|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 12:16:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 13:09:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1552
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 13:34:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Julijke 2008, 2. del
9.10.2009 14:07:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pozna kaera kakega lektorja,lektorco, ki je po možnosti seznanjena z ekonomskimi termini?

kaj pa rabiš?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.10.2009 15:02:24   
3jeMi
evo, zaključujem prvi teden bolniške... user posted image

... še dobro, če sva že morala bit, da sva bila v bolnici čez vikend, ker (ne vem, če že veste) ti bolniška ne pripada, če je otrok v bolnici... pripada ti samo prvi dan, ko ga sprejemejo in dan, ko gre iz bolnice... torej imam "srečo", da sva šla notri v petek in ven v ponedeljek... drugače bi pa sedaj lahko bila na bolniški do kolikor bi hotela, glede na njegovo diagnozo... okrevanje po bronhiolitisu...
... torej eno (ali tudi dvo, tro, štiri, pet) leten otrok je kao polno oskrbovan in mame poleg ne potrebuje... user posted image ... skratka bolniško lahko dobiš le nase, če imaš fajn osebno zdravnico...
... ma, mi ni nič jasno... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 16:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.10.2009 17:05:15   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... še dobro, če sva že morala bit, da sva bila v bolnici čez vikend, ker (ne vem, če že veste) ti bolniška ne pripada, če je otrok v bolnici... pripada ti samo prvi dan, ko ga sprejemejo in dan, ko gre iz bolnice... torej imam "srečo", da sva šla notri v petek in ven v ponedeljek... drugače bi pa sedaj lahko bila na bolniški do kolikor bi hotela, glede na njegovo diagnozo... okrevanje po bronhiolitisu...
... torej eno (ali tudi dvo, tro, štiri, pet) leten otrok je kao polno oskrbovan in mame poleg ne potrebuje... user posted image ... skratka bolniško lahko dobiš le nase, če imaš fajn osebno zdravnico...

ja tole sm slišala ja. grozn. no vsaj zdaj so mal bol porihtal da si lahk z otrokom v bolnci, kr prej te še zram niso pustil, pol pa so tak mali revčki sami bli tamuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.10.2009 17:07:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

pozna kaera kakega lektorja,lektorco, ki je po možnosti seznanjena z ekonomskimi termini?

kaj pa rabiš?

Tvoja diploma?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.10.2009 17:08:30   
ksenci
moje dete pa že drugič dans spi, pa to spet 2 uriuser posted image čist po vremenu je! ga bom počas prebudila, če se bo pustu, kr če se odloč da on spi ni šans da ga zbudiš, je samo sitn in nazaj zaspiuser posted image
sicer pa sm nardila že tri vrste piškotov-njam njam. pečem pecivo za znanko. pa bom dans suho nardila jutri pa biskvite pa bouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.10.2009 17:11:11   
glugluglu
mirjam, glede donacije popkovnične krvi, a boš ko dobiš gradivo kaj več povedala? (komu je mnamenjeno, kdaj pomaga ko koristiš, kdo lahko koristi) Ali imajo tudi kaj na internetu? To je res očitno nekaj novega, ker lansko leto se spomnim samo tiste plačljive zadeve.

zimska, 3jemiuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz zaključujem prvi teden bolniške, v ponedeljek imava kontrolo noric, danes ima še vedno 2 mehurčka na nogi, na glavi bodo pa že kraste kmalu dol popadale, prav zanimivo. In naj bi bil kužen še 5 dni po tem ko se zadnja norica posuši. No me zanima kaj nama bo povedala v ponedeljek.

almera,  u Dubrovnik, imaš pa zanimivo službouser posted image

populis, pozdravite se user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, sem te pogrešala, da si malo časa še za pisanje vzemiuser posted image

umpalumpa, komentarji smrtonosne žogice za golf so pa res črni, saj ne veš ali bi se smejal ali zgražal.

Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.10.2009 17:17:43   
ksenci
pred dvema letoma ta čas smo naše julijčke naročaluser posted image si morte mislt da sta že dve leti!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.10.2009 17:40:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Jap, meni moja osebna zdravnica ni dala, ker če bi jo kdo prijavil, bi močno nasrkala. Mi je dala P, malo na Ano, malo na Saro, pa se je poklopilo tistih nekaj dni in potem še sedem tednov okrevanja doma.

No, Staš že drugi dan zapored spi nočno spanje ob tej uri. Danes sicer kar v hlačah in nogavicah, bodiju... Je tak tečen, grr. Ja, sitna sem, ker me taca boli in kar nekaj krvavi.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.10.2009 19:24:42   
neboglasnica
Pa še fotoaparat se mi je pokvaril. Bemti!!!! Da ne govorim, dase je Staš v joku že 4x zbudil. user posted image

Evo mene, pridem in jamram. Čav bejbe, pridem back, ko bom boljše volje. Ostanite zdrave!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.10.2009 19:57:51   
Majuska
Pa sem dočakala vikend ... zmatrana sem pa tko, da se komaj okoli vlečem. Po službi je dragi vztrajal, da pridem do njihove firme in grem z njim ter s sodelavci še na pijačko. Ma prav dalo se mi je! Tako da sva prišla k tašči okoli 16:10, malo kasneje kot ponavadi. Mene pa stopala ful bolijo, mi je skoraj problem hodit ...

