Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 10:30:20
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov Čestitke za taščo! Sem zelo vesela,...sam naj bo vse tako kot mora bit!!! k.tja čestitke za uspešen pregled včeraj! Berem malo za nazaj...kaj ste načvekale. andrejka9386, uspešno študijsko leto ti želim! haha...grem ...me Anej tko lepo kliče.......Aaaaaaa? Aaaaaaaaa!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 10:50:55
|
|
|
|
pokica_
|
Gremo jest Hippojovo zdrobovo kašico z vanilijo. Sma včeraj tud to, pa je kr fino jedel...še mleka potem ni hotu več jest...ampak je bil že po 2h lačen.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 10:54:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Cveka, kako je s taščo? s taščo je zelo hudo ima pljučnico in sepso zdaj jo futrajo z antibijotiki in s kisikom pravi da se počuti bolje sam kjer koli sem prebrala piše da imajo bolniki z oslabelim imunskim sistemom samo 40% možnosti da preživijo Biba Maja vse najboljše (pa sorči za zamudo) IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 vam moram sporočit...včeraj smo gledali Jaku kdaj bo kakšen zobek...in nič. in danes: 2 zobeka...spodaj levo in desno IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 juuuuhu smo nabralo kostanjčke...jih že režem,mož pa že pripravlja gorilnik da jih spečemo...če bi jih katera pridite men jih sploh ni blo treba k vse dobim od sosedov...pa še kakšnih 10kg če ne več orehov mi je dala k jih majo doma... pa jih sami ne uspejo tok potrošit IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punceeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Naš Anejček je očitno dobil ogroooomno energije z tem obrokom, ker je pravkar začel puziti,...z vso močjo rito v luft in z rokami naprej!!!! bravo za Anječka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maj pa zdej je hippovo kašico za lahko noč pa je že pol zmazal pa bi kar še ...pa je to velik hippov lonček ne mali naša ta malo flaško hippa al pa frutka k za šalo pomalca, pa še bi sam ji več ne dam IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm pa šele zdej opazla da mam pet zvezdic. jz pr teb samo 4 zvezdice vidim IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Oooo pa jst tut lake, to pa morva proslavit. Kava naslednji teden? tud pr teb samo 4 vidim IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kje so danes vse......blue upam da ni imela kakšne dogodivščine spet ko je mela zunaj neko delo... zadnje čase nobene poškodbe morm na les potrkat da ne bom dons si kje noge zvila k bom šla na sprehod IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ lake, kaj ti si tud tko kot Dudi, na čokolinotu? jz ga tud dostikrat večerjam AKP IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ lake, dödoli so ene vrste krompirjevi žganci. Krompir v kosih skuhan, pretlačen in zgoščen z moko. Nato jih z žlico nastrgaš, kot njoke...pa pripraviš zabelo iz čebule, zaseke, kisle smetane in po želji tudi malo mlete rdeče paprike. Je pa okusna prekmurska jed. Morš enkrat pokusit. Jst sem jih jedla lih ta teden, je stara mama naredla in mi jih poslala....mjami. Mmmmmmmmmmmmmmm se dobr sliši IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo naso k se smeje.... prava lepotička IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lump lump lumpiji lumpiji smo vsi:) naša dva včeraj:
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 10:54:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o kako smo bili utrujeni!!!!!! kok sta luštni IZVIRNO SPOROČILO: meduzica smo pa dobili tudi prvi zobek tako da dudica prosim dodaj nas na seznam zobkov : Timotej s.l.:3.10.2009 IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 sem videla da mi zadnjič ni oddalo, ko sem napisala naše nove mere torej, 70 cm in 9220g pri 5 mesecih. naslednji pregled imamo 5.11. 2009 (3doza cepljenja) IZVIRNO SPOROČILO: k.tja 2. cepljenje mimo! velik 68 cm težak 7820g... se mi zdi,... tako sem si zapomnila. naslednji pregled (6 mesecev!) 12.11. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov oo super, lepa novica IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pogruntala zakaj nasa frajla ne spi celo noc!!! oblekla sem jo v bodi in v plisasto pizamo in je spala od 15.00 do 18.30(ko sem jo kar zbudila ceprav bi se spala) in potem sem jo drzala budno do 20.00 ceprav je bila vidno utrujena...nato pa od 20.00 do pol sedmih zjutaj ko jo je zbudila ocijeva budilka....kajj pa zdaj???ssssspppppiiiiiiiii!!!!!!!!!!! ocitno jo je zeblo.... jz pa vedno bolj razmišljam da bi našo slekla med spanjem v kratke rokave, k je pa vedno vročična... pa okno mamo vedno oprto in mamo tako pižamo da nima nogic notri IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Čebelca10 Cveka30 Dobro opravite! se podpišem IZVIRNO SPOROČILO: lake Blu Men je tud vse to naštela. Ti povem kaj mi je na FTH rekla. GLavico dvigujejo ker hočejo zamenjati položaj, oz niče bit več v ležalniku ali vozičku, dvigovanje ritke je predpriprava na plaznje, prstke bo že dala ven iz pesti, pri naši ji pa glih to ni blo všeč da pase kravice z iztegnjenimi rokami, to pa da jih nazaj daje je pa tud na FTH rekla da dokler jih sama popravi naprej je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Blueeyes, si nam naredila lepo obnovo s tole razvojno pa,... jaz bi se kar držala, kar bi mi rekli... bi rada šla na kakšno urico, da mi pokažejo kako in kaj delati z Urbanom (in prej z Oskarjem)... tako pa sem morala spraševati tega in tistega, da sem nekako ugotovila kako in kaj delati z dojenčkom. mi je pa luštno, ker se Urban zarotira za 90 stopinj, ko pase kravice... se to šteje kot puzanje? jejtana... že jokca, ker ne more do avtočka!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
greva z U ven,.. po parkcu, do Tivolija se mi ne da. pa-pa,..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:10:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, si nam naredila lepo obnovo s tole razvojno pa,... jaz bi se kar držala, kar bi mi rekli... bi rada šla na kakšno urico, da mi pokažejo kako in kaj delati z Urbanom (in prej z Oskarjem)... tako pa sem morala spraševati tega in tistega, da sem nekako ugotovila kako in kaj delati z dojenčkom. mi je pa luštno, ker se Urban zarotira za 90 stopinj, ko pase kravice... se to šteje kot puzanje? jejtana... že jokca, ker ne more do avtočka! ja no, sm šla do 80 strani... sej bi mogla še nazaj do ene 50, pa se mi ni več dalo brat glede razvojne.. jz se pa požvižgam na njih.. pred 30 leti ni blo nobene razvojne, tko da so vsi vzgajal tko k so hotl, pa so bli vsi normalni otroci, zakaj to zdej ne bi veljalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
leela maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:30:04
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja no, sm šla do 80 strani... sej bi mogla še nazaj do ene 50, pa se mi ni več dalo brat glede razvojne.. jz se pa požvižgam na njih.. pred 30 leti ni blo nobene razvojne, tko da so vsi vzgajal tko k so hotl, pa so bli vsi normalni otroci, zakaj to zdej ne bi veljalo zdej vem da boste vse hude name ampak tole pa morm napisat blue če greš mal čitat v podforum razvojna ambulanta ti bo ratalo jasno da tale izjava pogori. Niso pa vsi otročički enaki jasno .. odstopanja so normalna ampak nekateri imajo hude težave in jih je najbolje odpravljati do otrokovega prvega leta starosti ... kasneje je veliko težje. Mogoče Gaja res ni tolk hud primer in ti ni treba zdej na glavo se postavit ampak obstajajo pa hudi primeri in hvalabogu za Keršičevo ki je pomagala nemalokateremu otročičku da je postal gibalno malo bolj spreten. Meni je tak odnos tako tuj ... jaz vem da če bi men en neznalec učil moj foh ali me pljuval brez da bi karkoli vedel ... bi se mu samo smejala v obraz. Ampak tukaj je tvoj otrok v igri zato ti svetujem da upoštevaš navodila, ki ti jih je dala specialna pediatrinja. Upam da ne zameriš ampak to ti na srce polagam ker sem sama doživela kako pomembno je upoštevat tovrstna navodila. Glej na to raje tako: Slabega svojemu otroku ne moreš naredit če slediš navodilom Keršičeve. drage moje dame tudi zato smo tuki .. da se kdaj pa kdaj tut resno pomenimo o zadevah .. seveda pa je to samo moje nestrokovno mnenje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:30:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
helou, ajm bek. Skor sem vse lase zgubila, ker mi itak računalnik ni dobro nalagal programov
