|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
10.10.2009 7:46:17   
bačko
Jutro!
No pa imamo Loro bolano.Poln nosek,kašlja in kiha.Vročine nima.Tako da bom videla kaj bo do ponedeljka in če ne bo uredu v ponedeljek pokličem in jo peljem k P.user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty-Taja moram ti napisati da moj ponoči vstaja z menoj tako da oba spi isto.On ne more spati če jaz ne spim tako da se vedno zbudi ko vstanem.
MK8 v ponedeljek imam prvi posvet in ti bom takrat napisala.In povej odkrito koliko to učinkuje in kakšne so kaj cene?Lahko mi na ZS napišeš!Prosim!
Manna tudi jaz nimam več isto številko noge kot prej.Imam eno številko večjo nogo.
Vse najboljše za 4 mesece želim:Srečkotu,Juliji,Daši in Hani!user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz sem samo brez očeta in to že 11 let!Bila sem zelo navezana nanj tako da mi je še danes zelooooo hudo.Nimam pa nobenih sorodnikov po očetovi strani ker so en za drugim umrli.Tako da imam samo mamo, sestro in babico (mamo po mamini strani) in seveda možeka Jureta in dve prečudoviti hčerki.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.10.2009 8:26:39   
smrketa24
Hujšanje - vsem, ki se boste lotile diete želim, da vam uspe. Pošiljam vam user posted image za pomoč. Meni na srečoni treba nič zgubiti. Imam -2kg kot pred nosečnostjo. Sem pri porodu izgubila vse 9kg, ki sem jih pridobila med nosečnostjo. Tako da imam sedaj 54kg. Samo mišice pogrešam user posted image Sicer sem začela migat in upam, da jih hitro nazaj dobim user posted image

GH - jaz sem začela z gosto hrano pri 3 mesecih in 3 tednih. Midva sva izključno na AM, tako da sem kar poskusila in mu je ful všeč. Sicer mu še vedno dajem po 4-6 žličk med enim ali dvema obrokoma na dan. Ko bom pa 5 mesecev star (čez 14dni), bom pa tudi jaz en obrok mleka zamenjala za GH. Začela sva pa z zelenjavo.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
10.10.2009 8:38:04   
majana79
Jutro in čestitke vsem slavljencem! user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
10.10.2009 8:56:36   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Glede šole in nalog, ter učenja....joooj jst sploh ne vem kaj, sem ga letos že full posrala in imam blaaaaznooo slabo vest, ker sem Maretu pustila in ga nisem preverjala kako v šoli piše in naloge,...(sej sem mu pomagala napisati spis in vadila z njim in nekaj zvezkov sem vmes pogledala, pa ne dovolj in sedaj ugotovim, da ima kr neki, mislim pri slovenščini imajo književnost in jezikovnost v enem zvezku in bi moral zvezek obrnit in kontra pisat (upam, da veste kaj mislim), no pa ni in sedaj ima pač kr neki in pri angleščini nima popolnoma nič napisano (tu in tam kak naslov in par besed, ki niti ne tvorijo logične celote) in tako je bila angleščina že lani, pa sem mu potem vse liste strgala in mu jst prepisala snov in zraven obrazložila ter v slovenščino prevedla in ilustrilala, pa potem je naprej sledil in lepo pisal, sam letos pa jst tut ne utegnem par ur zraven zvezka sedet in pravzaprav sploh ne utegnem še z njim za šolo delat (o.k.učit se, pa brat, pa snov ponavljat, to že, sam vse naloge pisat in uerejat zvezke, pa res ne!!!) sploh ne vem kaj naj, si dobim kako pomočuser posted image user posted image user posted image morda bo bolje, ko bo vreme slabše in z Maksijem ne bomo toliko zunajuser posted image

