|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
6.10.2009 14:12:06   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Živjo!
Spali vredu, se kr naspali. Včeraj bil naporen dan...sma imela na ORL v avdiološki kontrolo zarad desne Anejeve uhike....ker v P niso mogli zmeriti sluha. Ampak, tako kot sem tudi sama vedla in sprobavala njegovo desno uhiko z ropotuljicami, zvoki...sliši! Sj sem vedla! user posted image user posted image user posted image  Ampak glede na to, da ima v ustih vse odprto,...bomo imeli čez mes dni spet kontrolo, ampak tedaj notranjega in zunanjega ušesa...srednje je blo uspešno prestano. Takrat bojo pa verjetno merli decibele, al karkoli... Glavno, da je vse ok.

uuu kakšna dobra novica user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.10.2009 14:19:16   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Blu Men je tud vse to  naštela. Ti povem kaj mi je na FTH rekla. GLavico dvigujejo ker hočejo zamenjati položaj, oz niče bit več v ležalniku ali vozičku, dvigovanje ritke je predpriprava na plaznje, prstke bo že dala ven iz pesti, pri naši ji pa glih to ni blo všeč da pase kravice z iztegnjenimi rokami, to pa da jih nazaj daje je pa tud na FTH rekla da dokler jih sama popravi naprej je vse vredu.

Blue jao jao. ma res te spravjo za brezveze v depro. Saj sem rekla, da najdejo čisto vsako stvar samo da opravičijo svoj položaj. Tisti, ki res potrebujejo fizioterapijo čakajo pa mesece nanjo user posted image .

Midva sva bila prejle na sprehodu in cela PO smrdi po dreku. Zgleda so nekaj zlival tam po polju in je tolk nizek pritisk.

< Sporočilo je popravil Leela -- 6.10.2009 14:30:54 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.10.2009 15:07:26   
Anonimen
evo nas doma smo mel pregled šele ob 13:30, danes dela popoldne

no da damo podatke: teža: 6880g, višina:65,7 cm, obseg glave: 42,30cm

naslednji pregled imamo 17.11.2009

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.10.2009 15:08:48   
majana79
k.tja, ne dobiš več blazine, samo če hodiš v razvojno. Prijateljica ima 2 nedonošenčka, so mogli zaradi 100 stvari hodit, pa ji niso dali napotnice in je sama kupila. Judo blazina pride pa še vedno ceneje kot airex - klik

Mi smo iz vozičkanja, je bilo prav super. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.10.2009 15:18:52   
lake
Meduzica Nimam nič proti temu da ti pokažejo kako in kaj z otrokom, samo tačle Keršičeva ful pretirava, če otrok ni čit po knjigi, Sm bla pri dveh fizioterapevtkah, ker po njeno ma Taja ful napak. Ena mi je rekla samo da se naj mal bolj igra na boku, druga pa ni našla niti ene napake, in ni vedla zakaj sva sploh poslani na FTH .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.10.2009 15:22:14   
Dudica1
Čestitke za preglede in vozičkanje user posted image
Se vam še jaz kaj pridružim,naslednjo sredo moram v lj,ker v četrtke pa že gremo user posted image user posted image user posted image ...tako da če ima katera kakšne nabave si jih šparajte za v sredo pa gremo na rudnik user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.10.2009 15:29:25   
Anonimen
mi bomo bli 15 narudniku ampak šele okol 12h ker ima sinko ob 10:30 na metelkov logopeda, šele potem gremo na rudnik zapravlatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.10.2009 15:30:25   
Dudica1
jah mi nč ne nuca...15-ga smo mi že v Čatežuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.10.2009 15:33:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jah mi nč ne nuca...15-ga smo mi že v Čatežuuser posted image

bote vsaj uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.10.2009 15:35:01   
Dudica1
to pa vsekakor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.10.2009 15:41:51   
lake
Bomo zoorganiziral, da bomo na Rudniku. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.10.2009 15:45:46   
Anonimen

kdaj?  14 al 15??