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:31:52
|
|
|
|
Čebelca10
|
Zdravo punce! Pa smo s pregleda. Drugo cepljenje je mimo in upam da tudi tokrat ne bo kakšnih problemov. Veliki smo 65cm težki pa 7400g, tako da počasi napredujemo. Naslednji pregled imama 3.11. Me pa zanima pri tistih, ki že imate zobke, kakšni so bil znaki. Tijan je namreč zadn tedn zlo nemiren, slina teče v potokih, rine si v usta vse kar dobi pod roke, pa še učeraj je zelo jokal, se je prav vidlo da ga nekaj matra. LP
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:33:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi smo pa danes za spremembo fino spali, samo enkrat futranje ob 4ih. Sem se ubistvu sama prej zbudila, ker sem morala na wc, pa sem kar dvakrat pogledala na uro, če prav vidim Pa še pol sem za urico zalegnila, zdej pa moj končno zajtrk dela. Sva mela še električarja tukej, tako da imamo zdej še lučke naštimane v kopalnici. Edin ori eni lučki bi morale bit žarnice v škatli, pa niso ble Bo treba še enkrat (že tretjič ) v merkurja po žarnice. Zgleda je nekdo ven vzel iz škatle Morava pa eno fejst čistilno akcijo narest, je že povsod prah pa tiste vinske mušice so se kar udomačile na bio smetkah in se jih nikakor ne morem znebit. Moramo en drug sistem za te smeti naštudirat. blue- za razvojno pa verjamem, da marsikaj natvezijo. Naš tut ritko gor dviga, ampak se mi zdi edino logično, da zato, ker se hoče plazit, a se še ne zna. Kako naj bi se pa drugače plazil, vsaj tako na začetku, ko še nima toliko moči? Naš še vedno glavico malo v njegovo desno navira, ampak skos manj, se mi zdi. Se je pa spet pozabil na trebuh obračat Ga par dni nisem jst obračala in potem čist pozabi, da je to možno al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:33:51
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10 Me pa zanima pri tistih, ki že imate zobke, kakšni so bil znaki. Tijan je namreč zadn tedn zlo nemiren, slina teče v potokih, rine si v usta vse kar dobi pod roke, pa še učeraj je zelo jokal, se je prav vidlo da ga nekaj matra. LP našemu se je prav vidlo da je dlesen spodaj pri enkicah veliko "višje" kot ostala dlesen. Prav hribček je bil. Pa svetujem gengigel baby .. nam je kr pomagal pa ena kolegica je tut prehvalila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:35:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10 Zdravo punce! Pa smo s pregleda. Drugo cepljenje je mimo in upam da tudi tokrat ne bo kakšnih problemov. Veliki smo 65cm težki pa 7400g, tako da počasi napredujemo. Naslednji pregled imama 3.11. Me pa zanima pri tistih, ki že imate zobke, kakšni so bil znaki. Tijan je namreč zadn tedn zlo nemiren, slina teče v potokih, rine si v usta vse kar dobi pod roke, pa še učeraj je zelo jokal, se je prav vidlo da ga nekaj matra. LP
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:36:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja no, sm šla do 80 strani... sej bi mogla še nazaj do ene 50, pa se mi ni več dalo brat glede razvojne.. jz se pa požvižgam na njih.. pred 30 leti ni blo nobene razvojne, tko da so vsi vzgajal tko k so hotl, pa so bli vsi normalni otroci, zakaj to zdej ne bi veljalo zdej vem da boste vse hude name ampak tole pa morm napisat blue če greš mal čitat v podforum razvojna ambulanta ti bo ratalo jasno da tale izjava pogori. Niso pa vsi otročički enaki jasno .. odstopanja so normalna ampak nekateri imajo hude težave in jih je najbolje odpravljati do otrokovega prvega leta starosti ... kasneje je veliko težje. Mogoče Gaja res ni tolk hud primer in ti ni treba zdej na glavo se postavit ampak obstajajo pa hudi primeri in hvalabogu za Keršičevo ki je pomagala nemalokateremu otročičku da je postal gibalno malo bolj spreten. Meni je tak odnos tako tuj ... jaz vem da če bi men en neznalec učil moj foh ali me pljuval brez da bi karkoli vedel ... bi se mu samo smejala v obraz. Ampak tukaj je tvoj otrok v igri zato ti svetujem da upoštevaš navodila, ki ti jih je dala specialna pediatrinja. Upam da ne zameriš ampak to ti na srce polagam ker sem sama doživela kako pomembno je upoštevat tovrstna navodila. Glej na to raje tako: Slabega svojemu otroku ne moreš naredit če slediš navodilom Keršičeve. drage moje dame tudi zato smo tuki .. da se kdaj pa kdaj tut resno pomenimo o zadevah .. seveda pa je to samo moje nestrokovno mnenje nimam ti kej za zamert...men je jasno, da bi mi kej tazga svetovala če bi blo res kej hudo narobe.. gleda na to da pa to čist vsakmu isto reče se požvižgam nanjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:39:57