LIno sorry, ampak te morem kr malo pokritizirat! S takole "pomočjo" malemu nič ne pomagaš! Zato pa nimajo nobene odgovornosti in zadovoljstva! Ne smeš namesto njega delat - točno to si ti počela. Naj dela sam in sam nosi posledice, če ne bo naredi. Po moje smo starši tam zato, da prekontroliramo, odgovorni morajo bit pa mali sami. Tole za zapisovanje snovi...kaj pa dela med urami, ko si bi moral zapisovati? Ne to ne gre tako. A takrat moti pouk? Ali ne folga tako hitro pisati? Pa domače naloge...ti mu daj samo smernice, on pa naj sam naredi, boš vidla, kako bo bolj zadovoljen, kot pa če mu vse ti narediš! Ej sorry še enkrat, ampak takele otročke potem v SŠ sploh ne moreš spodbuditi k delu, ker enostavno ne znajo sami delat. Se spomnim nas - meni mati niti enkrat ni pogledala če imam nalogo. Pa sem jo imela vedno in lepe ocene...ne vem no, zakaj je v današnjem času taka miselnost. Sej vem, da imajo res več dela, kot smo ga imeli mi. Je pa tudi res, da so bile pri nas DN obvezne, zdej pa niso... eh cel sistem je v k...!! Ti pa le poskusi sina spodbuditi, da več sam dela. Npr. jaz bi mu dala, da sam prepiše zvezek - če nebi bilo prvič ok, pa še enkrat...bi bila zelo dobra šola zanj, da si tega nebi več privoščil, ker bi vedel, da bo mami vztrajala. Žal moramo biti starši tudi malo neprijatelji, če hočemo bit uspešni v vzgoji. Ampak fora je v tem, da stem pridobiš tudi spoštovanje in ne odklona, vsaj na dolgoročno ne!
Eh zdej sem pa zbluzla čist...user posted image

Naty-Taja, ja, meni sta umrla oba starša in prav tako tudi mojemu user posted image in sicer je njemu ata že v otroštvu, moja mami pred 8 leti in ata, ter njegova mami 4 leta nazaj...je bilo kar hudo, sploh, ker sem bila na mamo full navezana in potem tudi na taščo (je bila zlata, sem lahko vedno računala nanjo in me je tako grajala kot tudi hvalila in po mamini smrti me je nekega dne klicala in mi rekla, da če bi ji dovolila, bi bila ona kao moja mami, ker je vedela, da nimam nikogar...res sem jo imela rada) no potem je 3 mesece za njo umru tudi moj očka (sva ravno našla skupen jezik in se pričela spoznavat, ker nismo skupaj živeli in mi ni pustil blizu, no potem sem izsilila oče-hči odnos in je bilo lepo, je pomagal za Mareta skrbet, ker ga je imel izreeedno rad in je hodil po njega v šolo in kr naprej nam kuhal kosila, ki jih je imel Mare rad in tudi mojga dragega je vzljubil in vse je bilo super, no pa ga je na vrtu zadela kap, kr tk...) ja, je že tk v življenju, da se vedno nekaj konča in nekaj novega začne...v življenju vedno pridemo in vedno odidemo sredi predstave ni pravega časa in ni napačnega časa, je samo naš čas in ga je potrebno maksimalno izkoristit, a ne?
Upam, da nisem prevč zatežila, ker res ne bi rada, da bi katera dobila vtis, da se sama sebi smilim, ker se ne, sem samo prestala določeno preizkušnjo, ki glede na moja leta ni bila lahka, me je pa okrepila in me nardila močnejšo in zaradi nje morda cenim določene stvari...

Nič nisi zatežila in tale tvoja zaključna misel se mi ful dopade! Naj ti od zdaj naprej življenje prinese bolj pozitivne izkušnje!

Noočkoo.

Čevlje imam pa jaz dve številki večje po treh porodih! Se stopalo splošči in razleze od teže bušija, če je velik!

MONTIGNAC

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
10.10.2009 10:20:11   
Hanuši
Jutro,

al pol smo za Montingnaca??

čevlji-tudi meni je šla za pol številke gor po Hani, sedaj pa za celo, tko, da sem kar na 40. Sem ravno včeraj probala še pancarje, pa so bli o.k., bomo videli po 6 urah smučanjauser posted image .

lino se popolnoma strinjam z Naty-Tajo. Vem, da je tebi to hudo brati, a morajo se naučiti biti samostojni. Pri nas imamo politiko kontroliranja. Naloga mora biti narejena do 19h, drugače gre v šolo brez nje. Se je to zgodilo samo 1x lansko leto v 3. r. Se je spomnila ob 20h, da ima še nalogo. Sem ji lepo povedala za dogovor in bo šla pač brez naloge v šolo. Kakšen šok!!!!!! Najboljša v razredu, pa brez naloge. No pa moram potrkat, da je bilo to edinič. Se je tako sekirala, da se mi je na fertik zasmilila, ni mogla zaspat, pa prosila in prosila me je, če jo lahko naredi, da se res ne bo več ponovilo... Se mi je tok smilila, sam popustila pa nisem. Očitno je bila res dobra šola.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 3830
10.10.2009 10:26:11   
Hanuši
Pa čestitke vsem slavljencem in mamicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.10.2009 10:26:13   
lino
Dan.

