|
RE: Julijke 2008, 2. del 10.10.2009 20:06:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Deževno vreme sem dodobra izkoristila. Popedenala omaro & uredila Anjina oblačila - (pre)majhna, poletna ven, ta prava notri. Ne moreš verjet, koliko cunjic je to - ulala. Imam res tako fino omaro, ki daje vtis kot bi bila brez dna. Naslednja misija: šoping ... wiiiii. Nabavlia fasungo, pa tud oblačila za malčico in nekaj malega zase. LeClerc ima ful kjut reči za naše otročke, priporočam - fajn cene, fajn materiali - njihova znamka Tissaia je prav kul. Kupila 2 bundici in 3 pare hlač za v vrtec. Kva bo mala miss, ej ... že spet carica marica sonček na Obali - ja, to je pa čist res - meni je tudi moj rekel, da cel dan sije solej, da je fuuuuul lepo. No, na barjanskem koncu sta se menjala dež in oblačnost, nama je ratalo ujeti nekaj uric without rain & sva se naužili svežega zraka. Pa še je bila zraven, tako da je ful dogajalo. hruškica - v petek je Anja premierno oblekla "Miss dancer" za vrtec. Ma, je bla zlo šik! ksenči, danes pa sem ji dala gor nogavičke, ki si jih poslala - kjut. A vidte, kolk je to super truper? I'm really happy & grateful. glugluglu, danes je žvečila jabolko in baby piškote, za kosilo pa koščke zelenjave in meso. Ma, ji je šlo prav OK. Res ne razumem, kako se ji vsake toliko zatakne v iber & gre potem vse ven Zjutraj je imela spet smolo & je začela kašljati po popiti flaši - sem imela spet hitro akcijo brisanja tal, umivanja cunjic, preoblačenja itd. What a fantastci start of the day. Ja, mojček, kaj ga je pa tvoj pokronal? neboglasnica, hitr se pocajtajte. izkašljevanje - aha, pri nas tudi še kar traja, traja in traja. In spet se je vrnil zelen smrkeljček. Zdajle jo slišim, ko ima malo zadelan nos. Revček mali. Ponoči je bila 3x panika, jok, ki para ušesa - namazala sem jo s Calgelom & je zaspala nazaj. Od včeraj naprej se je spet pridružila polćem slinarjem. saši, vi ste pa res konkretno kasirali. In še, ker ste full house, je šlo od enega do drugega. Zdaj pa mir za 1 leto, a prav? hruška, ti je ratalo označit strani tako, kot si si zamislila? Meni je moj kar en template naredil in tam označil, od kje in kako naj šteje. Opala, zimska, a vidiš, kako lepo se je izkazal? Superca! Aha, krompirček torej pali za grizenje ... hm, če bo RES ornk kriza, bomo pa še to uvedl al kako? He, he. Luka - odlična novica! Zdaj pa veselo pot pod noge, pa mami & očija sprehajat naokoli. Jupiiiiiii. Uživajte v teh prekrasnih ternutkih napredka vajinega malčka. To res ni kar tako, ko se takole osamosvojijo in začnejo sami "lomastiti" po svetu
|