Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 7:22:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce,a ma katera slučajno jajčko maxi cosi za prodat? Na bolhi se prodajajo dobro ohranjene in poceni. Moja soseda je tam kupila voziček, lupinco in je trefla vse lepo ohranjeno. midva sva pri evi kar nekaj stvari kupla rabljenih. previjalno mizo, voziček, jajčko. sem si vzela čas in nekaj časa spremljala bolho in RR, pošiljala maile, klicala, pa sva vse 3 stvari dobila v zelo lepem stanju za polovične cene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 7:22:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Spet ni in ni časa Gal je ponovno bolan - imel je vročino in iz noska mu teče, danes pa je ati zgodaj zjutraj odšel in se vrne šele v četrtek zvečer/ponoči. Se oglasim, ko bom bolj fraj ojej, spet ste bolni?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 7:26:21
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. še dobro, da je eva super spala! spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:07:59
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Mi ostajamo doma,ker Tilen še vedno ni dober.Saj če bi šla samo vodeno ven,bi šel,tako je pa še vse zeleno. Pa še piha kot pri norcih A pri vas tudi? Stolček sem včeraj prodala,pa še nekaj oblačil in igrač,ki jih ne rabita več. Tudi jaz sem kupila rabljeno lupinico za Nejca in voziček,avtosedež in stolček pa smo kupili novo.Za previjalno mizo sem imela eno staro pisalno mizo,ki sem jo pobarvalo,podlogo za previjanje pa mi je dala kolegica.Nejc je za krst dobil nov športen voziček od tetic,posteljo smo imeli sposojeno Tudi za Tilna sem kupila rabljeno lupinico in hojico,avtosedež pa ima od Nejca.Posteljo in voziček pa sta kupila moja starša Včeraj sem izvedela,da imamo zato bolj poostren varnostni nadzor,ker baje nekdo krade pri nas Sedaj so naštimali kamere,varnostnik hodi okoli,zvečer imamo občasno kontrolo prtljage in omaric.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:11:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. še dobro, da je eva super spala! za spanje in praznovanje spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage jaz grem jutri verjetno v Kik pogledat,ker sem dobila kuponček za -25%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:12:47
|
|
|
|
tilči
|
En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:32:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Mi ostajamo doma,ker Tilen še vedno ni dober.Saj če bi šla samo vodeno ven,bi šel,tako je pa še vse zeleno. da se hitro pozdravi! Pa še piha kot pri norcih A pri vas tudi? piha ne, je pa ful mrzlo. Stolček sem včeraj prodala,pa še nekaj oblačil in igrač,ki jih ne rabita več. Tudi jaz sem kupila rabljeno lupinico za Nejca in voziček,avtosedež in stolček pa smo kupili novo.Za previjalno mizo sem imela eno staro pisalno mizo,ki sem jo pobarvalo,podlogo za previjanje pa mi je dala kolegica.Nejc je za krst dobil nov športen voziček od tetic,posteljo smo imeli sposojeno Tudi za Tilna sem kupila rabljeno lupinico in hojico,avtosedež pa ima od Nejca.Posteljo in voziček pa sta kupila moja starša Včeraj sem izvedela,da imamo zato bolj poostren varnostni nadzor,ker baje nekdo krade pri nas Sedaj so naštimali kamere,varnostnik hodi okoli,zvečer imamo občasno kontrolo prtljage in omaric. takšni varnostni sistemi, pa nekaterim še vedno uspe tatvina. 3 leta nazaj so pri mamci v trgovini izpod blagajne ukradli več kot 10 štek cigaret.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:36:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Spet ni in ni časa Gal je ponovno bolan - imel je vročino in iz noska mu teče, danes pa je ati zgodaj zjutraj odšel in se vrne šele v četrtek zvečer/ponoči. Se oglasim, ko bom bolj fraj zate in za Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:36:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:43:36
|
|
|
|
suzy85
|
aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:45:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup pridna! prideš še k meni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:49:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:49:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup pridna! prideš še k meni? ja Evine pridem zlikat..ker tiste činke mi ni problem..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:54:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila? sama sreča! najprej sem mela stavo 50 in sem dobla x50, mal kasnej sem mela pa stavo 200 in sem dobla x100. pa sem bla hitro nad 30.000
