Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:49:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: Kot sem že napisala je Valentin dobil AB Hiconcil 3,5ml/12h, pa ima od včeraj popoldne neke rdeče fleke po obrazu in čelu. A je možno, da je to reakcija na AB? Ker sem brala v navodilih, da je izpuščaj možna stranska reakcija. Ima katera podobne izkušnje? Kdaj izpuščaji izginejo? Ne bi vedla. Zakaj pa P ne pokličeš? sem mislila, da je to to...Ja, bom jutri poklicala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:49:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" A je to za seznam? Čestitke! aja pa mama feliša, ne pozabi nase in jej! drugače ti bom jaz začela kosilo pošilajt po hitri pošti! brezmesno! ja, gospa urejevalka seznama, lahko dodaš naš zob sicer pa raje, kot da mi pošiljaš kosilo po pošti, prid v Lj, da greva na tisto krasno malinovo tortico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:51:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Boge moje dame ,da ste tako fertik.Jaz ,pa sem prav spočita ,nič ne počivam ,pa tudi želje nimam po počivanju mi je prav fajn tak,da skoz enga vlačim ,pa na pod ,pa na sedežno ,pa na stolček ,pa v posteljo ma res še kosila ne rabim kuhat ko je tako zabavno.Sedaj ,počasi ,pa itak dobita polirke na noge in roke ,pa jima bom dovolila ,da po celem stanovanju plazita.Res prav super nam je. joj Persida, ti res tak napišeš, da človek več niti jamrat ne more
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:51:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kaj zdaj Persida, kaj si preveč molila al kaj?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:52:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer čer...še tu... Kako? gre gre vidim, da danes pa tebe glava boli meni je pa danes malo boljše kot včeraj. kaj sta bla danes na plavanju? sta že zdrava? ne, nisva šla...ima kar hud nahod...pa sem napisala sms, da bom drugič nadoknadila manjkajočo uro...ne bi rada, da še kaj faše zraven ali da se stanje še poslabša... Punce: Kot sem že napisala je Valentin dobil AB Hiconcil 3,5ml/12h, pa ima od včeraj popoldne neke rdeče fleke po obrazu in čelu. A je možno, da je to reakcija na AB? Ker sem brala v navodilih, da je izpuščaj možna stranska reakcija. Ima katera podobne izkušnje? Kdaj izpuščaji izginejo? mi smo že imeli Hiconcil pa nismo imeli nobene reakcije. ne vem kako je s tem. samo mislim, da če je neka huda reakcija, da ti pol zamenjajo AB. koliko pa še imata do konca AB? Kak to misliš? V ponedeljek zvečer je prvičl dobil. Pa nič mi ni P rekla, kak dolgo ga mora dobivati. Jaz sem pač mislila sama prekiniti, ko bi bilo boljše. Sirup pa je uporaben 14dni.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 8.10.2009 21:53:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:53:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:53:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" A je to za seznam? Čestitke! aja pa mama feliša, ne pozabi nase in jej! drugače ti bom jaz začela kosilo pošilajt po hitri pošti! brezmesno! ja, gospa urejevalka seznama, lahko dodaš naš zob sicer pa raje, kot da mi pošiljaš kosilo po pošti, prid v Lj, da greva na tisto krasno malinovo tortico ko bom tam, ziher greva. pa še kakšna zraven. sam gospa feliša, to še vedno ni polnovredno kosilo. to je cuker.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:54:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pri nas ,pa ne bo zobov bomo brezzobi ,tak ,da bomo kaj druga vpisali pod podatek prvi zobi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:54:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? jaaaa! predvsem čokoladke v mullerju!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:55:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ko bom tam, ziher greva. pa še kakšna zraven. sam gospa feliša, to še vedno ni polnovredno kosilo. to je cuker. ok... pol greva pa naslednjič v eno od sosednih restavracij, si za tajsko?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:55:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? jaaaa! predvsem čokoladke v mullerju! hmmmmmm....