Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 11:00:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz pa grem danes popoldan spet v napad v Hofer fajn nabavi!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 11:08:36
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY......ja, jaz se tud za kišto spravim ko Ronja gre v dremež in še postorim nekaj bl nujnih stvari....pol pa ob 22. pred komp, pol pa klikam vse to....pol pa se mi začne dremat......pol pa jih poslušam......da bo treba malo to omejit...in še za moža poskrbet.....tako da..ja ....bo treba dat to kišto malo na stran in se možeku posvetit....ker še ne doglo nazaj sem mu jaz težila za to početje ....zdaj pa me poglej .....ma sem packa....evo danes začnem....zmanjševat HA S HOFERJEM NE BO NIČ....NA VIČU SO ŽE VSE POBRALI..............sem dobila insajdersko informacijo zdaj sem pa ne zastopim, hofer se odpre ob 8.....kako je lahko ob 8.07.....že vse razbrano pa kaj se dogaja s tem viškim hoferjem. grem spet dedija na štajer morit...da mi tam vzame
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 11:19:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY......ja, jaz se tud za kišto spravim ko Ronja gre v dremež in še postorim nekaj bl nujnih stvari....pol pa ob 22. pred komp, pol pa klikam vse to....pol pa se mi začne dremat......pol pa jih poslušam......da bo treba malo to omejit...in še za moža poskrbet.....tako da..ja ....bo treba dat to kišto malo na stran in se možeku posvetit....ker še ne doglo nazaj sem mu jaz težila za to početje ....zdaj pa me poglej .....ma sem packa....evo danes začnem....zmanjševat HA S HOFERJEM NE BO NIČ....NA VIČU SO ŽE VSE POBRALI..............sem dobila insajdersko informacijo zdaj sem pa ne zastopim, hofer se odpre ob 8.....kako je lahko ob 8.07.....že vse razbrano pa kaj se dogaja s tem viškim hoferjem. grem spet dedija na štajer morit...da mi tam vzame pred nekaj časa sem jaz enostavno ignorirala compa in nisem bila niti na rr, niti nikjer drugje na internetu vsaj ene 14 dni. in prve dva dni mi je bilo ful čudno, kako da imam zdej tok časa................... ampak me je ta virtualni svet hitro prikoval spet nase........................ kar se pa hoferja tiče..........kaj je to trgovina 2x2m, da vedno takoj vse zmanjka???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 11:47:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya meni nič ne moraš.....sem friš cepljena jaz sem še bolj frišno cepljena, od včeraj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 11:54:08
|
|
|
|
Olivija*
|
js pa v hoferja sploh ne hodim, ker nimam nobenega blizu...tisti na fužinama je sploh odročen...če se že pripeljem do tja, sta dve polni črti, tako da bi mogla it še nekam naprej obrnit... un na viču pa je še dlje... mam btc pred nosom in grem navadno tja, al pa na rudnik... ko me pa zamika tista hoferjeva čokolada s celimi mandlji, grem pa na vič, pa tut če bi blo treba peš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 12:51:47
|
|
|
|
KAHLO
|
Oli.....pol sma se pa midvi sigurno že kdaj v hoferju srečali no ko boš naslednjič po čokolado prišla na Vič se pa le oglasi!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 12:56:02
|
|
|
|
gloria
|
...živjo...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna .....mi smo zdravi,vsak dan se mal spustimo in nardimo par korakov ... ....gremo papat ker sva tko lačna oba po lepem,sončnem sprehodu.....uživajte ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 12:56:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Slovenija se letos priključuje svetovnemu dnevu otrok, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. 15. oktobra bomo v ta namen prižigali svečke po vsej državi ob 19.00 uri Tudi za mojo punčko, ki ji bomo prižgali dve svečki na polju belih vrtnic namesto na tortici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 13:04:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oli.....pol sma se pa midvi sigurno že kdaj v hoferju srečali no ko boš naslednjič po čokolado prišla na Vič se pa le oglasi!!!! a da jo bova skupaj zmazali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 13:12:48
|
|
|
|
KAHLO
|
OLi....ma ja.............tako si bova delile to pregreho 500 kalorij....fifti ti fifti jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 16:15:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Bubi pr nas bosta danes sigurno goreli dve svečki za nas in vse prehitro umrle otročke k sem jih spoznala ali pa njihove starše. pri nas tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 16:21:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna .....mi smo zdravi,vsak dan se mal spustimo in nardimo par korakov ... ....gremo papat ker sva tko lačna oba po lepem,sončnem sprehodu.....uživajte .... .....pa veš kaj...... ........ ...imaš zs ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:29:34