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 8:58:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila? sama sreča! najprej sem mela stavo 50 in sem dobla x50, mal kasnej sem mela pa stavo 200 in sem dobla x100. pa sem bla hitro nad 30.000 o super res...se bosta malo odpočila in skupaj uživala brez ostalih priključkov.. samo Evo bosta pogrešala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:02:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila? sama sreča! najprej sem mela stavo 50 in sem dobla x50, mal kasnej sem mela pa stavo 200 in sem dobla x100. pa sem bla hitro nad 30.000 o super res...se bosta malo odpočila in skupaj uživala brez ostalih priključkov.. samo Evo bosta pogrešala sploh ne vem, če boma šla. ni preveč navdušen. je že omenil, da bi prodala, pa se gremo raje vsi 3je skupaj kopat za kakšen dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:04:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila? sama sreča! najprej sem mela stavo 50 in sem dobla x50, mal kasnej sem mela pa stavo 200 in sem dobla x100. pa sem bla hitro nad 30.000 o super res...se bosta malo odpočila in skupaj uživala brez ostalih priključkov.. samo Evo bosta pogrešala sploh ne vem, če boma šla. ni preveč navdušen. je že omenil, da bi prodala, pa se gremo raje vsi 3je skupaj kopat za kakšen dan povej mu, da imata v hotelu tudi bazen, ki ga lahko koristita v tem paketu..prodala pa ne vem če bosta lahko, ker nagrada ni prenosljiva. če še boš igrala , pa kr moje podatke noter vpiši , ti bom hvaležna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:22:15
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro No, zdaj je tudi uradna diagnoza angina. Dobila sem antibiotike. Drugače pa je stanje pri nas dejansko tako, kot ga opisuje tisti mail, ki ga je zadnjič edinaos prilepila... Je mož šel kasneje v službo, ker je peljal maledva v vrtec. A mislite, da je uspel oba zjutraj sam poštimat?? Pa tako je lepo rekel, naj kar ležim. Kar ni dolgo trajalo - potreboval asistenco S tem, da je kup stvari naredil čisto kontra, punci sta pi*dili, ampak meni dol visi, ker me preveč grlo boli, da bi se še s tem ukvarjala. Trenutno sva s psom sama doma in je miiiiiiiiir. Šele zdajle sem si skuhala kavo, ker sem čakala, da prime Lekadol, da bom lahko požirala. Ob enih pride moja zlata mami in mi prinese enolončnico, potem gre pa še po tamaledva Mene pa vseeno čaka še en hiter skok ven, ker bo pes vsak čas začel težit, potem pa likanje, ojojoj, kakšna gora je že Vsaj nekaj stvari moram zlikat, zmanjkuje oblačil Nič, spijem kavo in malo preberem, kaj ste napisale, potem pa še za par minut ležat in nato s psom na mrazzzzzzzzzzz.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:27:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro No, zdaj je tudi uradna diagnoza angina. Dobila sem antibiotike. Drugače pa je stanje pri nas dejansko tako, kot ga opisuje tisti mail, ki ga je zadnjič edinaos prilepila... Je mož šel kasneje v službo, ker je peljal maledva v vrtec. A mislite, da je uspel oba zjutraj sam poštimat?? Pa tako je lepo rekel, naj kar ležim. Kar ni dolgo trajalo - potreboval asistenco S tem, da je kup stvari naredil čisto kontra, punci sta pi*dili, ampak meni dol visi, ker me preveč grlo boli, da bi se še s tem ukvarjala. Trenutno sva s psom sama doma in je miiiiiiiiir. Šele zdajle sem si skuhala kavo, ker sem čakala, da prime Lekadol, da bom lahko požirala. Ob enih pride moja zlata mami in mi prinese enolončnico, potem gre pa še po tamaledva Mene pa vseeno čaka še en hiter skok ven, ker bo pes vsak čas začel težit, potem pa likanje, ojojoj, kakšna gora je že Vsaj nekaj stvari moram zlikat, zmanjkuje oblačil Nič, spijem kavo in malo preberem, kaj ste napisale, potem pa še za par minut ležat in nato s psom na mrazzzzzzzzzzz. upam, da ti AB hitro zagrabi, da boš lahko začela normalno jest. pa odpočij si! zlikaj le najnujnejše, pol pa pojdi počivat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:28:56
