|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
3.10.2009 20:47:42   
5ra_28
'čer user posted image

Midva pa sva bila malo prej pri Thoru. Ful je veseljak, kar plazil po Taiuuser posted image . Mal sta se polupčkala, user posted image mal grobo pobožala, mal za isto žogo podila, potem mal jedla, eden več, drugi manjuser posted image (Blackofeeuser posted image ), potem pa je bilo že pozno, Tai zaspan in postal cartek in sva šla.

Zdaj pa sem že vse pospravila, rolado spekla in čokolino pojedla.user posted image Zdaj pa noge v luft in... user posted image

Petrusha...meni se zdi da calpol fuuul pomaga. Jaz bi šla še kar isti dan v dežurno, ne bi čakala do ponedeljka. Saj ti ga itak MORA dat v bilokateri lekarni, če pa je brez recepta. Mi smo imela v četrtek ponoči katastrofo, (daleron sirup), včeraj pa je lepo spal po calpolu.user posted image
Kar se pa gradnje tiče,...pa res bravo. Boš lahk rekla, da si hiško sama zgradila! user posted image Sva se midva letos selila (pri Taievih 4 mescih) pa vem kako je...ena montaža, druga montaža, ena dotava, pa to in ono... uh..

tisto igračo za potiskat pa grem iskat, če jih pri nas imajo v BC ali Pikapoki..user posted image V toysu stanejo od 39 do 49 ojrov, odvisno kaj ima vse gor, polno tipk, sam da klofa...

Nočko...

Končno smo trije:)

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.10.2009 23:27:30   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
Midva pa sva bila malo prej pri Thoru.
....

jaaaaaaaaaaaa user posted image gromki ga je skoraj pojedel.. potem smo ugotovili, da je čas za večerjo - pa je poleg svoje  porcije pospravil še Taievo, ker Taiu ni bilo za jest. isuse. user posted image še enx oprosti 5ra!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.10.2009 23:29:29 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.10.2009 20:08:40   
klavdiy4
Pozdravljene!

Na začetku sem se nekajkrat javila...potem pa nič več...sedaj OBLUBIM, da se bom pogosteje...user posted image
Sem bila prej med novemberčicami, ker sem imela PDP 24.11., vendar sem nazadnje pristala med vami, saj je moja Leila prikukala na svet 02.12. ob 00:44 user posted image ...

Nevem o čem se kaj pogovarjate, saj vas nazaj nisem brala....vas bom raje na prej...

pregled:V glavnem, pregled sva imeli in je velika 73cm, obseg glavice ima 44....težka pa nevem koliko je...user posted image mi je patronažna že 2-krat isto naredila , samo prvič je bil moj user posted image  zraven in jo je ponovno stehtala, ker je narobe napisala rezultat...sedaj sva bile pa same, pa je rekla da je težka nekaj čez 7 kg , napisala pa je 8600g...pa sem ji rekla naj popravi, pa me ni slišala....user posted image .. pa še tehtnico imajo tisto staro, na kateri moraš poiskati ravnovesje...user posted image

zobki :jih še ni ...user posted image

copatki : nekaj jih imamo, vendar moramo po nakupih....

hrana : dojile sva se skoraj 3 mesece, od takrat imava Novolac IT (najprej 1 in nato 2), saj ima težave z odvajanjem blata...se je rodila z močno stisnjeno mišico v ritki...user posted image tako da pogosto joka, ko odvaja blato...sicer pa tega mleka spije zelo malo do 180ml na obrok....
Nekje pri 6 mesecih smo pričeli z uvajanjem GH...jajc ji še ne devam...najraje pa je pire krompir, špinačo in razne jogurte, ter pudinge...
pije sok ali čaj...najraje iz kozarca ali po slamici...iz stekleničke noče...

vrtec : smo se 3 mesece nazaj preselili in ga v tem kraju ne dobimo...v kraju, kjer smo prej živeli smo 10 na čakalni listi, vendar bodo vrtec do novega leta menda povečali še za 1 oddelek, tako, da bi sedaj bila sprejeta, vendar sem se jaz vpisala v izredno šolo(saj sem še dijakinja)in imam predavanja popoldan, tako, da nam vrtec sedaj nič ne koristi...bi nam pa prav prišel , če bi bil popoldan, saj je user posted image  vsak drugi dan po celi dan v službi...

nevem kaj naj še napišem, vas bom redno brala in takrat komentirala...user posted image

Albuma nimam, na sliki je moja Leila...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.10.2009 20:29:51   
Anonimen
Helow!

