|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
6.10.2009 9:22:12   
zvesta
mah, saj sem se zdaj skor še sama jokala zraven, samo spomnim se pa nič več ne tako hudo :) pa hitro je bilo tudi napram drugim puncam...

upam samo, da nisme katere ful prestrašla :) sebe sem že...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.10.2009 9:50:54   
t*e*j*k*a
Hej!

TUdi jaz prvič nisem imela EA. Imam nekje srednji prag bolečine, ampak popadki bolijo ko user posted image . Pri meni je na srečo šlo vse nahitro, tko da sem rodila v 1,5 ure.
Tudi sedaj ne bom vzela EA, ker če je bilo prvič tako hitro, prvijo da je drugič še bolj (upam da se ne motijouser posted image ), je pa res da zdej bo duplo, ko bo en zunaj bo eden še čakal, da se prerine na svet. Ah samo upam, da ne bo prehudo. Durgače pa me je poroda že zdej strah, čeprav sem prvič rodila brez problemov in komplikacij, vse je bilo spontano naravno.

Čao

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.10.2009 10:02:41   
Aja1
Zvesta  user posted image user posted image user posted image . Si imela pa res napotren porod. Mene si že prestrašila.... Moj je v prvo trajal 3,5 ure in je bil tako rečeno skoraj sanjski. Je pa res, da sem imela EA.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.10.2009 10:47:47   
MATEJKA_
no, jaz sem prvič hotela probat brez EA in je tud šlo. seveda boli, ampak ta bolečina izgine v trenutku, ko je porod mimo, tak da ni panike. meni so tud dali umetne popadke, pa mehur so mi predrli... bolelo ko hudič, pol pa naenkrat minlo, ko je otrok bil zunaj. tako bom tudi tokrat brez... neke injekcije pa tal dobiš, čeprav se mi zdi, da mi niso kaj drosti pomagale. pa je tudi tak šlo.
svakinja pa je imela EA, pa je vmes med popadki zaspala, so jo morali ves čas trset sem in tja, da je bila prisebna in je seveda zaradi tega vse tolko dlje trajalo in se je še bolj matrala...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.10.2009 10:52:33   
ne_ja
tudi jaz sem za naraven porod. upam, da mi uspe, da ne bo potrebno kakšnega CR delat.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.10.2009 11:04:36   
tajab
Jutro,user posted image .

Včeraj sem imela pregled pri mojo G.Sem v 20-tem t.Moj dragi je šel z menoj,saj je tudi on seveda hotel videti najinegauser posted image .Moram pa vam povedati,da je to čakanje v čakalnici katastrofa.Vse skupaj 3 ureuser posted image user posted image user posted image .Najprej sem dala kri,pa vodo,Nato pa je po 1 uri rekla,naj greva za 1 uro domov,pa prideva nazaj.Ko sva prišla nazaj,pa sva v čakalnici čakala še 1 uro in poluser posted image .Vmes so imele še malico...kar razumem.Nisva bila edina,ko sva čakala toliko.To pa je v Kranju.Nazadnje,ko sem imela pregled sva pa čakala samo 2 uriuser posted image .A se vam zdi to normalno?Menda vse toliko čakajo v Kranjuuser posted image .No ja,ko sva bila na vrsti,sva pa pozabila na to čakanje,saj se je videl spoluser posted image .In nisem se zmotila.Imela bova fantkauser posted image .Parček...(Hči je stara 5 in pol).
Zdaj pa moram 19.10. samo na UZ.Joj,kako me brca .HAHAHA
Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.10.2009 11:18:59   
Lara73
zvesta: ojoj. moja poroda sta trajala "samo" par urc. vedno so mi predrli mehur. pri prvem pa so mi dan prej vstavili tableto na MV za odpiranje, ker sem bila že čez rok. Res pa je da sem pri drugem tudi jaz tulila ko žival in prosila CR. mali je naštimal tilnik in so ga čisto na koncu, ko je bilo potrebno že iztisniti, še obračali (2 uri).
koliko pa je bil potem Izak težek, ko so govorili da je premajhen?

danes grem po majčko PRIDEM FEBRUARJA. so me klicali, da je fertik.

