|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
14.10.2009 9:35:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!

Da vas malo pozdravim po dolgem času...smo meli malecko bubano,-virusna angina in je blo stanje temu primernouser posted image  Hb zaenkrat sem jaz še vredu, sem pa se kr vstrašla, ko je začela spuščaje dobivat... , da ne bii bla kaka peta bolezen ,ki je nevarna tud za user posted image  .grrr
ma je mimo user posted image

Jutri imam pregled, komaj čakam, in upam da je vse ok...moj korenjakec že veselo razveseljuje s svojimi akrobacijami in sem kr v user posted image ...spet in zadnjič.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image

Samo, da je Taja zdaj ok user posted image user posted image user posted image
Pestke danes za pregled!!! user posted image user posted image user posted image

"zadnjič"?? Never say never user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
14.10.2009 9:35:58   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Da ne pozabim: hvala vsem user posted image Res ste zlate user posted image

Čmrlika, vidiš, jaz sem pa lupinico že prodala... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. user posted image  še dobro, da je eva super spala! user posted image

spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage user posted image

user posted image za praznovanje in Evino spanje.

Uf, danes so moji otroci šli v bundah v vrtec oz. šolo - na srečo je Gregorju še lanska prav. Bile so samo 3 st. C user posted image user posted image user posted image

mi smo bli že včeraj v bundah!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.10.2009 9:38:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

evo, sem že iz govorilnih ur user posted image . Same kljukice in pohvale kar se tiče snovi v šoli user posted image user posted image . Rad se druži s puncami (nekateri fantje sploh ne komunicirajo z njimi) in s fanti. Naš je itak navajen babje družbe user posted image , saj se je celo poletje igral le s puncami. Kar se pa tiče govora, pa imajo učiteljice malo problemov, ker moj sine govori bolj potiho in sebi, potem pa ga vsi težje razumemo. Tako,da morava malo delat na tem, da bo znal glas dat od sebe. user posted image
No, ma glavno, da nima problemov z razumevanjem snovi, saj v šolo hodimo, da se kaj navadimo, a ne user posted image .
user posted image za G. user posted image Tudi moja velika pika je imela enake "težave", kar se tihega govorjenja tiče, ampak smo strenirali user posted image Glavno, da se ima mali fajn user posted image

Glede Petje pa sem klicala v ZD in ima zgleda virusno angino (glede na krvno sliko), tako da ne preostane drugega kot počivat. V petek pa mora spet v laboratorij, da vidmo, če je boljše.
user posted image user posted image user posted image za malo bolnico.

Jana, brat je kar dobil evrčkov ven user posted image . Kaj pa vidva, kako sta igrala?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.10.2009 9:38:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla, ojla, ...

se samo na hitrco javim, da me ne pozabite..... user posted image

Kar tako te pa tudi ne bomo pozabile user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
14.10.2009 9:41:08   
špelin@

Da ne pozabim: hvala vsem user posted image Res ste zlate user posted image

Čmrlika, vidiš, jaz sem pa lupinico že prodala... user posted image

dobro jutro!
mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. user posted image  še dobro, da je eva super spala! user posted image

spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage user posted image

user posted image za praznovanje in Evino spanje.

Uf, danes so moji otroci šli v bundah v vrtec oz. šolo - na srečo je Gregorju še lanska prav. Bile so samo 3 st. C user posted image user posted image user posted image

mi smo bli že včeraj v bundah!

Pri nas včeraj še ni bil tak mraz. Joj, kako se mi zdajle ne hodi ven. Zunaj so še vednjo samo 3 stopinje... user posted image Eh, se grem obleč, pes sitnari user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.10.2009 9:42:45   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

En mi je kavo spiluser posted image user posted image Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata

meni tudi..user posted image
jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kupuser posted image

Same likarice user posted image

ja same zamudnice, ki nas pol čakajo celi kupiuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.10.2009 10:01:43   
kasso

En mi je kavo spiluser posted image user posted image Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata

jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kupuser posted image

mene tudi
pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.10.2009 10:04:27   
jana81

mene tudi
pa še vsa posoda od večerje in še vse kar je v pomivalcu, ker mi je včeraj crknil...user posted image

HB MOJ POSPRAVLJA posodo vsak večer, da vsaj s tem nimam problemov, razen če jeva ob polnoči,potem pa počaka do jutra

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
14.10.2009 10:09:02   
suzy85

mene tudi

jst sem snoči po tavečjem pospravla in pomila, me pa še čaka par kozarcev za pomit. pa po tlehi je user posted image . se vidi, da nisem vajena imeti koliko ljudi naenkrat na obisku user posted image

je dobu user posted image  2 kopalni karti s kosilom ali večerjo za Thermano. user posted image  kak bomo uživali!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.10.2009 10:28:24   
jana81

mene tudi

jst sem snoči po tavečjem pospravla in pomila, me pa še čaka par kozarcev za pomit. pa po tlehi je user posted image . se vidi, da nisem vajena imeti koliko ljudi naenkrat na obisku user posted image

je dobu user posted image  2 kopalni karti s kosilom ali večerjo za Thermano. user posted image  kak bomo uživali!

