|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 15:28:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Julijke 2008, 2. del
10.10.2009 16:42:29   
Majuska
HD, kot sem že napisala na FB, če rabiš pomoč pri kazalu, samo povej ... smo veliko tega že urejali pri nas user posted image

Mi gremo malo ven ... dokler je še kaj dneva user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 16:51:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 16:52:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 17:30:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 17:47:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 18:19:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 18:42:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1608
10.10.2009 19:59:33   
Inigo
BRAVOOOOOOOOOOOOO LUKIIIIIIIIIIIIIII!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1609
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 20:03:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
10.10.2009 20:06:13   
metuljcek321
Hej!

Deževno vreme sem dodobra izkoristila. Popedenala omaro & uredila Anjina oblačila - (pre)majhna, poletna ven, ta prava notri. Ne moreš verjet, koliko cunjic je to - ulala. Imam res tako fino omaro, ki daje vtis kot bi bila brez dna.

Naslednja misija: šoping ... wiiiii. Nabavlia fasungo, pa tud oblačila za malčico in nekaj malega zase. LeClerc ima ful kjut reči za naše otročke, priporočam - fajn cene, fajn materiali - njihova znamka Tissaia je prav kul. Kupila 2 bundici in 3 pare hlač za v vrtec. Kva bo mala miss, ej ... že spet carica maricauser posted image  user posted image  user posted image

sonček na Obali - ja, to je pa čist res - meni je tudi moj rekel, da cel dan sije solej, da je fuuuuul lepo. No, na barjanskem koncu sta se menjala dež in oblačnost, nama je ratalo ujeti nekaj uric without rain & sva se naužili svežega zraka. Pa še user posted image  je bila zraven, tako da je ful dogajalo.

hruškica - v petek je Anja premierno oblekla "Miss dancer" za vrtec. Ma, je bla zlo šik! ksenči, danes pa sem ji dala gor nogavičke, ki si jih poslala - kjut. A vidte, kolk je to super truper? I'm really happy & grateful.

glugluglu, danes je žvečila jabolko in baby piškote, za kosilo pa koščke zelenjave in meso. Ma, ji je šlo prav OK. Res ne razumem, kako se ji vsake toliko zatakne v iber & gre potem vse venuser posted image  Zjutraj je imela spet smolo & je začela kašljati po popiti flaši - sem imela spet hitro akcijo brisanja tal, umivanja cunjic, preoblačenja itd. What a fantastci start of the day.

Ja, mojček, kaj ga je pa tvoj pokronal?user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, hitr se pocajtajte. user posted image user posted image user posted image

izkašljevanje - aha, pri nas tudi še kar traja, traja in traja. In spet se je vrnil zelen smrkeljček. Zdajle jo slišim, ko ima malo zadelan nos. Revček mali. Ponoči je bila 3x panika, jok, ki para ušesa - namazala sem jo s Calgelom & je zaspala nazaj. Od včeraj naprej se je spet pridružila polćem slinarjem.

saši, vi ste pa res konkretno kasirali. In še, ker ste full house, je šlo od enega do drugega. Zdaj pa mir za 1 leto, a prav?

hruška, ti je ratalo označit strani tako, kot si si zamislila? Meni je moj kar en template naredil in tam označil, od kje in kako naj šteje.

Opala, zimska, a vidiš, kako lepo se je izkazal? Superca! Aha, krompirček torej pali za grizenje ... hm, če bo RES ornk kriza, bomo pa še to uvedl al kako? He, he.

