polari
|
Dober dan...vedno težje pridem do računalnika.... Da malo poročam: moj gre jutri spet v službo...bomo sami....se hitro navadiš, da smo vsi vedno doma..zdaj pa boma sama z ... no, pa tudi to bomo preživeli.... pravkar je bila patronažna tukaj in smo našega fantiča stehtali. Ko sma prišla domov, je bil težki 3.650, zdaj pa je 4.430...lepo raste... Pa še skopali smo se prvič....juhu! Enej bi kar užival, če ga ne bi kolcanje spravljalo ob pamet.... fajn je blo... Nabavla sem si Bio Gaia kapljice, pa bomo videli. Nekih groznih problemov s krčki sicer nimamo, vsako večer sicer malo jočemo, ampka to traja kakih 20 min največ...potem se potolažimo...bomo videli, če kaj pomagajo kapljice... Tudi čajeka bomo začeli malo tu pa tam pit...do zdaj ni nič drugega, samo moje mleko... Mislim, da nama dojenje tudi zaenkrat nekih večjih problemov ne dela, je lepo steklo, se mi ne zdi več, da bi imela premalo mleka. V bistvu čutim čez celi dan rahli pritisk in včasih ščemenje v prsih... 20.10. imamo prvi pregled, že komaj čakamo, zdravstveno tudi že imamo, pa davčno.... Čišča pri meni še traja v čisto rahli obliki, bolj rjavkasto že.....bo počasi.....neke volje do še nimam...(neko spremenjeno je še vse skupaj.... ...) Aja, pa brala sem nekaj o šivih.....pri meni so me fejst boleli kaka dva tedna, potem še samo občasno, recimo zjutraj in zvečer, pol so mi odpadli postopoma in zdaj že en dober teden lahko delam kar hočem....tudi hemoroidi so me zapustili!!! Jeeee... Včeraj pa sem že peljala avto - z Enejem sma šla k nam domov in je užival v lupinici v avtu. Se zelo rad vozi. Je pa bilo prav smešno, ko sem bila včeraj prvič po 3 tednih spet med ljudmi...!!!!!!! Komaj čakam, da grem malo v Qlandio na Ptuju...v gužvo....pa malo po trgovinah...jih že ful pogrešam Noska še nismo čistili...si ne upam... Tulpek, tvoje objave je prav zabavno brat (o kinderpetu in ) Naš fant se zbuja na 2 uri....tudi ponoči...neverjetno...in potem je kakih 10 minut in fertik. zraven zaspi, ga ne morem zbudit, kupčka še podre, potem pa fertik. in potem se zbudi čez uro in pol ali dve uri....zdaj bom spet probala s previjanjem vmes..mogoče bo boljše... Plenice imamo še kar enko, pamperske new born, smo zadovoljni. Tudi čistilne robčke od pampers uporabljamo, je vse okej. Ga pa seveda tudi z vodo in milom umijem po ritki.... Klaja, upam, da se boš čimprej boljše počutila....moram rečt, da sem jaz zdaj okej....edino, ko pogledam malega mi včasih kar solze pridejo v oči, ko si mislim, kak je lepi.... Danes mi ne bomo šli ven, čeprav je taki lepi sonček...fejst piha severni veter....mogoče bomo se z avtom zapeljali na kaki obisk....ga pa oblečem isto kot ve... Joooooj, za trebuh, ja.....jaz mam tak še povešeno kožo......dajte neke nasvete izlijte!!!!! Verjetno trebušnjaki in telovadba, ne? Pogledat pa moram, če obstaja kaka krema, ki bi malo ublažila pogled na te strije po trebuhu....jaz sem grozna.......mi gre kar na jok, ko se pogledam....dvodelnih kopalk niti podrazno ne oblečem več...nikoli v življenju....ko oma bom...v enodelnih....Groza!!!!!! Okej, dovolj sem napisala.....lep dan vam želim....mi že kurimo....