Iz petka na soboto smo obupno spali ... se je zbujala non stop in od pol 4ih do 5ih je bila budna in neutolažljivo jokala user posted image ... učeri smo imeli pa akcijo joka od pol 10ih do 11ih zvečer ... potem je pa do 6ih zjutraj spala user posted image ... Punce, a mislite, da je možno, da jo je kar naenkrat postalo strah teme? Ker dosedaj ji je v sobici brlela ona lučka ki je na AngelCaru pa je bilo do enega 8. meseca to ok, potem se je pa kar zbujat začela ... no učeri sem ji pa šeeno malo močnejšo lučko prižgala in je kar spala od 11ih do 6ih user posted image

To igračo "porivalček" sem jaz tut že razmišljala, da bi kupila ... samo mi je zadnjič ena rekla, da ji jo je fizeoterapevtka odsvetovala, ker otrok v ful nenaravni drži korake dela (roke naprej, ritka nazaj). Tak da je ne bom kupila. Itak se je pa naša tamala sama znašla in se postavi pred trip-trap stol in ga goni po stanovanju sem in tja user posted image .

Nič ... grem cunje predenat ... bodite v cvetju!!!

(odgovor članu klavdiy4)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
4.10.2009 21:48:40   
blackcoffee
klavdiy4 - dobrodošla med pomagajočimi! user posted image
luškano pupo imaš s prelepim imenom.

kaj te 'mate to za eno trolo v zdravstvenem domu? pojdi v drugega pa bo rešena zadeva. mislim... pa začni trenirat svoj glas, da boš slišana al pa ji švedsko
grenčico nesi in ji svetuj, če je gluha, da si jo notri vlije, ji bo uhe malo spucalo. user posted image

gromki se je nalezel nahoda od 5re! user posted image user posted image user posted image
imamo zamašen nosek, da komaj dihamo. user posted image
preko dneva je bil tudi malo vročičen. dala sem mu žličko calpola. pred spanjem, pa sem mu prsni koš namazala s kitajsko mastjo, da bo lažje dihal. user posted image
onega, za žnoder ven vlečt seveda nimamuser posted image , tak da mu fiziološko notri špricam. in pravi kraval je, ko mu želim obrisat nosek. ne pusti in ne pusti!user posted image

včeraj sem razlagala 5ri, kako ima gromki 10kg in nekaj.. pa ko sem Taia imela v naročju se mi je zdel kot peresce lahek. no in danes sem stopila na vago.. mene je skor kap! gromki ima 12kg!! 4kile pa se že občutno poznajo.
če bi jaz šla na Pohorje s Thorom v nahrbtniku, kot ti 5ra s Taiem, bi si od parkirišča nekaj metrov stran pri pizzeriji napravila prvo postojanko - da se okrepčam, pol pa šla z gondolo gor. user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.10.2009 22:03:05   
blackcoffee
Otika - no, mene je strah, da se bo kot včeraj zbujal zaradi polnega nosa. sam ni jokal. pač na ziz se je priklapljal in pomalem jamral. vse kaže na to, da se bova to noč tudi stiskala skupaj.
tvoja Neža - da bi jo bilo teme strah? ne vem. možno pa je vse. sploh, če si jo prej imela navajeno, da je spala ob lučki. gromki sicer nima prižgane luči, imam pa zato vrata skozi odprta in se vidi odsev luči v sobo. ko grem pa sama spat, pa spiva v temi. brez blemov.

kaj pa če tiči kje drugje razlog in ne v svetlobi oz. temi?

pa če mene prašaš.. jaz bi te lučke popolnoma skinila. si ne predstavljam Thora, da bi mi ob lučki spal nekaj let dolgo.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 4.10.2009 22:11:39 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.10.2009 22:12:53   
Anonimen
Ja saj Neži že skos spi ob tej lučko od Angel Cara ... pač to je taka lučka, da se vidi po prostoru toliko da se ne zaletavaš v stvari ... ful slabotnejša od naprimer solne lučke ... recimo kot tista lučka za v vtičnico. No pa ji te lučke nikoli nisem ugašala ... torej ob njej spi že vseh 10 mesecev in nekaj dni svojega življenja, tak da res ne vem al je samo zadnje 2 meseca se spomnila, da ona teme ne mara user posted image ... ker drugo res ne vem več kaj bi bilo ... ok je neki nahodna zadnje 2 dni in smo predvčerajšnjim tut ponoči že sealec laufali ... samo učeri mi ga pa ni bilo treba, ko sem ji poleg te male lučke še eno malo močnejšo prižgala ... kaj drugega pa ne vem kaj bi bilo ... zobek trenutno ni nobeden, sem 90% da ni ... razen trenutnega nahoda je zdrava ... čez dan dovolj je, se mi zdi in tut ponoči dobi zdaj šeeno obrok AM ... žejna tut dvomim da je, ker ji ponudim pa potegne 2x in pljune cucelj ven ... pokaka se tudi šele proti jutru ... res pojma nimam kaj ji je ... bo že ... če ne prej, ko se bo odselila od doma user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
4.10.2009 22:14:46   
Anonimen
Uh, men je pa ta medla lučka skor nuja, ker če ne, ponoči niti njenih ust ne najdem in jo zbudim, ko ji s flašo usta iščem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
4.10.2009 22:59:20   
blackcoffee
ja jaz tako medlo lučko prižgem sredi noči, če je nemiren in za previjanje. nimam pa je prižgane nonstop, ker mi je moteče.
joj.. se spomnim, kako grozno mi je bilo spat v porodnišnici, ko smo morali imet skozi prižgano luč.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.10.2009 23:10:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
joj.. se spomnim, kako grozno mi je bilo spat v porodnišnici, ko smo morali imet skozi prižgano luč.

