klavdiy4
|
Pozdravljene! Na začetku sem se nekajkrat javila...potem pa nič več...sedaj OBLUBIM, da se bom pogosteje... Sem bila prej med novemberčicami, ker sem imela PDP 24.11., vendar sem nazadnje pristala med vami, saj je moja Leila prikukala na svet 02.12. ob 00:44 ... Nevem o čem se kaj pogovarjate, saj vas nazaj nisem brala....vas bom raje na prej... pregled:V glavnem, pregled sva imeli in je velika 73cm, obseg glavice ima 44....težka pa nevem koliko je... mi je patronažna že 2-krat isto naredila , samo prvič je bil moj zraven in jo je ponovno stehtala, ker je narobe napisala rezultat...sedaj sva bile pa same, pa je rekla da je težka nekaj čez 7 kg , napisala pa je 8600g...pa sem ji rekla naj popravi, pa me ni slišala.... .. pa še tehtnico imajo tisto staro, na kateri moraš poiskati ravnovesje... zobki :jih še ni ... copatki : nekaj jih imamo, vendar moramo po nakupih.... hrana : dojile sva se skoraj 3 mesece, od takrat imava Novolac IT (najprej 1 in nato 2), saj ima težave z odvajanjem blata...se je rodila z močno stisnjeno mišico v ritki... tako da pogosto joka, ko odvaja blato...sicer pa tega mleka spije zelo malo do 180ml na obrok.... Nekje pri 6 mesecih smo pričeli z uvajanjem GH...jajc ji še ne devam...najraje pa je pire krompir, špinačo in razne jogurte, ter pudinge... pije sok ali čaj...najraje iz kozarca ali po slamici...iz stekleničke noče... vrtec : smo se 3 mesece nazaj preselili in ga v tem kraju ne dobimo...v kraju, kjer smo prej živeli smo 10 na čakalni listi, vendar bodo vrtec do novega leta menda povečali še za 1 oddelek, tako, da bi sedaj bila sprejeta, vendar sem se jaz vpisala v izredno šolo(saj sem še dijakinja)in imam predavanja popoldan, tako, da nam vrtec sedaj nič ne koristi...bi nam pa prav prišel , če bi bil popoldan, saj je vsak drugi dan po celi dan v službi... nevem kaj naj še napišem, vas bom redno brala in takrat komentirala... Albuma nimam, na sliki je moja Leila...
|