Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:16:57
|
|
|
|
majana79
|
Stane te nič, lahko pa daš 'obesek' komu drugemu v družini, ki hodi v DM pa zbirate nakupe na eni kartici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:17:21
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:19:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... tudi mi... pride katera n kostanj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... ojej, no sej moja bo tud kmal vse prerasla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... tudi mi... pride katera n kostanj mmmmmmmmmmm njami, mi ga bomo konc tedna pekl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:24:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... tudi mi... pride katera n kostanj mmmmmmmmmmm njami, mi ga bomo konc tedna pekl mi smo ga pekli v soboto,danes mam pa kuhanega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:27:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splača sej jz sm tm tud pomojm 1x na 3 mesece... ampak zdej sem v katalogu vidla ene stvari k so full cenejše, tko da se zna zgodit da bom začela večkrat hodt... sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila?? Tanja_ mercatorjeve pleničke Gaji čist ustrezajo.. nismo mel nobenih problemov.. sam pa niso tko obstojne - 2x sem ji jo dala za čez noč, pa je premočilo - za čez dan so pa cool k jo večkrat previjam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:28:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... naša prtlikavka je šele 63,5... to lastnost (velikost) bo mela očitno po atiju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splača sej jz sm tm tud pomojm 1x na 3 mesece... ampak zdej sem v katalogu vidla ene stvari k so full cenejše, tko da se zna zgodit da bom začela večkrat hodt... sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila?? Tanja_ mercatorjeve pleničke Gaji čist ustrezajo.. nismo mel nobenih problemov.. sam pa niso tko obstojne - 2x sem ji jo dala za čez noč, pa je premočilo - za čez dan so pa cool k jo večkrat previjam majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!!TO JE MOJe mnenje, jih pa probaj pa boš vidla
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.10.2009 16:30:00 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:30:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila?? majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!! sploh nisem vedla.. šele zdej sm vidla.. v tušu se tud ne spomnim kdaj sem bla nazadnje..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:30:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm zanč vzela v Lidlu, pa so mi cool... tud za ponoč ne premočjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sm pa v prospektu od Tuša vidla da majo zdej tud oni svoje plenice Simby - a jih je že kera preizkusila?? majo že neki časa, imam sam eno besedo PLASTIKA!!! sploh nisem vedla.. šele zdej sm vidla.. v tušu se tud ne spomnim kdaj sem bla nazadnje.. jz pa v tušu delam, pa hodim vsak dan skoraj v tuš, k mi je bliži kot merkator, drugače pa grem v špar, takrat ko imam avto, to pomeni da imam tud deca s sabo, k avta brez deca nikakor ne dobim za malenkosti pa je tuš OK, k grem peš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm zanč vzela v Lidlu, pa so mi cool... tud za ponoč ne premočjo mah jz mam zaenkrat kr mullerjeve, pa so mi ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:33:54
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz ostajam pri milerjevih pamperskah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:35:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz pa mam najraj pamperske (sicer mullerjevih še nisem probala k jih vse tko hvalte), pa zlo sem zadovoljna tud z Leclercovimi in Lidlovimi..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz ostajam pri milerjevih pamperskah so tud vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:35:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
pa niso normalni... dons sm dubla katalog od Quelle.. že z novoletno ponudbo.. pa šele oktober se je začel čeprov je kr neki ok stvari not.. ga glih zdej gledam
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.10.2009 16:36:30 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:36:34
|
|
|
|
Tanja_
|
blue sam da so ji okej. -jst mam tud zdej DMove za čez dan, za ponoč pa Pampers.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:36:54
|
|
|
|
Dudica1
|
milerjeve pamperske so tko mehke in niti enkrat mi še ponoč niso premočile...to je prevladal pr men...k milerjeva znamka plenice so mi pa tko trde da so mi čist mim,pa tud v njegovo kožo se dam da bi mogla met tisto trdo plenico med nogam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:37:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
cveka si spet zamenjala avatar slikco??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:38:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 milerjeve pamperske so tko mehke in niti enkrat mi še ponoč niso premočile...to je prevladal pr men...k milerjeva znamka plenice so mi pa tko trde da so mi čist mim,pa tud v njegovo kožo se dam da bi mogla met tisto trdo plenico med nogam men tud mullerjeve ne sedejno, pa od dm tud ne... no, za gajo - ne zase
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:42:48
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... naša prtlikavka je šele 63,5... to lastnost (velikost) bo mela očitno po atiju Ja pa veš da ni rečeno...moj svak je veeeeeeelik, pa niti tašča in tast nista vlka...je menda po dedku. Moj se bolj spozna na konstrukcijo telesa,..pa skos pravi, da ima Anej širok prsni koš in široka ramena-prav nabita...tk da bo menda res velik,...ampak verjetno ne po nama...od mojga lubija dedi je bil pa velik.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:44:16
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 milerjeve pamperske so tko mehke in niti enkrat mi še ponoč niso premočile...to je prevladal pr men...k milerjeva znamka plenice so mi pa tko trde da so mi čist mim,pa tud v njegovo kožo se dam da bi mogla met tisto trdo plenico med nogam men tud mullerjeve ne sedejno, pa od dm tud ne... no, za gajo - ne zase Se podpišem...tud mi mamo millerjeve pamperske...ni jih čez te...vsaj zame osebno ne. Sj dans morm skočit v millerja, ker bo Aptamila zmankalo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes cveka si spet zamenjala avatar slikco?? ja dve mucki sta, pa mi tle na forumu noče pokazat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 16:49:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekice no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spi Kaj pa naj jst rečem, ko smo bli že 2 tedna nazaj velki 67cm. Mi imamo že vse 74 in več.... naša prtlikavka je šele 63,5... to lastnost (velikost) bo mela očitno po atiju Ja pa veš da ni rečeno...moj svak je veeeeeeelik, pa niti tašča in tast nista vlka...je menda po dedku. Moj se bolj spozna na konstrukcijo telesa,..pa skos pravi, da ima Anej širok prsni koš in široka ramena-prav nabita...tk da bo menda res velik,...ampak verjetno ne po nama...od mojga lubija dedi je bil pa velik. pr nas so po njegovi strani vsi bolj majhni, po naši so pa bolj velki.. glede napredka Gaje po velikosti mislim da gre po njihovih stopinjah, ne po naših
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?