No, danes so navrsti za proslavljanje: Tecka in njen Srečko, July08 in Julija, pa lenika in Daša, ter
blu in Hana, torej vsem današnjim slavljncam in mamicam želim vse najnajNAJ boljše za 4 meseceuser posted image user posted image [user posted image user posted image in mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty-Taja, tvoj komentar je čisto na mestu, mu res dajem preveč potuhe in zato si pa ima čas pri angleščini letala spuščatuser posted image user posted image user posted image , sej letos bo sam prepisoval (sej več, osel gre 1x na led)...je pa res, da težje sledi tudi zato, ker je dislektik in menja črke (btw, kar ni opravičilo za grdo vedenje, bi lahko bolje sodeloval in bi bil tudi
zvezek bolj poln)...

Sedaj grem pa pospravljat, dobim popoldan obiske...

Aja, sem hotla še povedat kk je bil dragi včeraj navdušen nad koncertom, me je celo noč klical in mi muziko po telefonu predvajal (btw to je bilo na začetku simpatično, ko me je klical, ko sop igrali moj najljubši komad "Woman I am in love with You..."), sam pol je pa vsakih 5 min. telefon zvonil, bodisi domač ali pa mobiuser posted image user posted image user posted image Vsaj v mislih me je imeluser posted image user posted image user posted image

Nič, grem delat, samo se ne bo nič nardilo....user posted image bi si morala nabavit uni sesalec, ki sam sesa, bi bilo že 1/2 naretega...

čaw...se tipkamo zvečer, lepo soboto želim vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.10.2009 10:45:36   
Hanuši
bačko user posted image  za tvojo princesko, pa user posted image , da se čimprej pozdravi

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.10.2009 13:07:30   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

bačko user posted image  za tvojo princesko, pa user posted image , da se čimprej pozdravi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.10.2009 13:08:25   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

No, danes so navrsti za proslavljanje: Tecka in njen Srečko, July08 in Julija, pa lenika in Daša, ter
blu in Hana, torej vsem današnjim slavljncam in mamicam želim vse najnajNAJ boljše za 4 meseceuser posted image user posted image [user posted image user posted image in mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.10.2009 13:42:08   
bačko
Smrketa tudi jaz sem ji včeraj probala dati malo jabolčka pa je eno žličko še sprejela potem pa je začela ven pluvati tako da naša še ni pripravljena.Bomo še malo počakali.
Ji pa na vsake 2 uri čistim nos in še zdajle ko bomo šli k mami bom naredila v kopalnici savno da se ji bo nosek odmašil.Bom dala kamilici v vodo in spustila vročo vodo v banjo in potem bo sopara upam da kaj dobrega naredila.Upam da bova do ponedeljka dobri ker če ne bo jo bom kar k zdravniku peljala.
Lepo se imejte!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.10.2009 13:55:04   
lenika
Hvala za čestitke. Ja tretjina leta je že za nami.

Lora user posted image user posted image user posted image

Lino tudi jaz se strinjam s tem, da mora imeti tvoj Mare več odgovornosti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.10.2009 15:07:57   
Tira
Ojla!

Me en dan ni bilo gor, pa sem imela kar 2 strani za prebrat... dobre čveke ste user posted image

Bačko tudi mene daje utrujenost, sem najprej pomislila, da nisem spet noseča user posted image  Nisem, nč bat. Je pa res, da ob 21h spim od utrujenosti.

Janci odvečni kg.... jz sem za dieto.... kar koli, samo da gre dol. Je pa res, da sem nekako odvisna od sladkorja, tko da ne vem kuko bo šlo. Lenika in Kalanteja tud jz imam okoli 20 kg več, kot pred dvemi leti user posted image

Manna tudi meni ni jasno, kaj je z nogami... po porodu so mi vsi čevlji premajhni in sem morala kupiti eno številko večje... noro. Se pravi, da bom po tretjem otroku že na 41 user posted image

Alina jz uporabljam za riževo kašico v steklenički cucelj od Aventa št. 3. Samo moraš biti pozorna, ker obstajata dve trojki. Za kašice je boljši tisti, kjer lahko sam reguliraš koliko teče (na škatlji imaš narisane tri kapljice po velikosti). Razlika je pa, da navadna trojka ima 3 majhne luknjice, ta trojka pa eno večjo.

