Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:05:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 Saj že spita, svoje sem opravil bravo prid še kmen jih dat spat, k noben zdele ne spi Dvomim, da bo moja za . Saj veš, ko se da otroke spat,................. ane mami. ja ne vem k sta oba tle gor pa enega ni doma ...ne bo nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:05:17
|
|
|
|
lake
|
Pa ja niste mislne it brez mene? Moj sicer ne gleda fuzbala, ampak Tajo mu lahko vseen pustim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:05:23
|
|
|
|
mlamov82
|
Maja se je zbudla . Drugač pa se more še Jaka zbudit, upam da se bo do fuzbala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:06:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 Saj že spita, svoje sem opravil bravo prid še kmen jih dat spat, k noben zdele ne spi Dvomim, da bo moja za . Saj veš, ko se da otroke spat,................. ane mami. ja ne vem k sta oba tle gor Ma ja sej. On otroke merka pri mojih starših, jaz sem pa doma. Zato sva trenutno nekompatibilna, a veš čveki Nevem če bi jaz zdej drugače po tipkovnici skakala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:06:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:06:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej res- kam gremo danes feštat? Deci bojo fuzbal gledal pa otroke čuval oooo šit moj pa fuzbala ne gleda kaj pa zdej Pr nas bo treba tud nekaj druga poiskat, kakšen koncert rajš! Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen. Morm se še spravit cunje likat danes...pa mogoče še na kakšen sprehod it.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kerga zdej ni doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:07:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa ja niste mislne it brez mene? Moj sicer ne gleda fuzbala, ampak Tajo mu lahko vseen pustim. Lake, ofkors! Ti greš obvezno zraven
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:07:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kerga zdej ni doma ta glavnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:08:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:08:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kerga zdej ni doma ta glavnega Ati, a si vidu mater, si pa zrastu zdele, ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:08:48
|
|
|
|
mlamov82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 Saj že spita, svoje sem opravil bravo prid še kmen jih dat spat, k noben zdele ne spi Dvomim, da bo moja za . Saj veš, ko se da otroke spat,................. ane mami. ja ne vem k sta oba tle gor Ma ja sej. On otroke merka pri mojih starših, jaz sem pa doma. Zato sva trenutno nekompatibilna, a veš čveki Nevem če bi jaz zdej drugače po tipkovnici skakala aja, kojk je tvoj fajn da ti odpelje otroke, dej mi ga za en dan posod da bom mela mir en dan k moj je že šel napej delat???? mislim da je šel delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:09:54
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen. Ja to so pa atiji, moj tud misl da bo lačna zaspala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:10:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda??? ma se pa na kakšnem petrolu ustav samo da bo ohladitev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:10:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda??? Nevem, mal skrinjo preišči. Če ni gor, je pa spodej. Al pa pri mami Za nazaj se pa u štacuni ustavi pa mi kako tortico prinesi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen. Ja to so pa atiji, moj tud misl da bo lačna zaspala. nš je isti jo raje po bajti nos kt pa da bi jo nafutral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:12:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda??? ma se pa na kakšnem petrolu ustav samo da bo ohladitev Ti razumeš, da je to grozno, ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda??? Nevem, mal skrinjo preišči. Če ni gor, je pa spodej. Al pa pri mami Za nazaj se pa u štacuni ustavi pa mi kako tortico prinesi evo zastojn pogovor, matr je to fajn pa ne bo treba računa za telefon plačat pa men tud tortico mislim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:12:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ko se da otroke spat se sesedemo v posteljo dej dej ... Dej no, a vidiš da je čist napaljen Ga moram mal ohladit, kje je šele večer oh sej se hitr to ohladi,če se ve zakaj se gre Zdele se bom hitr uhladu, ej Flaska a majo tvoji kje kaj sladoleda??? ma se pa na kakšnem petrolu ustav samo da bo ohladitev Ti razumeš, da je to grozno, ane ...jaz ga razumem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:13:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen. Ja to so pa atiji, moj tud misl da bo lačna zaspala. Ja kakšne pa imate to? A še niso navajeni flaške v rokah držat. Moj je
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Grem Aneja počas nafotrat, k neki godrnja. Ati ga pa če uspavat...kk bo spal, če je laaaaaaačen. Ja to so pa atiji, moj tud misl da bo lačna zaspala. Ja kakšne pa imate to? A še niso navajeni flaške v rokah držat. Moj je moj je navajen sam mu moraš rečt da je lačna pol pa gre naštimat in jo tud nafutra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:15:15
|
|
|
|
Dudica1
|
tud moj je navajen na flaško ...ponoči on futra če je treba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:21:10
|
|
|
|
mlamov82
|
Ej mami Flaska, a ti je kaj dolgčas??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 16:21:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82 Ej mami Flaska, a ti je kaj dolgčas?? kaj pa je, ati A se ni Maja zbudila?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?