|
|
|
|
špelin@
|
Da ne pozabim: hvala vsem Res ste zlate Čmrlika, vidiš, jaz sem pa lupinico že prodala... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! mi smo včeraj malo praznovali in smo imeli kolega na obisku do ... - niti ne vem do kdaj, ker sem šla ob 1ih spat. še dobro, da je eva super spala! spomladi sem kupla evi znižano bundico in včeraj ugotovila, da ji je krepko prevelika, tako da moram danes v akcijo. zadnjič sem v pikapolonici videla lepe, ampak drage za praznovanje in Evino spanje. Uf, danes so moji otroci šli v bundah v vrtec oz. šolo - na srečo je Gregorju še lanska prav. Bile so samo 3 st. C
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:30:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Dan kot vsak dan, danes je blo ful mrzlo zjutraj. Na Snežniku je baje 10 cm snega in pol je pr nas ful hladno. Vid: GROZA, jok, jok, jok, jok,...nič mu ni prav. Sva bla zunaj je še nekako blo ok. Pol pa spet, jok, jok, jok....Pa ni nč da bi bil kaj bolan, sam TRMA, pa še sam ne ve kaj bi. Si grem enga ježka (sladoled) prvoščit, al pa dva, če mi bo zapasal kr celo škatlo joj, tale trma mi je pa tako znana. ravno včeraj se mi je celo pot iz konjic do doma posiloma jokala. je malo vtihnila, vidla, da jo ignoriram, pa spet... groza! tako da verjemi, da ni samo tvoj videk tak. jst sem si malo prebrala odgovore o trmi na tej spletni strani tuš baby klub za obe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:32:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Mi ostajamo doma,ker Tilen še vedno ni dober.Saj če bi šla samo vodeno ven,bi šel,tako je pa še vse zeleno. za Tilna. Moja mala pika je zdaj že toliko boljša, da je šla v vrtec. Pa še piha kot pri norcih A pri vas tudi? Tudi Stolček sem včeraj prodala,pa še nekaj oblačil in igrač,ki jih ne rabita več. za uspešno prodajo. Tudi jaz sem kupila rabljeno lupinico za Nejca in voziček,avtosedež in stolček pa smo kupili novo.Za previjalno mizo sem imela eno staro pisalno mizo,ki sem jo pobarvalo,podlogo za previjanje pa mi je dala kolegica.Nejc je za krst dobil nov športen voziček od tetic,posteljo smo imeli sposojeno Tudi za Tilna sem kupila rabljeno lupinico in hojico,avtosedež pa ima od Nejca.Posteljo in voziček pa sta kupila moja starša Odlično Včeraj sem izvedela,da imamo zato bolj poostren varnostni nadzor,ker baje nekdo krade pri nas Sedaj so naštimali kamere,varnostnik hodi okoli,zvečer imamo občasno kontrolo prtljage in omaric. A to naj bi kradel kdo od zaposlenih?? Ali stranka??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:32:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči En mi je kavo spil Najbolje,da še eno skuham,potem pa v likanje,če mi bosta mulčka pustila,ker moram biti ves čas na preži,drugače se skoz ravskata meni tudi.. jst sem včeraj po aerobiki zlikala vse Nejčkove cote, danes me čaka še najin kup Same likarice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:33:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Spet ni in ni časa Gal je ponovno bolan - imel je vročino in iz noska mu teče, danes pa je ati zgodaj zjutraj odšel in se vrne šele v četrtek zvečer/ponoči. Se oglasim, ko bom bolj fraj Bogi Gal, fino se crkljajta Btw.: mogoče pridemo proti koncu leta na vaš konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.10.2009 9:34:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! snoči mi je v 15 min uspelo dobit vikend paket ja bravo..suuuuuuuuuuper... na kak način si pa igrala? po koliko si stavila? sama sreča! najprej sem mela stavo 50 in sem dobla x50, mal kasnej sem mela pa stavo 200 in sem dobla x100. pa sem bla hitro nad 30.000 o super res...se bosta malo odpočila in skupaj uživala brez ostalih priključkov.. samo Evo bosta pogrešala sploh ne vem, če boma šla. ni preveč navdušen. je že omenil, da bi prodala, pa se gremo raje vsi 3je skupaj kopat za kakšen dan povej mu, da imata v hotelu tudi bazen, ki ga lahko koristita v tem paketu..prodala pa ne vem če bosta lahko, ker nagrada ni prenosljiva. če še boš igrala , pa kr moje podatke noter vpiši , ti bom hvaležna suzy85, kar pojdita se malo zabavat, zakaj pa ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?