Lino tudi moje mnenje glede učenja Mareta je enako kot od Naty-Taje. Preveč delaš namesto njega.

Sedaj pa še GH... midva sva že od vsega začetka na MF in tako že slab teden jeva riževo kašico po steklenički, danes ko sem vas brala, sem mu pa tudi jz že začela dodajati. No, danes je prvič poizkusil korenček. Pojedla sva tri žličke in ni nič pljuval ven. Mora se samo še naučiti, da se iz žličke ne sesa user posted image  Tudi jz bom začela z zelenjavo, potem pa sadje in ostalo. Sem mu pa korenček malo zalila z MF, da je bila bolj kašica. Se mi zdi, da naš otrok kar rabi kaj več... sploh glede na težo in to, da zvečer pojemo 200ml kašice in smo ob 1.30 budni in noro lačni. Stari smo pa tudi že 4 mesece in en teden.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.10.2009 15:36:17   
manna
bačko user posted image za Loro da se pozdravi!!

Kak dolgočasen dan je danes. Nikjer nikogar, Manca je zaspana, pa ne bi spala, bi se samo nosila, mene pa že hrbet boli. Zdej sem jo dala za 3 minute gledat TV (ja, saj vem, grozna sem) samo da se malo pretegnem.

Grem jo cartat dalje user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
10.10.2009 18:22:28   
jabolka
Čau čau .. Ste pa res pridne , komaj vas dohitimuser posted image user posted image

Kakšno grdo vreme , ma vseeno sem peljala svojo pupiko na sprehoh hehee po dežju ,ves čas je gledala v dežnik user posted image

Kilogrami : 5kg preveč hhh . Prav jezna sem negre in negre dol . Bo treba na djeto , ko bom prenehala dojit . Vaje za rebuh bi pa lahko delala , pa se mi ne ljubi vsak dandelat  heheee.
Tudi jaz se potim kot še nikoli - e ti hormoni .
A JE KATERA DOBILA ŽE MENSTRUACIJO IN DOJI ? JAZ sem jo dobila v tretjem mesecu in zdaj mi pa zamuja in sem že naredila 2x test pa nič -ne vem kaj naredituser posted image .

Ko je moja Somaya dopolnila 4mesece sem ji začeka dodajat Sadne kašice-sokove . Jaz ji naredim sama . Zribam sadež, precedim in ji dam ene 4-5 žličk in podojim  .Dala sem ji že  jabolko , korenček ,hruško , breskvo. Malo poje.

ČESTITKE VSEM ZA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.10.2009 20:34:27   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Manna tudi meni ni jasno, kaj je z nogami... po porodu so mi vsi čevlji premajhni in sem morala kupiti eno številko večje... noro. Se pravi, da bom po tretjem otroku že na 41 user posted image

Jaz sem imela pred nosečnostjo številko 41 in pol, tako da me je kar strah kaj imam sedaj. user posted image
Še dva otroka in bom lahko nosila čevlje od moža, bom pri financah prišparala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brskam po netu informacije za Montignacovo dieto in nikjer ne najdem receptov.
Ali mogoče katera ve kje na netu se nahajajo recepti za Montignacovo dieto?? user posted image

Priprave na ponedeljek so v polnem teku. user posted image user posted image
Punce jutri še jemo, potem pa po pameti.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.10.2009 20:40:10   
manna
Evo jaz se zadovoljno bašem s skutnim štrudlom, (gospod Montignac bi me za ušesauser posted image ),  Manči že spi.
jabolka, jaz polno dojim pa nimam še M, ampak po mojem da je pri polnem dojenju tako, da pride menstruacija pač malo zbrkana zarad hormonov tako da najbrž je pri tebi slučajno prišlo do prve M, zdaj pa jo spet hormoni preprečujejo...nevem tako si jaz predstavljam.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
10.10.2009 21:22:11   
lino
Čer.