No ja, proti večeru smo prišli domov, ko smo nabavili še fasungo. Malček je zdajle v postelji in bo vsak hip zaspal. A ja ... ne vem, če je to uradno - Aleksander sicer ni opazil, ampak naredil je nekaj samostojnih korakov user posted image je bila mami čist hepi user posted image

Mislim da bom šla v banjo ... krasen plac za počivanje user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.10.2009 20:15:11   
Netta
mirjam, glede donacije popkovnične krvi, a boš ko dobiš gradivo kaj več povedala? (komu je mnamenjeno, kdaj pomaga ko koristiš, kdo lahko koristi) Ali imajo tudi kaj na internetu? To je res očitno nekaj novega, ker lansko leto se spomnim samo tiste plačljive zadeve.

tudi sama tega nisem poznala dokler mi noseča prijateljica, ki je zdravnica ni poslala maila...sem ga kopirala spodaj...

> Pozdravljene, (bodoce) mamice,
>
> verjetno ste ze slisale za moznost shranjevanja popkovnicne krvi. Do
> nedavnega je bilo to mozno v zasebnih bankah, kar mislim da stane okoli
> 1000
> do 2000 eur, sedaj pa jo je mozno shraniti tudi v javno banko. Midva se
> bova
> za to vsekakor odlocila, saj je postopek nebolec, kri bi drugace zavrgli, z
> njo pa lahko pomagamo bolnemu, mogoce tudi nasemu otroku/sorodniku, no,
> upam, da je ne bo nikoli nihce potreboval. Vec na:
>
> 1. zlozenka Zavoda za transfuzijo, ki to vodi:
> http://med.over.net/forum5/read.php?117,5136550
> 2. clanek iz Dnevnika: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042233848

Neposredna povezava do sporočila: 1565
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 20:17:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.10.2009 20:28:57   
Majuska
A boste mal klikale? -> http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-je-veeeliiiiik.html

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.10.2009 20:43:35   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kaj pa rabiš?

Tvoja diploma?

jap...pa smo skoraj pri koncu..jupiiii
sicer sem našla na netu tele http://www.toplektoriranje.si/ imajo konkurečne cene, uporabljajo ekonomske slovarje, poleg tega ti na željo še tehnično uredijo... izdajo potrdilo (kar ga pri nas rabimo-mislim moras dobit podpisano potrdilo da je naloga lektorirana)

o super, da je že tako na koncu user posted image

potrdilo pa sedaj prakticirajo že kar na dostih fakultetah se mi zdi

drugače pa jaz ne poznam ekonomsko lektorico, samo eno, ki je Mitju lektorirala, ampak sem šla jaz za njo in našla še kakšno napakco.

Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 20:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.10.2009 20:47:54   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

tudi sama tega nisem poznala dokler mi noseča prijateljica, ki je zdravnica ni poslala maila...sem ga kopirala spodaj...

>
> 1000
> bova
>

Hvala, zelo fajnuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.10.2009 20:52:03   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

>
> 1000
> bova
>

Ja, saj.. ampak meni je to malo tako, če hočeš za svojega otroka plačaj 1000 EUR (ali več, pa še to samo do 18 ali 21 leta), lahko pa daruješ za koga drugega... user posted image

ja res je to malo čudno

predvidevam , da , če daš za svojega otroka niso tako ostri pogoji, da ti vzamejo oz. ni možnosti, da ti zavržejo, kri je ziher dobra za lastnega otroka in pomaga najbrž tudi pri več boleznih kot pa samo pri nekaterih

če pa daš v javno banko pa lahko pomagaš drugim in svojemu otroku,
samo kaj pa, če kri ni dobra za druge in ti jo ne vzamejo, potem tudi svojemu otroku ne moreš pomagatuser posted image user posted image   pa bod pameten.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.10.2009 21:33:21   
metuljcek321
Evening!

Kako ste kaj? Vidim, da ste mal prste poslale na relaksacijo v zadnjih dnevih ... me too, me too ...

Danes & čez vikend sem slamnata vdova - user posted image  je na morju, midve za home alone. Too bad, da bo slabo vremeuser posted image

Moram mal apdejtat korespondenco ... bila na FB, zdajle sem na RR, potem me čaka še Gmail.

Ah, ja, dela ne zmanjka - he, he.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.10.2009 22:03:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

pred dvema letoma ta čas smo naše julijčke naročaluser posted image si morte mislt da sta že dve leti!

Vau, saj res.

Že 2 leti je od takrat ... noro!

