Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:41:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- kako je bilo na plavanju??? Kje si? A si še kar v vodi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:42:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa smo danes dobili Baby Vac (za na sesalec)..madonca to pa je res enostavno....samo, kaj ko se Valentin buni, da dol padeš...pa bo že moral potrpeti.... Lija ko je bila mala se je pustila ji je bilo prav v užitek, zdaj pa .. no way! samo kaj, ko je treba potrpeti...še posebej sedaj, ko je bolan vem ja.. bo že popustil, saj pa je te logično da bo mamo poslušo al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:42:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- kako je bilo na plavanju??? Kje si? A si še kar v vodi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:43:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat čestitke za mere. Je pa zanimivo, da samo primorski se krčijo. Pa sploh nimate mraza tam..hmm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:46:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa smo danes dobili Baby Vac (za na sesalec)..madonca to pa je res enostavno....samo, kaj ko se Valentin buni, da dol padeš...pa bo že moral potrpeti.... Lija ko je bila mala se je pustila ji je bilo prav v užitek, zdaj pa .. no way! samo kaj, ko je treba potrpeti...še posebej sedaj, ko je bolan vem ja.. bo že popustil, saj pa je te logično da bo mamo poslušo al kak? normalno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:46:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat čestitke za mere. Je pa zanimivo, da samo primorski se krčijo. Pa sploh nimate mraza tam..hmm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:47:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 normalno... kak si drugače? KAj so spet vse odšle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:53:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 normalno... kak si drugače? KAj so spet vse odšle? Vrei sem, hvala! Pa ti? Ja, nobene ni...sem že mislila napisati, da grem spat iz protesta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:59:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 normalno... kak si drugače? KAj so spet vse odšle? Vrei sem, hvala! Pa ti? Ja, nobene ni...sem že mislila napisati, da grem spat iz protesta. pa tudi sem OK,saj mi druga niti ne preostane. A ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:01:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 normalno... kak si drugače? KAj so spet vse odšle? Vrei sem, hvala! Pa ti? Ja, nobene ni...sem že mislila napisati, da grem spat iz protesta. pa tudi sem OK,saj mi druga niti ne preostane. A ne? res je...Lija spi? Sem ti pozabila povedati, da se je Valentin od Lije "nalezel" in sedaj še o tak cvili, da uhe bolijo. Samo na srečo nas s tem ne straši vsak dan...pač ko mu je...vklopi sireno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:04:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 res je...Lija spi? Sem ti pozabila povedati, da se je Valentin od Lije "nalezel" in sedaj še o tak cvili, da uhe bolijo. Samo na srečo nas s tem ne straši vsak dan...pač ko mu je...vklopi sireno... Lija spi ja..danes ni spala popoldan več kot 15 min. tak da upam, da bo ponoči to not prnesla. A ga je že okužla? Saj Lija se je tud mal odvadla, da ni to več cele dneve. Zna pa zdaj po novem jeziček pokazat in se nagajivo nasmejat zraven. Če pa si pre-blizu pa si lahko še stuširan zastojn Valentin verjetno že tud panča a ne? Kako ste se imeli na plavanju? A MČ je voda utrudila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:08:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 res je...Lija spi? Sem ti pozabila povedati, da se je Valentin od Lije "nalezel" in sedaj še o tak cvili, da uhe bolijo. Samo na srečo nas s tem ne straši vsak dan...pač ko mu je...vklopi sireno... Lija spi ja..danes ni spala popoldan več kot 15 min. tak da upam, da bo ponoči to not prnesla. A ga je že okužla? Saj Lija se je tud mal odvadla, da ni to več cele dneve. Zna pa zdaj po novem jeziček pokazat in se nagajivo nasmejat zraven. Če pa si pre-blizu pa si lahko še stuširan zastojn Valentin verjetno že tud panča a ne? Kako ste se imeli na plavanju? A MČ je voda utrudila? Ja, Valentin pa postaja malo sramežljiv se mi zdi...ker ko se mu nasmejiš ali pa ga kako presenetiš, so da rokico v usta in se smeji zraven... Midva danes nisva šla na plavanje...zaradi bolezni...bova šla verjetno v četrtek Že spi, ja, od 19.15h....ko je pojedel grisolino po žlički...pa dnevnik je zraven gledal in fullll dosti pojedel...je blo napeto očitno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:12:28
|
|
|
|
tasa_m
|
grrr, napišem post pa mi napiše Sorry !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:13:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Liji pa sem danes frutolino po flaši. Pa ima neko no name flašo pa sploh ne zna vlečt. Pol pa se jaz nesramnica smejim zraven ko tak čudno vleče..si da kuj celo dudo v usta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:13:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:14:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn oooo micena čebelica dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:15:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Liji pa sem danes frutolino po flaši. Pa ima neko no name flašo pa sploh ne zna vlečt. Pol pa se jaz nesramnica smejim zraven ko tak čudno vleče..si da kuj celo dudo v usta tota mama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:15:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn Oooo, helooo, MČ! Kak je blo? Ste kaj govorili in skakali ŽABA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:16:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn oooo micena čebelica dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:16:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Liji pa sem danes frutolino po flaši. Pa ima neko no name flašo pa sploh ne zna vlečt. Pol pa se jaz nesramnica smejim zraven ko tak čudno vleče..si da kuj celo dudo v usta tota mama ja, a ne? Jaz bi jo menjala na njenem mestu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:18:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Liji pa sem danes frutolino po flaši. Pa ima neko no name flašo pa sploh ne zna vlečt. Pol pa se jaz nesramnica smejim zraven ko tak čudno vleče..si da kuj celo dudo v usta tota mama ja, a ne? Jaz bi jo menjala na njenem mestu Te pa ji povej to, če upaš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:19:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn oooo micena čebelica dober večer ja kaj? Če pa če ji rečem, ČEBELA ji ne paše. Te pa naj bo micena čebelica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:20:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te pa ji povej to, če upaš! neja vujplem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:20:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kaj je. pa tu sem. nisem v vodi ostala te pa to poskakovanje v vodi prav utrudi. je pa fuuuuuul fajn oooo micena čebelica dober večer ja kaj? Če pa če ji rečem, ČEBELA ji ne paše. Te pa naj bo micena čebelica saj mene ne moti, da ne bo pomote..je prav srčkano...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 21:22:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj mene ne moti, da ne bo pomote..je prav srčkano... ja, saj vem ja.. čebelica je očitno odletela
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?