pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Glih naklepetale se pa niste. Mi smo mel lep dan, je pršla tašča in sva šle na sprehod in kavico, pa en hud čvek sva udarle, pol smo kosilo skuhal in je bil že skor večer. Taja je bla itak skoz v naročju, tko da sm si tud jst mal odpočila. Dons sm ji dala cvetačo, pa ni bla glih neki navdušena, je ven pljuvala, zdele je pa dobila en plazma piškot v mleko, tko da Pokica, če ne bo zdej spala celo noč, ti jih reklamiram Haha...od enga plasmona pa dvomim, da ti bo spala celo noč. Jst Aneju dam tud po 2-3 plasmone in le včasih spi celo noč do 6-7h zjutraj. Tk, da na mojem naslovu se ne sprejema reklamacija! IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ V sredo ste/smo kaj zmenjene? Hano smo dali spat, ampak misli, da sem ravnokar slišala po AC, da se neki oglaša. Dons smo bli na enem doooooooooooolllgem sprehodu-so me pol prov noge bolele. Popoldan pa pri mojih na štrudlu.Zdej pa moj pere posodo za sabo, ker je večerjal. So mi skor oči iz jamic skočile, k sem vidla kaj dela. Hehe, ja kr verjemi pol, ane? Lahk, da se bo še kdaj ponovilo! Se boš morala še privadit na to. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tud jaz grem ta teden enkrat k frizerju,sm rekla da bi se na paža,baje je to zdej moderno...samo ne vem če mi bo pasalo nč grem jaz spat,pa se beremo jutri! Ja, kr dej se!!! Jst mam tud paža...super se počutim s to frizuro,...nikol več dolgih lasov! Pa nobenga dela z njimi, po pranju samo malo zlikam in je to to! Če pa ne grem od doma, pa še to ne. IZVIRNO SPOROČILO: lake Evo punce ena pametna prjava, ki jo je povedala Danica pri Ladotu: K frizerju je treba ob polni luni, ker bomo mele pol bolj goste lase. Ok pol morm jst it ob mlaju, mogoče se mi bojo zravnal. Ko pa slišim tole žensko govorit, me pa postane sram, da sem prekmurka. Čisto zares. lake dj še malo čvekaj no! Za zvezdice noooo!