|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
6.10.2009 16:16:57   
majana79
Stane te nič, lahko pa daš 'obesek' komu drugemu v družini, ki hodi v DM pa zbirate nakupe na eni kartici. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
6.10.2009 16:17:21   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekiceuser posted image   no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spiuser posted image

Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. user posted image  Mi imamo že vse 74 in več....

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
6.10.2009 16:19:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekiceuser posted image   no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spiuser posted image

Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. user posted image  Mi imamo že vse 74 in več....

user posted image tudi mi...

pride katera n kostanjuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
6.10.2009 16:22:42   
Anonimen

ojej, no sej moja bo tud kmal vse preraslauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
6.10.2009 16:23:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mmmmmmmmmmm njami, mi ga bomo konc tedna pekluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
6.10.2009 16:24:18   
Dudica1

mmmmmmmmmmm njami, mi ga bomo konc tedna pekluser posted image

mi smo ga pekli v soboto,danes mam pa kuhanega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
6.10.2009 16:27:51   
Blueeyes

jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splačauser posted image

sej jz sm tm tud pomojm 1x na 3 mesece... ampak zdej sem v katalogu vidla ene stvari k so full cenejše, tko da se zna zgodit da bom začela večkrat hodt...

sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila??

Tanja_ mercatorjeve pleničke Gaji čist ustrezajo.. nismo mel nobenih problemov.. sam pa niso tko obstojne - 2x sem ji jo dala za čez noč, pa je premočilo - za čez dan so pa cool k jo večkrat previjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
6.10.2009 16:28:44   
Blueeyes

naša prtlikavka je šele 63,5... to lastnost (velikost) bo mela očitno po atiju

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
6.10.2009 16:29:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splačauser posted image

sej jz sm tm tud pomojm 1x na 3 mesece... ampak zdej sem v katalogu vidla ene stvari k so full cenejše, tko da se zna zgodit da bom začela večkrat hodt...

sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila??

Tanja_ mercatorjeve pleničke Gaji čist ustrezajo.. nismo mel nobenih problemov.. sam pa niso tko obstojne - 2x sem ji jo dala za čez noč, pa je premočilo - za čez dan so pa cool k jo večkrat previjam

majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!!TO JE MOJe mnenje, jih pa probaj pa boš vidla

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.10.2009 16:30:00 >

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
6.10.2009 16:30:18   
Blueeyes
majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!!
sploh nisem vedla.. šele zdej sm vidla.. v tušu se tud ne spomnim kdaj sem bla nazadnje..  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
6.10.2009 16:30:58   
Blueeyes
sm zanč vzela v Lidlu, pa so mi cool... tud za ponoč ne premočjo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
6.10.2009 16:32:46   
Anonimen

majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!!
sploh nisem vedla.. šele zdej sm vidla.. v tušu se tud ne spomnim kdaj sem bla nazadnje..  user posted image

jz pa v tušu delam, pa hodim vsak dan skoraj v tuš, k mi je bliži kot merkator, drugače pa grem v špar, takrat ko imam avto, to pomeni da imam tud deca s sabo, k avta brez deca nikakor ne dobimuser posted image za malenkosti pa je tuš OK, k grem pešuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
6.10.2009 16:33:36   
Anonimen

sm zanč vzela v Lidlu, pa so mi cool... tud za ponoč ne premočjo

mah jz mam zaenkrat kr mullerjeve, pa so mi ok

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
6.10.2009 16:33:54   
Dudica1
jaz ostajam pri milerjevih pamperskah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
6.10.2009 16:35:12   
Blueeyes
jz pa mam najraj pamperske (sicer mullerjevih še nisem probala k jih vse tko hvalte), pa zlo sem zadovoljna tud z Leclercovimi in Lidlovimi..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
6.10.2009 16:35:37   
Anonimen

jaz ostajam pri milerjevih pamperskah user posted image

so tud vreduuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
6.10.2009 16:35:52   
Blueeyes
pa niso normalni... dons sm dubla katalog od Quelle.. že z novoletno ponudbo.. pa šele oktober se je začel user posted image
čeprov je kr neki ok stvari not.. ga glih zdej gledam

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.10.2009 16:36:30 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
6.10.2009 16:36:34   
Tanja_
blue sam da so ji okej. -jst mam tud zdej DMove za čez dan, za ponoč pa Pampers.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
6.10.2009 16:36:54   
Dudica1
milerjeve pamperske so tko mehke in niti enkrat mi še ponoč niso premočile...to je prevladal pr men...k milerjeva znamka plenice so mi pa tko trde da so mi čist mim,pa tud v njegovo kožo se dam da bi mogla met tisto trdo plenico med nogam user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
6.10.2009 16:37:51   
Blueeyes
cveka si spet zamenjala avatar slikco??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
6.10.2009 16:38:46   
Blueeyes

milerjeve pamperske so tko mehke in niti enkrat mi še ponoč niso premočile...to je prevladal pr men...k milerjeva znamka plenice so mi pa tko trde da so mi čist mim,pa tud v njegovo kožo se dam da bi mogla met tisto trdo plenico med nogam user posted image

men tud mullerjeve ne sedejno, pa od dm tud ne... no, za gajo - ne zase user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
6.10.2009 16:42:48   
pokica_

Ja pa veš da ni rečeno...moj svak je veeeeeeelik, pa niti tašča in tast nista vlka...je menda po dedku. Moj se bolj spozna na konstrukcijo telesa,..pa skos pravi, da ima Anej širok prsni koš in široka ramena-prav nabita...tk da bo menda res velik,...ampak verjetno ne po nama...od mojga lubija dedi je bil pa velik. user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
6.10.2009 16:44:16   
pokica_

men tud mullerjeve ne sedejno, pa od dm tud ne... no, za gajo - ne zase user posted image

Se podpišem...tud mi mamo millerjeve pamperske...ni jih čez te...vsaj zame osebno ne. user posted image  Sj dans morm skočit v millerja, ker bo Aptamila zmankalo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
6.10.2009 16:46:53   
Anonimen

cveka si spet zamenjala avatar slikco??

ja dve mucki sta, pa mi tle na forumu noče pokazatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
6.10.2009 16:49:30   
Blueeyes

Ja pa veš da ni rečeno...moj svak je veeeeeeelik, pa niti tašča in tast nista vlka...je menda po dedku. Moj se bolj spozna na konstrukcijo telesa,..pa skos pravi, da ima Anej širok prsni koš in široka ramena-prav nabita...tk da bo menda res velik,...ampak verjetno ne po nama...od mojga lubija dedi je bil pa velik. user posted image  

pr nas so po njegovi strani vsi bolj majhni, po naši so pa bolj velki.. glede napredka Gaje po velikosti mislim da gre po njihovih stopinjah, ne po naših user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?