Luka - odlična novica! Zdaj pa veselo pot pod noge, pa mami & očija sprehajat naokoli. Jupiiiiiii. Uživajte v teh prekrasnih ternutkih napredka vajinega malčka. To res ni kar tako, ko se takole osamosvojijo in začnejo sami "lomastiti" po svetuuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1611
10.10.2009 20:09:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Grem gledat Kmetijo, mi je tolk butasta, da sem jo kr gledat začelauser posted image . Ono, Salome je pa še najbolj zabavna, Fredi je pa izak car

Ajme, naša podnajemnica Maja je še kar notri ... in če so res začeli snemati 4. 9., potem je frajla v finalu al kako? Saj ne moreš verjet. Baje pride ven tale vikend ... hm ... se pravi danes? Marička, me skor ima, da bi poklicala v stanovanje in jo mal povprašala, kaj in kako jeuser posted image  user posted image  user posted image

A to že veste, za katere 4 je pisalo, da so še notri? Bi rade izvedele?user posted image

PS: Artur-manipulator ... OMG, OMG, OMG ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1612
10.10.2009 20:10:56   
neboglasnica
Hojla...

Pri nas je na TV seveda nogomet, Sara se je vrnila iz kina, Ančka riše, Staša smo dali kar spat, mami pa za računalnik delat za službo. Ampak najprej je na vrsti RR user posted image .

Sem preizkusila eno peno za umivanje iz L Occtinena ali kako se že napiše, saj niti ne vem točno kako se reče user posted image user posted image . Skratka, SRBI!!!

A ste vedele, da je tekmo med Anglijo in Ukrajino sodila slovenska štirica sodnikov?? Skomina, Stančin (tega osebno poznam), Arhar in Čeferin.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.10.2009 20:12:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Grem gledat Kmetijo, mi je tolk butasta, da sem jo kr gledat začelauser posted image . Ono, Salome je pa še najbolj zabavna, Fredi je pa izak car

Ajme, naša podnajemnica Maja je še kar notri ... in če so res začeli snemati 4. 9., potem je frajla v finalu al kako? Saj ne moreš verjet. Baje pride ven tale vikend ... hm ... se pravi danes? Marička, me skor ima, da bi poklicala v stanovanje in jo mal povprašala, kaj in kako jeuser posted image  user posted image  user posted image

A to že veste, za katere 4 je pisalo, da so še notri? Bi rade izvedele?user posted image

PS: Artur-manipulator ... OMG, OMG, OMG ...

Sem danes v Lady prebrala, da je Fredi šel kar ven od domotožja po ženi. Japajade

BTW: mi imamo pa palačinke z domačo breskovo marmelado.

Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.10.2009 20:19:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

10.10.09. Luka HODI user posted image user posted image

Končno.

bravo Luka!! user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.10.2009 20:20:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sem preizkusila eno peno za umivanje iz L Occtinena ali kako se že napiše, saj niti ne vem točno kako se reče user posted image user posted image . Skratka, SRBI!!!

Hecno, jaz sem imela z Loccitanom podobno izkušnjo ... neka zadeva, ki naj bi bila fuuul natur, pa dobra oh in sploh, je na meni sprožila zelo srbeče izpuščaje user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.10.2009 20:23:30   
Majuska
No mi smo šli v Lumpijev kotiček in se je Aleksander ful zabaval. Na koncu je v kafiču (Vozi miško) pri sosednji mizi ena 15-mesečna punčka čisto zagledala v Aleksandra in ga je prišla objemat, malemu nič ni bilo jasno user posted image   sta bila pa tolk luštna, da mi je bilo ful žal, da sem brez fotkiča ...

Takole, zdajle je mali stuširan in sit v postelji, upam da že spi ... jaz bom šla pa najbrž malce brat, danes sem vzela dva  nova romana od S. Sheldona user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.10.2009 20:28:30   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Aneda je luštn user posted image

še lepši bi bil, če bi lukec še eno leto počakal user posted image user posted image haha.

smo bli v planetu tuš in srečali netki in družino. user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja lepo da smo se srečali....

se pa opravičujem ker nisem pristvari in ne opazim vsakogar in pol k me kdo ogovori mi ni nč jasn...ja otroc me čist okupirajo....tud k smo se z almero srečale...mislem sploh nisem prisotnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
10.10.2009 20:31:28   
metuljcek321
A se vam kaj bere, drage moje dame?

