|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
11.10.2009 21:46:19   
Tanja_
lake kaj nej pa jutri rečem, ko bom klicala na oddelek?Sem že kar živčna, k me bojo zihr kregali.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.10.2009 21:49:32   
lake
Neki si zmisl, recimo da je bla bolajna, pa da je do zdej kašljala, al pa povej da je blo vredu, in da ti je Homan reku da ti ni treba pridt če ne bo več polivala, da zdej se je pa to zgodl, in pomoje sebi smel težit. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.10.2009 21:50:15   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Glih naklepetale se pa niste. Mi smo mel lep dan, je pršla tašča in sva šle na sprehod in kavico, pa en hud čvek sva udarle, pol smo kosilo skuhal in je bil že skor večer. Taja je bla itak skoz v naročju, tko da sm si tud jst mal odpočila.

Dons sm ji dala cvetačo, pa ni bla glih neki navdušena, je ven pljuvala, zdele je pa dobila en plazma piškot v mleko, tko da Pokica, če ne bo zdej spala celo noč, ti jih reklamiram user posted image user posted image

Haha...od enga plasmona pa dvomim, da ti bo spala celo noč. Jst Aneju dam tud po 2-3 plasmone in le včasih spi celo noč do 6-7h zjutraj. user posted image  Tk, da na mojem naslovu se ne sprejema reklamacija! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

V sredo ste/smo kaj zmenjene?

Hano smo dali spat, ampak misli, da sem ravnokar slišala po AC, da se neki oglaša. Dons smo bli na enem doooooooooooolllgem sprehodu-so me pol prov noge bolele. Popoldan pa pri mojih na štrudlu.Zdej pa moj pere posodo za sabo, ker je večerjal. So mi skor oči iz jamic skočile, k sem vidla kaj dela.

Hehe, ja kr verjemi pol, ane? Lahk, da se bo še kdaj ponovilo! Se boš morala še privadit na to. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tud jaz grem ta teden enkrat k frizerju,sm rekla da bi se na paža,baje je to zdej moderno...samo ne vem če mi bo pasalouser posted image

nč grem jaz spat,pa se beremo jutri!user posted image

Ja, kr dej se!!! user posted image  Jst mam tud paža...super se počutim s to frizuro,...nikol več dolgih lasov! Pa nobenga dela z njimi, po pranju samo malo zlikam in je to to! Če pa ne grem od doma, pa še to ne. user posted image

Evo punce ena pametna prjava, ki jo je povedala Danica pri Ladotu:

K frizerju je treba ob polni luni, ker bomo mele pol bolj goste lase. Ok pol morm jst it ob mlaju, mogoče se mi bojo zravnal. user posted image

Ko pa slišim tole žensko govorit, me pa postane sram, da sem prekmurka. Čisto zares. user posted image

lake dj še malo čvekaj no! Za zvezdice noooo! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.10.2009 21:53:47   
lake
Pokica  ok bom vsak dan dala enga več, pol bom pa reklamirala user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.10.2009 21:54:33   
ledenka
ojla, zmajčice user posted image

mi smo se danes potepali, smo šli na Barcolano - vreme je bilo suuuupeeeer user posted image pa mali je bil precej priden, sam spal ni skor nič, bomo videli, kako bo ponoči.

jutri pa pregled, me zanima, če ma že 10 kil user posted image men se zdi konkretno težji kot naš mačkon, ki jih ima 9 user posted image pa upam, da lahko počasi začnem z GH. zadnje par dni mu dajem malo, da proba stvari - brokolija ne mara, mu je pa všeč čokolada user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.10.2009 21:54:40   
majana79
lake, še 2, pazi kaj pišeš user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.10.2009 21:55:06   
ledenka
uuuu, Lake, še sam 2 posta user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.10.2009 21:57:36   
lake
Evo k za novo leto, gremo odštevat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.10.2009 21:58:27   
ledenka
1 user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.10.2009 22:00:45   
lake
No evo neki pametnega za mojo peto zvezdico, da bomo mele vse kej od tega

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.10.2009 22:00:50   
majana79
Zdej lake študira kaj pametnega bo napisala. user posted image

