|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
14.10.2009 17:53:08   
Srčekgirll
Helo!

Vse ok, Vid tečko, zunaj pa mrazzzzzzzz.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.10.2009 17:53:24   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Smem prositi, drage moje?

http://www.ringaraja.net/forum/15%2510%25_-_pri%C5%BEgimo_sve%C4%8Dke/m_4574780/tm.htm

Bomo bomo, sem že zasledilal, prav je to, da bo tudi pri nas ta dan obeležen...user posted image

mi bomo tudi prižgali za našega user posted image , in ga prosili naj še naprej lepo pazi na nas.
Pogrešamo te dete zlato user posted image user posted image user posted image

joj čmrlika zate pa nisem vedela da imaš user posted image ..bom še zate prižgala svećko

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

drage punce, špelin@, Tamara, pa Nia?, se ne spomnim točno nicka, čmrlika, za vse vaše

Čmrlika - jst tud nism vedlauser posted image ....bom za VSE vaše  user posted image prižgala svečko 100%.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.10.2009 18:01:45   
špelin@
Vremenska napoved za jutri 

"Sreda, 14. oktober 2009, ob 16. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v vzhodni Sloveniji občasno pretežno oblačno. Danes bo še vetrovno, na Primorskem bo pihala zmerna burja, drugod pa severni veter.
Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v zatišnih legah do -5, najvišje dnevne od 6 do 11, na Primorskem okoli 14 stopinj C."

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.10.2009 18:03:09   
kasso
špelin@, kako ste vi sanirali tisto tiho govorenje velike pike? Rabim recept user posted image
A ni Bojanc noseča, al je že rodila? Se ne spomnim točno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.10.2009 18:07:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelin@, kako ste vi sanirali tisto tiho govorenje velike pike? Rabim recept user posted image
Nam so pomagali t.i. govorni nastopi, kjer jo je učiteljica še posebej (na pozitiven način) spodbujala, da je glasneje govorila. Pa doma sva vadili na tak način in je uspelo user posted image
A ni Bojanc noseča, al je že rodila? Se ne spomnim točno user posted image
A sem kaj zamudila? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.10.2009 19:06:22   
BOJANC
Ne Špelina nisi nič zamudila. Mi smo zadovoljni tako kot je, saj pravijo da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra.Smo v redu ,jutri pa bomo prižgali sverčko za našega sinka in pa tudi za vse vašeuser posted image .
Zlati moj user posted image  mami te ima neizmerno rada in vedno boš v naših srčkih.
Drugače pa redno spremljam vaše prigode in vsaki pošiljam en velik objem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.10.2009 19:33:05   
špelin@
Draga BOJANC, ti si eno veliko, veliko SRCE user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.10.2009 19:38:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas ki imate user posted image .

Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve?
Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodilauser posted image . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesecuser posted image

Špelin@ kako si ti, že bolš?

(odgovor članu BOJANC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.10.2009 19:54:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas ki imate user posted image .

Mene pa zanima če katera ve kolk stane cepljenje za ta streptococ? Sej bom jutr vprašala P sam me vseen zanima če katera ve?
Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše user posted image
Čmrlika še mal pa boš mela MF, pol pa še mal boš pa že rodilauser posted image . No vsaj pri meni gre full hitr . Kako se pa drugač počutiš? Mene vse boli, križ, vse kosti....ne vem kako bom zdržala še en mesecuser posted image
Joj, tako blizu je že... user posted image

Ej, hvala za vprašanje user posted image Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.10.2009 20:24:32   
kasso
Bojanc, se ti iskreno opravičujem, ker sem jaz malo zamešala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.10.2009 20:30:27   
Anonimen

Če sem prav našla na netu, je cena okrog 50-60 EUR. Synflorix od GlaxoSmithKline je cenejši od Prevenarja (proizvajalec Wyeth - prvič slišim), za odrasle je pa cepivo bistveno cenejše user posted image

Ej, hvala za vprašanje user posted image Sem bolje, očitno je AB že zagrabil, zdaj pa gremo samo še navzgor user posted image

Kr velikuser posted image , no bomo vidl jutr. A je katera dala cepituser posted image ? Mislim da bom jest dala Gajo, ker se naj bi tole kr ponavljaluser posted image

Super da si ti bolš, a si se najedla še za včeri

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.10.2009 20:30:51   
jana81
kako kaj? bo kej debate dons?

pr nas nič novga, le to da se skrivamo na toplem, ker je zunaj mrazzzzzzz..
nejc je pojedel cel krožnik šmorna, zdej pa še mal podivjamo in ga dam spat..če bo hotel zaspatuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.10.2009 20:33:07   
BOJANC
Kasso ni problema saj vem da si mogla nekaj zabrkljati

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.10.2009 20:38:04   
Anonimen

nejc je pojedel cel krožnik šmorna, zdej pa še mal podivjamo in ga dam spat..če bo hotel zaspatuser posted image

a vi še kr tolk pozn spat hodte? Mi smo pr zgodnjih, ponavad že ob sedmih.
Jest gledam fuzbal, pa ne kaže dobruser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.10.2009 21:06:36   
špelin@