Jaz je pa prvo noč nisem imela in mi je bilo grozno, ker tamale nisem videla, če sem jo pa hotla videt (če se je jokala) sem pa mogla "nočno lučko" (beri ogromno neonko nad glavo) prižgat ... tak da mi je moj eno mini lučko prinesel ... sam je bila prižgana samo 1 noč, ker potem je bila pa itak eno noč zraven mene pod lučko zarad zlatence ... no tisto je bilo pa res ubijalsko user posted image .

Mah danes ji bom pustila svetlejšo lučko, pa bom videla kako bo spala (do sedaj se ni še nič zbudila) ... ker če bo zaradi prižgane lučke lepo spala je to, da ji prižgem lučko še najmanj kar lahko naredim, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 610
5.10.2009 11:54:31   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Jaz je pa prvo noč nisem imela in mi je bilo grozno, ker tamale nisem videla...

lol
ja saj.. že res..  v ta namen bi res morali imeti temu primerno osvetljavo - spanju primerno. mb porodnišnici ne dovolijo ugašati luči ponoči.
in ja, seveda. če je to razlog, da ne more spat, pač naj spi pri lučki. lahko pa potem ko zaspi ugasneš luč pa vidiš, če bo spala dalje oz. koliko časa bo rabila, da bo zaštekala, da je tema. user posted image

no, mi2 sva prespala noč. dvax se je zbudil in gledal v prazno. pa nos si je brisal z rokavom. pol sem mu spet našpricala fiziološko in mu čez čas z vato popivnala nosek. huh.. ne neha teč iz njega.
zdaj ko je tako sonce, sem ga oblekla in ga zapakirala v voziček.. je šel z babico in dedkom v trgovino, ker nama je pleničk sfalilo.
tako imam čas zase. pa da si hlače zakrpam, ker so mi med pranjem strgale. matr. edine hlače, ki so mi prav pa še te bi blo treba stran vreči. nujno MORAM v trgovino po cote. zase!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.10.2009 11:59:52 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.10.2009 11:59:53   
Anonimen
Eto danes je spet spala od 8ih do 8ih in se je vmes samo ob 2h in ob 6ih zbudila za flašo ... če nebi imela sama s svojim nanovopridobljenim nahodom ponoči problemov, bi bila ta noč prav angelska v primerjavi z vsemi do sedaj. No par dni ji bom še pstila lučko, potem jo bom pa začela ugašat pa bomo videli v čem je keč ... zdej samo upam, da tale noč ni bila izjma ampak nova Nežina faza user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 612
5.10.2009 12:00:56   
Anonimen
nujno MORAM v trgovino po cote. zase!

Sva že dve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
5.10.2009 12:08:01   
tasa.m
Danes bi morale imeti pregled pri zobozdravniku pa so spet na bolniški user posted image .

5tra_28; si nabavila tisto "hodujco", kako se obnese.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 614
5.10.2009 12:11:58   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

nujno MORAM v trgovino po cote. zase!

Sva že dve user posted image

Še ena user posted image , pa v nedeljo imamo krst, tako da rabim nekaj novega, pa nevem kako bo s časom.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.10.2009 12:40:56   
katja_p
Vidim, da men informacije tule kr uhajajo user posted image

petruschka: user posted image  za nosečnost - sem šele zdle prebrala v postih user posted image  se vidi, da sm bolj mal na netu. Kdaj pa maš rok?

Dojenje: mi2 se dojiva pred spanjem in ponoč po potrebi.

Vrtec: jo bo čuvala martka.

Posvetovalnica: sva jo imeli danes - 8300g, 70,5 cm, 45 cm obseg glavice. Sicer imamo en zobek in se plazimo, a pri zdravnici ni hotela pokazat NIČ. Samo sedela je in jo začudeno in previdno gledala user posted image

Spanje: menda je bla luna ... smo čez vikend bolj klavrno spali.

