Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:35:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla! Da vas malo pozdravim po dolgem času...smo meli malecko bubano,-virusna angina in je blo stanje temu primerno Hb zaenkrat sem jaz še vredu, sem pa se kr vstrašla, ko je začela spuščaje dobivat... , da ne bii bla kaka peta bolezen ,ki je nevarna tud za .grrr ma je mimo Jutri imam pregled, komaj čakam, in upam da je vse ok...moj korenjakec že veselo razveseljuje s svojimi akrobacijami in sem kr v ...spet in zadnjič. Vsem bolančkom pošiljam Samo, da je Taja zdaj ok Pestke danes za pregled!!! "zadnjič"?? Never say never
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:35:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da ne pozabim: hvala vsem Res ste zlate Čmrlika, vidiš, jaz sem pa lupinico že prodala... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. še dobro, da je eva super spala! spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage za praznovanje in Evino spanje. Uf, danes so moji otroci šli v bundah v vrtec oz. šolo - na srečo je Gregorju še lanska prav. Bile so samo 3 st. C mi smo bli že včeraj v bundah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:38:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso evo, sem že iz govorilnih ur . Same kljukice in pohvale kar se tiče snovi v šoli . Rad se druži s puncami (nekateri fantje sploh ne komunicirajo z njimi) in s fanti. Naš je itak navajen babje družbe , saj se je celo poletje igral le s puncami. Kar se pa tiče govora, pa imajo učiteljice malo problemov, ker moj sine govori bolj potiho in sebi, potem pa ga vsi težje razumemo. Tako,da morava malo delat na tem, da bo znal glas dat od sebe. No, ma glavno, da nima problemov z razumevanjem snovi, saj v šolo hodimo, da se kaj navadimo, a ne . za G. Tudi moja velika pika je imela enake "težave", kar se tihega govorjenja tiče, ampak smo strenirali Glavno, da se ima mali fajn Glede Petje pa sem klicala v ZD in ima zgleda virusno angino (glede na krvno sliko), tako da ne preostane drugega kot počivat. V petek pa mora spet v laboratorij, da vidmo, če je boljše. za malo bolnico. Jana, brat je kar dobil evrčkov ven . Kaj pa vidva, kako sta igrala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:38:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla, ... se samo na hitrco javim, da me ne pozabite..... Kar tako te pa tudi ne bomo pozabile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:41:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da ne pozabim: hvala vsem Res ste zlate Čmrlika, vidiš, jaz sem pa lupinico že prodala... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. še dobro, da je eva super spala! spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage za praznovanje in Evino spanje. Uf, danes so moji otroci šli v bundah v vrtec oz. šolo - na srečo je Gregorju še lanska prav. Bile so samo 3 st. C mi smo bli že včeraj v bundah! Pri nas včeraj še ni bil tak mraz. Joj, kako se mi zdajle ne hodi ven. Zunaj so še vednjo samo 3 stopinje... Eh, se grem obleč, pes sitnari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:42:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 10:01:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi mene tudi pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 10:04:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi mene tudi pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil... HB MOJ POSPRAVLJA posodo vsak večer, da vsaj s tem nimam problemov, razen če jeva ob polnoči,potem pa počaka do jutra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 10:09:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi mene tudi pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil... jst sem snoči po tavečjem pospravla in pomila, me pa še čaka par kozarcev za pomit. pa po tlehi je . se vidi, da nisem vajena imeti koliko ljudi naenkrat na obisku je dobu 2 kopalni karti s kosilom ali večerjo za Thermano. kak bomo uživali!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 10:28:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi mene tudi pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil... jst sem snoči po tavečjem pospravla in pomila, me pa še čaka par kozarcev za pomit. pa po tlehi je . se vidi, da nisem vajena imeti koliko ljudi naenkrat na obisku je dobu 2 kopalni karti s kosilom ali večerjo za Thermano. kak bomo uživali! super... kje pa je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 10:45:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupi mene tudi pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil... jst sem snoči po tavečjem pospravla in pomila, me pa še čaka par kozarcev za pomit. pa po tlehi je . se vidi, da nisem vajena imeti koliko ljudi naenkrat na obisku je dobu 2 kopalni karti s kosilom ali večerjo za Thermano. kak bomo uživali! super... kje pa je to? thermana laško
