|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.10.2009 8:47:09   
Onasiss
Ursa..... dobro da ti kava pomaga, pri men je tko, da bi mogla pri takih nočeh na kaj bolj krepkega preidtuser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.10.2009 8:48:25   
Onasiss
JUTTA- A  PRIDEŠ NA SREČANJE V ČETRTEK?  Če nimaš prevoza greš lahko z menoj! Tisto urco si lahko vzameš kaj časa......

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.10.2009 8:50:14   
simonakr
Jutro bejbe! Kako ste kaj? Jest sm mela včeri ta dooolg šiht pa še zvečer smo šli zalit enga novopečenega očka in sm rahlo zmatrana user posted image . Sm spila pravi čaj z mlekom pa ni nč pomagal. Morm še kavico it spit morbit bo to pamagal user posted image

Kolumbo - držim pesti da bo dobr šlo na razgovoru.

Srečanje - me ne bo!

grem mal delat pol greva z malo še v trgovino.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.10.2009 8:52:37   
Urša08
Jaz grem otroka zrihtat potem pa šibamo vnuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.10.2009 8:55:22   
simonakr
Aja naša je v pižami pa v žaklu, zdej jo pa še dekco pokrijem k je ponoč že kar mrz!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.10.2009 9:19:04   
piskot
jutro.

no eden je spal. ana je pa skoz na joski ... tole je tuuu mach. pol se pa se ob 6 dvigneta, pa gremo v akcijo.

no hvala ker ste me potolazile glede teh plac. jaz imam po virantovi spremembi se nizjo, tako da imam zdaj 200 eur visjo porodnisko kot ce bi v sluzbo hodila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 331
6.10.2009 10:13:52   
tanci29
hoj

dobili pikico...tud mrdnla ni, mal je sicer čudno gledala kaj dogaja pol pa ploskat pa v smeh

podatki za seznamček: 8 mesecev  8.200g in 70,5cm

zdej jo moram pa šibat previt k neki smrda

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.10.2009 10:24:51   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

kaj pa recesija? .. :)

moja definicija recesije je: Recesija je idealen izgovor za lenuhe in požeruhe!

Se 100% strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 333
6.10.2009 10:28:21   
claud
Helo!

Tanci super da ni nc jokalauser posted image

Kje bo srecanje v cetrtek? pa kdaj?

Aja se to...Larissa se sama usede...je ful smesna....se da na trebuh in da noge pod trebuh, pa rito dvigne, pol se da na bok in z rokami se upira dokler se ne usedeuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 334
6.10.2009 11:02:14   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj so v recesiji politikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn na srečanje me ne bo ker sploh ne sodelujem na čveku celjank in bi tam mal čudno zgledalauser posted image

jst sem dons že ob 7 vstala in sem šla na avto kluko montirat tko da sem bla že ob 8 v delavnici, kjer so mladi mojstri to vse zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem šle še po nove tablice in ju3 gremo po prikolicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men se pa od kar sem prišla domov vrti pa sem misla, da bo pomagalo če neki pojem in zdej je že pol ure od zajtrka men se pa še kr vrtiuser posted image

popoldne grem pa z mamico in mojima sončkoma k dediju na obisk v laško se gremo mal namakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 335
6.10.2009 11:06:00   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj so v recesiji politikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn na srečanje me ne bo ker sploh ne sodelujem na čveku celjank in bi tam mal čudno zgledalauser posted image

jst sem dons že ob 7 vstala in sem šla na avto kluko montirat tko da sem bla že ob 8 v delavnici, kjer so mladi mojstri to vse zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem šle še po nove tablice in ju3 gremo po prikolicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men se pa od kar sem prišla domov vrti pa sem misla, da bo pomagalo če neki pojem in zdej je že pol ure od zajtrka men se pa še kr vrtiuser posted image

popoldne grem pa z mamico in mojima sončkoma k dediju na obisk v laško se gremo mal namakatuser posted image user posted image user posted image user posted image
javascript:void(AddText('user posted image '))

super katjusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
6.10.2009 11:09:18   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Helo!

Tanci super da ni nc jokalauser posted image

Kje bo srecanje v cetrtek? pa kdaj?

Aja se to...Larissa se sama usede...je ful smesna....se da na trebuh in da noge pod trebuh, pa rito dvigne, pol se da na bok in z rokami se upira dokler se ne usedeuser posted image user posted image

To je normalno.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 337
6.10.2009 11:11:28   
Onasiss
Evo dobla baby-vac... že sprobali... dela super in nosek je čist.....user posted image user posted image

