Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 8:46:43
|
|
|
|
gigi1
|
Sreda, 14.10. Tanja_Jes - prevzem zdravil Diana79 - UZ Fargesia - UZ Dobro opravite danes Bozza kje si? Kako je bilo? Bit tudi tvoe poročilo pogrešam. Bibekbond kam si se nam pa ti skrila?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 8:48:35
|
|
|
|
S*
|
Hvala punce. Kako je s tem krvnim testom pa nimam pojma. Pri Rešu vem da ga ni in ga delaš po lastni volji, medtem ko ja na GK obvezen. Jaz sem zdaj ugotovila, da moja ginekologinja dela šele popoldan, tako da bo še kar nekaj čakanja danes. Ma če sem zdej čakala 14 dni, bom počakala pa še teh nekaj uric
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 8:54:54
|
|
|
|
gigi1
|
S* mislim, da v ZD lahko narediš BHCG samoplačniško. Ne sme bit več kot 10 EUR. Če se prav spomnim je v Adrialabu v LJU 8 EUR. Naj me punce popravijo. Pokliči v ZD, naj te vežejo v lab in vprašaj, če delajo in koliko stane
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:00:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Punce hvala S*, fejst stiskam pesti!!! Tinka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:10:14
|
|
|
|
S*
|
Na našem koncu deljo BHCG samo v bolnišnici, tako da grem med malico dati kri in baje so potem rezulatai v 2h urah. Kakšne pa so sploh te vrednosti, da ti potrdijo nosečnost???
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:16:31
|
|
|
|
gigi1
|
S* potrjena nosečnost je BHCG vrednosti nad 40.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:23:08
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibekbond kam si se nam pa ti skrila? Evo ga, BibekBond is BACK (no, do petka, potem pa spet za en teden šiba po svetu ). Kako pa kaj nas Žižek? Gym rula? S*, oddirkaj ti do svojega najbližjega ZDja, saj vendar ne moreš pustit nosečk takole na trnih ....je čisto preveč škodno! Ne rabiš napotnice. Pa cca 10 evrčkov košta, v Adrialabu je cca 12 (jap, Žižetka, takle mamo v recesiji ). Sicer pa je CB super zanesljiv, tako da se kar hop pridi pofočkat na nosečniški forum.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:23:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: loremi Bo S* danes šla na krvnega? S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju. Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je. Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju. Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega. držim pesti zate punca
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:25:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibekbond kam si se nam pa ti skrila? Evo ga, BibekBond is BACK (no, do petka, potem pa spet za en teden šiba po svetu ). Kako pa kaj nas Žižek? Gym rula? S*, oddirkaj ti do svojega najbližjega ZDja, saj vendar ne moreš pustit nosečk takole na trnih ....je čisto preveč škodno! Ne rabiš napotnice. Pa cca 10 evrčkov košta, v Adrialabu je cca 12 (jap, Žižetka, takle mamo v recesiji ). Sicer pa je CB super zanesljiv, tako da se kar hop pridi pofočkat na nosečniški forum. veš da si bla pogrešana...ma halo, kako lahko kar tako zgineš, brez da ne najaviš te svoje odsotnosti ...tuki je zdej smajlikižugasprstom....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:26:20
|
|
|
|
ursa30
|
S*, navijam sto na uro
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 9:54:56
|
|
|
|
aqua77
|
Go S*, go S*!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:10:00
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 veš da si bla pogrešana...ma halo, kako lahko kar tako zgineš, brez da ne najaviš te svoje odsotnosti ...tuki je zdej smajlikižugasprstom.... Lanči, se Bibon PARDONIRA Ampak ko je pa tako lepo bit pogrešan . Ti pa hitro na nosečke o AC poročat
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:32:56
|
|
|
|
Fargesia
|
daaaan! tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil! S*, držim pesti!!! ps: Diana ima tudi lepe novičke...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:35:23
|
|
|
|
vrtnica.m
|
čestitke za "stopko" in čim več jajčec ti želim l.p. m
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, S*, čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:48:20
|
|
|
|
bozza
|
Evo me, zgubljenko. Odrezani smo bili od sveta zaradi ene strele. Sem vas tako pogrešala, da je kaj. No, moje poročilo: od 17 se jih je oplodilo 13 in 6 jih je (po besedah Čedota: res lepih blastocist) dočakalo 5. dan. Vstavili smo dve. Ker imam hiperco, sem doma do testa, naj bi se še stopnjevala. Če bo prehudo, moram pa malo na crkljanje v postojnsko porordnišnico. Upam, da ne bo treba. A vseeno počivam na veliko, ker imam trebuh kot na polovici nosečnosti. Hvala, da ste navijale tudi zame in mislile name, test delam 26.10. Zdaj grem pa za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:55:36
|
|
|
|
vrtnica.m
|
čestitke
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:56:42
|
|
|
|
pilotina
|
bravooo Fargesia
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:57:12
|
|
|
|
cukica
|
S* čestitam veš da je ratal,....sporoči in dober zrihtej,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 10:59:58
|
|
|
|
cukica
|
Fargesia čestitam za stopko,... Bozza naj ti čas čim hitreje mine in na koncu,da zagledaš en lep +,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 11:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
bozza, čestitke za toliko lepih zarodkov!! Lepo grej dva miškeca in naj te čez 14 dni razveseli en lep plusek!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 11:05:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Danes so pa res same lepe novice. Fargesia za stopko. Bozza, to je pa lep rezultat. Zdaj pa lepo grej svoj zaklad. S* držim pesti, da bo bHCG čim višji.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 11:17:12
|
|
|
|
gigi1
|
Skoraj vse pogrešane ste že na broju Le Bit še čakamo. Bibek super, da si nazaj . Smo te misale . Jaz ta teden mal štajkam pri gymu, ker me je en prehladek oplazil. Pa se ne dam in bom morda že danes skočila na pilates pokukat Fargi za stopko. Pa mirno rokco danes zvečer . Pa frnikolce so šteli? Bozza super za 6 talepih . Dve pa le pridno čuvaj, da boš prevzela štafetko . Pa veliko pij in jej bolj čorbice in počivaj. S* marenda je že mimo . Kdaj bodo rezultati? Madoniš sem neučakana Barbi si se navadila s-facta? Mene je tudi vedno matral.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 11:42:28
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia daaaan! tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil! oooooo super novička sem tok vesela, da boš v rokah dr.V-ja, mirno roko pri zadnji špikici .........
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 11:45:47
|
|
|
|
dysan
|
Daaaan drage moje!!!!! Bozza - za 6. čudovitih blastocist.... S* - močno stiskam pesti.....je že kakšna novička?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......