je Črnogorka iz zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče
svojemu
možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga:

"Ajde da vodimo ljubav cijelu noč!"

"E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.10.2009 15:54:20   
Pat74
Očitno se moj dragi tega vica drži zelo dobesednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.10.2009 15:55:57   
sonček85
user posted image A ima mogoče katera to  ali  pa pozna koga ki ima ,kako se obnese ,kako je otrok varen v tem,višina,....Meni je na videz super,samo me zanima ,da vem ali bi ga kupili ali ne,pa potem še kasneje uno stajico ki je prav trda z ročaji za ob strani.
hvala user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172610
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172616

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?