mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito dojenje in uvajanje Gh- zanima me tiste, ki samo dojite, a že dajate Gh ali še samo dojite? Še samo dojim. Po slabi noči razmišljam o uvajanju GH, po dobri pa rečem, da bomo še počakali . Teža je OK, če bo šlo takole naprej bo porodno podvojila pred 6. mesecem. Hrano in obede gleda z zanimanjem, ko sem ji pa probala dati malček v usta, je z jezičkom izrinila ven, tako da še ni pripravljena. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ petrazg,....daj mi povej recept, kako ti je uspelo, da ti mali zaspi 2-3x na dan po 2-3h???? Jst tud rabim ta recept,..tisti časi so mimo, ko je Anej spal po 3h podnevi. Sta na GH, al kako? Po moje je odvisno od dneva do dneva. So dnevi ko čez dan spi max pol ure v kosu, ali pa kot v soboto in včeraj, ko zategne za 2.5 ure... pa ravno takrat ko je sonček in bi šla rada s Tamaro in njo na sprehod Blue , saj bo bolje. Mi smo se imeli pa v RA ful luštno. Tudi zdravnica mi je bila oK. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mi imamo na tleh puzzle, s katerimi se Oskar še zdaj igra. če grem k našim, damo na tla eno debelo deko,... premišljujem pa o blazini za judo, ampak tista mora biti tudi pregrešno draga Jaz sem jih pri starejši imela samo dokler ni pri 5 mesecih pogruntala, kako jih razstaviti - in sem se potem nekajkrat na dan zaj***** s sestavljanjem. Potem so imeli v Hoferju ful v redu telovadne blazine - sicer po 20 evrov, ampak so pa super, cca. centimeter debele, ravno prav trde/mehke, pa nič se ne zvijajo skupaj tako kot armaflex, če jih daš na tla. Mi imamo parket, samo se mi zdi hladno, tako da starejša še zdaj sedi na njih, ko se igra. Kupila sem pa dve. Malo spremljaj Hoferjevo ponudbo, saj jih imajo parkrat na leto. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splača Boš začela bolj pogosto, ko bodo zmajčki/ce začeli z GH, ker imajo ful fine stvari. Čeprav je meni Muller tudi za to še vedno zakon. Za kartico pa tudi jaz nisem vedela. Plenice pa - Mercatorjevih/Tuševih/Sparovih nisem probala. Poleg Mullerjevih in Leclercovih so mi fajn tudi Hoferjeve, Lidlove so na otip sicer OK, ampak starejši niso ustrezale, tako da jih potem nisem več kupovala. Sem pa zadnjič za starejšo nabavila Eurospinove - prvič, zadnjič, nikoli več. Jih ima samo še za spanje, pa so bile te le za dnevno spanje. Nočnega ne bi zdržale, pa še ful so neelastične. Pamperske pa jemljem bolj redko. Mi ni všeč, da imajo notri že losjon. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ta majčka mi je pa full všeč... v obeh barvah http://www.neckermann.si/artikel/3391002/Majica Ful srčkana, samo bi me na smrt znerviralo, ker so narobe napisali happiness. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo tole vam priporočam za sadje ribat...full dobra stvar http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=203831 Se strinjam, jaz sem ga kupila za starejšo in je super. Tudi če si kje zunaj, lahko otroku na hitro nastrgaš jabolko/hruško/korenček, jaz sem vzela s seboj žličko in je še jedla iz tega. Stekleno je pa boljše od kovinskega, ker se ohrani več vitaminov in mineralov. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Držte pesti, da bo kaj obetavnega kar se tiče OP! Stiskam, stiskam! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja potem pa sem morala še mojemu dragemu dvigniti ego,... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maju je 3-ka pleničk očitno premejhna ker mu odzadi skor zmeri ko je pokakan ven pogleda ...pa mam še en paket cel 3-ke in še cel predal...ne vem kva naj zdaj! Mogoče se pa samo tako obilno pokaka. Ali ni trojka do 9 kg? Spali smo bolj tako tako - spat ob 20h, prvo hranjenje ob 23:30 (po tem, ko sem v pol ure ene 3x vstala in ji dala dudo ter jo potapkala v spanje), drugo ob 3:15, tretje ob 6:30, spala do 9:10. Sem bolj zmahana kot ne, pa še tak kup likanja me čaka, pa ful rada bi si lase oprala. Sem pa vesela, ker je Julija zdajle zaspančkala brez dudice. Me že daje, ker sva z dogovorjena, da ta vikend poskusila od dude pri spanju odvaditi starejšo. Zobje so (razen dveh petic) že zunaj, tako da tovrstne tolažbe ne potrebuje več, pa že ful dolgo odlašava, se pa bojim za njene zobke. Nabavila ji bom kakšno knjigico v zameno za dudke, pa upam, da bo. Kako ste se tega lotile tiste z večjimi mulčki?
|