Joj, ta menstruacija tudi mene muči...sem jo dobila , ko sem pričela jest tablete in sem kr kake 3 tedne krvavela in potem sem vsakič, ko sem slučajno tableto pozabila vzet ob uri (sem slučajno 3 ure zamujala s tableto) kr zakrvavela, no sedaj mi jih je zmanjkalo in jih ne jem že 5 dni in nič od krvavenja...res pa je, da polno dojimuser posted image user posted image user posted image

Bom itak klicala v ponedeljek svojeha G., ker bi si rada vstavila Mirelo, ki jo imam že doma in predvidevam, da te prej pregledauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa se moram zahvaliti za vse komentarje glede Mareta in prepisovanja zvezkov,...imate čisto prav, sem full preveč popustljiva in potem me hitro okoli prinese...sem včasih jezna nase, ko bi morala vztrajat pri kaki stvari, pa zaradi ljubega miru popustim in mali to izkoristi... se bom poskušala sedaj popraviti in biti bolj dosledna, pa res, ker sicer me bo čist pohodil, pa že zaradi Maksa, vem pa, da bo to sedaj zelo težko, ko ve, da lahko izsili....sem ga res user posted image posrala z vzgojo, sej bi napisala, da sem bila zelo mlada, ko sem imela Mareta in sem si vzgojo predstavljala drugače in prebrala preveč knjig o vzgoji in pri tem pozabila na lastno pamet, sem bila vedno prepričana, da bom lahko otroka vzgajala z nauki in prijateljskimi nasveti (moji mami je namreč uspelo mene vzgajat na ta način, da sva bili prijateljici, ampak ljudje smo si pač različni in jst bi morala svojo vzgojo že zdavnaj popravit....), no skratka to ni tk, bi morala vedet, da ne gre na tak način, bi morala že prej po mizi udarit in bit bolj stroga in dosledna, nič drugega ne morrem rečt kot pa, da sem zelo slaba mama, kar pač ni opravičilouser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
10.10.2009 21:28:34   
tecka
Živjo, punce.
Hvala za čestitke. Ja, moj sonček je danes dopolnil 4 mesece in sem zelooo ponosna na to. Smo morali posneti še malo več fotk kot ponavadiuser posted image

Hujšanje: bi bilo potrebno, pa se vam ne bom pridružila, da obdržim vsaj še to mleko, ki ga imam.  Držim pa pesti za vas, da bi vam čim dlje uspevalo.

Št. noge: šele ob debati sem spoznala, da sem vse poletje nosila samo natikače in pravzaprav ne vem, ali se mi je noga kaj povečala. Upam da ne, ker sem imela že prej št. 41. Moji sestri se je noga povečala, ampak je imela prej samo št. 38.

Danes sem bila spet prava gospodinja - oprala in obesila cunje, pospravljala, pekla pecivo in pripravila en namaz - smo imeli popoldne obiske. Mi je bilo prav fino, ker je Srečko spal 2 uri in smo se lahko malo naklepetali preden se je zbudil. Zdaj pa v mižule. Očitno bi morala večkrat dobivati obiske, ker drugače se mi pa nič ne da in se samo smilim sama sebi.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.10.2009 21:29:48   
Janci F
Odprla sem novo temo za ponedeljkov začetek hujšanja, da ne bomo tukaj preveč morile tistim, ki jih to ne zanima.

Tukaj je nova tema http://www.ringaraja.net/forum/m_4565345/mpage_1/key_/tm.htm#4565345, predlagam da se vse, ki nameravate sodelovat javite na tej temi, da bomo skupaj spremljale napredek in se predvsem spodbujale.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.10.2009 21:32:22   
Mala_princeska
Heee heee punce, tukaj glavna pobudnica Montignaca, sama se ga pa še nikoli nisem zares lotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi bilo fajn da bi se ga - danes sem dobesedno začutila zadnjičine - ritne mišice oz.špeh na riti user posted image ko sem zaradi dežja pretekla par metrov user posted image user posted image user posted image .

Sem z vami, čeprav nič ne pišem zadnje čase.

Tukaj je več o Montignacu - bo pa treba da ga tudi jaz bolj podrobno preučim:

http://montignac.mojforum.si/montignac-about368.html

vse knjige, recepte si sam downlodate

drugač pa najboljš da junijke glede hujšanja novo temo odpremo na hujšanju recimo Junijke 09 hujšamo skupaj user posted image , da ne bomo sam o hujšanju brale med starševskim čvekom, da kakšne mamice ne mine čvekat user posted image user posted image user posted image

Alarm - miška se trudi zaspat,

se beremo,

good night user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.10.2009 21:33:20 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
10.10.2009 21:44:43   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Heee heee punce, tukaj glavna pobudnica Montignaca, sama se ga pa še nikoli nisem zares lotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi bilo fajn da bi se ga - danes sem dobesedno začutila zadnjičine - ritne mišice oz.špeh na riti user posted image ko sem zaradi dežja pretekla par metrov user posted image user posted image user posted image .

Sem z vami, čeprav nič ne pišem zadnje čase.