Sem študirala, če bi šla ven, pa ker je bila bolana in je še vedno prehlajena, bom šla okoli dveh ko se zbudi... končno je malo zaspala....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.10.2009 11:40:55   
tanci29
HEJ

hana ninka

mlea-joj kaj pa vas tako daje revčki...spočij si bejba

simona-pridna pridna...kako je zdej v službici...a je fajn mal odklopit

katjuša-ohoho pikolica še malo pa bo doma

barbara-kakšen tečaj je to...o nekih čajih al kaj

jutta-ja moraš pridt na srečanje

claud-bravo za sedenje...srečanje je v četrtek v kranju(točne lokacije še ni) ob 10h dopoldne

urša-joj točno vem kako si spala na 10 cm...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.10.2009 11:44:09   
tanci29
mlea-ja gospodinje so ble ful dobre...pa res kar mal šok kako se je vse odvilo...lynete je itak faca, sem se tolk smejala učer k je njen mož špegu zbrcal na avtu(čeprav tista dva mulca mi nista čist nč simpatična)...mi je pa všeč novi ljubimec od joj sem pozabla kako ji je ime(bivša od mikea-sem ga že u gayih gledala)pa mi je bil ful ušeč

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.10.2009 11:54:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea-ja gospodinje so ble ful dobre...pa res kar mal šok kako se je vse odvilo...lynete je itak faca, sem se tolk smejala učer k je njen mož špegu zbrcal na avtu(čeprav tista dva mulca mi nista čist nč simpatična)...mi je pa všeč novi ljubimec od joj sem pozabla kako ji je ime(bivša od mikea-sem ga že u gayih gledala)pa mi je bil ful ušeč

Susan..... simpatična smotka...user posted image user posted image user posted image

Ampak Lynette mi je pa kot nek idol....user posted image user posted image user posted image  joj kva bluzim... en filmski lik mi je idol... user posted image user posted image user posted image user posted image  ah u glavnem je FACA..... Čaki ti kr glej... boš vidla kva se vse spreobrne......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.10.2009 12:48:33   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naš je podobno in zvečer k se uleže.... ampak zdej e ful boljše sem mu pa dala pred vrtcem in pol doma vedno slezov sirup in je pomagalo mislim da že ene 2 dni sploh ne kašlja

MA JST MU NE UPAM DAT SLEZOV SIRUP, KER MI JE BLO REČEN, DA TO SICER UMIRJA KAŠELJ, SAM POL SVINARIJA NOT OSTANE, KER SE NE IZKAŠLJA....ma ne vem...aja sory črke

slezov sirup je samo za čez dan....pa še to je tko kot Kolumbo napiše....
Drgač ponoči za mirno spanje prakticirajte Panatus......pa obvezno inhalacija pred spanjem

MEDVEDKOV SIRUO napi doktorji priporočajo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.10.2009 12:48:48   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo a lahko v sredo al pa četrtek? Jaz sem dons brez avta, če se ti pa da pa lahko k men uletiš? 

kva je to fora,...a sta me izobčleuser posted image user posted image user posted image

delam ko zamorcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
6.10.2009 13:01:33   
Urša08
črticaa noben ni nobene izločil. V četrtek je srečanje in če maš čas pridi.user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
6.10.2009 13:03:05   
Urša08
ekola mi smo se potepali do 12, smo šli z eno kolegico in njenima sončkoma v gozd na sprehod potem pa še k njej na kavico in je bilo superuser posted image user posted image user posted image Potem sem hitro Žigu dala za jest in sedaj spančka, jaz pa kuham kosilo user posted image Popoldan mava pa z Nejcem telovadbouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 345
6.10.2009 13:07:25   
Urša08
piskot a plačo boš mela kar za 200E manjšo od porodniške user posted image

kolumbo a so pestke kej pomagale?

tanci superca da Hana ni nč jokala, pa lepe mere imate user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
6.10.2009 13:08:07   
Urša08
Jaz sem pa včer bla tok zaspana da sm šla spat in seveda gospodinje prešpricalauser posted image user posted image user posted image a lahko kera obnovo napiše, prosim user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 347
6.10.2009 13:13:23   
Urša08
Claud srečanje bo v četrtek okol 10 v Kranju

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.10.2009 13:32:38   
Onasiss

Jaz sem pa včer bla tok zaspana da sm šla spat in seveda gospodinje prešpricalauser posted image user posted image user posted image a lahko kera obnovo napiše, prosim user posted image

Bi ti jaz, samo jih tudi jaz nisem gledala včeraj... sem pa videla celo sezono in vse vem tako, da bi lahko na hitro izdala kakko stvar, ki šele pride....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.10.2009 13:34:13   
Katjusa

ekola mi smo se potepali do 12, smo šli z eno kolegico in njenima sončkoma v gozd na sprehod potem pa še k njej na kavico in je bilo superuser posted image user posted image user posted image Potem sem hitro Žigu dala za jest in sedaj spančka, jaz pa kuham kosilo user posted image Popoldan mava pa z Nejcem telovadbouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super za lepo dopoldne......
jst pa pakiram za bazen..... za te tri ure kopanja mam tok pakiranjauser posted image pa verjetno bo kej pozabla.....:) sam da otroke vzamemuser posted image user posted image user posted image user posted image florjana bom kr iz vrtca vzela in gremo direkt upam, da je spal oz. da še spi.... bo pa ful vesel k je že zadnič nekaj sanjal, da bi se šel kopatuser posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in uživajte lepo sončno popoldne

Kolumbo tud jst mislim nate in stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?