Otroc  imajo danes zbiralno akcijo papirja in smo včeraj popoldan spakirali in zvagali. 314 kg. Zjutraj smo že odpeljali.

(odgovor članu tajab)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.10.2009 13:02:34   
zvesta
Lara, Izak je imel 47 cm in 2690 g.... tretirali so ga kot zahiranega, čeprav se meni ni zdel :)

Zdaj je pa pravi junak :)

Ob rojstvu:
user posted image

Danes:
user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.10.2009 13:28:25   
rožca26
Srečke - jest nism mela izbire rodit naravno al ne. Je bilo tako nujno rodit, da so rekl direkt CR. Je bil prej rojen, pa še zahiran. No, ampak sam da je zdej ok in to zelo. Zdej pa upam, da pridem vsaj do 36. tedna, če ne še dalj.

To je Vid star 1 dan:
user posted image

Tole pa že 8 mesecev (drugače pa 6, če bi bil donošen):

user posted image

Upam, da vas nism prestrašla kej. Sej ni nič groznega - niti zame ni bilo, kljub temu da sem vse to doživljala. Če bi pa zdej kej prej rodila, pa mi tudi ne bi bilo hudo, ker so tam sestre in doktorji ta nar ta boljši. Še zdej jih pogrešam user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.10.2009 13:32:17   
zvesta
Ooo, kakšne lepe očke ima Vid.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.10.2009 14:02:06   
rožca26
Oh ja, sej je tud na sploh kjut - še posebno lepega se naredi, ko kej ušpiči user posted image  Potlej te zna tko pogledat, da bi se najraje stopi - pa še na smeh ti gre user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.10.2009 14:04:13   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Oh ja, sej je tud na sploh kjut - še posebno lepega se naredi, ko kej ušpiči user posted image  Potlej te zna tko pogledat, da bi se najraje stopi - pa še na smeh ti gre user posted image

aha, poznam pri našem.... gleda v oči, nasmešek do ušes, tak angelski.... za hrbtom pa naštimava kozlarijo in iz oči švigajo hudički...

ste me pa čist spravle v nostalgijo danes... sme potem šla brat blog o naših prvih skupnih dnevih, mesecih, pa sme kar jokala zraven...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.10.2009 14:21:59   
elaaa
Pozdravljene user posted image po kar dolgem času.

Vaney - vem o čem govoriš. WC!!! Jaz ravno opravim, pridem ven in ne vem ali me spet ali še vedno tišči lulat.

Jaz pa imam za tiste, ki ste že rodile eno vprašanje. Ali ste bile in ali ste bile vedno rezane in seveda potem šivane? Koliko časa je trajalo, da ste normalno sedele brez bolečin. Iskrena hvala z odgovor.

Samega poroda me ni strah. Me pa že sedaj nervira user posted image misel na bolečino po porodu.

Lp in user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.10.2009 14:34:20   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Jaz pa imam za tiste, ki ste že rodile eno vprašanje. Ali ste bile in ali ste bile vedno rezane in seveda potem šivane? Koliko časa je trajalo, da ste normalno sedele brez bolečin. Iskrena hvala z odgovor.

Samega poroda me ni strah. Me pa že sedaj nervira user posted image misel na bolečino po porodu.