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:55:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebelica - a bi rada obnovo da te malo spomnim na sveto pismo ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - a bi rada obnovo da te malo spomnim na sveto pismo ? ne prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:56:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ko bom tam, ziher greva. pa še kakšna zraven. sam gospa feliša, to še vedno ni polnovredno kosilo. to je cuker. ok... pol greva pa naslednjič v eno od sosednih restavracij, si za tajsko? TAJSKA? a ni tam zraven mehiška?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:56:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? kot bi sebe poslušala... tk da TE ČIST RAZUMEM !!!! in se poplnma strinjam s tabo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:56:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? jaaaa! predvsem čokoladke v mullerju! a sem že rekla, da je Lind temna čokolada s pomarančo v Mullerju stokrat boljša kot tiste, ki jih kupiš v kakšni drugi štacuni pri nas??? Ma to je pa res tok občutna razlika, da dol padeš Sicer pa nima veze, ker pač ne bom več kupovala sladkarij (pol pa svizec zavije čokolado... )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:56:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ve o čokoladah in torticah jaz ,pa 109kg.Hvala za vspodbudo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:57:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? kot bi sebe poslušala... tk da TE ČIST RAZUMEM !!!! in se poplnma strinjam s tabo! smo že tri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:58:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ko bom tam, ziher greva. pa še kakšna zraven. sam gospa feliša, to še vedno ni polnovredno kosilo. to je cuker. ok... pol greva pa naslednjič v eno od sosednih restavracij, si za tajsko? TAJSKA? a ni tam zraven mehiška? ti pa res samo proti torticam glavo obračaš pred mehiško je zdej še tajska, lastnik obeh restavracij je pa en naš znanec. Je bil frajer 1 mesec na Tajskem, da se je kuhat učil
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:58:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
felixova - ti pa še lahko maš celo tono čokolade doma ,pa ti nebo hasnila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:58:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a sem že rekla, da je Lind temna čokolada s pomarančo v Mullerju stokrat boljša kot tiste, ki jih kupiš v kakšni drugi štacuni pri nas??? Ma to je pa res tok občutna razlika, da dol padeš Sicer pa nima veze, ker pač ne bom več kupovala sladkarij (pol pa svizec zavije čokolado... ) v mullerju je vsa hrana (in pamperske in še kaj verjetno) boljše kot v drugih trgovinah. baje da je tam vsa roba, delana za nemški trg, drugod pa s Poljske. zato razlika. ja ja, muller je zakon!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:59:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? jaaaa! predvsem čokoladke v mullerju! a sem že rekla, da je Lind temna čokolada s pomarančo v Mullerju stokrat boljša kot tiste, ki jih kupiš v kakšni drugi štacuni pri nas??? Ma to je pa res tok občutna razlika, da dol padeš Sicer pa nima veze, ker pač ne bom več kupovala sladkarij (pol pa svizec zavije čokolado... ) ma v milerji so vse čokolade boljše, enkrat sm prou kupla navadno milk iz trgovine in enoo z milerja...ma razlika ki je sploh ne bi si misnla ej.. ups podčrtano ..ne zanalašč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:59:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? kot bi sebe poslušala... tk da TE ČIST RAZUMEM !!!! in se poplnma strinjam s tabo! smo že tri. štiri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:59:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ve o čokoladah in torticah jaz ,pa 109kg.Hvala za vspodbudo . Persida, sej me se pogovarjamo, kako NE BOMO več jedle čokolad
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:59:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a sem že rekla, da je Lind temna čokolada s pomarančo v Mullerju stokrat boljša kot tiste, ki jih kupiš v kakšni drugi štacuni pri nas??? Ma to je pa res tok občutna razlika, da dol padeš Sicer pa nima veze, ker pač ne bom več kupovala sladkarij (pol pa svizec zavije čokolado... ) v mullerju je vsa hrana (in pamperske in še kaj verjetno) boljše kot v drugih trgovinah. baje da je tam vsa roba, delana za nemški trg, drugod pa s Poljske. zato razlika. ja ja, muller je zakon! se podpišem.
|
|
|
Tretji otrok, da ali ne?endrinaAli bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 289Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!