|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
14.10.2009 8:46:43   
gigi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sreda, 14.10.
Tanja_Jes - prevzem zdravil
Diana79 - UZ
Fargesia - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro opravite danes

Bozza kje si? Kako je bilo?

Bit tudi tvoe poročilo pogrešam.

Bibekbond kam si se nam pa ti skrila?

Špelči upam, da danes že dihamo user posted image  user posted image  user posted image

S* user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem res na vodi čutila, da boš ti plusek nalulala user posted image  user posted image  user posted image . Hitro na BHCG, da vidimo kolk je user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.10.2009 8:48:35   
S*
Hvala punce. Kako je s tem krvnim testom pa nimam pojma. Pri Rešu vem da ga ni in ga delaš po lastni volji, medtem ko ja na GK obvezen. Jaz sem zdaj ugotovila, da moja ginekologinja dela šele popoldan, tako da bo še kar nekaj čakanja danes. Ma če sem zdej čakala 14 dni, bom počakala pa še teh nekaj uricuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.10.2009 8:54:54   
gigi1
S* mislim, da v ZD lahko narediš BHCG samoplačniško. Ne sme bit več kot 10 EUR. Če se prav spomnim je v Adrialabu v LJU 8 EUR. Naj me punce popravijo.
Pokliči v ZD, naj te vežejo v lab in vprašaj, če delajo in koliko stane user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.10.2009 9:00:15   
tinkamiška
Punce hvalauser posted image

S*, fejst stiskam pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.10.2009 9:10:14   
S*
Na našem koncu deljo BHCG samo v bolnišnici, tako da grem med malico dati kri in baje so potem rezulatai v 2h urah.
Kakšne pa so sploh te vrednosti, da ti potrdijo nosečnost???

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.10.2009 9:16:31   
gigi1
S* potrjena nosečnost je BHCG vrednosti nad 40.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.10.2009 9:23:08   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo ga, BibekBond is BACK (no, do petka, potem pa spet za en teden šiba po svetuuser posted image ). Kako pa kaj nas Žižek? Gym rula?

S*, oddirkaj ti do svojega najbližjega ZDja, saj vendar ne moreš pustit nosečk takole na trnihuser posted image ....je čisto preveč škodno! Ne rabiš napotnice. Pa cca 10 evrčkov košta, v Adrialabu je cca 12 (jap, Žižetka, takle mamo v recesijiuser posted image ). Sicer pa je CB super zanesljiv, tako da se kar hop pridi pofočkat na nosečniški forum.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.10.2009 9:23:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Bo S* danes šla na krvnega? user posted image  user posted image

S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju.
Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je.
Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju.
Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega.

držim pesti zate punca user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.10.2009 9:25:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo ga, BibekBond is BACK (no, do petka, potem pa spet za en teden šiba po svetuuser posted image ). Kako pa kaj nas Žižek? Gym rula?

S*, oddirkaj ti do svojega najbližjega ZDja, saj vendar ne moreš pustit nosečk takole na trnihuser posted image ....je čisto preveč škodno! Ne rabiš napotnice. Pa cca 10 evrčkov košta, v Adrialabu je cca 12 (jap, Žižetka, takle mamo v recesijiuser posted image ). Sicer pa je CB super zanesljiv, tako da se kar hop pridi pofočkat na nosečniški forum.

veš da si bla pogrešana...ma halo, kako lahko kar tako zgineš, brez da ne najaviš te svoje odsotnosti ...tuki je zdej smajlikižugasprstom....user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.10.2009 9:26:20   
ursa30
S*, navijam sto na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.10.2009 9:54:56   
aqua77
Go S*, go S*!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.10.2009 10:10:00   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

veš da si bla pogrešana...ma halo, kako lahko kar tako zgineš, brez da ne najaviš te svoje odsotnosti ...tuki je zdej smajlikižugasprstom....user posted image

Lanči, se Bibon PARDONIRAuser posted image Ampak ko je pa tako lepo bit pogrešanuser posted image . Ti pa hitro na nosečke o AC poročatuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.10.2009 10:32:56   
Fargesia
daaaan!

tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil!user posted image

S*, držim pesti!!!

ps: Diana ima tudi lepe novičke...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.10.2009 10:35:23   
vrtnica.m
čestitke za "stopko" in čim več jajčec ti želim

l.p.
m

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.10.2009 10:38:37   
Anonimen
fargiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S*, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
14.10.2009 10:48:20   
bozza
Evo me, zgubljenko. Odrezani smo bili od sveta zaradi ene strele. Sem vas tako pogrešala, da je kaj.

No, moje poročilo: od 17 se jih je oplodilo 13 in 6 jih je (po besedah Čedota: res lepih blastocist) dočakalo 5. dan. Vstavili smo dve. Ker imam hiperco, sem doma do testa, naj bi se še stopnjevala. Če bo prehudo, moram pa malo na crkljanje v postojnsko porordnišnico. Upam, da ne bo treba. A vseeno počivam na veliko, ker imam trebuh kot na polovici nosečnosti.

Hvala, da ste navijale tudi zame in mislile name, test delam 26.10.

Zdaj grem pa za nazaj prebrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.10.2009 10:55:36   
vrtnica.m
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.10.2009 10:56:42   
pilotina
user posted image user posted image user posted image bravooo Fargesia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.10.2009 10:57:12   
cukica
S* čestitam veš da je ratal,....sporoči in dober zrihtej,...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.10.2009 10:59:58   
cukica
Fargesia čestitam za stopko,...
Bozza naj ti čas čim hitreje mine in na koncu,da zagledaš en lep +,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.10.2009 11:04:37   
Anonimen
bozza, čestitke za toliko lepih zarodkov!! Lepo grej dva miškeca in naj te čez 14 dni razveseli en lep plusek!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
14.10.2009 11:05:09   
BarbiG
Danes so pa res same lepe novice.

Fargesia user posted image user posted image user posted image  za stopko.

Bozza, to je pa lep rezultat. Zdaj pa lepo grej svoj zaklad.

S* držim pesti, da bo bHCG čim višji. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.10.2009 11:17:12   
gigi1
Skoraj vse pogrešane ste že na broju user posted image  user posted image  user posted image

Le Bit še čakamo.

Bibek super, da si nazaj user posted image . Smo te misale user posted image . Jaz ta teden mal štajkam pri gymu, ker me je en prehladek oplazil. Pa se ne dam in bom morda že danes skočila na pilates pokukat user posted image

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. Pa mirno rokco danes zvečer user posted image . Pa frnikolce so šteli?

Bozza super za 6 talepih user posted image  user posted image  user posted image . Dve pa le pridno čuvaj, da boš prevzela štafetko user posted image . Pa veliko pij in jej bolj čorbice in počivaj.

S* marenda je že mimo user posted image . Kdaj bodo rezultati? Madoniš sem neučakana user posted image

Barbi si se navadila s-facta? Mene je tudi vedno matral.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.10.2009 11:42:28   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

daaaan!

tako...pa smo dočakali...stopko namreč...v petek 16.10. imam punkcijo in upam da bo imel moj dr. V čas zame...je rekel da se bo potrudil!user posted image

oooooo super novička user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok vesela, da boš v rokah dr.V-ja, mirno roko pri zadnji špikici user posted image .........

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.10.2009 11:45:47   
dysan
Daaaan drage moje!!!!!

Bozza - user posted image user posted image user posted image za 6. čudovitih blastocist....user posted image

S* - močno stiskam pesti.....je že kakšna novička?

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......