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 11:25:57
|
|
|
|
špelin@
|
Pa to ni res!!! Končno sem dobila eno osebo prav na upravi v MB in - klik - je crknil Siol Zdaj se mi pa noben tam ne oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 11:45:07
|
|
|
|
špelin@
|
Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 11:46:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo SVAKA ČAST ZA TVOJE ŽIVCE... zdej pa le počivaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 11:56:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo SVAKA ČAST ZA TVOJE ŽIVCE... zdej pa le počivaj Mi je vsaj pognalo adrenalin po žilah Aja, pa še (nov!) snežno bel pulover sem si uspela zabarvat na nežno roza... Kako se že imenuje tista zadeva, ki se kupi v DM za razbarvanje zabarvanega perila?? Sem dala na ročno pranje na 30 st. C skupaj z enim šalom z roza vzorcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 11:58:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:06:54
|
|
|
|
nia5
|
Hojla Sem samo na hitro preletela, ker je Nia zraven mene, bom kasneje kaj pokomentirala. Le to Jana81, fora je v tem da nismo bili kake 2 meseca na obisku in bi bilo zdaj malo čudno, če bi prišli tja, pol pa bi jaz šla na kavico nekam, sej razumeš ne? Drugič pa z veseljem No spali smo danes hb bolje, upam da tako tudi ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:19:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla Sem samo na hitro preletela, ker je Nia zraven mene, bom kasneje kaj pokomentirala. Le to Jana81, fora je v tem da nismo bili kake 2 meseca na obisku in bi bilo zdaj malo čudno, če bi prišli tja, pol pa bi jaz šla na kavico nekam, sej razumeš ne? Drugič pa z veseljem No spali smo danes hb bolje, upam da tako tudi ostane. ma itak ... samo tolko sem ti poslala mojo številko, da če boš po Celju letala me pokliči..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:20:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla Sem samo na hitro preletela, ker je Nia zraven mene, bom kasneje kaj pokomentirala. Le to Jana81, fora je v tem da nismo bili kake 2 meseca na obisku in bi bilo zdaj malo čudno, če bi prišli tja, pol pa bi jaz šla na kavico nekam, sej razumeš ne? Drugič pa z veseljem No spali smo danes hb bolje, upam da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:21:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo upam,da sedaj počivaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:26:13
|
|
|
|
tilči
|
Tilen spi,Nejc pa gleda reklamo od Pikapolonice in navira zraven,kaj bi on vse imel Ju moram pa pohvaliti:danes pri kosilu sta bila tako pridna in tiha,kot še nikoli.Sedela sta vsak za svojo mizo in jedla.Tilen je čisto samostojen,Nejca je treba pa malo spomniti vmes,da ima žlico v roki,pa da jo lahko nese k ustom .Vglavnem take tišine še ni bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 12:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce žal se bolj mal javlam zadnje čase, sploh nimam časa. Prejšnji teden me je laptop neki hecu, sobico morm še zrihtat, mal porisat pa to, upam, da mi rata, ker ta teden ne morm ker mam Gajo spet doma . Se ji je ponovil od zadnjič. Je v pon. fasala vročino pa sm jo takoj peljala k P da je dala kri in evo spet . Še dobr da je ta nš P tolk previden, ker če bi čakal še en dan bi mogla spet na infekcijsko, tko pa je blo vse še na začetku in je dobla AB, spet Ospen, sam tokrat na srečo v sirupu.. Zdej je že kr uredu, je bla pa spet čist boga. JOj upam, da se ne bo to zdej kr skoz ponavljal. Ma pa tole http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1451 in kolk sm prebrala si mislim še dobr da obstajajo zdravila za vse te stvari
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?