Porodniška: a se zavedate, da je bo počas konc? user posted image  Js začen delat volontersko pripravništvo 9.11.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.10.2009 13:25:59   
pumpkin23
Joj tud mi klavrno spimo te dni. Danes je bil user posted image celo noč pri meni v pojstli in učeraj polovico noči. Sva našega tatkota zrinila v dnevno, ker se je tamali malo prehladu in je skos neki jokcu. Ponoči pa mamo mi tud v spalnici prižgano uno malo lučko za v vtičnico (take ko smo meli mi ko smo bli mali) in jo ugasnem ko greva tud midva spat (spimo vsi skupi v spalnici). Ponoči pa prižgem tako malo modro lučko iz Ikeje in je zakon k sveti lihk toliko da ga vidim in ne rabi elektrike, ker je za filat baterija tako kot gsm.

Joj tale porodniska se res bliza koncu. Jaz res upam da mi jo bodo podalšal, zaradi denarja, ker me ne čaka služba.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.10.2009 14:54:46   
petruscha
Mi smo pa včeraj končno dobili prvi zobek user posted image user posted image user posted image . Včerraj je že spet pančkal lepo vsvoji posteljici do jutra user posted image .

ROK : v maju , sem si izračunala 11.5.2010, drug teden imam šele prvi pregled, tako da upam da bo vse OK.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.10.2009 17:13:44   
čebeli
Petruška, držim zate pesti za prvi pregled!

Danes smo imeli drugo plavanje...naša punca pa čist nerazpoložena v vodi, pa tolk se je prej veselila...user posted image Je bila zaspana, izgleda, da sem jo mogla cel dopoldne nekej preveč mučit...user posted image U glavnem, vsake tolko je počofotala, da sem bila na koncu mokra ko da bi se tunkala, pol se ji je ratalo parkrat obrnit v obroču čist u rikverc, nazadnje sem jo vzela ven, potem je pa men skorej modrc od kopalk slekla z nogicam...user posted image mwahaha, je hotla dodatek k južini...

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.10.2009 17:37:15   
arupnik3
ojla
5ra28 mi hočeš dati recept za bananino pecivo???

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.10.2009 21:42:02   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha
ROK : v maju , sem si izračunala 11.5.2010, drug teden imam šele prvi pregled, tako da upam da bo vse OK.

a bikca sta naročila? user posted image
čuj, kak se pa kaj počutiš, bruhaš kaj????

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 621
5.10.2009 22:08:45   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

čestitke! sem ti že enkrat pisala kdaj maš pdp, no sedaj vem.. user posted image upam, da se ti vse lepo izteče..no js sem aprilčica 2010, ti boš pa zgleda majčica..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 622
5.10.2009 22:13:38   
*m*o*j*c*a*
klavdiy4 ja dobrodošla!user posted image user posted image

ma stokrat sem ti že rekla da zamenjaj zdravnika pa nč..ok. za prej te razumem, so bolj pogosti pregledi, sam zdej pa na tri mesece, pa ni hudič da neb našla prevoza do tu dol..pa šla k tej zdravnici, ko jo mava midve..je superca!!! ne bi ti blo ni malo žal..garantirano! pa itak boš zdej mela izpit in bo že nekak šlo..za mojo Leilo bo boljš če pride tu dol..user posted image pa vmes še potarna, da hoče k tetki na sokeca in prideta sem..user posted image tk da zmigaj se!user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.10.2009 23:54:02   
klavdiy4
Ojla....

Ja *m*o*j*c*a* ja itak, ko izpit naredim naju nav niti 5 min doma...mal za atijem bova šli od doma pa prišli mal pred njim....sej se boma najbrž res prestavli, če ne drugam pa v G.g ...user posted image

obema nosečkama ČČČČČČEEEEEEESSSSTITTTTAM!!!!!!!!!!!

Se še jutri kaj oglasim, ker moram it spat...user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.10.2009 9:45:11   
pike
Dobro jutro oz. že dan

ker smo že od pol 7 zjutraj gor. Malička pa že spi svoj prvi spanec.
Zobki: dobili smo 4. zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje: se še vedno prebuja po najmanj 3 x na noč in hitro gor na joško, da je mir in spimo dalje.

GH : Imamo 2 obroka GH s tem, da mi hoče 2 uri po GH že zizat, velikokrat zato, ker gre spat in sploh ne vem kako jo bomo odvadili, da zaspi samo na joški. Preveč sem jo razvadila. En čas mi je še zaspala, če sem jo nosila in ji pela zdaj pa že to ni dovolj. No zvečer ji dam še okrog 100 g skutice ali kakšne kašice, da bi bila bolj sita in se ne bi prebujala, ampak kaj dosti ne pomaga.

Trma: se že vidno kaže z jokom in krikom in cepetanjem nog....user posted image včasih jo že komaj oblačim na previjalni, bi mi rada kar dol pobegnila tako, da animacija mora bit skoz.

Pozdravček..

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?