Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 14:52:13
|
|
|
|
vrtnica.m
|
mismis: najlepša hvala za hiter odgovor. Ne vem kako to, da mi je uspelo zamešati to stvar. Vendar bo že nekak. lep vikend vsem želim!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 15:33:49
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, definitivno se kej srečamo tam na hodnikih. Gigi, hm kokr sem jaz računala, bo težka med tednom ujet punkcijo, edino, če mi bodo folikli bolj počas rastl al pa da po desetih dneh Gonala sledi že stopka, kar pa je bolj malj verjetno. Bo pa definitivno kakšen zelenc padu, pa tud jajčka bomo mel bolj pogosto na jedilniku. Še dobr, da jih kure vsak dan nesejo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 15:47:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Punce hotela sem vam nalimat slikico pa ne gre,.... Tok da sporočim,moj test je pozitiven dve lepi debeli črtici,... Na hitro da vas pozdravim in da čestitam Cukici za ful sem vesela zate, res Lepo jih grej in mirno nosečnost želim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 16:54:35
|
|
|
|
Fargesia
|
hej! cel teden sem bila brez računalnika...še dobro da ga je danes mož prinesel iz službe...jaz imam jutri UZ...pa bomo videli kaj bo dr. T lepega povedal... tale kombinacija suprefacta in menopurja me utruja...tak da hodim s kurami spat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 16:55:47
|
|
|
|
sonček33
|
fargi ja kokoška gre s kuram spat itak fajn se zmenta s T
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 17:07:05
|
|
|
|
cukica
|
BEBIII hvala tebi sej bo,.... Punce hvala vam vsem za čestitke in lepe misli,..vam sporočim kaj sem odpravila v ponedeljek,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 18:56:29
|
|
|
|
mateja_goljev
|
punce pozdravljene! Po dolgem času se javljam, sem hotela malo zamolčati, a me vseeno nekaj bega... 28.09 sem začela z inekcijami za 3. postopek IVF. 12.10 imam prvi UZ. Zanima me sledeče, moje tetke še ni, in vsi mi govorijo, da sem se ful spremenila., prsi mam napete, želodec skoz čutm.... uglavnem, ne delam si utvar ker vem kaj sledi. Res ta mesec ne pričakujem ničesa. Me pa nekaj skrbi, če bi slučajno bila noseča, ali suprefact kaj vpliva na zarodek oziroma ali je katera bila v enakem položaju? hvala za odgovor in vidim da je veliko novih bork, ene pa ostajamo iste:)))
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 19:12:15
|
|
|
|
bozza
|
Joj, jaz sem pa tako napeta, da sem kot balon. Koliko dni traja hiperca in kdaj je najhuje? Glede na včeraj sem veliko slabše, pijem kar dosti, pa lulam veliko, ampak trebušna votlina je pa balonu podobna. Spodnji del trebuha me boli, želodec pa tišči. Evo, sem malo pojamrala, upam, da bo zaleglo. Me je pa dr. opozoril, da bo najbrž hiperca, in naj se ne prestrašim.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 19:21:25
|
|
|
|
Fargesia
|
mateja, jst sem vprašala če S kaj vpliva na morebitno nosečnost, pa so rekli da ne. ...si naredila že kak test?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 19:26:15
|
|
|
|
mateja_goljev
|
nisem še naredla, bom počakala do ponedeljka... se ne obremenjujem s tem, tko da.... kar bo bo....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:17:48
|
|
|
|
Inana
|
Eno vprašanje imam za izkušene borke ... se je kateri kdaj naredil po špikanju (Merional) tak kolobarček na koži - rdeči in malo me boli, če se dotaknem. Sem preveč pod površino vbrizgala? Drugo vprašanje pa je: prvi dan Merionala sem čutila res močno špikanje v jajčnikih (predvsem v levem). Punce tu gor so rekle, da je to dobro znamenje. Zadnje dni pa tega kar ni več. Malo sem nestrpna, vem ... vseeno bi rada slišala vaše izkušnje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:27:29
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Joj, jaz sem pa tako napeta, da sem kot balon. Koliko dni traja hiperca in kdaj je najhuje? Glede na včeraj sem veliko slabše, pijem kar dosti, pa lulam veliko, ampak trebušna votlina je pa balonu podobna. Spodnji del trebuha me boli, želodec pa tišči. Evo, sem malo pojamrala, upam, da bo zaleglo. Me je pa dr. opozoril, da bo najbrž hiperca, in naj se ne prestrašim. bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan. Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti. Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:30:28
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan. Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti. Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna Jaz pred punkcijo nisem bila posebej napihnjena. Glede na dejavnost jajčnikov (17 celic in še nekaj praznih foliklov) pa se dogaja. Pijem veliko, ampak se malo silim, pred punkcijo sem bila mnogo bolj žejna. Sem na bolniški in res počivam, andol 100 jemljem na 12 ur, prav tako prometrium. Kdaj po transferju si pa šla v službo?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:31:35
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna Zakaj bi bila depresivna? Mene je vedno zvijalo podobno kot pred M, pa se je dobro izšlo. V 2. postopku me ni pa nič zvijalo, samo pritekla je .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:41:31