|
|
|
|
KatMat
|
oo blue....to pa so bli posti in pol....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:40:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat oo blue....to pa so bli posti in pol.... ja sam res.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:50:17
|
|
|
|
Čebelca10
|
Glede razvojne: tudi naju so po treh mescih poslali tja, ker naj bi imel preveč mišične mase in bil zaradi tega bolj trd, ampak je tam rekla da ni nič trd, ampak samo malo bolj len. Sej to se še zdej vidi, ker se še noče obrniti na tebuh, obrača se na levi in desni bok le na trebuh noče. se vidi da že od rojstva nima rad pasenja kravic. Dela pa isto kot blue-jina punčka, roke nazaj tak kot da bi plaval, rit v luft, no sej nekaj časa deva roke nazaj in naprej.... Uglavnem upam da se bo kmalu sam obrnil na trebušček. Meduzica: hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 11:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 leela maš ZS leela briši, mi je ratalo, sam ne celo, taglavno je!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 12:09:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat oo blue....to pa so bli posti in pol.... ja sam res. lahk bi bli se daljši če bi se mi dal brat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 12:34:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
blue, če mata ploščice, lahko narediš tako kot jaz-sem dala na tla dva armiča, čez pa ene take pence, kak centimeter debele ploščice, ki se sestavljajo kot puzzle, gor so pa raznorazni motivi. Je iz take pene, da je prav toplo ležat na temu, pa še ni čisto trdo. Plus da je komot za spucat (pri našem bruhalčku je to zelo dobrodošlo). Sva našga tut midva dolg časa mela na kavču, ampak je postal preveč živahen, tako da sem ga preselila na tla. Bom probala kasneje slikat pa slikco gor naložit, da boš videla, za kaj gre. Ne vem pa, kej je to kupljeno, ker ima to moj še od nevem kdaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 13:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
prišla nazaj,... Urban spi. če imate razvojno, potem, kolikor vem, ste upravičeni do tiste blazine za telovadit, ki je sploh in oh super za podlago! jaz bi jo kar rada imela! ampak se mi zdi pregrešno draga. mi imamo na tleh puzzle, s katerimi se Oskar še zdaj igra. če grem k našim, damo na tla eno debelo deko,... premišljujem pa o blazini za judo, ampak tista mora biti tudi pregrešno draga drugače pa, Blueeyes, ne se sekirat, se mi zdi, da kaj hudega res ne delaš Gaji (je prav zadovoljna in dobrovoljna dojenčica)... res, da so se z nami mnogo manj ukvarjali, večina od nas je bila v stajicah ... zdaj pa je trend ta hendlin in tako... gre za to, da imamo ženske na porodniškem oz. zdaj je že dopust za nego otroka ali kako... preveč časa ... je pa fino, da ti pokažejo kako in kaj so raziskave odkrile, da je za razvoj boljše kot pa če je otrok v "stajici"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 13:11:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva sva bla pa z od mojga brata ženo ,na sprehodu,zdele sva že kar vsak dan ...pa smo srečali še eno mamico in smo šli k njej na kavo...uuu bo hitro minil dan Čestitke za preglede cveka a maš tud ti kej podatkov???...sej sta mele pregled ne???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 13:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
čebelca, saj ima prav lepo težo in velikost! čestitke za pregled in upam, da bo zobek hitro pokukal ven, če je že pri vrhu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 6.10.2009 13:15:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Midva sva bla pa z od mojga moža brata ženo ,na sprehodu,zdele sva že kar vsak dan ...pa smo srečali še eno mamico in smo šli k njej na kavo...uuu bo hitro minil dan Čestitke za preglede cveka a maš tud ti kej podatkov???...sej sta mele pregled ne???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?