Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 17:53:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helo! Vse ok, Vid tečko, zunaj pa mrazzzzzzzz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 17:53:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smem prositi, drage moje? http://www.ringaraja.net/forum/15%2510%25_-_pri%C5%BEgimo_sve%C4%8Dke/m_4574780/tm.htm Bomo bomo, sem že zasledilal, prav je to, da bo tudi pri nas ta dan obeležen... mi bomo tudi prižgali za našega , in ga prosili naj še naprej lepo pazi na nas. Pogrešamo te dete zlato joj čmrlika zate pa nisem vedela da imaš ..bom še zate prižgala svećko IZVIRNO SPOROČILO: kasso drage punce, špelin@, Tamara, pa Nia?, se ne spomnim točno nicka, čmrlika, za vse vaše Čmrlika - jst tud nism vedla ....bom za VSE vaše prižgala svečko 100%.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 18:01:45
|
|
|
|
špelin@
|
Vremenska napoved za jutri "Sreda, 14. oktober 2009, ob 16. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v vzhodni Sloveniji občasno pretežno oblačno. Danes bo še vetrovno, na Primorskem bo pihala zmerna burja, drugod pa severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v zatišnih legah do -5, najvišje dnevne od 6 do 11, na Primorskem okoli 14 stopinj C."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 18:03:09
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, kako ste vi sanirali tisto tiho govorenje velike pike? Rabim recept A ni Bojanc noseča, al je že rodila? Se ne spomnim točno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 18:07:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, kako ste vi sanirali tisto tiho govorenje velike pike? Rabim recept Nam so pomagali t.i. govorni nastopi, kjer jo je učiteljica še posebej (na pozitiven način) spodbujala, da je glasneje govorila. Pa doma sva vadili na tak način in je uspelo A ni Bojanc noseča, al je že rodila? Se ne spomnim točno A sem kaj zamudila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 19:06:22
|
|
|
|
BOJANC
|
Ne Špelina nisi nič zamudila. Mi smo zadovoljni tako kot je, saj pravijo da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra.Smo v redu ,jutri pa bomo prižgali sverčko za našega sinka in pa tudi za vse vaše . Zlati moj mami te ima neizmerno rada in vedno boš v naših srčkih. Drugače pa redno spremljam vaše prigode in vsaki pošiljam en velik objem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 19:33:05
|
|
|
|
špelin@
|
Draga BOJANC, ti si eno veliko, veliko SRCE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 19:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
za vse vas ki imate . Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve? Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodila . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesec Špelin@ kako si ti, že bolš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 19:54:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 za vse vas ki imate . Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve? Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodila . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesec Joj, tako blizu je že... Špelin@ kako si ti, že bolš? Ej, hvala za vprašanje Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 20:24:32
|
|
|
|
kasso
|
Bojanc, se ti iskreno opravičujem, ker sem jaz malo zamešala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 20:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 za vse vas ki imate . Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve? Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodila . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesec Joj, tako blizu je že... Špelin@ kako si ti, že bolš? Ej, hvala za vprašanje Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor Kr velik , no bomo vidl jutr. A je katera dala cepit ? Mislim da bom jest dala Gajo, ker se naj bi tole kr ponavljal Super da si ti bolš, a si se najedla še za včeri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 20:30:51
|
|
|
|
jana81
|
kako kaj? bo kej debate dons? pr nas nič novga, le to da se skrivamo na toplem, ker je zunaj mrazzzzzzz.. nejc je pojedel cel krožnik šmorna, zdej pa še mal podivjamo in ga dam spat..če bo hotel zaspat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 20:33:07
|
|
|
|
BOJANC
|
Kasso ni problema saj vem da si mogla nekaj zabrkljati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 20:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako kaj? bo kej debate dons? pr nas nič novga, le to da se skrivamo na toplem, ker je zunaj mrazzzzzzz.. nejc je pojedel cel krožnik šmorna, zdej pa še mal podivjamo in ga dam spat..če bo hotel zaspat a vi še kr tolk pozn spat hodte? Mi smo pr zgodnjih, ponavad že ob sedmih. Jest gledam fuzbal, pa ne kaže dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 21:06:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako kaj? bo kej debate dons? pr nas nič novga, le to da se skrivamo na toplem, ker je zunaj mrazzzzzzz.. nejc je pojedel cel krožnik šmorna, zdej pa še mal podivjamo in ga dam spat..če bo hotel zaspat Debata bo Ja, res je mraz, prav po zimi diši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 21:07:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 za vse vas ki imate . Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve? Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodila . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesec Joj, tako blizu je že... Špelin@ kako si ti, že bolš? Ej, hvala za vprašanje Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor Kr velik , no bomo vidl jutr. A je katera dala cepit ? Mislim da bom jest dala Gajo, ker se naj bi tole kr ponavljal Super da si ti bolš, a si se najedla še za včeri To cepljenje ima veliko zagovornikov in ga mnogo zdravnikov toplo priporoča. Če bi bil moj otrok k temu nagnjen, bi se definitivno odločila ZA.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 21:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 za vse vas ki imate . Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve? Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodila . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesec Joj, tako blizu je že... Špelin@ kako si ti, že bolš? Ej, hvala za vprašanje Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor Kr velik , no bomo vidl jutr. A je katera dala cepit ? Mislim da bom jest dala Gajo, ker se naj bi tole kr ponavljal Super da si ti bolš, a si se najedla še za včeri To cepljenje ima veliko zagovornikov in ga mnogo zdravnikov toplo priporoča. Če bi bil moj otrok k temu nagnjen, bi se definitivno odločila ZA. ja sej jo bom verjetn dala, ker tole je en drek če se bo skoz ponavljal nč, vidm da niste za čvek, grem gor gledat tv, mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 22:06:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, nekaj se igračkam s FB in je kr neki Kliknem tisto "How lucky you are today" in potem se eni procenti pokažejo, kar od nekje bogu iza nogu, a iz imena to ali kaj?? Eh, enostavno mi ne potegne, čeprav se trudim, da bi skapirala FB sistem. Nimam pojma, kako naj človeku kaj napišem razen preko sporočila. Tisto na zid je javno, potem so tam opcije kometiraj, kaj se tam sploh komentira, enostavno ne razumem skoraj ničesar A je vam FB fajn? tilči, kaj pa ga nečak lomi na FB? tudi meni ni kaj preveč jasno Za nečaka sem ujela le to,da se je k sreči rešil sodišča Bog vedi,kaj je ušpičil? Mogoče bo sestra kaj omenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:37:44
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! NOč je bila pestra,saj smo sredi noči letali na dežurno ,še prej pa delali inhalacije in okna odpirali,pa ni bilo nič boljše.Nejc ima spet laringitis,tako da je dobil inhalacije z ventolinom in injekcijo. je bil pa 1x za spremembo zelo pogumen,nič ni jokal,sodeloval je,kar mu je zdravnik rekel .Popoldne moram poklicati P za kontrolo,potem bomo pa videli,ali bom danes doma,odvisno katero uro bo dala Sedajle še spi,saj ga je revčka zmučilo sredi noči,pa verjetno še injekcija deluje.Me je zdravnik vprašal,če ima kakšno pumpco Tilnu se počasi izboljšuje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:40:42
|
|
|
|
tilči
|
danes pa jaz postrežem s kavico.Grem jo kuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:45:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes pa jaz postrežem s kavico.Grem jo kuhat o hvala lepa, se mi bo prilegla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:46:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! NOč je bila pestra,saj smo sredi noči letali na dežurno ,še prej pa delali inhalacije in okna odpirali,pa ni bilo nič boljše.Nejc ima spet laringitis,tako da je dobil inhalacije z ventolinom in injekcijo. je bil pa 1x za spremembo zelo pogumen,nič ni jokal,sodeloval je,kar mu je zdravnik rekel .Popoldne moram poklicati P za kontrolo,potem bomo pa videli,ali bom danes doma,odvisno katero uro bo dala Sedajle še spi,saj ga je revčka zmučilo sredi noči,pa verjetno še injekcija deluje.Me je zdravnik vprašal,če ima kakšno pumpco Tilnu se počasi izboljšuje. ojej, spet ste imeli pestro noč! veliko za nejca!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:46:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes pa jaz postrežem s kavico.Grem jo kuhat mmm, jst bi jo tudi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:49:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! NOč je bila pestra,saj smo sredi noči letali na dežurno ,še prej pa delali inhalacije in okna odpirali,pa ni bilo nič boljše.Nejc ima spet laringitis,tako da je dobil inhalacije z ventolinom in injekcijo. je bil pa 1x za spremembo zelo pogumen,nič ni jokal,sodeloval je,kar mu je zdravnik rekel .Popoldne moram poklicati P za kontrolo,potem bomo pa videli,ali bom danes doma,odvisno katero uro bo dala Sedajle še spi,saj ga je revčka zmučilo sredi noči,pa verjetno še injekcija deluje.Me je zdravnik vprašal,če ima kakšno pumpco Tilnu se počasi izboljšuje. Tilči en velik zate in kup za Nejca. Vem kako je zoprn ta laringitis, saj smo ga imeli pogosto pri Andražu. HB smo potem dobili svečke prednizona in ni bilo več potrbe po letanju k zdravniku. So pa do 5 leta izzveneli.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 15.10.2009 7:50:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.10.2009 7:57:15
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro čvekice Jaz sem danes na dopustu, ker peljem Andraža na pregled k alergologu v LJ. Ima uro ob 12h in mi ni preostalo drugega kot dopust. Sicer mi kar paše mal doma bit , pa še ju3 imam fraj Pri nas ni nič novega; Alja hodi v vrtec, zaenkrat še ni nič zbolela, zahtevna je še vedno kot je bila . Sem pa cel teden sama, ker je Mr M spet v Nemčiji . Drugače pa imamo marazzzzzz -3st je bilo, ko sem se vračala in šole. Komaj čakam pomlad
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?