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.10.2009 15:47:17   
FLASK_A
sAMO POVEJTE, PA BOM PIČILA na rudnik. Ups, velike črkeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.10.2009 15:48:24   
Dudica1

NO SUUUUPER!user posted image

flaska ti si kr rezerviraj dan za šoping...14-ga

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.10.2009 15:48:49   
FLASK_A
Evo mene, prišla z Rudnika- sem dala DM kartico narest, pa po zvezek sem šla in knjigico za Jako. Je veseluser posted image Zdej morma pa majo nafutrat. Pa Jaka pravi naj neham tipkatuser posted image user posted image Čaw

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.10.2009 15:48:56   
lake
Ni panike, lahko obadva dneva. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.10.2009 15:49:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

blue, če mata ploščice, lahko narediš tako kot jaz-sem dala na tla dva armiča, čez pa ene take pence, kak centimeter debele ploščice, ki se sestavljajo kot puzzle, gor so pa raznorazni motivi. Je iz take pene, da je prav toplo ležat na temu, pa še ni čisto trdo. Plus da je komot za spucat (pri našem bruhalčku je to zelo dobrodošlo). Sva našga tut midva dolg časa mela na kavču, ampak je postal preveč živahen, tako da sem ga preselila na tla. Bom probala kasneje slikat pa slikco gor naložit, da boš videla, za kaj gre. Ne vem pa, kej je to kupljeno, ker ima to moj še od nevem kdaj user posted image

sej te poznam... jih mam glih ta teden namen iskat... pol bom pa vidla če se bo sploh hotla igrat na tleh... k je full nizko in ji ni všeč... zato k ne vidi dobro

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Midva sva bila prejle na sprehodu in cela PO smrdi po dreku. Zgleda so nekaj zlival tam po polju in je tolk nizek pritisk.

dobr da se nismo zmenl na nobeni kavici user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

evo nas doma smo mel pregled šele ob 13:30, danes dela popoldne

no da damo podatke: teža: 6880g, višina:65,7 cm, obseg glave: 42,30cm

naslednji pregled imamo 17.11.2009

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.10.2009 15:54:42   
Anonimen
joj kojk hiter rase sam še tri centine pa bo prerasla 68št oblekiceuser posted image   no jz pa sedim pred računalnikom tim gleda A JE TO! nika pa v vozičku spiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.10.2009 15:55:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo mene, prišla z Rudnika- sem dala DM kartico narest, pa po zvezek sem šla in knjigico za Jako. Je veseluser posted image Zdej morma pa majo nafutrat. Pa Jaka pravi naj neham tipkatuser posted image user posted image Čaw

Tud jaz sm dala nardit dm kartico...pa kartico od lekarne tud še čakam...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.10.2009 16:02:56   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Biba Maja vse najboljše user posted image (pa sorči za zamudo)

Hvala user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.10.2009 16:06:09   
Anonimen

Tud jaz sm dala nardit dm kartico...pa kartico od lekarne tud še čakam...user posted image

in kakšna je fora za to kartico od DM, a je isto k vse ostale?!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.10.2009 16:08:38   
Blueeyes

jz od lekarne mam že dolg cajta, dons sem pa vidla šele v prospektu za DM kartico.. itak grem v četrtek v DM k sm vidla neki pocen stvari, pa bom zravem še kartico dala delat.... ena več - nč hudga user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.10.2009 16:08:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

in kakšna je fora za to kartico od DM, a je isto k vse ostale?!

ja ne vem prej so ble nalepke zdej pa bo kartica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.10.2009 16:10:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Biba Maja vse najboljše user posted image (pa sorči za zamudo)

Hvala user posted image
še kej se javi, pa kakšne slikce nam privošči.. da se nagledamo še tvojega zmajčka user posted image user posted image

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.10.2009 16:12:37   
Anonimen
jz mam tud od lekarne že neki časa, v DM pa hodim bolj malo tako da ne vem če se mi sploh splačauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?