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: S* Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna Zakaj bi bila depresivna? Mene je vedno zvijalo podobno kot pred M, pa se je dobro izšlo. V 2. postopku me ni pa nič zvijalo, samo pritekla je . Mah ne vem, vsi teji znaki, Se mi zdi da so enaki za PMS in za nosečnost, tako da...Jaz ponavadi nimam bolečih M, ene dva dni prej me mal pobolijo jajčniki in to je to. Zdej pa ma boli že od enega 3. dne po transferju. Najbolj pa me skrbijo prsi, ponavadi me kak dan prej nehajo bolet in niso več napete in to se mi je zdaj tudi zgodilo, tako da...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:45:00
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: S* bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan. Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti. Jaz pred punkcijo nisem bila posebej napihnjena. Glede na dejavnost jajčnikov (17 celic in še nekaj praznih foliklov) pa se dogaja. Pijem veliko, ampak se malo silim, pred punkcijo sem bila mnogo bolj žejna. Sem na bolniški in res počivam, andol 100 jemljem na 12 ur, prav tako prometrium. Kdaj po transferju si pa šla v službo? Tudi jaz nisem bila prav nič napihnjena do punkcije, sem pa pridelala 22 celic, tako da je bila hiperca neizbežna. Meni je ata rekel naj pijem aspirin in to 500mg. Po ETju mi je ata dal 14 dni bolniške in je rekel naj počivm do testa. Ker pa se počutim bolje grem v ponedeljek v službo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:49:53
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: S* bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan. Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti. Jaz pred punkcijo nisem bila posebej napihnjena. Glede na dejavnost jajčnikov (17 celic in še nekaj praznih foliklov) pa se dogaja. Pijem veliko, ampak se malo silim, pred punkcijo sem bila mnogo bolj žejna. Sem na bolniški in res počivam, andol 100 jemljem na 12 ur, prav tako prometrium. Kdaj po transferju si pa šla v službo? Tudi jaz nisem bila prav nič napihnjena do punkcije, sem pa pridelala 22 celic, tako da je bila hiperca neizbežna. Meni je ata rekel naj pijem aspirin in to 500mg. Po ETju mi je ata dal 14 dni bolniške in je rekel naj počivm do testa. Ker pa se počutim bolje grem v ponedeljek v službo. A si doma od punkcije naprej? Kdaj pa delaš test. Sori, nisem na tekočem. Pa držim pesti zate, seveda!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 20:51:35
|
|
|
|
bozza
|
S* Sem že našla podatek, da delaš test 14. Saj bo kmalu. Samo še petkrat spat
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 21:11:42
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Bit...super , pa kmal boš varuška...iiiiiiii S...dej mal se sprosti...sej bo vse ok...bod pozitivna...samo še pet dni..pa da bo pozitiven ... Pa ene par novih bork mamo...no srečno punce.. Dysan....kako si ti?! WP ...kako noga?! a tut do računalnika ne moreš priskakljat ?! Jest pa jutr delovno soboto ....grrrrrr...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.10.2009 21:32:35
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej! cel teden sem bila brez računalnika...še dobro da ga je danes mož prinesel iz službe...jaz imam jutri UZ...pa bomo videli kaj bo dr. T lepega povedal... tale kombinacija suprefacta in menopurja me utruja...tak da hodim s kurami spat... Fargi, naj bo jutri veliko jajčk, sploh če si že padla v kurje življenje
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.10.2009 6:33:48
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro v ta deževen dan
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.10.2009 7:12:09
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! U, ledenka, njaaamii da pa se dobro zbudite, sej veste dež in zaspan dan, pa še ena poštena doza Pa lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.10.2009 8:21:11
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Hvala za kavico in zajtrk.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.10.2009 8:31:14
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej! cel teden sem bila brez računalnika...še dobro da ga je danes mož prinesel iz službe...jaz imam jutri UZ...pa bomo videli kaj bo dr. T lepega povedal... tale kombinacija suprefacta in menopurja me utruja...tak da hodim s kurami spat... Fargi...držim pesti in mislim nate S*...nate pa se tudi vsaki dan spomnim in gledam okoli, če je S* zagledala pluska...no še malo malo pa ga boš cukica...čestitke
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.10.2009 8:52:16
|
|
|
|
september1
|
dobro jutro še od mene. jst sem začela s špikanjm Dipherelna, 22.10. mam 1.UZ in dobim Gonal. malo sem vas za nazaj prebirala in brala o tej hiperci.A to jo vsaka dobi oz kdaj se začne pojavljat in kakšni so znaki? loremi in ledenka hvala za postrežbo. S držim pesti za + pa posusi se sprostit(vrjamem pa da je težko) fargi srečno na UZ pa le poročaj. bit tudi na ostale mislim in vam želim srečno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......