Tukaj je več o Montignacu - bo pa treba da ga tudi jaz bolj podrobno preučim:

http://montignac.mojforum.si/montignac-about368.html

vse knjige, recepte si sam downlodate

drugač pa najboljš da junijke glede hujšanja novo temo odpremo na hujšanju recimo Junijke 09 hujšamo skupaj user posted image , da ne bomo sam o hujšanju brale med starševskim čvekom, da kakšne mamice ne mine čvekat user posted image user posted image user posted image  

Se strinjam z Malo princesko.
Ali katera ve kako se tema prestavi? Če katera zna bom hvaležna, da jo prestavi, ker jaz tega ne znam(še).user posted image

Ali se da tema tudi preimenovati?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
10.10.2009 21:46:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Odprla sem novo temo za ponedeljkov začetek hujšanja, da ne bomo tukaj preveč morile tistim, ki jih to ne zanima.

Tukaj je nova tema http://www.ringaraja.net/forum/m_4565345/mpage_1/key_/tm.htm#4565345, predlagam da se vse, ki nameravate sodelovat javite na tej temi, da bomo skupaj spremljale napredek in se predvsem spodbujale.

Super da si me prehitela z odprtjem teme user posted image user posted image user posted image če mi ne bo ratal hujšat, vas bom pa vsaj spodbujala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
10.10.2009 22:00:28   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                  (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec:
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec:
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled :
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 08.10.
4700 g, 56 cm 
2. mesec: 5640 g, 60 cm
3. mesec: 6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:
7600 g, 66 cm
5. mesec:
Naslednji pregled:  11.11.
2. mesec: 5900 g, 59 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
3910 g, 55,5 cm
2. mesec:  -
3. mesec: 4850 g, 62 cm
4. mesec:                          -PRVI ZOBEK
5. mesec:

Naslednji pregled: 15.10
5400 g
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 
3. mesec: 5280g,65cm
4. mesec:                             -UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled:
4560 g, 56 cm
2. mesec: 6420 g, 60 cm
3. mesec: 7640 g, 65 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 23.10
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
3540 g, 53 cm
2. mesec: 4560 g, 55 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
3600 g, 51 cm
2. mesec:
4480 g, 53 cm
3. mesec: 4880 g, 58 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
27.10 - sistematika in cepljenje
 5600 g, 60,5 cm 
3. mesec: 7870g,67cm
4. mesec:                              -UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled:  
 4880 g, 58 cm (6 tednov) 
2. mesec: -
3. mesec:
7200g, 67 cm (3 mesece in 20 dni)
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 
4360 g , 56 cm
2. mesec: 5330 g, 59,5 cm
3. mesec: 6590 g, 63,5 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 
  -        
2. mesec: 5670 g, 59 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 
2. mesec: 4690g,58cm
3. mesec: 5420g,60cm 
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
2. mesec: 5500g, 56cm
3. mesec: 7100G,62cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
3880 g, 54 cm 
2. mesec: 5000 g, 56 cm
3. mesec: 6000g, 61cm (3 mesece in 14 dni)
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:  3.11.2009
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
4725g, 55 cm
3. mesec: 6540g,62,5cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:  29.10
2. mesec: 4850 g, 56,5 cm
3. mesec: 5630 g, 59,5 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 21. 10. pediater
  - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 21.10
4425g, 55cm
2. mesec: 5210g, 60 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
2. mesec: 6887g,64cm
3. mesec: 7660g,65,5cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:

3940g, 53 cm
3. mesec: 5300g,60cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 29.10
  4255g, 54,50cm
2. mesec:  5400g, 60cm
3. mesec:   -
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
3. mesec: 7300g,63cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:

32.10ka     (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled
5405g, 59 cm
2. mesec: 5995g, 62 cm
3. mesec: 6850g,66cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 05.11 
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec:6830g,61cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:  
4800g, 56cm
2. mesec: 6400g, 59,5cm
3. mesec: 7700g,64,5cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:  11.11
2. mesec: 6220 g, 62 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:

Za seznam odebelite črke...dodala bi še prvi zobek in pa gosto hrano... tiste ki že uvajate GH napišite še v katerem mesecu ste začele dodajat...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.10.2009 22:13:46 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
10.10.2009 22:02:24   
bjondi
Na zeznam pišemo še prvi zobek in uvajanje GH...seveda če vam je prav...tko da odebelite podatke ali jih pa same vnesite-seveda poišite zadnji seznamuser posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?