Debata bo user posted image

Ja, res je mraz, prav po zimi diši user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.10.2009 21:07:35   
špelin@

Kr velikuser posted image , no bomo vidl jutr. A je katera dala cepituser posted image ? Mislim da bom jest dala Gajo, ker se naj bi tole kr ponavljaluser posted image

To cepljenje ima veliko zagovornikov in ga mnogo zdravnikov toplo priporoča. Če bi bil moj otrok k temu nagnjen, bi se definitivno odločila ZA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.10.2009 21:15:27   
Anonimen

To cepljenje ima veliko zagovornikov in ga mnogo zdravnikov toplo priporoča. Če bi bil moj otrok k temu nagnjen, bi se definitivno odločila ZA.

ja sej jo bom verjetn dala, ker tole je en drek če se bo skoz ponavljal
nč, vidm da niste za čvek, grem gor gledat tv, mirno nočko vsem

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.10.2009 22:06:34   
tilči

Pišuka, nekaj se igračkam s FB in je kr neki user posted image Kliknem tisto "How lucky you are today" in potem se eni procenti pokažejo, kar od nekje bogu iza nogu, a iz imena to ali kaj?? Eh, enostavno mi ne potegne, čeprav se trudim, da bi skapirala FB sistem. Nimam pojma, kako naj človeku kaj napišem razen preko sporočila. Tisto na zid je javno, potem so tam opcije kometiraj, kaj se tam sploh komentira, enostavno ne razumem skoraj ničesar user posted image

A je vam FB fajn?

tilči, kaj pa ga nečak lomi na FB? user posted image

tudi meni ni kaj preveč jasnouser posted image
Za nečaka sem ujela le to,da se je k sreči rešil sodiščauser posted image Bog vedi,kaj je ušpičil? Mogoče bo sestra kaj omenila

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.10.2009 7:37:44   
tilči
Dobro jutro!

NOč je bila pestra,saj smo sredi noči letali na dežurnouser posted image ,še prej pa delali inhalacije in okna odpirali,pa ni bilo nič boljše.Nejc ima spet laringitis,tako da je dobil inhalacije z ventolinom in injekcijo.user posted image je bil pa 1x za spremembo zelo pogumen,nič ni jokal,sodeloval je,kar mu je zdravnik rekeluser posted image .Popoldne moram poklicati P za kontrolo,potem bomo pa videli,ali bom danes doma,odvisno katero uro bo dala
Sedajle še spi,saj ga je revčka zmučilo sredi noči,pa verjetno še injekcija deluje.Me je zdravnik vprašal,če ima kakšno pumpcouser posted image
Tilnu se počasi izboljšuje.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2769
15.10.2009 7:40:42   
tilči

user posted image  
danes pa jaz postrežem s kavico.Grem jo kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.10.2009 7:45:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  

o hvala lepa, se mi bo prileglauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.10.2009 7:46:00   
suzy85

Dobro jutro!

NOč je bila pestra,saj smo sredi noči letali na dežurnouser posted image ,še prej pa delali inhalacije in okna odpirali,pa ni bilo nič boljše.Nejc ima spet laringitis,tako da je dobil inhalacije z ventolinom in injekcijo.user posted image je bil pa 1x za spremembo zelo pogumen,nič ni jokal,sodeloval je,kar mu je zdravnik rekeluser posted image .Popoldne moram poklicati P za kontrolo,potem bomo pa videli,ali bom danes doma,odvisno katero uro bo dala
Sedajle še spi,saj ga je revčka zmučilo sredi noči,pa verjetno še injekcija deluje.Me je zdravnik vprašal,če ima kakšno pumpcouser posted image
Tilnu se počasi izboljšuje.user posted image user posted image user posted image

ojej, spet ste imeli pestro noč! user posted image user posted image user posted image  veliko user posted image user posted image user posted image  za nejca!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.10.2009 7:46:58   
suzy85

user posted image  

mmm, jst bi jo tudi...

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.10.2009 7:49:06   
Estrella*

Dobro jutro!

Tilči en velik user posted image  zate in kupuser posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejca. Vem kako je zoprn ta laringitis, saj smo ga imeli pogosto pri Andražu. HB smo potem dobili svečke prednizona in ni bilo več potrbe po letanju k zdravniku. So pa do 5 leta izzveneli.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 15.10.2009 7:50:00 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.10.2009 7:57:15   
Estrella*
Dobro jutro čvekiceuser posted image

Jaz sem danes na dopustu, ker peljem Andraža na pregled k alergologu v LJ. Ima uro ob 12h in mi ni preostalo drugega kot dopust. Sicer mi kar paše mal doma bituser posted image , pa še ju3 imam frajuser posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič novega; Alja hodi v vrtec, zaenkrat še ni nič zbolela, zahtevna je še vedno kot je bilauser posted image . Sem pa cel teden sama, ker je Mr M spet v Nemčijiuser posted image .
Drugače pa imamo marazzzzzz -3st je bilo, ko sem se vračala in šole. Komaj čakam pomladuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?