Heidi Klum ima babyja nr. 4 - deklico z imenom Lou Samuel (hm, zveni bolj, kot bi bil fantek): KLIKNI  Ali pa tudi ne: KLIKNI

Familija Duggar (remember them - zdaj je mami spet noseča, z možem pričakujeta 19-ega otroka) je dobila prvo vnukinjo: KLIKNI   KLIKNI

Jessica Alba in hčerkica Honor nakupujeta: KLIKNI

Tudi Katie Holmes in Suri pridno zapravljata ... šli sta v Gap (hi, hi, ful lušten naslov so dali): KLIKNI hkrati pa mamica najde čas tudi za poziranje za kakšno naslovnico: KLIKNI Celotna družina pa se druži med odmori snemanja očkovega filma Witchita, ki ga snema s Cameron Diaz: KLIKNI Pa še Suri v rdečih škornjih s pikapolonicami - ajme, ta otrok ima pa res vse živo z aoblečt & obut: KLIKNI

Jennifer Hudson je prvič postavila na ogled svojega sinčka Davida: KLIKNI

Jennifer Lopez (z novim CDjem se baje dokončno poslavlja od nekdanjega vzdevka JLo ter postaja Lola?!) z izposojenim otročkom v reklami za svoj novi parfumček: KLIKNI Kva? Naomi pa že 10 let fura svoje dišave? Glih zdajle slišala po TV ... a hard-working girl, wow.

Serena Williams se je razgalila: KLIKNI

Baje ji bo sledila Marge Simpson: KLIKNI

Sexy igralke so se postavile pred objektiv in krasijo najnovejši Vogue: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.10.2009 20:34:13   
metuljcek321

Sem danes v Lady prebrala, da je Fredi šel kar ven od domotožja po ženi. Japajade

Ja, baje je šel prostovoljno ven. Sem poslušala intervju z njim že takrat septembra --> je bil na Radiu Antena, ampak ni smel (seveda) prav nič povedat, ker je vezan na pogodbo. Tko da nisem takrat nič izvedela, kaj in kako.

Ampak: če gre Fredi prostovoljno ven, a potem bo danes odletel Artur, pa ga bodo potem rekrutirali nazaj kasneje al kako? Ma, nič jasnuser posted image  user posted image  user posted image  Bo treba kar gledat ... obviously.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.10.2009 20:36:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Hecno, jaz sem imela z Loccitanom podobno izkušnjo ... neka zadeva, ki naj bi bila fuuul natur, pa dobra oh in sploh, je na meni sprožila zelo srbeče izpuščaje user posted image

Meni je zdravnica za dermatitis na obrazu svetovala L'Occitanovo karitejevo maslo (shea butter), sem ga tu in tam res nanesla gor. So-so.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.10.2009 20:45:31   
neboglasnica
Sem se kar k vam vrnila, drugače me bo še kap zadela. Joj, kolk šans imajo naši, pa vse mimo gola. Potem bodo pa gol požrli, bebci. Saj veste, kdor ga ne da, ga dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.10.2009 20:56:34   
neboglasnica
Mašina, sem pozabila: user posted image user posted image Luka!

Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.10.2009 20:57:12   
nanka
uganate kaj je pri nas na sporedu.....................fuzbal, kaj pa drugegauser posted image

Luka čestitke, bravo fantuser posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, dobila tvojo sliko, auč, auč, takoj k zdravniku, brez odlašanja.

Tralalalalaa, jaz imam pa nov avto...................mi je dragi danes kupil C3, zdaj sem pa važna, aja pa ni nov, dve leti je star.

Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.10.2009 21:11:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tralalalalaa, jaz imam pa nov avto...................mi je dragi danes kupil C3, zdaj sem pa važna, aja pa ni nov, dve leti je star.

Važička!!! Poglej ga pridnega moža: ti misliš, da on švica na fuzbalu, v resnici pa nekje dela k črna živina, da te takole preseneti. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?