|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.10.2009 22:47:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuška - you've made my day - ful sem se razveselila pošte. Pa jupi, jupi, jupi za prve korake. Zdaj bo šele veselo povštrček - eto, sem ga šla potem prav iskat v omaro, kjer je bil spravljen (pa tko lepo "oblekico" sva mu z mojim naredila - tiste ovčke, ki jih imava na prevleki Anjine posteljice, remember?), in ga dala malečki v uporabo. Očitno ji dene več kot očitno, saj po novem spi 12 ur durh marš Se zapiga v vrh posteljice, nagnete ob ograjico in spi kot polhek. Ma, res idilično. Že kar en mal kičasto but I like it. rebeca, HBDP --> aha, couldn't agree more. tip zadel taščo z golf žogico ... ajme, ajme ... kaj vse lahko človeka doleti ... sodelavka je pa zadnjič prišla v službo čist pretresena in nam povedala tole štorijo: njen 20-letni sin se je šel učit igrat golf, 1. ura z inštruktorico, ona mu reče, naj se umakne za njo, da mu pokaže udarec, se le-ta odmakne, v naslednji sekundi pa ga pribije s palico na vso moč. Ja, glih zamahnila je TOČNO v njega. Spodneslo ga je kot v risanki, takoj na urgenco, zlomljen nos, prebita arkada ... so ga zašili in poštimalio kot se šika, ampak bil je pa res pravi scary movie. Se mi dozdeva, da golfa še doooolgo ne bo na seznamu aktivnosti v prostem času. ksenči, kar do tu se vonjajo božanske vonjave, ki se razlegajo po tvoji kuhinji. Blagor prijateljici, že kar vidim, kako se bo slaskala kot ta glavna. Kakšen dogovdek pa se pripravlja? mojček - kaj dogaja? So se strasti že pomirile? Ali pa usmerile v bolj konstruktivno smer? Upam, da ej vse OK! Kisses & hugs 4U. popoldansko spanje - thanks, but no, thanks. Naša ga je čist skenslala. V vrtcu spi od 1,5 do 3 uri & to je to za cel dan. Preseneča, ni kaj. Popoldne je akcija na polno, ob 19-ih pade dol. Koma do konca. vrtec - včeraj smo šli familiarno na govorilne za Anjo. Alles OK, mala uživa & se ima d best. No, novost je pa ta, da hrano sicer je (hura), noče pa trde hrane - prav ven jo pljune. Kar je zmixano, veselo pomlati, ostalo hopa ven Ni čudno, da potem pride domov tako sestradana, da se kar trese. Prav vsak dan jo s svetlobno hitrostjo ponese do trip-trapa, začne plezat nanj in zraven joka ter stoka. V sekundi jo posadim notri, slinček, pribor in brisačke za obrisat so že predhodno pripravljene na mizi pred njo (to naredim že zjutraj!), potem pa gasa zmaže OGROMNO porcijo. Se kar kadi, tako hitro odpira usta. Lakotnik naš mali, ej. Skratka, za domačo nalogo mora več grist/žvečit. Kaj predlagate? Almera - hello do down under. Pozdravi naše ex-brate, Hrvate. Enjoy the sun! hruškica - a to za diplomo rabiš? Kolk plačaš? populis, ste že kaj bolje? Berem, da domača lekarna dela čudeže & upam, da ti nocoj hišni dotore primerno dvigne razpoloženje Hitro se pocajtajte. A veš, da meni se tud zdi, da me grlo žgečka. Srčno upam, da je samo ta hitra varianta in me ne bo ta nadloga - skupaj z utekočinjenim nosom - zasledovala en teden. That would be BLJAK! A ti, tudi, 3jemi? Jaz tudi čutim, da bo prišla rdečka, pa me mal daje tečnobica every now and then. In apetit - OMG, ga mam danes naprodaj. Katera kupi? Dam jesenske popuste ksenči, držim pesti za izvide. Ko glih omenjaš sladkorno - ravno danes so imeli osnovnošolci tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni & sem pazila eno skupino. Sem mal prečekirala test - zdel se mi je ful lahek, držim pesti, da bojo dobro naredili. mirjam, kako kaj na primorskem koncu? mlekomat - prvič slišim za to pogruntavščino, really. No, potem pa odprem Jano (danes jo je nabavil oči, ker je na naslovnici moja soseda & ex-učenka ) in notri članek čez 2 strani točno o tem. Ne moreš verjamit norice - šcccc, šcccc, šcccc ... vročina, zabasan nosek & ostale nadloge - adijos, "amigos"! So long, goodbye. neboglasnica, se je dan kaj bolje zaključil? Vidim, da te je napadlo kar nekaj reči. Upam, da si zdaj že back to your old self. zimska, congrats za izboljšanje počutja & congrats za 9tkico ... prav lepa številka je to ... se pravi, da sta skupno zgodbo zaštartala 09. 10. 2000 ... kulski datum! Evo, nekaj malega za vaju ... let love lead the way:
|