Lp in user posted image .

elaa, jaz sem imela notranje raztrganine in zunaj sem bila prerezana.... ampak se sploh ne spomnim nekih bolečin.,... sem že drug dan normalno sedela.... tako da je to bilo pri vsem še najmanj.... od vsega se samo spomnim, da me je bilo strah it kakat po porodu, ampak je tudi to šlo :)

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.10.2009 14:43:17   
Aja1
Jaz sem imela dva zunanja šiva in sem cca en teden sedela na pol riti user posted image . En šiv me je prev grdo zategoval. user posted image

Vid je bil pa res majhen. Zrasel je pa v pravega zapeljivčka. user posted image

Izak je pa tudi že cel "dec". user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.10.2009 14:50:39   
dskubin
svakinja pa je imela EA, pa je vmes med popadki zaspala, so jo morali ves čas trset sem in tja, da je bila prisebna in je seveda zaradi tega vse tolko dlje trajalo in se je še bolj matrala...

Sej sem rekla, da si v bistvu ti "šef", ker nekako določiš dozo, ki ti jo dajo, ko izbereš na lestvici svojo bolečino.

Obakrat rezana in šivana. Prvič se nisem mogla vsest 14 dni, niti stat nisem mogla pokonci, sem bila kar sključena. Sedela sem na plavalnem obroču, povštrih,... pa vse me je bolelo in zategovalo. Grdo so me zašili, porod je bil grozen, pa še po 14 dneh mi je odpadel še kos že gnile posteljice ven, sicer so me prepričevali, da to ni mogoče, ampak čišča ne odpada v tako ogromnih, predvsem pa ne v zgnitih in smrdljivih kosih. Po tem dogodku je tudi moja vročina in nenehna slabost čudežno izginila, dobila sem pa še kapljice za krčenje maternice - ja, po 14ih dneh! user posted image . Potem sem si še močila šive spodaj z medežijami po nasvetu Pušenjaka in čez kak teden je šlo počasi na boljše. Počasi. Groza. Pa sem že rekla, da imam visok prag bolečine.
Drugič sem bila kot rožica. Zelo lepo zašita, drugi dan normalno lahko sedela tudi na trdem stolu, četrti dan, ko sem prišla domov, sem vzela tavelikega na rame in šla z njim v trgovino. Tam sem srečala patronažno, ki me je debelo gledala: "Ja, ja, jutri se vidiva user posted image "

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.10.2009 14:57:28   
valentinčica30
Delate lušte s svojimi cukrčki, so mali tak sladki, ko pa malo zrastejo so prisrčni pol pa lah že v kako drugo smer stopnjuješ (včasih ne vedno), v vsakem primeru so pa vedno naši sončkiuser posted image .
Tudi jaz sem bila prvič rezana pa ni nevem kaj bolelo, sicer pa če vas bi je odlična rešitev plavalni obroč, ali obroč, ki ga prov zato kupiš v kaki specializirani trgovini.
Jaz mam obroč, ker sem ga rabila zaradi hrbtenice, pa ga sedaj tudi v avtu, za računalnikom, skratka povsod kjer sedim uporabljam.
Zlo pomaga.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.10.2009 15:28:40   
vaney
Jaz sem bila tudi prvič rezana in to iz skrajne točke a do skrajne točke b (beri čisto čisto po celi dolžini, pa se malo ob riti goruser posted image ). Kriza je bila prvih par dni za lulat, pa malo sem imela krizo, ker imam naspidirano prebavo in sem navajena hodit 1-2x na dan na blato in sem imela malo krizo, ker s tolkimi šivi si glih nisem upala preveč pritiskat, tako da so svečke laufaleuser posted image  Saj zdaj mi je smešno, takrat mi pa ni bilo.
Aja, 2 tedna sem povsod sedela na obroču, možek je vozil kot po jajcih, vsak dan sem se najmanj 3x tuširala, da sem šive spirala, potem se je pa počasi umirilo. Po 3 tednih sva z Anžetom že prehodila 4km z vozičkom. Jaz tudi upam, da tokrat ne bo potrebno rezanje. Drugače je pa moj prvi porod potekal (sprožen s tableto ob 13h) trajal nekje dobri 2 uri-popadki od 15h, na 5 minut od 17h, ob 19.03 sem že rodila. Je pa imel tudi Anže težave z dihanjem in povečan CRP, tako da sem ga v naročje tudi dobila šele naslednji dan ob viziti, pa en dan dlje sva bila v P, ker je dobival antibiotike.
Zdaj je pa naspidiran kot da ima Duracell v riti, samo kaj ko mami ima pa bolj švoh baterije, pa ne zdržijo tako dolgouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.10.2009 16:21:13   
Jada82
Punce, živjo! Jaz sem imela včeraj morfologijo - pa nismo videli spola, komaj smo sploh lahko vse pregledali, ker je bil plod tako zavit, z glavo navzdol, čisto spodaj, no potem smo vseeno videli, da je ok.
Imam pa prenizko ležečo posteljico, zato me je dala za 14 dni na bolniško user posted image pa precej moram počivat - ležat z nogami dvignjenimi (podloženimi) gor. Hm ... res si nisem mislila, da bom kar šla na bolniško, ker se mi je zdelo, da je vse ok.
Res je, da me dostikrat vse dol tišči, pa da čutim brce oz. premikanje direktno dol v MV - tak občutek je, pa non stop hodim lulat ...
Jah nič, se bom probala čim manj naprezat in upam, da se posteljica kmalu dvigne ...
pa ve, ima katera to izkušnjo? user posted image