Bo treba kar na repete, da ne pozabimo, kako to greuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.10.2009 22:47:42   
metuljcek321
Majuška - you've made my day - ful sem se razveselila pošte.
user posted image

Pa jupi, jupi, jupi za prve korake. Zdaj bo šele veselouser posted image

povštrček  - eto, sem ga šla potem prav iskat v omaro, kjer je bil spravljen (pa tko lepo "oblekico" sva mu z mojim naredila - tiste ovčke, ki jih imava na prevleki Anjine posteljice, remember?), in ga dala malečki v uporabo. Očitno ji dene več kot očitno, saj po novem spi 12 ur durh maršuser posted image  Se zapiga v vrh posteljice, nagnete ob ograjico in spi kot polhek. Ma, res idilično. Že kar en mal kičasto but I like it.

rebeca, HBDP --> aha, couldn't agree more.

tip zadel taščo z golf žogico ... ajme, ajme ... kaj vse lahko človeka doleti ... sodelavka je pa zadnjič prišla v službo čist pretresena in nam povedala tole štorijo: njen 20-letni sin se je šel učit igrat golf, 1. ura z inštruktorico, ona mu reče, naj se umakne za njo, da mu pokaže udarec, se le-ta odmakne, v naslednji sekundi pa ga pribije s palico na vso moč. Ja, glih zamahnila je TOČNO v njega. Spodneslo ga je kot v risanki, takoj na urgenco, zlomljen nos, prebita arkada ... so ga zašili in poštimalio kot se šika, ampak bil je pa res pravi scary movie. Se mi dozdeva, da golfa še doooolgo ne bo na seznamu aktivnosti v prostem času.

ksenči, kar do tu se vonjajo božanske vonjave, ki se razlegajo po tvoji kuhinji. Blagor prijateljici, že kar vidim, kako se bo slaskala kot ta glavna. Kakšen dogovdek pa se pripravlja?

mojček - kaj dogaja? So se strasti že pomirile? Ali pa usmerile v bolj konstruktivno smer? Upam, da ej vse OK! Kisses & hugs 4U.

popoldansko spanje - thanks, but no, thanks. Naša ga je čist skenslala. V vrtcu spi od 1,5 do 3 uri & to je to za cel dan. Preseneča, ni kaj. Popoldne je akcija na polno, ob 19-ih pade dol. Koma do konca.

vrtec - včeraj smo šli familiarno na govorilne za Anjo. Alles OK, mala uživa & se ima d best. No, novost je pa ta, da hrano sicer je (hura), noče pa trde hrane - prav ven jo pljune. Kar je zmixano, veselo pomlati, ostalo hopa venuser posted image  Ni čudno, da potem pride domov tako sestradana, da se kar trese. Prav vsak dan jo s svetlobno hitrostjo ponese do trip-trapa, začne plezat nanj in zraven joka ter stoka. V sekundi jo posadim notri, slinček, pribor in brisačke za obrisat so že predhodno pripravljene na mizi pred njo (to naredim že zjutraj!), potem pa gasa zmaže OGROMNO porcijo. Se kar kadi, tako hitro odpira usta. Lakotnik naš mali, ej. Skratka, za domačo nalogo mora več grist/žvečit. Kaj predlagate?

Almera - hello do down under. Pozdravi naše ex-brate, Hrvate. Enjoy the sun!

hruškica - a to za diplomo rabiš? Kolk plačaš?user posted image  user posted image

populis, ste že kaj bolje? Berem, da domača lekarna dela čudežeuser posted image  & upam, da ti nocoj hišni dotore primerno dvigne razpoloženjeuser posted image  Hitro se pocajtajte. A veš, da meni se tud zdi, da me grlo žgečka. Srčno upam, da je samo ta hitra varianta in me ne bo ta nadloga - skupaj z utekočinjenim nosom - zasledovala en teden. That would be BLJAK!

A ti, tudi, 3jemi? Jaz tudi čutim, da bo prišla rdečka, pa me mal daje tečnobica every now and then. In apetit - OMG, ga mam danes naprodaj. Katera kupi? Dam jesenske popusteuser posted image  user posted image  user posted image

ksenči, držim pesti za izvide. Ko glih omenjaš sladkorno - ravno danes so imeli osnovnošolci tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni & sem pazila eno skupino. Sem mal prečekirala test - zdel se mi je ful lahek, držim pesti, da bojo dobro naredili.

mirjam, kako kaj na primorskem koncu?

mlekomat - prvič slišim za to pogruntavščino, really. No, potem pa odprem Jano (danes jo je nabavil oči, ker je na naslovnici moja soseda & ex-učenkauser posted image ) in notri članek čez 2 strani točno o tem. Ne moreš verjamituser posted image

norice - šcccc, šcccc, šcccc ... vročina, zabasan nosek & ostale nadloge - adijos, "amigos"! So long, goodbye.

neboglasnica, se je dan kaj bolje zaključil? Vidim, da te je napadlo kar nekaj reči. Upam, da si zdaj že back to your old self.

zimska, congrats za izboljšanje počutja & congrats za 9tkico ... prav lepa številka je to ... se pravi, da sta skupno zgodbo zaštartala 09. 10. 2000 ... kulski datum! Evo, nekaj malega za vaju ... let love lead the way:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.10.2009 22:49:56   
metuljcek321
Night, night, čas je za horizontalo ... vidim, da ste čist nekaj neresne danes ... no, se tipkamo tomorrow ... sleep tight ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?