|
|
|
|
Olivija*
|
takole naša A uživa v varstvu:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:35:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...danes je pa plaaaaaaaaaaača in sem več kot zadovoljna me veseli, da si zadovoljna... jaz z mojo skrajšano šlačo nisem...pa glavno, da sem lahko več časa z A...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:37:19
|
|
|
|
arabela*
|
Eno pomoč bi potrebovala..... Kateri sirup naj grem M iskat,da mi ne bi ponoči tak kašljala,ko ji dam hrano.Vem da bi verjetno bil vredu kaka za izkašljavanje,vsaj tako zgleda,ampak me potem skrbi,da bo po tem sirupu še boolj kašljala.ne ne vem,nekaj da bi bil mir ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:50:01
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, js mislim, da ti bojo znali v lekarni svetovat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:53:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, js mislim, da ti bojo znali v lekarni svetovat ne bojo,ker niti sama ne vem kaj bi rada,saj sem tako tudi napisala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 17:58:21
|
|
|
|
Olivija*
|
potem pa najbolje, da na našo bubi počakaš...ona vse razume in vse ve
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 18:01:10
|
|
|
|
Olivija*
|
midve z A sva se pa zdaj igrali v njeni sobici in potem je kar zaspala...je nikakor nisem mogla prepričat, da še do sedmih počaka...pa nikoli še ni spala v svoji sobici zdej pa ne vem, a jo čem še zbudit in preselit v spalnico, al jo kr pustim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:28:58
|
|
|
|
arabela*
|
Tak..otročki spijo,upam da ne bo danes panike......ponoči... Jutri pa bomo šle malo ven,zdaj več nista tako boge.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:31:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve z A sva se pa zdaj igrali v njeni sobici in potem je kar zaspala...je nikakor nisem mogla prepričat, da še do sedmih počaka...pa nikoli še ni spala v svoji sobici zdej pa ne vem, a jo čem še zbudit in preselit v spalnico, al jo kr pustim aj pusti jo,saj enkar mora začet tam spat.pa najbolje veš če bo lahko sama spala,oziroma če ni nobenih problemov ponoči.Potem jo kar pusti. jaz naše ma ni v sanjah nebi mogla dat v "svojo" sobo spat...še na drug konec sobe ne.....ahjoj...upam da se bo to poštimalo in njena energija malo umirila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:36:01
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem tak srečna sedaj,ko mi je ni treba več vodit naokoli.Res sem komaj čakala,da mi otrok shodi,ker pri nas pa je bilo že nevzdržno.Pri taprvi je bilo tak vseeno,ker je bila mirna,ali hodi,ali jo vodim,ali sedi,leži,z vsem se je strinjala. Danes sta se cel dan igrale,sicer je parkrat M padla(dvakrat butnila z glavo) ampak ona niti malo ne zajoka,se pobere in goooo.. naprej.... ...Pa M gre do škatle z igračami,jo prevrne, nato pa obe smrkljici zmečeta vse igrače ven in se igrata.Ampak ona najbolj obožuje knjige.To ne moreš verjet,kako si lista in pozorno gleda.jo je prav lepo za videt... Šibam pospravit,pa mleko za ponoči pripravit,se vrnem kasneje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:46:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya.... liži suhe slive, pa se ti bo povornil glas pa še prebava bo v nulo poštimana Kahlo kake pa ti sekaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:47:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Slovenija se letos priključuje svetovnemu dnevu otrok, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. 15. oktobra bomo v ta namen prižigali svečke po vsej državi ob 19.00 uri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.10.2009 19:50:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Madonca danes k mam malo več cajta....pa tu takšno morišče ............zvčere pa boste spet čvekale sto na uro haaaaaaaaaaaaaa....nič grem malo sodelavce morit Kahlo, Olivija in MTY ve tri imate pa super službo, da lahko čvekate med njo, jaz delam ko butl. Še kavo mrzlo spijem, ali pa celo pozabim nanjo, ko šibam iz pisarne v pisarno, kaki internet, ni časa. Po novem tudi doma čez dan ne kaj preveč, ker je Lane vsepovsod polno odkar je na dveh, no pa na štirih še tudi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?