super...user posted image user posted image  kje pa je to?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
14.10.2009 10:45:12   
suzy85

mene tudi

super...user posted image user posted image  kje pa je to?

thermana laško

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
14.10.2009 10:57:01   
špelin@
Banda f*knjena poštarska, namesto da bi počivala, se zdaj že ves čas je.bem s temle:

http://www.ringaraja.net/forum/Po%C5%A1tni_nabiralniki_v_blokih_-_kako_je_s_klju%C4%8Di_glavne_klju%C4%8Davnice%3F/m_4574505/tm.htm

Letam žnj-x na pošto, klicarim naokrog,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
14.10.2009 11:25:57   
špelin@
Pa to ni res!!! Končno sem dobila eno osebo prav na upravi v MB in - klik - je crknil Siol user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se mi pa noben tam ne oglasi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
14.10.2009 11:45:07   
špelin@
Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.10.2009 11:46:16   
jana81

Situacija rešena! Zdaj pa ne grem nič likat, samo ležat še, ob 2 uri me je vse skupaj dalo user posted image

SVAKA ČAST ZA TVOJE ŽIVCE... zdej pa le počivaj

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.10.2009 11:56:30   
špelin@

SVAKA ČAST ZA TVOJE ŽIVCE... zdej pa le počivaj

Mi je vsaj pognalo adrenalin po žilah user posted image

Aja, pa še (nov!) snežno bel pulover sem si uspela zabarvat na nežno roza... user posted image Kako se že imenuje tista zadeva, ki se kupi v DM za razbarvanje zabarvanega perila??
Sem dala na ročno pranje na 30 st. C skupaj z enim šalom z roza vzorcem

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.10.2009 11:58:38   
suzy85

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.10.2009 12:06:54   
nia5
Hojla user posted image
Sem samo na hitro preletela, ker je Nia zraven mene, bom kasneje kaj pokomentirala. Le to Jana81, fora je v tem da nismo bili kake 2 meseca na obisku in bi bilo zdaj malo čudno, če bi prišli tja, pol pa bi jaz šla na kavico nekam, sej razumeš ne? Drugič pa z veseljem user posted image
No spali smo danes hb bolje, upam da tako tudi ostane.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
14.10.2009 12:19:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hojla user posted image
Sem samo na hitro preletela, ker je Nia zraven mene, bom kasneje kaj pokomentirala. Le to Jana81, fora je v tem da nismo bili kake 2 meseca na obisku in bi bilo zdaj malo čudno, če bi prišli tja, pol pa bi jaz šla na kavico nekam, sej razumeš ne? Drugič pa z veseljem user posted image

ma itak ...
samo tolko sem ti poslala mojo številko, da če boš po Celju letala me pokliči..

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.10.2009 12:20:38   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hojla user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.10.2009 12:21:35   
tilči

user posted image user posted image user posted image upam,da sedaj počivaš

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.10.2009 12:24:12   
špelin@
Smem prositi, drage moje?

http://www.ringaraja.net/forum/15%2510%25_-_pri%C5%BEgimo_sve%C4%8Dke/m_4574780/tm.htm

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.10.2009 12:26:13   
tilči
Tilen spi,Nejc pa gleda reklamo od Pikapolonice in navira zraven,kaj bi on vse imeluser posted image
Ju moram pa pohvaliti:danes pri kosilu sta bila tako pridna in tiha,kot še nikoli.Sedela sta vsak za svojo mizo in jedla.Tilen je čisto samostojen,Nejca je treba pa malo spomniti vmes,da ima žlico v roki,pa da jo lahko nese k ustomuser posted image .Vglavnem take tišine še ni bilouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.10.2009 12:29:23   
tilči

Smem prositi, drage moje?

http://www.ringaraja.net/forum/15%2510%25_-_pri%C5%BEgimo_sve%C4%8Dke/m_4574780/tm.htm

Seveda,bom prižgala svečko
Sem se kar user posted image .Vem,da vam vsem,ki ste izgubile svoje srčke,ni lahko,si sploh ne morem predstavljati
Za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.10.2009 12:57:35   
Anonimen
Punce žal se bolj mal javlam zadnje čase, sploh nimam časa. Prejšnji teden me je laptop neki hecu, sobico morm še zrihtat, mal porisat pa to, upam, da mi rata, ker ta teden ne morm ker mam Gajo spet domauser posted image . Se ji je ponovil od zadnjič. Je v pon. fasala vročino pa sm jo takoj peljala k P da je dala kri in evo spetuser posted image . Še dobr da je ta nš P tolk previden, ker če bi čakal še en dan bi mogla spet na infekcijsko, tko pa je blo vse še na začetku in je dobla AB, spet Ospen, sam tokrat na srečo v sirupu.. Zdej je že kr uredu, je bla pa spet čist boga. JOj upam, da se ne bo to zdej kr skoz ponavljal.
Ma pa tole http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1451 in kolk sm prebrala si mislim še dobr da obstajajo zdravila za vse te stvari

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?