Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:04:45
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo imet petelinji podforum bobo brez skrbi!!!!!!!!!!! Mjaaaaaaaaaaaaaaaaw! Pol pa nevem če nebom kr maca postala!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:06:17
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst madam Kokoš sem že z vami! HAHAHA ta je pa dobra! Odlična!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
flaška,k je si tega tipa najdla???...tako tetovažo ma en k ga poznam... sam ni tale, škoda pač...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Oooo fletno Kati! Majch kk je blo? sprehod pač... luštno... Sj maš prav! No, lahk bi blo pa tud kj bolj pestro...dretje npr. pri nas HB redko kdaj. Mam zelo pridno pupo. Aja, pa KAtmat...odpri posebej temo za fotke, ker te babe so ubrisane na tipčke in podobno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:12:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch flaška,k je si tega tipa najdla???...tako tetovažo ma en k ga poznam... sam ni tale, škoda pač... Nehi ,mi je kar vroče ratal Mater, kdo bo pa zdej fax delal, če mam pa 2 foruma za spremljat ???!!?%&!/??*!%%&&!!!!/#$!!!!!! Pa povsod bodo sami G.Petelini
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch flaška,k je si tega tipa najdla???...tako tetovažo ma en k ga poznam... sam ni tale, škoda pač... Nehi ,mi je kar vroče ratal Mater, kdo bo pa zdej fax delal, če mam pa 2 foruma za spremljat ???!!?%&!/??*!%%&&!!!!/#$!!!!!! Pa povsod bodo sami G.Petelini nimaš šans...razen če diplomo na forum napišeš pa se zgovarjaš na eko standarde, da je škoda papirja, pa da v tem tisočletju je to čist out...lohk pa katmat reče, da si kurnik ti projektirala, pa bo li tako ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:14:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majch, me smo ubrisane ane. Ti pa sam gledaš pa sline cediš...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:15:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
hehehe! Mislim, da bo za diplomo treba kej večjega skup zbit kot samo kurnik MATER!!! Po otroka morm v vrtec! Babe zmešane, čist me okupirate! Ajde, se grem zrihtat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmm...ok..priznam..tud mene glih ne bolijo oči, ko moram to gledat. In sem torej tudi malo ubrisana...sej to je fajn lastnost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:25:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 o fleten forum Kati. Ka zdaj to pomen da boste zapustile RR neeeeee jaz ga ne bom!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:30:27
|
|
|
|
lake
|
Evo mi smo s plavanja, je prov fajn, čeprov moji glih ni blo všeč, se je po petih minutah začela jokat, upam da je bla samo lačna pa zaspana, in da bo drugič boljš. Pa voda je za take mejhne kot sm jst mal previsoka , sm mogla bit na prstih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:31:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch flaška,k je si tega tipa najdla???...tako tetovažo ma en k ga poznam... sam ni tale, škoda pač... Nehi ,mi je kar vroče ratal Mater, kdo bo pa zdej fax delal, če mam pa 2 foruma za spremljat ???!!?%&!/??*!%%&&!!!!/#$!!!!!! Pa povsod bodo sami G.Petelini nimaš šans...razen če diplomo na forum napišeš pa se zgovarjaš na eko standarde, da je škoda papirja, pa da v tem tisočletju je to čist out...lohk pa katmat reče, da si kurnik ti projektirala, pa bo li tako ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 14:34:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Evo mi smo s plavanja, je prov fajn, čeprov moji glih ni blo všeč, se je po petih minutah začela jokat, upam da je bla samo lačna pa zaspana, in da bo drugič boljš. Pa voda je za take mejhne kot sm jst mal previsoka , sm mogla bit na prstih. ooo ste uživali ...super!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 15:10:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Evo mi smo s plavanja, je prov fajn, čeprov moji glih ni blo všeč, se je po petih minutah začela jokat, upam da je bla samo lačna pa zaspana, in da bo drugič boljš. Pa voda je za take mejhne kot sm jst mal previsoka , sm mogla bit na prstih. drzim pestke da bo drugic boljse!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 15:11:48
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Evo mi smo s plavanja, je prov fajn, čeprov moji glih ni blo všeč, se je po petih minutah začela jokat, upam da je bla samo lačna pa zaspana, in da bo drugič boljš. Pa voda je za take mejhne kot sm jst mal previsoka , sm mogla bit na prstih. ooo ste uživali ...super! Se pridružujem! Še ostale poročajte kk je blo kopanje in malčki?! In kofetkanje! Naš lump danes spi že 3. rundo...1. bla 30 min, 2. 1.5h,...in zdaj 3. že mal več kot pol ure..upam da bo trajalo, da tla pomijem. Grem!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 15:14:16
|
|
|
|
Dudica1
|
maj je pa prvo rudno 3 ure...zdej spi pa drugo že od 13.30...mislim da bo tud ene 3h spal...pol pa pomoje ne bo nč več do mal čez 19h ko gre v nočno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 15:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem vidla nov foruma imam samo eno besedo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ste vse??? pr ns se je neki pooblačilo in bo izgleda dež
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:08:45
|
|
|
|
pokica_
|
Jst sem tu...pomila še tla,..tk da je skoraj vse čisto in pripravljeno na free vikend! Anej ni spal pol več...zdaj je bil tečko, sem ga dala kar v njegovo postlco in se zdaj kobaca...ampak nič ne joka...prav uživa in se igra. Čakam, da pride lubi z šihta da grema jest kosilo-pozno kosilo. Gov.juha s fritati, goveji gulaž+polenta+zeljova solata. No, lubi bo rajš žemlje zravn...k ne mara polente. Grem pristavit za
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa svojem lubiju danes naredila pire krompir in pečen piščanec, solato jutri pa nimam ideje kaj naj kuham
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:13:29
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas smo mel pa juhico iz brokolija in cvetače...je še maj probal,in bla mu je full všeč ...pudinga mu pa nism dala...kako je s tem domačim pudingom Pr nas je pa še malo sončka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
uau to bi pa žiher tud jz naredila zase, juhico iz brokilejev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:24:04
|
|
|
|
Dudica1
|
zakaj pa samo zase??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj pa samo zase?? k možek ne mara kremnih juh tim pa poje zlo mal tega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 8.10.2009 16:32:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, še naše poročilo s plavanja, je ful užival, no, jokal ni nič Pa tut po plavanju je takoj zaspal, sam da sem se šla preobleč. Smo šli pol še na rožnik z mojim, pa je spal celo pot gor in dol. Punce ste pa tut vse super Komaj čakam naslednji četrtek, da gremo spet. Novi forum pa tut luštno zgleda, sam mi neko napako javlja, ko se skušam registrirat. No, bo kasneje mogoče prijelo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?