donna22
|
Tako, pa sem še ena, ki bo začela to slavno temo ... Pravzaprav pri meni v glavnem ne gre več za problem o tašči, ampak bolj o mojem in njegovi mami, torej tašči. Pred 3 mesecema se nama je rodila punčka, ki jo oba obožujema. Ampak na prvi pogled je ''cela mamica,'' torej zelo podobna meni, in pa imela je temne laske, od naju dveh pa imava oba svetlo rjave. Seveda imajo prvo barvo las pogosteje temno, ampak ona tega ni vedla ... In ko sva ble same, se je ves čas vpikala v to barvo las in me spraševala, če ni to čudno, da ima take lase. Isto je potem spraševala še mojo mamo in to kar nekajkrat, dokler ji ni moja mama pokazala mojih slik, kjer se vidi, da sem se tudi jaz rodila skorajda črnolasa. To je blo seveda vse mimo mojega ... Seveda je šlo za to, da je dvomila, da je punčka njena vnukinja, vse dokler ni vidla moje slike. No, in od takrat dalje je Zala njena vnukinja ... Mojemu nisem hotela nič omenit takoj, ker so pač bili prvi dnevi tako lepi in se tej temi nisem niti hotela posvečat, čeprav sem čutila razočaranje in jezo. No, potem čez nekaj časa pa je on imel pripombe čez mojo mamo, ki seveda ima svoje napake in jih jaz brez problema priznam oz. celo sama povem, da me kaj moti na njej, pa sem mu jaz povedala, da pa njegova tudi ni popolna in mu razložila vso zadevo. Pričakovala sem kako razočaranje, jezo ... dobila pa nič . Ni se mu zdelo grozno, rekel je samo, da on pač nič ne more. Saj nisem hotela, da bi se šel kregat z njo, niti ji ne rabi nič rečt, samo sem hotela videt, da tudi on to obsoja. Ampak ni bilo tega. Pravzaprav nikoli noče nič rečt čez svojo mamo oz. ima navadno ona prav, ko kaj reče itd. Saj pravim, nočem prepirov, hotela sem samo videti, da tudi on misli, da je nekaj naredla narobe - pa očitno spet ni. Malo sem se morala nekomu potožit, ker doma pač nisem dobila reakcije, ki sem jo pričakovala ...
|