Upam, da ni nič kaj hujšega, se pa človek ustraši. Zdaj imam čez 14 dni ponovno pregled in bomo videli. Upam na najboljše. Kako pa ve, ki ste imele danes morfologijo?
Javite.

Lepo popoldne želim!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.10.2009 16:52:17   
kora33
hi....
poročam po končani morfologiji....
- vse ok...oz. v mejah normale...kot mora bit.....
- PDP prestavljen za en teden...iz 6. na 12. 2. sa je plodek skozi za 5 dni manjši...zdaj je končno prestavila....
rokice so skoraj vseskozi zakrivale obraz....no na koncu smo tud obraz videli....odpiranje ust...ha ha ha...luškano.....
- videli smo pa tudi spol...kot kaže bomo dobili punčko....prej imamo pa fantka, ki je danes novico o sestrici kar dobro sprejel....čeprav si seveda mnogo bolj želi brateca.....
no to je to....
lp

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.10.2009 17:11:08   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image  za opravljeno morfologijo.
Jada82 - ti kr lepo počivej. ampak ne se pa preveč sekirat - sem tud jest mela nizko ležečo posteljco ( je G rekla, da naj se ne čudim, če bom krvavela), moja sodelavka pa zelo nizko, pa je vse bilo ok. No razen tega, da jo je vse spodaj bolelo. Je pa rodila 10 dni za rokom. Vseeno ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Punce, a ste kej že razmišljale o novem delu? Zdej, zdej bomo prišle na 120 stran.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.10.2009 17:31:55   
zvesta
rožca, do 200. strani je še daleč... bomo pol razmišljale o novem delu...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.10.2009 17:37:24 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.10.2009 17:32:28   
ninček1
user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,bipi
7.10.- valentinčica30 , ninček1(3D)

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy, bambi14
12.10.-
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina, rožca 26
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
26.
10.- rosa2
27.10.-dskubin

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci

5.11.-rožca26
9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 6.10.2009 17:41:10 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.10.2009 17:37:49   
ninček1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?                                
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11
user posted image katy                                                                               

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska     

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj                          

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska                         

5.2.  
user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB                                
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                   

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska                   
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch()                         ()   

?
user posted image bipi(31)                         (3., 1)

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB                             
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                       
user posted image ne_ja

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska   

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM       

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                              
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava            
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška 

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?                        

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                        
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                      

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina        
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj                      

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart                   
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska          
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 6.10.2009 17:46:39 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2924
    6.10.2009 17:38:06   
    zvesta
    uuu, kaka gužva bo jutri na pregledih :)

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Top ideje za nosečniške pustne maske
    photo
    Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.