Tanja
, imaš ZS.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.10.2009 22:01:32   
majana79
Uuuuu, 5 zvezdic! user posted image  user posted image  user posted image Bo jutri kofe z rumom. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.10.2009 22:02:07   
ledenka
user posted image user posted image user posted image jep, pametno user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.10.2009 22:03:01   
pokica_

Pokica  ok bom vsak dan dala enga več, pol bom pa reklamirala user posted image

zmenjenouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ojla, zmajčice user posted image

mi smo se danes potepali, smo šli na Barcolano - vreme je bilo suuuupeeeer user posted image pa mali je bil precej priden, sam spal ni skor nič, bomo videli, kako bo ponoči.

jutri pa pregled, me zanima, če ma že 10 kil user posted image men se zdi konkretno težji kot naš mačkon, ki jih ima 9 user posted image pa upam, da lahko počasi začnem z GH. zadnje par dni mu dajem malo, da proba stvari - brokolija ne mara, mu je pa všeč čokolada user posted image

a da bi že kr 10kg imeluser posted image ? Jst sem vesela, če jih naš ima 7kg. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.10.2009 22:04:25   
lake
Ne znam povečat slikic user posted image .

Zmenjeno, kava z rumom, njami.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.10.2009 22:07:18   
Tanja_
Bravo lakeuser posted image Pa še dobr si jo zapečatila.kolk pa rabiš zdej postov za 6 zvezdic?

majana imaš ZS.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.10.2009 22:07:41   
Andrejka9386
pozdravljene...

se spet malo javljam.
je bil mali včeraj tak bogi user posted image zamašen nosek in smo se zbujali na 2 urci ker ni mogel dihat. ampak smo takoj začeli s Sterimarjem in je danes kar ok.

a vaši malčki spijo že cele noči? naš se sigurno 1x ali pa 2x zbudi vmes in hoče jest. zdaj pa ne vem če je to ok al kako. ker sem brala po teh knjigah da bi mogli otroci pri teh mesecih že spat kar celo noč. sicer gre spat okrog pol osmih in spi do 1 ali 2. pa potem spet do 7. Je to ok?

kako pa imajo obroke čez dan zmajčki? mi smo že kar na GH in dopoldan dobi kašico in popoldan. ostalo pa mleko...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.10.2009 22:09:34   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

a da bi že kr 10kg imeluser posted image ? Jst sem vesela, če jih naš ima 7kg. user posted image

pred 5 tedni je mel mal več kot 9 kil, tko da... mami bildauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.10.2009 22:12:34   
lake
Ledenka, sploh ne vem zakaj hodiš na spining, sej maš doma čist dobro utež user posted image

O obrokih raj nebi, moja ma še vedno po 10 obrokov na dan, ker poje samo po 80ml, kljub temu da ji dajem enkrat na dan zelenjavo, zbuja se pa glih tko dvakrat na noč.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.10.2009 22:14:26   
majana79
lake, tvoja se pač že zdej zdravo prehranjuje. Več obrokov na dan, pa po malo. To je eno izmed načel zdravega prehranjevanja. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.10.2009 22:15:56   
ledenka
se kaj vidimo ta teden?

lake, zaradi trebušnih mišic, ki jih nikjer ni trenutno user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.10.2009 22:20:43   
majana79
V sredo se dobimo na Rudniku, pride Dudi. Če bo lepo vreme, se lahko pa tudi v mestu na kakem vozičkanju.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.10.2009 22:22:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

V sredo se dobimo na Rudniku, pride Dudi. Če bo lepo vreme, se lahko pa tudi v mestu na kakem vozičkanju.

ok. se priporočam za kak prevoz user posted image sicer pa greva z busom, ni panike user posted image

grem perilo obesit pa spat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.10.2009 22:24:12   
lake
Vreme ni glih obetaven naslednji teden, kokr sm vidla, predvsem bo ful mraz. Dobr da sm dubla jaknico za Tajo, oz njej bolj plašček. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.10.2009 22:24:46   
Tanja_
Punce-odhajam v Dreamlandijo...

Nočko....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!